Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

butyokanime
arukanoido DS <#hehe> tanulok japánul olvasni, hátha hasznát veszem japán ds gaméknál <#eplus2>

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Lehet ezt stylus nélkül irányítani? Mert eddig ezen véreztek el nálam a jobb falbontó címek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Helyesen: affiliáció... de nem értem miért nem beszélünk egy picit magyarul, nem kötekedés!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Panzeradler
nem tudjátok hol tok letölteni DS-re gamékat ingyé?
Sephi
Kamu 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

butyokanime
Hát inkább freeman durvult be szentem <#mf2>

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Holdentõl már megszokhattad ezt a stílust<#crazya>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

butyokanime
Ennyire azé nemkéne leoltani a srácot😊 van aki más megkérdi és arra válaszolnak.Akárkivel megesik hogy nem nézi a fenti kiírást.

PSP & DS RULEZ!

okés , megértettem. Mostmár minden szabály világos<#nezze>

james69holden
bannert olvasni tudod e?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Ha lehet az affillációs linkeket mellõzzük... <#ejnye1>

Arkanoid DS
..................
Meghozta a postás Japánból. Szóval leírom a rövid véleményem:

Grafika: Kellemes, árad az arkanoid feeling. Tökéletes
Zene/Hanghatások: A stílusnak megfelelõ zeneszámok és hanghatások.
Játékmódok: Egy sima arcade , meg egy quest mód van, ahol kül bolygókat kell elfoglalni (lerombolni?), hosszú távú szórakozásnak megfelel. Van benne multi is.

Összességében jó cucc, engem lekötött és a jövõben is lefog kötni.

MEGRENDELÉS

Totis
Megjelent a Myst...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

vettem fõnök <#nezze>

Sheltem
Ne mert akkor nem lesz hely a jókis boxartjaimnak kákszákö <#boxer><#duhos2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> Timantes, topic!!!!!! <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
Írjam ki 72-es betûvel?!

Sheltem
A lego star wars sajnos egy "gyenge láncszem" vót <#szomoru1>

Sheltem
Tothm légyszíves mellõzd az ostoba privátokat, nekemis Borginak is, egyszer már elmondtam énis Borgi is mit kell csinálni mit kell venni, mit honnan szerzel be stb. Amennyiben ilyen kérdésed van mircn elmondjuk.

MarioPartyban a Story Mode-ot végignyomattam aztán annyi volt,egyedül gyorsan meg lehet unni. Megnéztem a Yugioh-t,nekem ez "kicsit" magas,pakolgattam a kártyákat össze-vissza,de elõbbre nem jutottam.
Pár napja nyomatom az Age og Empires-t az viszont nagyon jó lett.
Csibe001
Mario Party dögunalom sztem, egyedül a körök végén lévõ minijátékok érnek valamit.Egyik konzolon sem szeretem. 😞

Borgi
csak akkor nem sikerült betartani amikor mondtam :C (legó)
<#duhos2>

porki fagyok fállalon

Sheltem
Tudod amikor az ember picit idõsebb lesz az igazi érték az ha gyerek tud maradni. Egyszóval "dedósnak" lenni jó

Sheltem
Kiesett Borgikám me aszondtad nekem, hogy idõrendbe az utolsót töröljem mindig, és nekem a te szavad szent komám <#pias><#integet2>

Borgi
miért?
ez igy is van, nem? 😛

szegény zelda, kiesett fülörrõl

porki fagyok fállalon

De "imádom" az ilyen embereket :
"A DS-nek szar a grafikája, meg egyébként is a nincsendó dedósoknak való."

butyokanime
Mario party pedig állat.Mi is szoktuk hawerokkal jáccani!Ezis jó lezs.😊 amugy a yugioh mostani és a japán verzsön közön szerintem semmi külömbség nincs csak a lapok képeit cserélték ki max.De majd meglessük.Köcce a hírt.

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Uhh 😞 Õszinténszólva én még a Mario Partyt se próbáltam ki , de asszony függõ, mindennap tolja szinte. Neki jó lesz ezis.

Csibe001
Ezt tuti nem játszanám ds-en. 😊
Wii-n se lett túl jó...

Sheltem
Mario & Sonic at the Olympic Games

Megjelenés: Jan 22, 2008

Sheltem
Kijött a Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 Usa verziója. Banner frissítve.

Nem ismered az AnimalCrossingot? tejóég<#wow2> tessék pótolni a hiányosságot.
hát ha PCn nem játszol akkor teljesen felesleges ez a brutális gép......

kisgabo
pedig jáccom, de elég necces a villanyszámla, amikor csak netezek.. komoly fontolgatom, valami p3 építését...

Borgi
szvsz biztos nem lesz olyan ds amin 1mm-nyi hely van két kép közt, mivel csomo játék már ugy van megcsinálva, hogy amikor átmegy két képernyö közt egy objektum akkor kb annyit halad a játékban mintha két képernyö közt áthaladna. ami most ugy kb 1,5cm, vagy mennyi. remélem érthetõ voltam :$

porki fagyok fállalon

a dobozkép felkeltette az érdeklõdésem , mi ennek a stílusa , mit kell ebben csinálni ???

hm, igencsak brutál géped van.... nem tudom elképzelni h ilyennel játszasz....<#idiota>

butyokanime
?????<#idiota>

PSP & DS RULEZ!

kisgabo
ziiiiiiiiiiiinggg..

butyokanime
SP-vel semmi bajom, csak ez nem sp.Az úgy jó ahogy van.Nagyon jól kivan találva, de ez DS elvileg.Szal ne akarjanak már ilyen forgatható izéket.

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Van. És elég 1 eredeti játék megléte... ilyen speed számolós, jópofa.

Sheltem
Nekem tetszik ez a megvalósítás, hogy a 2 képernyõ között nincs egyáltalán vagy csak 1mmnyi rés, nagyon szimpatikus.
Ami viszont nem tetszik, hogy a fos D-padon(vagy hogyhíjják) a kép szerint nem akarnak módosítani.
Meglátjuk Fake e. E!

Sheltem
Ez egy õsrégi kép és fake. A DS classic megjelenése után nem sokkal terjedt a neten bõven a DS lite elõtt, még a fórumban is linkelve van az elsõ pár oldalon valahol, 100% fake.

KILLER2
SPnek jó a fogása, de ez a DS nagyon gázos, szeirtnem marha ronda és nagyon csórón néz ki ez a hajtogatás, nekem nem jön be. Szerintem jó a mostani design, lite marha szép lett. Inkább a teljesítményen meg a felbontáson csiszoljanak, ha már mindenáron fejleszteni akarnának. Bár szerintem a DS így pont jó, ahogy van.

Töltsük le az internetet!

Ne bántsd az SP-t, jó fogása van.
Metroidozni csak azzal szoktam, így nem fájdul meg a kezem.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

butyokanime
Tartom és emelem a véleményt!Szerintem is gáz, ráadásul még nagy is az esély rá hogy az ember véletlenül letöri vagy nemis tudom!Régi gba sp design-t is visszaakarják hozni vagy mi?

PSP & DS RULEZ!

xAttilax
nekem is tetszik, szerintem praktikus, és ha jó látom ott figyel egy analog. de sajna szerintem is kamm

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Én már láttam ezt a DS2-t régebben.Szerintem frankón néz ki,bár valószínûleg fake.
Nem tudtunk. Legalábbis én nem. 😄 De meg kell mondjam, nagyon gáz sztem ez a kinézet. Milyenmár hogy hajtogatni kell majd a ds-t, mint az origamit? Ultragáz...

BF3: csucsorr

de lehet h én vagyok a n00b és errõl ti már rég tudtok <#banplz>

én ilyet találtam