24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Cseri83
    Nekem ami volt fóliám, az 2 méretű volt. Abból látszik melyik megy alulra, melyik felülre. A nagyobb felülre. 1 jótanács, csináld az egészet fürdőszobában, nagy páratartalom mellett, h ne száljon por még véletlenül se. először letörölgeted a kis törlővel alaposan, lehúzod az egyik füllel a fóliát. Beilleszted az egyik oldalát, és a törlővel "simogatva" szépen sorba ereszted rá a fóliát. Folyamatosan nyomva ki a levegőt. Amikor készen van, lehúzhatod a másik fület is. A tényleges védőfóliát 2 keményebb fólia védi. Ennyi :D
  • VLB
    kérdés: van egy hori védőfóliám, hogy a fenébe kell feltenni, neki se merek állni, japán a csomagolás, 2 fólia van benne, egyik piros füllel van ellátva másik fehérrel, melyik melyik kijelzőre való?
  • VLB
    "A kis folyóson fel jobbra van egy biztonságos hely egy fejfával, ami adja a megoldást a kapcsolós kérdésedre. Vagy csak simán megnézheted a kövi szövegek és kihagyhatod azt: **** Fuss vissza le a kapcsolókhoz(karokhoz ugye) és húzd meg őket sorban 1ről 5ig. A számok oda vannak írva ahogy sorba húzod ?be? a karokat, szóval kezd a 4es karral. Ez majd visszahúzza a tüskéket a fejfánál."

Nem nagy az angol tudásom, és nekem se világos a vége teljesen, de mondom hátha segít, én meg még nagyonnagyon az elején vagyok, az se tom melyik résznél tarthatsz, no de hajrá ne add fel. csak nem oylan nehéz ez a rész mint anno a n64-es!
  • Cseri83
    Én a www.mycheats.com-on néztem, de nem igazán értettem :D ottis csak a kombinációt írja, meg hogy húzzam meg. Szerintem. Német tanulok:) Bemásolom a kód nélkül, lefordítaná nekem valaki?
    A "Run back"től nem igazán tiszta

"In the small corridor right above that is a safe spot with a headstone that gives you the solution to the levers. Or you could just highlight the following text and skip that: ***** Run back down the levers and pull them in the order from 1 to 5. The numbers are written in the order you pull the levers in, so start by pulling the fourth lever first. This will lower the spikes below the headstone."
  • VLB
    ha tudsz angolul akkor gamefaqs.com, ott tuti találsz leírást zeldához.

Eladó akkor a Brain Age nevű játékom, dobozos 3000Ft-ért.
  • TrIp
    szevasztok! ti rendeltetek már erről a dealextreme.com oldalról valamit?? elég olcsónak tűnik, főleg így hogy ingyenes a posta
  • Cseri83
    Akkor majd légy szíves ha eljutsz a Zeldába arra a részre ahol elakadtam, akkor legalább te segíts, ha továbbviszed :D
  • Sephi
    En mar vegig toltam a Layton-t. Nagyon jo de teny, hogy tele van kisseb hibakkal a puzzlek teren.
  • VLB
    VÉGRE van DS-em. Nagyon tetszik, Zeldával nagyon jól elvagyok, nagyon tetszik hogy a WindWaker sztorija folytatódik, meg a graf stílus is ugyanaz. imádom.

Kaptam hozzá egy dobozos játékot is, Brain Age a neve, ettől megválnék, ha kell vkinek mélyen áron alul, szóljon. Van benne sudoku is.
  • KILLER2
    Ninja Gaiden: Dragon Sword-ot próbálta már valaki (teljeset). Én most a japán verziót próbálgatom, de kegyetlen jó. Bár egy résznél rosszul lettem, hogy mennyit szarakodtam és milyen egyszerű volt a megoldás, de rájönni mégse egyszerű (most ezt nem részletezem, nem akarrok játékélményt rombolni), de a játék összességében nagyon jó. De amint írták már, tényelg eléggé kikészíti az érintőt.
  • Cseri83
    Tudna valaki segiteni a 19444-s hozzászólásomban leírtra? :)
  • Borgi
    izomból... ez az életcélom ;>
  • kisgabo
    most megaláztad.... :)
  • snoopy66
    a ds lite még mindig 35.000 csak jár hozzá +ba egy sandisk 2gb microsd + egy átalakitó ami sd-é varázsolja a micro sd-t:)
  • Borgi
    Sheltem, valamit rosszul mondtál el :C

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Solution : Get a pen and paper and just list them out (from 12:00 to 11:59):
    12:22, 01:11, 02:22, 03:33, 04:44, 05:55, 10:00, 11:10, 11:11,
    11:12, 11:13, 11:14, 11:15, 11:16, 11:17, 11:18, 11:19
    Thats just over a 12 hour period, so over one day, the answer is 34
    times.

ön meg valami 0:00-t is tetszett mondogatni :C
  • lampard99
    hello kellene egy olcsó játék ds re valakinek van / tud egy magyar helyet oldalt ahol meg lehet venni.
  • Sheltem
    Sziasztok!

A professor layton tényleg k**va jó, ajánlom mindenkinek. Van 1-2 olyan puzzle...
    Eddig 1 nem sikerült így pls valaki help(spoiler tagban).
    Szal a toronyórás puzzle amikor össze kell számolni, hogy a digitális órán ahol van am:pm(tehát 12:00 után 1:00 jön) hányszor szerepelhet egymás után 3 vagy 4 egyforma karakter.
    Értsd.:
    00:00
    00:01
    11:12
    12:22
    stbstb
    Eddig 4(!) emberrel nem sikerült összeszámolni helyesen.
  • snoopy66
    Eladó egy fehér nintendo ds , fekete r4ds-el (tokkal , papirral, dobozzal) , 2 érintőceruzával , dobozával , papirjával és egy fekete 2 részes övre fűzhető , vállra akasztható erős anyagú lowepro tokal (nem ds tok de tökéletesen jo bele) . KB 40 játékot adok hozzá.

KB ilyen a tok: http://products.lowepro.com/product/Rezo-40,2013,25.htm

Ár:35.000 HUF

Debreceniek előnybe

Email: [email protected]
  • Cseri83
    Sziasztok

A Zelda: Phantom Hourglassban elakadtam, és a segitségeteket kérném.
    A kísértethajón van 5 kar, amit megkell húzni. tudom is a sorrendet: 24513, de nem fogadja el. mit csinálok rosszul?
  • Anubys
    ?
    Ő csak normálisabb áron adja... :)
  • Panzeradler #19442
  • LittleBirdY
    Fehér, 9 hónapos Nintendo DS Lite két ceruzával, Hori védőfóliával, R4DS + 1 Gb japán PNY microSD kártyával, New Super Mario Bros. eredeti és 2 dvd-nyi nem annyira eredeti játékkal, dobozában minden gyári tartozékával 35.000 Ft-ért eladó!

Ha érdekel valakit, akkor pm.
  • Anubys
    Ha jól emlékszem, valaki RTS-t keresett DS-re, íme, találtam egyet: Command & Destroy...
  • Panzeradler #19439
    nem adom külön
  • KILLER2
    Ja úgy. Mennyiért? Csak az M3 REAL vagy memkártya is mellé?
  • kisgabo
    van fölös..
  • KILLER2
    Ööö, ezt hogy érted?
  • kisgabo
    nekem igen...
  • KILLER2
    Csak a M3 Real és a memkártya nem eladó? Nem mondom, hogy tuti meg is veszem, csak kérdezem.
  • Anubys
    Nekem minden gond nélkül megy, bár a kompatibilitással nem vagyok kibékülve... MK1-2-3 nem megy... :(
  • Tomek83
    Az szép hogy végigpróbáltad a 2100játékot:)
    SNES emut próbáltad? Mert az nekem nem akar működni,sztem valamit én bénázok vele.
  • Anubys
    Ja, M3 tulajoknak, hosszas külföldi fórum bogarászás után megtaláltam az új driver lelőhelyet (az m3adapter.com-on valami gáz van az ISP-vel ezért nincs ott support), szóval az új driverek letölthetőek: innen.
  • Anubys
    Nekem M3 Simply-m van, nemrég rágtam át magam a full romset-en (illetve csak a 2100-as release-ig), és 5 játék volt, ami nem indult el, ebből 4 japán (2-nek volt USA / EU verziója, azok mentek rendesen), 1-nél pedig (valami Sinlgles at Night vagy mi, ilyen randizós játék) az USA verzió nem ment, az EU elindult. Szóval teljesen jó a kompatibilitása, a REAL-nek pedig még ennél is jobb (állítólag). Homebrew-kkal nincs gond, bár a Picodrive-ból (Megadrive emu) régebbi verziók nem mennek, csak a legújabb (asszem 0.5).
    Touch sreen-t használ, GBA-t nem támogat, de a Real igen, csak kell hozzá venni egy külön GBA unit-ot (itthon kb. +3k). Ha Lite-od van, menüből állíthatod a fényerősséget is, valamint van beépített cheat adatbázisa is. A Simply 2 gigáig támogatja a microsd kártyát, a Real elvileg 8 gigáig.
  • Panzeradler #19429
    Eladó egy Nintendo DS Lite M3DS REAL-al 1gb Sandisk Micro SD kártya Eredeti New Super Mario Brosal
    Ár:40.000ft
    Érd.:[email protected]
    (képet e-mailben kérésre küldök)
  • JiBBeRiSH

Szintén kellemetes húsvétot mindenkinek.
  • timantes
    Kellemes Ünnepeket minden DS tulajnak. Lányoknak sok locsolkodók , fiúknak sok piros tojást.

• KILLER2
    Ja, a konvertálással kell szarakodni, de nem vészes az. De tényleg sokkal kényelmesebb ez az áthúzod, azt megy dolog. És így lelgáabb nem kell várni firrsítésre se, ha nem megy 1-2 újabb játék. Viszont nekem hiányzik az elegancia. Ez az SC olyan semmilyen. Nem lehet skinelni, meg az érintőt sem tudja használni a menü. Lent a supercard felirat, fent meg csak szöveges izé, mint valami total commander.
  • Tomek83
    Én lecseréltem a ScLite-ot M3 Real-ra. Szerintem a SC gyorsabban töltötte a játékokat. M3nál kell várni míg bejön a képernyő,akkor még kattintgatsz a játékra,bár igaz ez csak pár mp,de sztem M3 lassú. Ezt leszámítva jó cucc. Engem SC-nél a konvertálás zavart,ha az nem lett volna,akkor el se adtam volna.
  • KILLER2
    Hát, ha van mellé NDS, akkor jól tetted. Bár jó az a 360. Nekem a PSPvel az a bajom, hogy hordozható, de olyanok rá a játékok, amikkel nem nagoyn lehet 10-15 percet játsznai, hanem inkább mint egy rendes PC vagy konzol játékkal, viszont akkor meg már grafikailag árban és talán kényelemben is jobban járok egy PS2vel. vagy egy X360-al, árat leszámítva xD
    de mostmár hagyom az OFFot.
  • S8DJ
    fúú báttya ,még jó hogy a PSP mellet döntöttem.