Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem van egy piros beragadt pixelem, de _annyira_ nem zavaró, hogy majdnem azt írtam hogy nincs. Mondjuk a gépem elég régi, egy európai launch-kor vett phat.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

régebben írt v alaki a mystról, neki nem jött be 10es skálán 1est adott neki

Totis
A Myth-et nézte már valaki? Vélemények róla? Hozza a PC-s színvonalat?
Warhammer 40k-t? Errõl is vélemény?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Csibe001
Ezért kell 2 ds, asszony játszik a régivel te meg a lite-al. 😉
Nálam bevált.

Sheltem
Kijött a Moorhuhn DSre. Csirkelövöldözõs játékunk funny lehet érintõképernyõvel, de a "barátnõ/feleséglefoglaljaadsthetekre" veszély fennáll sajnos.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nálam sincs semmi pixelhiba ja és jó beruházás egy DS

shenmuedc
Köszi a válaszokat. Igazából elõször psps-ben gondolkodtam de egyre több érv szól a ds melett. Fõleg az hogy JÁTSZANI szeretnék nem gengszterkedni, embert ölni,farokmeghosszabító macho játékokkal nyomulni. Valahogy hijányzik a játék élménye , rossz irányba ment el ez az egész videójáték ipar.
Nekem akkor 1bõl 1😊 Bár nem mindig látszódik. Ha megveszed a DSt akkor nézd meg a legnagyobb fényerõnél a képernyõt.
KILLER2
Nekem eddig volt egy sima NDSem és egy fekete Liteom (ez van most is). Eddig egyiknél sem tapasztaltam ilyet.

Töltsük le az internetet!

Borgi
nekem kettöbõl nulla, egy régi egy uj ds

porki fagyok fállalon

shenmuedc
Azután érdeklõdnék hogy ds-en mennyire gyakori dolog a pixelhiba. Fontos lenne!
butyokanime
jaja, mondom keress rá vaterán.<#eljen>

PSP & DS RULEZ!

zola2000
Nem tud valaki egy helyet, ahol le lehet tölteni az ingyenes nintendo ds demokat, a ninja gaiden demoja kellene, supercard cfem van.

A

igeeen? <#wow2>én meg most terveztem venni 40k ért alapgép+mysimset <#wow2><#wow1>

ReTeK
jó a legfelsõ banner hehe :-)

butyokanime
nemtudom,de van 28 ezerá komplett ds, r4el +1gb karival 2-3 hónapos és garanciás is.28 ezer villámáron.

PSP & DS RULEZ!

Bitke: TOPIC B+, TOPIC!!! Nem igaz hogy nem látjátok <#szomoru1>

Sephi
Nos én mar elmagyaraztam a kis visszamaradott fejednek hogy mar rég nem az a Sephi az aki azokat nyitotta de latom nem vágod.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aha, de az a kikiáltási ár, a fene tudja h mennyi a minimál <#duhos2>

Sheltem
Topicnyitogató barátunk, megint szar napod van? <#szomoru1>

Fenébe ezek a fránya borús hétköznapok mi? <#levele>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi
háthogy ti milyen undokok vagytok :C

porki fagyok fállalon

kisgabo
ne szivasd borgit, most kapta meg a személyiét...

Sephi
Ez tok vicces volt, mondj meg ilyet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Borgi
semmi baj. de elég egyszer bocsánatot kérni, nem vagynuk mi olyan angyképûek hogy 20ezerszer kéne :C

porki fagyok fállalon

butyokanime
20ezer bocs

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
http://www.vatera.hu/nintendo_ds_keszulek_feher_szinu_45391559.html

22ezer ft garival!<#ravasz1>

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Ahogy Koryne mondja a Puzzle Mortal Kombat ilyen. Azonban a DS es Tetris üt mindent,multiban is. A legjobb tetris eddig sokak szerint.. Azt told szerintem.

Az írhat nekem is 😊 játék nem kellene hozzá. csak az alapgép meg töltõ és olyan 20-22 😊,és ha még egy kivánság gari lehet rajta /pls. privizzetek

Sephi
Luminous Arc-ot jacca valaki?

Sziasztok !
Aki ne talán tud eladó ds - t pls írjon privát üzenetet !
koryne
Pl a DS-es Mortal Kombatban lévõ Puzzle Kombat ilyesmi. Mi jókat szoktunk vele szórakozni a võlegényemmel 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

dicehater
Sracok letezhet olyan program Nds-re, pc-re, esetleg Xbox360-ra Live Arcade-on belul ami olyan pl mit a regi Columns? Tetris klon, lehessen egymas ellen jatszani, es "leomlos" rendszer mukodik benne

butyokanime
nehogy bevedd már, ezt csak valaki poénból csinálta és felrakta netre!félperces munka -.-

PSP & DS RULEZ!

elég csúnya... nem kéne ingyen se , akkor már psp... még szerencse hogy a drága nds liteom nem igy néz ki...<#merges2>

hát de nem jó? 😊
Sheltem
Gratulálok neked ehhez a képhez.

<#nyes><#wow1><#vigyor>
xAttilax
az elég korrekt üzlet volt

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Sheltem
Welcome, légy üdvözölve köztünk!

Hát...Eladtam az SP-t és abból vettem egyet!Mégcsak hozzá se kellett raknom!
meg is vetted a ds-edet?
Borgi
inkább carbonnal játsz, az angoyn jo lett. pro street meg mostwanted ds-re szvsz kaki lett :C

porki fagyok fállalon

Jó közétek tartozni!Egyébként pl. egy Most Wantedbe és egy Pro Streetbe van grafikailag különbség?
Tinman
"ceruza nélkül az iránygombokkal ( én ezt használom )"

Királyság!!!! Végre!!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kétféle irányítás van:
1. ceruzával
2. ceruza nélkül az iránygombokkal ( én ezt használom )

ui.: else hiszed, milyen hosszú a játék , többszáz pálya , 10-12 óra a végigviteli ideje , játékostol függõen

Tinman
#18173-re választ pls. thx

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Japán heti eladási lista:

DS - 124,627
Wii - 74,764
PSP - 74,626
PS3 - 37,092
PS2 - 13,703
X360- 6,632

<#eljen>

Aha!Köszi!Jó érzés köztetek lenni😄!
ÜDV a KLUBB-ban <#integet2>

ha van egy másik játékos a közeledbe , magyarán mégegy DS tulaj , annak van egy multis játéka, akkor anélkül, hogy neked meglenne, letudod tölteni a saját masinádra, hogy tudjatok együtt játszani. remélem érthetõ voltam 😊

pl: Mario Party DS, Mario Kart DS, New Super Mario Bros., Yoshi Touch and Go, Meteos ...

Mától én is egy DS boldog tulajdonosa vagyok! Annyit lécci mondjatok meg hogy a DS Download Play menü az mit jelent!Köszi!