24434
Nintendo DS/DS Lite
  • CHEAPBOY
    gaiden sword, FF Crystal raktáron...., már ha eddig nem jáccottátok szénné:P
  • Tomek83
    Hogy azt a keretezést én miért nem láttam:)
  • rnd
    Végülis ha a keretezést és vastag betűt nem vesszük akkor tényleg nem derül ki... kábé a legelső mondat hogy tréfa csak...
  • Tomek83
    Az a baj,hogy az írásból sem derül ki,hogy ez még az április 1jei okosság,vagy már tényleges hír,de nekem elég gyanús az a 20dolláros ár,Nintendo nem arról híres hogy ilyen áron adná a játékait:)
  • Borgi
    nemtom, én mig uj volt ds, azthittem hogy kb 10szer ennyi n64 port lesz rá. mint am,ennyi most van :C
    imádnám :C
  • Keviny
    na mivel április másodika van már, ezért akkor tisztázzuk hogy mi várható VALÓJÁBAN!

GTA IV? N64 Classics?
  • Sheltem
    Nintendo 64 játékok jönnek dsre. Köztük egy zelda is.

N64 ds játékok

Mivel április 1.jei a hír vagy kamu vagy nem.Erőltetettek ezek az április 1.ei faszságok.
  • Sheltem
    Nem ad ki "mostanában". Idén tuti nem.
  • snoopy66
    Ha gondolod nekem van egy eladó fehér ds lite-om :D:D:D
    fekete r4ds el (tokkal,papírral,dobozzal,memokártya olvasoval, cd-vel), 2 érintőceruzával , dobozával, papírjával és egy fekete 2 részes övre fűzhető , vállra akasztható erős anyagú lowepro tokkal ( nem ds tok de tökéletesen jó bele). kb 20-40 játékot adok hozzá + egy 2gb-os sandisk microsd-t sd átalakítóval.

ár:35.000 HUF
    Email: [email protected]
  • 0ckH4M
    Szerintem megéri. Mint ahogy lentebb látod a Crysis is elfut ezen...
  • Risu Führer
    jav. újabb
  • Risu Führer
    szevasztok.szerintetek most megéri beruházni egy ds lite-ra vagy a nintendo ad ki mostanában egy újavv kézikonzolt?
  • Tinman #19490
    Egész jónak tűnik a DS Crysis, szerintem veszem, PC-n is bírtam:

• VLB
    ne szarozz, rögtön Crysis 2-vel helyettesítsd!
  • Rip
    Aham, ma igen. Csak mikor a kép napvilágot látott, még március volt...
  • timantes
    akkor gyárts EGY UGYAN ILYET , csak a GTA 4 heylett ird be a CRYSIS-t ha megteszed és látszik rajta hogy prfi munka akkor megdícsérlek , ne csak a szád járjon
  • Panzeradler #19486
    HUUU
    asszem még se adom el msot kezdenek jó neves játékok kijönni rá
  • KILLER2
    Azok voltak már. Bár az UT még nem. Jöhetne egy C&C: Tiberium Wars is. És peresze hogy maradhatna ki a Crysis. Este majd gyártok screenshotot is.
  • S8DJ
    Halo DS,Unreal Tournament III DS,Gears of War 2 DS stb.
  • S8DJ
    és most örülsz hogy nem lesz PSP-re?
  • 0ckH4M
    Április elseje van. Ilyen listát tudok én is gyártani. Milyen játékot szeretnétek rá? :D
  • Csibe001
    Akkor hajrá. :)
    Én is tudnék de nem fogok. :)
  • timantes
    dehogy nem , simán DSre való ( mivel nem lesz PSPre ), mi BÁRHOL GTA4-ezhetünk ahol kedvünk tartja.
  • KILLER2
    Ja bocs, akkor a 3nak. Meglátjuk miylen lesz. Nem őrülok meg érte, de azért várom, már csak kíváncsiságból is.
  • Borgi
    ha felülnézetes lesz akkor.. ÜBERJÓLESZ.
    szerintem gta advance is elég feelinges, elég soká elvittem :C
    (és az a 3-nak nolt ijen gba-ra kreált verziója nem a 2-jé ;>)
  • Csibe001
    Szuper lesz, max felülnézetes. :)
    GTA nem ds-re való.
  • KILLER2
    Uhh...ez jó. Kíváncsi vagyok rá, hogy hogy oldják meg és mekkora lesz. Elég rég volt GTA kis konzolra. Mondjuk PSP-re volt 2 is, szóval itt most a nintendo cuccaira kell gondolni, amiből legutóbb (és ha jól tudom először) a GTA2 volt GBA-ra.
  • timantes
    GTA 4 jön DSre!!!!!!!!!

• shenmuedc #19474
    Akarom mondani könyv olvasó
  • shenmuedc #19473
    Nekem egy olyan problémám lenne, hogy létezik e ds-re olyan program ami könívolvasó és mp3 lejátszó egyben. Tudom a moonshel mindkettőt tudja de nekem olyan kéne ami a kettőt egyszerre futtatja.

Ha van ilyen kérem ossza meg velem valaki a nevét (esetleg egy link is jól jönne)

Előre is köszönöm!
  • KILLER2
    xD Én is. Azt megnéztem neten.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Odamész az alvó öregemberhez és belefújsz a mikrofonba, erre ő egy dizájnos hátrabukfenc kíséretében felébred. Nem gondoltad volna, mi? Nem is tudtam, hogy a játék használ mikrofont, ezért erre az életbe rá nem jöttem volna

Amúgy milyen verzióval tolod? JP vagy USA?
  • kozmiviktor
    HeLLoka nme tudjátok hogy a Ninja Gaiden Chapter 3-ban mit kell csinálni ?
    elakadtam
  • ebali
    nem mindegy, hogy mit rendelsz. a népszerű dolgokra (pl.: nds slot1 kártyák...) sokaknak hónapokig kell várni, és lehet, hogy akkor sincs más lehetőség, mint cancel.
    érdemes a termék topicjait olvasgatni.
  • Totis
    Warcraft Tower Defence
  • Cseri83
    Dejóóó:D Köszi. Örök hála:)
  • Totis
    Cseri83: Gondold el azt, hogy a sor nem a sorrendet adja meg jobbról balra hanem Ha odarakod a kapcsolók elé a sorozatot balról akkor megkapod, hogy melyiket kell először meghúzni, másodszor, stb...
    Én is azon a gondolatmeneten haladtam tovább ahogy de aztán utánaolvastam a net-en.
    Ha nem megy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1 2 3 4 5 <--karok
    2 4 5 1 3 <-- szóval a 4. kart kell először, 1. kart másodszor, stb...

• ReTeK
    igen rendben volt minden, sőt miután megérkezett a küldemény pár nap múlva megcsörgették a mobilom valami külföldi számról (mint kiderült valami kínai körzetszám volt, de nem vettem fel sose tudom meg mit akarhattak) :-)
  • koryne
    Én rendeltem, viszonylag gyors, ingyér van... Érdekesség, hogy 3 dolgot rendeltem (2 EZ-Flash V 3in1 kártyát és egy minihelikoptert) és 2 csomagban küldték egy hét különbséggel... Nemtom, ez így miért érte meg nekik, de mindegy, megérkezett minden :)
  • TrIp
    köszi a választ. és minden rendben volt vele ugye? kiszállítási idő gondolom 1-2 hét...
  • ReTeK
    rendeltem már ezt-azt, Hong Kongból jött légi postával ingyér :-)