Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Warhammer 40k-t? Errõl is vélemény?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Töltsük le az internetet!
A
PSP & DS RULEZ!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fenébe ezek a fránya borús hétköznapok mi? <#levele>#levele>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
porki fagyok fállalon
22ezer ft garival!<#ravasz1>#ravasz1>
PSP & DS RULEZ!
Aki ne talán tud eladó ds - t pls írjon privát üzenetet !
Xbox Live gamertag: kilencnad
PSP & DS RULEZ!

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
porki fagyok fállalon
Királyság!!!! Végre!!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. ceruzával
2. ceruza nélkül az iránygombokkal ( én ezt használom )
ui.: else hiszed, milyen hosszú a játék , többszáz pálya , 10-12 óra a végigviteli ideje , játékostol függõen
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DS - 124,627
Wii - 74,764
PSP - 74,626
PS3 - 37,092
PS2 - 13,703
X360- 6,632
<#eljen>#eljen>
ha van egy másik játékos a közeledbe , magyarán mégegy DS tulaj , annak van egy multis játéka, akkor anélkül, hogy neked meglenne, letudod tölteni a saját masinádra, hogy tudjatok együtt játszani. remélem érthetõ voltam 😊
pl: Mario Party DS, Mario Kart DS, New Super Mario Bros., Yoshi Touch and Go, Meteos ...