Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életemben nem hallottam róla..
Ha jó kártyát akarsz R4, M3 Ds simply, vagy M3 real ahogy S8DJ mondja esetleg Cyclo.
Többit nagy ívben el lehet felejteni, ha azt akarod, hogy minden játékkal kompatibilis legyen.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Régóta olvasom a fórumot és szeptemberben be is szereztem egy dsl-t, majd hozzá egy ez flash v kártyát.most készülök venni egy ds fire card-ot és az lenne a kérdésem hogy szerintetek viszi e majd a ds fire az ez flash-s mentéseim?Amúgy Wc-n alap a játék. pokemonnal😄😄
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jelent meg mostanában vmi jó játék a Simpsons, és a Zeldán kívül??
Wc-n játszani, Ds-sel kötelezõõõ!! 😄
BF3: csucsorr
Gyakorlatilag bárhol használhatod. Ágyban mikor már asszonypajti alszik, wcn, sõt még nyáron egy unalmas napozás közben is, mikor órákig csak döglik az ember hogy legyen valami színe.
Wc mivel másabb hely mint a többi? 😊 Semmivel
http://www.gamedaily.com/articles/galleries/games-to-play-on-the-toilet/140/?page=1
<#wilting>#wilting>
Töltsük le az internetet!
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Töltsük le az internetet!
Nincsen valakinek eladó fóliája , akinek netalán lenne kérem jelezze PM-ben köszi !
Ha ezzel a 2 játékkal végzek lesz annyi idõm, akkor már elégedett leszek.
Mint írtam, a DSL-t csak otthon használom.
Nincs olyan bõrtok, ami jobban megvédené a portól, más meg nem fenyegeti.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Izlések és pofonok .<#fejvakaras>#fejvakaras><#banplz>#banplz>
Gratulálok ehhez az igényességhez 😊 Ha már így hívod, drágaszágod(télleg az a ds lite nekemis) nem ér meg a drága egy 3000ft os bõrtokot? 😊
Mivel csak otthon használom, még karcmentes a "drágaszágom".
Nem próbáltam ugyan, de szvsz egy szilikon tok is megteszi, ha hordozni akarod.
Ki milyen tokba burkolja bele a ds - ét amikor éppen játszik vele vagy nem ?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
a Nintendo Wi-Fi USB Connector-nak mennyi a hatótávolsága hány méter?
Azért a linkelt moonshellt töltsd le, abban van a videó konvertáló program is.
Valamint próbáld ki a legújabb DSOrganize-ot is.
Szvsz az egyik leghasznosabb homebrew fejlesztés.
megoldódott a problémám , rájöttem hogy egyszerûen csak a microra kell másolnom az mp3at és már leis játsza , sõt videót is lejátszik 😊
... nem is gondoltam volna hogy ilyen fincsi kis szórakoztató rendszerré tudom alakítani a drágaságom 😊
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Mi a progi cime ? hol keressem ?