Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
"ds fire card"
Életemben nem hallottam róla..

Ha jó kártyát akarsz R4, M3 Ds simply, vagy M3 real ahogy S8DJ mondja esetleg Cyclo.

Többit nagy ívben el lehet felejteni, ha azt akarod, hogy minden játékkal kompatibilis legyen.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

szeritnem vegyél R4-et vagy M3 real-t a fire card helyett
Üdv!
Régóta olvasom a fórumot és szeptemberben be is szereztem egy dsl-t, majd hozzá egy ez flash v kártyát.most készülök venni egy ds fire card-ot és az lenne a kérdésem hogy szerintetek viszi e majd a ds fire az ez flash-s mentéseim?Amúgy Wc-n alap a játék. pokemonnal😄😄
Csibe001
Én újra végigtolom a Castlevaniakat, persze nem lesz idõm az összesre, de pl Circle of the moon-al már nagyon rég játszottam s megjött újra a kedvem hozzá. 😊

Sheltem
Hát a Simpsonst nem nevezném jónak, eddig te vagy kb az elsö aki itt azt mondja tetszik. Amúgy amik itt vannak fentebb a bannerban mind szuper játékok a Contra 4 el az élen. Az kb túlzás nélkül a legjobb(és legnehezebb) Arcade stílusú játék Ds-en. A fenti borítós játékokon kívül szuper még a Boulder Dash is az is mostanában jött ki(ha szereted az ilyen stílust).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sziasztok!
Jelent meg mostanában vmi jó játék a Simpsons, és a Zeldán kívül??
Wc-n játszani, Ds-sel kötelezõõõ!! 😄

Ha nincs semmi olvasnivaló, és lusta vagyok a notebookot elvinni a wc-ig, akkor én is a DS-en játszom. Én speciel a Tetris DS-sel játszom, ami tényleg jó elfoglaltság a wc-n. Van úgy hogy fél óráig is bent vagyok, mert annyira le tud kötni egy k*csög kis tetris. 😄 (Arról már nem is beszélve ha filmet nézek)

BF3: csucsorr

kisgabo
az emberek nagytöbbsége a reteráton, olvas... ül a mûvén, és olvas, mert ott van ideje, és nem zargatják. 😊

hát nem semmi , WCn elvileg nem a játékokra kellene koncentrálni, de praktikus 😊

Sheltem
Egyébként viccet félretéve én pont ezt(is) szeretem a dsbe.
Gyakorlatilag bárhol használhatod. Ágyban mikor már asszonypajti alszik, wcn, sõt még nyáron egy unalmas napozás közben is, mikor órákig csak döglik az ember hogy legyen valami színe.

Wc mivel másabb hely mint a többi? 😊 Semmivel

Sheltem
Nem te süllyedsz le hanem a sz..

kisgabo
és nem zsibbad a lábad?

Ez már visszatérõ téma,játszani a WC-n.Érdekes hogy ott a PuzzleQuest is,ami nem a legjobb a WCn,mert akkor egy darabig ki nem jösz...én már tapasztaltam<#vigyor>
butyokanime
én pl semmit, ennyire azé nem süllyedek le<#ijedt>

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
Milyen játékokat játsszunk Wc-n kedvenc handheldünkön sza...ûrítés közben:

http://www.gamedaily.com/articles/galleries/games-to-play-on-the-toilet/140/?page=1

<#wilting>

KILLER2
Amúgy igaz, hülye kérdés, hogy merítené már xD

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Há most mér? Amúgy csak azért jutott eszembe, mert az feltûnt, hogy használat közben azért van annyi fogyasztása, hogy merülõ akku mellett passkey nélkül zöld a led, passkey-el meg piros. Na mindegy. Köszi. Csak azért kérdeztem meg, mert végre megjött az új akksim, a régi már alig ment, kb 1 órát bírt vele a DS.

Nem. A DS valós idejû órája azonban igen. Ennek azonban olyan kevés a fogyasztása, hogy szinte elhanyagolható.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

<#wilting>

KILLER2
Ha ki van kapcsolva a DS, de benne van a flash kártya és a passkey, akkor az meríti a DSt?

Én még kicsit Age of Empire-ezek,aztán majd karácsony körül elõkapom a Tales of Phantasiát(GBA) azzal el leszek jó darabig.Bár a Zeldát nekem is be kellene fejeznem még.
Sziasztok !

Nincsen valakinek eladó fóliája , akinek netalán lenne kérem jelezze PM-ben köszi !
Sheltem
Én Contra 4 ezni fogok illetve befejezem a Zeldát.

Ha ezzel a 2 játékkal végzek lesz annyi idõm, akkor már elégedett leszek.

Hidd el, megérne. De ez a legpraktikusabb.
Mint írtam, a DSL-t csak otthon használom.
Nincs olyan bõrtok, ami jobban megvédené a portól, más meg nem fenyegeti.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Amugy , ti most milyen játékokat fogtok végig játszani a "téli szünetben" ?
Én ammondó vagyok , hogy kinek a pap kinek a papné vagy mi ?
Izlések és pofonok .<#fejvakaras><#banplz>
Sheltem
"Nejlonzacsiban megy a szekrénybe, hogy ne porosodjon."

Gratulálok ehhez az igényességhez 😊 Ha már így hívod, drágaszágod(télleg az a ds lite nekemis) nem ér meg a drága egy 3000ft os bõrtokot? 😊

Én nekem olyan tok van amit a gamepark oldalán is hirdetnek a DS játékok között,csak valamivel olcsóbban vettem még.Pont vmelyiknap láttam hasonlót csak Mario mintával a MM-ban,de 3-4ezer körül volt és hát...hülye azért nem vagyok😊 hogy annyiért megvegyem.
Nejlonzacsiban megy a szekrénybe, hogy ne porosodjon.
Mivel csak otthon használom, még karcmentes a "drágaszágom".
Nem próbáltam ugyan, de szvsz egy szilikon tok is megteszi, ha hordozni akarod.

koryne
Jé, Boborján 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Ez deszép mondat vót! <#wilting>

Sziasztok !

Ki milyen tokba burkolja bele a ds - ét amikor éppen játszik vele vagy nem ?
Ha piros akkor már nem tudsz lõni, de ha zöld akkor még igen.

W40K-ban, ha van elegendõ lépésszámom és azon belül lépek, akkor néha miért változnak a zöld nyilaknak egy része pirossá?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Ugyanannyi egységed lesz végig, de viszont folyamatosan kapod az új fegyvereket, és lesz majd tankod, lépegedtõd, meg csillag harcosod vagy mid.

lehet valahogy egységeket képezni, vagy annyival kell gazdálkodni, mint ammenyit az elején kapunk? (nekem az elsõ pálya is kicsit nehézkesen megy 😛)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

ReTeK
Warhammer 40k nem egy túlbonyolított stratégia,a pc ufo sorozathoz hasonlít valamennyire. Nekem tetszik.

Panzeradler
Köszi a segitséget
Sziasztok!
a Nintendo Wi-Fi USB Connector-nak mennyi a hatótávolsága hány méter?
Nincs mit. 😊
Azért a linkelt moonshellt töltsd le, abban van a videó konvertáló program is.
Valamint próbáld ki a legújabb DSOrganize-ot is.
Szvsz az egyik leghasznosabb homebrew fejlesztés.

Köszi PHM a segítséget!

megoldódott a problémám , rájöttem hogy egyszerûen csak a microra kell másolnom az mp3at és már leis játsza , sõt videót is lejátszik 😊

... nem is gondoltam volna hogy ilyen fincsi kis szórakoztató rendszerré tudom alakítani a drágaságom 😊

Keviny
szipmla... jóvan, okos.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Keviny
a legújabb DSOrganize -t. már megy szipmla slot1-es karival is.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Panzeradler
nem tudjátok mivel tudok netezni a DS Lite-mal?(milyen programot töltsek le) hogy menjen
nem mûködik a link , javítsátok

A moonshellhez link felül, ha problémád van, írj egy privit.

james69holden
moonshell

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

micro dsre = micro sd kártyára

Segítsetek! egy progi kellene amit micro dsre rámásolva letudok játszani zenéket a DS Liteommal !!!!

Mi a progi cime ? hol keressem ?

Létezik a DS-re valamilyen hangfelvevõ progi? Néztem a ds-scene-n de nem nagyon találtam. A Warhammer nekem meg nagyon tetszik, a Panzer Tactic-ra hasonlít, csak szebb.