24434
Nintendo DS/DS Lite
  • ebali
    van lemmings ds-re, kb. az összes hivatalos pályával. még pályaszerkesztőt is mellékelt a készítő. persze homebrew.

majdnem többet játszom azzal, mint minden mással együttvéve.
  • Anubys
    Nekem van mindkettő, a psp-nek gyönyörű a grafikája, ha pl filmet is akarsz nézni, és a modern full 3D játékok érdekelnek, akkor inkább azt vegyél. DS-en a grafika nem olyan szép, de a 2 képernyő, érintőképernyő és mikrofon nagyon megdobja (sok játék használja a mikrofont is irányításra), és iszonyat ötletes játékok vannak rá. Szóval, ha inkább a tartalmasabb játékok érdekelnek, és nem zavar, hogy nincs 891749817239487 poligon egyszerre a képen, akkor a ds a te géped. Én nemrég vettem psp-t (januárban), de már kölcsönadtam egy havernak, mert minden olyan játékot végignyomtam, ami érdekelt (kivéve a lemmings-et, de azt meg inkább ds-re kellett volna megcsinálni, mert elég gáz analóg joy-jal rohangálni a kurzorral a kis lemmingpöcsök után). Ja, és egy másik előnye a ds-nek (főleg a lite-nak), hogy nem féltégla, mint a psp. :)
  • light00
    Nos, a profibbakhoz lenne egy komoly kérdésem: Mi a lényeges különbség a PSP és a Nintendo DS között? Tudom, nagyrészt utánanéztem, de tapasztalatokra lennék kíváncsi. Mert végre szert tehetnék egy DS-re, de jól meg akarom gondolni.
  • butyokanime
    Tud valaki egy helyet ahol fasza képernyővédő fóliát tudok venni a gba sp-mre?Csak igényes márkás fólia érdekel.Légyszi írjon aki tud
  • snoopy66
    eladó egy fekete r4ds (papirjaival dobozával) + 2gb sandisk microsd memoria kártya + egy sd kárty átalakitoval
  • Risu Führer
    szevasztok

azt szeretném kérdezni hogy a m3 ds real kártya mit tud?jobb vagy rosszabb mint mondjuk az r4ds vagy a ds one kártyák?
  • timantes
    "kijött" a Teenage Zombies , nagyon jó képregénystílusó mászkálós játék. Nyomtam vele pár percet , ötletes lett nagyon.
  • CHEAPBOY
    olcsop konzol game topicban crimson black DS lite-ot "ajánlok".

Érdekel esetleg vkit?:)
  • Csibe001
    Ezek nem a gondjaim, pont hogy tele vagyok gondokkal s ez a kikapcsolódás, szóval nem értem a hozzászólást...
  • kisgabo
    " de már azt is unom "

irigylésre méltóak a gondjaid.
  • Csibe001
    Köszi de már azt is unom, kezdtem még olaszban játékgépen aztán pc-n mame-n, majd mobilon, nemrégen meg wii-n, úgyhogy abból is elég :P
    De köszi a tippet! ;)
  • Sheltem
    Csibe ha már áttérsz pspre ne hagyd ki a metal slug anthologyt ;)

Én amiatt vettem majdnem pspt(persze nem ds lite helyett hanem mellé)
  • Borgi
    hát, imho, valakinek ez jön be jobban, valakinek az. nem vagyunk egyformák. (és igy kerek a világ :C) a két gép összehasonlithatatlan. más fajta játékok, más célköüzönség. remélem igazam van :P :C ._.'

speciel én most azta dragon heroes-es gyerekjátékot tolom ds-en. nemtommér de bejön ;>
  • Csibe001
    Akkor úgy tűnik azon megyek keresztül éppen amin te anno. :D
  • Anubys
    Most látom csak: "összevadásztam vagy 4-et" ez helyesen 40et :)
  • Csibe001
    Amikor én foglalkoztam Snes emuval ds-re akkor volt vagy 4 játék ami elindult rajta tele hibákkal.De mondom, a kezdetektől van ds-em úgyhogy biztos vagyok a döntésemben, ha valami jön akkor majd a régi ds-el játszok rajta, de az max a következő Castlevania lesz. :)
    FPS valóban jobb ds-en, de psp-n nem is akarok azt játszani.
    Én már összegyűjtöttem a játékokat amik érdekelnek psp-n, kb 45 lehet, ebből ha 25-öt kipörgetek már megérte.Bár Gow,GTA, Silent Hill és Syphon filter miatt már most megérte.Ezek olyan nevek s olyan minőségű játékok, hogy hihetetlen.Ilyen élmény ds-en egyszer sem volt számomra.Sajnos.
    Amúgy valóban megférnek egymás mellett csak nekem nem kell.

Trip: Azért nekem jóval több mint 5 játék fog tetszeni már most megmondom. :P
  • Anubys
    Nekem van mindkettő, szerintem megférnek egymás mellett, de mostanában megint inkább a DS-t nyomom... A PSP nem rossz, a PS1 emu nagyon megdobja a cuccot, de SNES emu van DS-re is... (És még mielőtt megkérdezed, működik is :)
    A grafika tényleg jobb, de a full psp-s haverom egyből letarhálta az addig lefikázott DS-t, amikor meglátta a Dementiumot, most meg a Mazes of Fate-től esett hasra, no meg valljuk meg, fp játékra a DS jobb a touch screennel. A psp-ről sztem hiányzik még egy analóg joy, + a fogása is kicsit kényelmetlennek tűnik.
    Játékok terén offline list-es screenshotok alapján összevadásztam vagy 4-et, de kb. a fele ha lekötött (mondjuk én rühellem a GTA-t meg a Manhuntot :)
  • TrIp
    nekem is volt psp-m. és az az 5 játék ami jó az is rövid. igaz a psx emulátorral most eléggé feldobták a dolgot.
  • Csibe001
    Nem hiszem, most megvan kb másfél hónapja, de nagyon élvezem, már csak azért se hiszem hogy megunom, mert szinte nekem találták ki, nem túl hosszú játékok, eddig nem is idegesített fel egyik játék sem.S hát grafikára eléggé odaveri a ds-t valljuk be, s az is baromság hogy nincsenek jó játékok rá. :P
    Most jó, mert pártatlan vagyok legalább.
    Plusz snes emulátor, amiről a ds csak álmodhat :), ps1 emulátor meg biztos még sokminden, de még nem merültem bele eléggé a témába. :)
    Egyetlen hátrány az aksi, az max 5 óra.
  • TrIp
    psp-t olyan hamar meg fogod unni, hogy még meg is lepődsz rajta, hogy lecserélted a ds lite-odat arra...
  • Csibe001
    Van tarcsiba a régi, elég az ha esetleg érdekel valami. :)
    Jrpg-ket nem szeretem, gta4 meg inkább vicc kategória sajnos.Inkább átrágom magam a 2db psp-s verzión.
  • timantes
    sztem tartogasd a gépet , most jönnek a jó cuccok( szinvonalas japán rpg-k , GTA4... és a többi be nem jelentett játékról meg nem is beszélve)
  • Csibe001
    Elég régóta foglalkoztam a DS-el, s már tényleg soha nem használom, ezért akarok megválni tőle.Sztem beleuntam már a sok fosba ami kijött rá.Lehet az a baj, hogy eleinte mindet ki akartam próbálni s így ráuntam.S már csak a nagyobb neveket játszottam rajta egy ideje.De most már azok sem érdekelnek, s már egy játékot se tudnék mondani amit újrajátszanék.Talán a Castlevaniakat meg a New Super Mario Bros-t de azok meg megvannak eredetiben úgyhogy a régi ds-el játszhatok rajta, mivel azt nem adom el, mert kb semmit se kapnék érte.

Keviny: PSP-re.. :)

S így PSP után , bántja a szemem a kis felbontás a DS-en.. :)
    Igaz annyi játék nincs rá mint DS-re de ezek tényleg lekötnek jobban, már amennyi időm van játszani. :P

Szóval akinek kell a lite-om írjon privit, alkudozhatunk is, vagy csere is érdekel ipod-ra, persze ráfizetnék. :)
  • KILLER2
    Most fejeztem be a Ninja Gaiden Dragon Swordot. Hát azt kell mondjam, hogy ritka jó játék volt, cask sajna elág rövid, mintössze 5 óra volt, amíg vágigjátszottam. No nem baj, asszem megint belekezdek, mert szerintem ez az eddigi egyik legjobb DS játék.
  • Keviny
    mire váltottál?
  • edios
    Én egy porszívóhangú, hardveresen megbízhatatlan lemezkarcoló alkalmatosságra.
  • kisgabo
    éd? ds árából veszel egy cipőt, amit elhordasz egy év alatt aztán se cipő, se ds. én se tolom minden nap, de ha a ds ára kell a túlélésemhez... akkot már rég rossz.
  • Csibe001
    Én pl nem gyűjtök, csak beleuntam nagyon, mióta van ds, azóta játszottam vele, s már vagy fél- 1 éve alig alig nyúlok hozzá.Ez van sajnos.Én váltottam. :P
  • Totis
    Mire gyűjt mindenki?
  • 0ckH4M
    Én is árulom a ds-em csak ennyi hírdetés után nem volt pofám kiírni ^^
  • Nexxuss
    Professor LAyton fólia 9000

mivan kihalt a topic?:D
  • edios
    Eladom teljesen újszerű, hibátlanul működő, karcmentes, fehér Nintendo DS Lite konzolomat, mellé pedig adok egy M3 Real flashkártyacsomagot, és egy 2 Gb-os Kingston MicroSD kártyát, papírokkal, dobozzal (valamint term. töltővel), és egy eredeti Brain Training c. játékkal. Mindössze néhány hétig volt használva.

35,000 Ft
  • timantes
    Eladó New Super Mario Bros - 4.000 Ft

Egyszer használt , tökéletes állapotban.
  • butyokanime
    Elkelt a ZELDA! sry :)
  • VLB
    Eladó Brain Age 2000 Ft

vegyétek vigyétek
  • Cseri83
    Van aki már végigvitte a Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates-t?
  • Panzeradler #19506
    Eladó egy Nintendo DS Lite M3DS REAL-al 1gb Sandisk Micro SD kártya Eredeti New Super Mario Brosal
    Ár:33.000ft
    Érd.:[email protected]
    (képet e-mailben kérésre küldök)
  • Nexxuss
    eredeit fóliás Professor Layton kell valakinek?
  • kisgabo
    kizárt, még nem vettük meg, spórolás megy. warez meg ugye nincs.
  • butyokanime
    Lenne egy eladó Eredeti Zelda játékom GBA-ra :)

The legend of Zelda - A link to the past
    Four swords

Ha érdekel valakit PM-ezzen!