Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Az Operához memóriabõvítõ kell, van olyanod? Vagy olyan flash kártyád, amit lehet membõvítõnek is használni?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
melyik msn proggival? routeren keresztül?

HeLLoka tudnátok nekem segíteni ? egy OPERA böngészõ vgya egy msn kéne nekem. Próbáltam már pár proggal de egyik se ment 😞 telepítést v vmit küldjetek priviben PLEASE 😊

butyokanime
Én próbáltam, néha szoktam 😊 szentem fasza, megéri

PSP & DS RULEZ!

kisgabo
próbált valaki msn-ezni ds-en? érdemes vele foglalkozni?

KILLER2
CoD4-et végigtoltam, hát kicsit csalódás. Idegesítõ,h ogy nem lehet átugrani a beszédeket, lassú a fegyver újratöltése, ami magában nem is gond, mert nem olyan lassú, de nem hiszem el, hogy egy pisztojt és egy shotgunt ugyanannyi idõ alatt tölt újra, meg a hangja is nagyon hülye. Az ellenfél olyakor szintén idióta (bár lehet, hogy cska azért, mert könnyûn játszottam), lelõttek egy üres szobában egyszer és kicsit rövid is.

Töltsük le az internetet!

Borgi
Supercardal ment cod4 meg panzer rögtön, csak erre gondolt szivem :C

porki fagyok fállalon

kisgabo
melyik routert javasoljátok ds-hez? /esetenként psp/

nintendo compatible router list

ebbõl a linksys wrt54g ami szimpinek tûnik, kb 12 rongy. a wrt54gc meg most + usb wifivel akciós...

vélemény?

Sheltem
Ezekszerint az utánalévõ kommenteket nem olvastad...Azok csak updateig nem futottak:

Én sem akarok flamelni, csak ne állítsd, hogy a supercard jobb kártya/support mint az m3/r4 csak azért mert supercardod van, mert ostobaság.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Totis
Kinek mi jön be. Nekem tökéletesen jó az EzfaV japán microSD-vel.
Nem az a lényeg, hogy menjenek a backup játékok? <#eplus2>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Supercard egy nagyon is jó cucc, minden, hangsúlyozom MINDEN játék gondnélkül futtatható... a tegnap kiadott japán játékon keresztül a tegnapelõtti usa játékon át a legelsõ DS játékig minden mûködik... arról nem is beszélve hogy minden házigyártmányú progi is mûködik , most akkor nemértem mi az alapja ennek a vitának

.... vagy csak azok szidják a supercardot akik még a kezükben sem fogták a cuccot <#ejnye1>

amugy errõl beszélünk ???????

Hellhammer
De nem akarok flémelni, meg kötözködni, nem erre van a topic 😊

Tudtok esetleg valami Diner Dash jellegû játékot? Párom kedvenc játéka, de már kétszer végignyomta experten meg a Cake Mania-t (ha jól emlékszem a nevére) is végignyomta már többször. Szal ha van valami hasonló koncepciójú játék, akkor annak nagyon örülnénk 😊

Hellhammer
Ráadásul pont te írtad: "Hát gyerekek egyelõre nagyon úgy néz ki, hogy a Panzer Tactics nem megy se m3 al se g6 al Reméljük egy új game managerrel futni fog"

Hellhammer
COD4 #17675

Tud valaki ajánlani olyan játékot, ami multiban nagyon zsír? 😄 Múltkor vettem egy MSI RG60SE wifi routert a notebook miatt, és ezt a fajtát nem is láttam a ds támogatott routerek között, mégis tökéletesen megy vele, még csak nem is kellett sok mindent állítani rajta. Szal valaki vmi jó játékot? 😄

BF3: csucsorr

Hm. Hát ez furcsa. A múltkor nem ment.
Most meg, igaz, egy másik kártyán, tökéletes.
Örömömben én is játszottam vele vagy egy fél órát.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Játszottam vele most egy fél órát, de semmi baja. Sõt a vibrátor is szépen rezeg. <#taps>

hát lehet hogy kis szarosok tervezték a super card-ot😄
kisgabo
mi baja?

0142 - Metroid Prime Pinball (U)+ M3 Real
Próbáld ki! <#kacsint>
NINCS tökéletes flashkit. Csak jó...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
azért a supercard mini sd gba-ba nem rossz cucc...

amúgy m3 real az, amivel semmi tökölés nincs, rátesz, megy. elég pöpec cucc. 3 féle kitt van belõle.

de azé remélem az új kártya lejátsza majd a mentéseim.nem lenne jó pokemonban utolsó tag az elite four-ból, megvan 1 kivételével mindegyik misztikus pokemon, szóval szopnám...fájört rendeltem amúgy, próba cseresznye.majd leírom milyen ha érdekel valakit.
Nekem az a tapasztalatom hogy ami nem akart menni vagy befagyott az ezv alatt abból le kellett tölteni egy más nyelvû verziót.pl ultimate spider man európai nem ment amerikai ment.nemtudom hogy ez a többi kártyára is érvényes e.r4 rõl is hallottam mondjuk olyanokat hogy kilövi a micro sd kártyát bár az új már nem ilyen "beklikkenõs" dehát a fene tudja.de külföldön meg a cyclora esküdnek sokan.szerintem ez ahány ember annyiféle vélemény.
xAttilax
gba-n nem vol nagy ász az SC és ezért máig picit tartók tõle, pedig ds-en elvileg jó.... de inkább r4 vagy m3

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Sheltem
Máskor azért ha Supercardot állítod szembe az M3 al mondd meg aztis konkrétan melyik az a játék ami nem hajlandó menni M3 on mert ez így amit írtál egy kalap kaki. Már akkor utáltam a supercardos játékot mikor kijött annakidején a lila(!) és hasonló átlátszó leginkább ilyen 4éveseknek való bóvli villanyautó kinézetû kártyáival.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ok akkor máshogy fogalmazok, Supercardot, Fire kártyát Ez flasheket akkor sem vennék ha nem lehetne mást kapni...

koryne
Ha meg esetleg valaki nem ragaszkodik a bõvíthetõ memkártyához, akkor jó a G6 DS Real is. Nekem eddig semmilyen gondom nem volt vele, elindult vele minden, dldi is gond nélkül megy (fél éve van meg)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Hellhammer
Nekem Supercard DS One van és semmi gond nincs vele. A kompatibilitásról meg annyit, hogy nem is olyan rég volt itt valami program ami M3-as kártyákkal sehogy nem volt hajlandó menni, nekem meg gond nélkül elindult Eddig egyetlen egy programot sem találtam ami ne indult volna el - a sokszor problémásnak írt Castlevania is simán megy noname memória kártyáról (azaz AData vagy milyen - de volt már benne Kingston, Kingmaxés tényleg noname kártya is gondnélkül). Nem kell patch-eléssel, konvertállással baszakodni, simán rá kell másolni natúrban az nds file-t és megy is a dolog.
Szóval azért az ilyen "Többit nagy ívben el lehet felejteni, ha azt akarod, hogy minden játékkal kompatibilis legyen." kijelentéseket azért nem kellene csak úgy elpuffogtatni...

Nemtudom hogy történt mert elutaztam pécsre de otthonhagytam a cuccot...namind1.csak karácsony elõtt necc...
Akkor passz. Tûzfalat, netmegosztás beállításokkal próbálj bûvészkedni, hátha.
Sephi
Koszonom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Igen, próbáltam de hiába... nem ad neki netet...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elvileg vagy 2 hete jelent meg hozzá vistás driver. Azzal próbáltad?
Hol tartottad azt a kártyát,hogy anyád felszippantotta? Nekem végig a DSben van a kártya,vagy ha eredeti játékkal játszok(mert az is van ám)akkor is az asztalon tartom. Amúgy ha a kukába landolt akkor onnan sikerült kibányásznod?
Sephi
Sehogy sem tudom mukodteni a USB Wi-FI-t Vista alatt 😞

DE hogy nem elég még sok is , csak kiváncsiságból kérdeztem !
Sheltem
Nem elég?

Sziasztok !

Lenne hozzátok egy nagyon buta kédésem .
A nintendo ds - en az nds és gba játékokon kivül még milyenekkel tudok játszani . Nekem M3 real kártyám van !
Totis
Szerintem az EZ5-el nincs probléma. Az új firmware egész jóra sikeredett. Az 1.66-ban padig nagyon sok mindent javítottak. Amúgy én nem is használom a 3in1 kártyát hozzá.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

énis megvoltam elégedve az Ezv-vel csakhát édesanyám egy szép délelõttön felszippantotta, de nem a nagy orrával hanem egy porszippantásra alkalmatos eszközzel...ezután persze nem vette észre a kopogást és kihajította.namind1 majd megláttyuk...éncsak a mentéseim féltem(ja meg a pénzem)
KILLER2
Az a baj, hogy nekem ennyi idõ alatt kb le is merül.

Nekem 2,5-3óra között töltõdik fel a DS.
KILLER2
Na, a DS kb 1,5 óra alatt töltõdött fel. Nem kevés ez egy kicsit?

KILLER2
Hát nekem kb 3 óra. Szinte végig CoD4 ment rajta és az Elite Beat Agents 2 pálya erejéig. Most mérem,h ogy mennyi idõ alatt töltõdik fel, nagyon remélem, hogy nem hiába vettem új akksit, mert azért nem olyan kevés az a 7e Ft, fõleg nem, ha hiába dobtam ki.

Tinman
Nekem GBA módban 13-14 óra körül bírta... DS módban 8-9 óra, de ez attól is függ, hogy 3D game, vagy 2D. Utóbbi esetben 11 óra sem gond.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

KILLER2
Bocs a kérdésért, de nagyon fontos lenne.
DS Lite + Scupercard Lite + mk44-mini mondjuk max világításon mennyi ideig kéne, hogy bírja? Mert most vettem egy új akksit, de ez sem nyûgözött le, szóval most vagy én vagyok hülye, hogy régebben sokkal többnek éreztem az üzemidejét vagy feleslegesen vettem új akksit, mert a töltõ a rossz. Köszi a válaszokat.

Mi a baj az EZV kittel?
Szvsz a bõvítõjével az egyik legjobb komplett megoldás.
Ha mindenáron le akarod cserélni, én az R4-re szavaznák.

kisgabo
m3 real zabálja a sandisk /tajvan/ 1 gigásat is.

Sheltem
Ja és bele Kingston Japan Micro SD.