24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Beast Machine
    a gond, hogy nekem nincs paypalom, mert ugye ahhoz dombornyomott kártya kell, itthon meg nem vesznek komolyan pénzügyileg 25 éves kor alatt...
  • kisgabo
    én rendeltem, paypal-al. 1 hét alatt itt vót, 120 dollárra ráirták 50, köcsög vém kibontotta, de megjött minden.
  • Beast Machine
    Srácok, rendelt már valaki Gameyeeeahról? Vélemények? Banktransfer alatt az IBAN-SWIFT/BIC metódust értik vajon? Vagy más webshopot tudtok, ahol M3DS Real Perfect Bundle-t árulnak, és elfogadják az IBAN-SWIFT/BIC fizetést?
  • NormalisEmber
    Jó kis játék, de a nehézséget szerintem egy kicsit mellélőtték. Nem az a bajom hogy nehéz, de már unom hogy az AI hiányát a soktízszeres túlerővel próbálják kompenzálni. Én a 9-ik küldetésig bírtam idegekkel, ekkor muszály voltam letenni. Piszok nehéz megcsinálni hogy mind a 6 karakter életben maradjon.
  • Sheltem
    Egy baj van vele...k**va rövid...

Elvileg lesz 2. rész mint ahogy mobilra is de, hogy készül e már passz. Nem olvastam róla semmit.
  • timantes
    fúúú... kezembe akadt az ORCS AND ELVES DS, hát majd összecsináltam magam.. lesem birtam tenni , toltam 2-3 órát folyamatosan, kb a fele játékot végigvittem ( teleportokból ítélve ). Mario után ez lett a 2. kedvenc játékom a DSen!

Tudtok valamit a folytatásról , készül az Orcs and Elves 2 DS ???
  • Sephi
    G6DS Real katyakkal az a baj hogy egy ev utan ugy honaponta bedobja a korruptot :(
  • Risu Führer
    van itt valakinek eladó flash kártyája 10.000 ft alatti áron?
  • timantes
    Supercard powa
  • Risu Führer
    köszziii
  • S8DJ
    M3 realocska
  • Beast Machine
    a banner?
  • Risu Führer
    szerintetek melyik a legjobb flashkártya most a piacon?
  • KILLER2
    Aha. Én is azt. Bár most nekem is működik.
  • timantes
    én firefox-ot használok és az megjeleníti
  • KILLER2
    A linkelt képre gondoltam. De már nekem is jó. Valamiért nekem sokszor nem hozza be a böngésző a gamespot-ot.
  • timantes
    nekem megy tökéletesen , semmi baja nincs! Supercard DS One-al használom.
  • KILLER2
    Nektek megjeleníti a képet?
  • kisgabo
    gavallér ajánlat.
  • timantes
    Avagy mért jó ha van otthon egy DS:

Totális first party dominanciával írt újabb rekordot Japánban a Nintendo - elkeld a százmilliomodik Nintendo DS szoftver. Az újgenerációs handheld 3 év és 5 hónap alatt írt történelmet, letaszítva trónjáról az eddigi csúcstartó PS2-t ami 4 év és 3 hónap alatt érte el ugyanezt az eredményt. A legkelendőbb továbbra is a New Super Mario Bros. (5,1 millió), ezt követi szorosan a Brain Age 2 (4,8 millió), az Animal Crossing DS (4,6 millió), valamint a Braing Age (3,7 millió).

Forrás: 576.hu
  • timantes
    Nagyon lepunnyadt mindenki, kijött a Rondo of Swords

Jó története van , megvalósítás szép , karakterek jók. Körökre osztott stratégia. Eddig 1 órát játszottam vele, első látásra adok neki egy 85%-ot.

• Risu Führer
    szevasztok keresek megvételre lehetőleg sértetlen ds lite-ot flashkártyával 25.000ft-ig terjedő értékben.aki ennyiért tudna adni ds lite-ot flashkártyával az íjon privit.
    köszi
  • Johnny23
    ELADO FEKETE DS LITE !

Karcmentes, újszerű állapotban eladó NintendoDS LITE fekete színben.
    Dobozával, minden tartozékával, R4ds kártyával (USB adapterrel)+Kingston 2GB MicroSD kártya (tele játékokkal). Budapesten átvehető!

Ár: 35.000 FT

(érd. priviben)
  • edios
    (Akit érdekelt volna, annak szólok, h eladva!)
  • Risu Führer
    ok köszi
  • S8DJ
    M3 Real
  • Risu Führer
    lenne egy kérdésem.
    melyik a jobb a G6DS Real vagy a M3 Real flashkártya?
  • lampard99
    hello tudtok egy jó boltot ahol tudok venni ds játékot?
  • edios
    DS Lite OLCSÓN!

Eladom teljesen újszerű, hibátlanul működő, karcmentes, fehér Nintendo DS Lite konzolomat, mellé pedig adok egy M3 Real flashkártyacsomagot, és egy 2 Gb-os Kingston MicroSD kártyát, papírokkal, dobozzal (valamint term. töltővel), és egy eredeti Brain Training c. játékkal. Mindössze néhány hétig volt használva.
    Eladás oka: nem kötnek le a ds-es játékok..

Személyes átvétel Budapesten, term. van lehetőség vásárlás előtt megnézni a gépet működés közben.

Ár: 29990 Ft
  • S8DJ
    persze hogy jobb az R4 kifutott, a DS One meg.. hát na fos
  • timantes
    azóta van már újabb verzió...
  • Anubys
    Jobb az eredeti, ez tény, de ebben vanna új pályák... :)
    A bug pálya amúgy az eredeti Lemmings pályák közül a 86-os (vagyis a "Taxing"-ból a 26-os, "Triple Trouble" a neve), egy pixel-lel lejebb mennek az ásó lemmingek, mint a kijárat van, és emiatt túlásnak a kijáraton, és a többi lemming is keresztűlmegy rajta... :(
    Mondjuk lehet, hogy javítottak azóta, mert egy viszonylag régi verzioóm van (kb. 1 éves, asszem rá is nézek)
  • ebali
    gondoltam, hogy amiről írtál, az egy újabb feldolgozás. kíváncsi lennék rá, de szerintem az eredeti marad a szívem csücske.

nem emlékszel véletlenül, hogy melyik az a hibás pálya?
  • Anubys
    Lehet azt is csak, psp-n szebb, mert annak nagyobb a képernyője... De ugyanúgy megy ds-en is.
  • light00
    Köszi a segítséget, amit szerettem volna tudni, azt mind elmondtátok^^
    Akkor nagyon valószínű, hogy DS lesz, habár szerettem volna, ha lehetett volna filmet nézni pl, de nem halok bele. Szóval köszi, és a napokban be is szerzem :)
  • kozmiviktor
    HeLLoka nme tudtok olyan msn-t vagy vmit DS-re ami támogatja a 802.11g-t ?
    mert a mario kart meg ezek a játékok mennek onlineba de egyik böngésző se ,msn se csatlakozik fel az edimax roureme. :( segítséget please
  • Anubys
    Illetve még egy mondat, a psp-s Lemming egy remake, 3d grafikával, új pályákkal, és elég lett, a DS-es pedig az eredeti Amigás Lemmings, Oh No... More Lemmings és az összes Holiday Lemmings, imádom őket, de a remake-kel is szíívesen játszanék DS-en, mert sokkal jobban lehetne irányítani. PSP-n abba is hagytam.
  • Anubys
    Tudom, meg is van, csak sajnos az egyik pálya hibás, így nem lehet végignyomni (illetve de, ha kihagyod, csak utána continue-nál alapból azzal kezdi, függetlenül attól, hogy hány pályát csináltál meg utána)
  • timantes
    megerősítem, a Lemmings DS tényleg nagyon jó, ezrével vannak a pályák , érintőképernyő, eredeti zenék , szuper
  • lowdog
    én még annyival egészíteném ki, hogy a DS sokkal tovább bírja egy feltöltéssel.

ettől függetlenül a játékok a döntők - nem azt kell nézni, melyik gép mit tud, hanem milyen játékok vannak rá. Én most szinte csak PSP-vel játszom mióta kijött a patapon, de előtte kb 2 hónapig csak a DS ment (phoenix wright-okkal)

szerintem egyikkel sem jársz rosszul, mindkettőre vannak nagyon élevezetes, tartalmas játékok - hogy mennyi, az stilustol is függ.