Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Töltsük le az internetet!
nintendo compatible router list
ebbõl a linksys wrt54g ami szimpinek tûnik, kb 12 rongy. a wrt54gc meg most + usb wifivel akciós...
vélemény?
Én sem akarok flamelni, csak ne állítsd, hogy a supercard jobb kártya/support mint az m3/r4 csak azért mert supercardod van, mert ostobaság.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem az a lényeg, hogy menjenek a backup játékok? <#eplus2>#eplus2>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
.... vagy csak azok szidják a supercardot akik még a kezükben sem fogták a cuccot <#ejnye1>#ejnye1>
amugy errõl beszélünk ???????

Tudtok esetleg valami Diner Dash jellegû játékot? Párom kedvenc játéka, de már kétszer végignyomta experten meg a Cake Mania-t (ha jól emlékszem a nevére) is végignyomta már többször. Szal ha van valami hasonló koncepciójú játék, akkor annak nagyon örülnénk 😊
BF3: csucsorr
Most meg, igaz, egy másik kártyán, tökéletes.
Örömömben én is játszottam vele vagy egy fél órát.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Próbáld ki! <#kacsint>#kacsint>
NINCS tökéletes flashkit. Csak jó...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
amúgy m3 real az, amivel semmi tökölés nincs, rátesz, megy. elég pöpec cucc. 3 féle kitt van belõle.
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Xbox Live gamertag: kilencnad
Szóval azért az ilyen "Többit nagy ívben el lehet felejteni, ha azt akarod, hogy minden játékkal kompatibilis legyen." kijelentéseket azért nem kellene csak úgy elpuffogtatni...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lenne hozzátok egy nagyon buta kédésem .
A nintendo ds - en az nds és gba játékokon kivül még milyenekkel tudok játszani . Nekem M3 real kártyám van !
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DS Lite + Scupercard Lite + mk44-mini mondjuk max világításon mennyi ideig kéne, hogy bírja? Mert most vettem egy új akksit, de ez sem nyûgözött le, szóval most vagy én vagyok hülye, hogy régebben sokkal többnek éreztem az üzemidejét vagy feleslegesen vettem új akksit, mert a töltõ a rossz. Köszi a válaszokat.
Szvsz a bõvítõjével az egyik legjobb komplett megoldás.
Ha mindenáron le akarod cserélni, én az R4-re szavaznák.