Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Én pár 3-4 a NFS Carbont nyomatom,ma fejeztem be,egész jó lett DS-re.
Amugy az én jó kívánságom , sem maradhat ki , szólv MINDENKINEK KELLEMES ÉS BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK !
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A fõfõellenfelet megcsapta valaki? 😊 Undead Bosst nem tudom fejbõl mi a neve... 40. szintú a paladinom de nem tudtam még legyakni, brutális, hogy minden skilljével bizonyos színeket skullokká alakít egy az egyben 😊 390 Hp ja se sámli, hanyadik szint körül gyaktátok le?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSP & DS RULEZ!
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Most minnél elöbb szeretnék egy flash kártyát venni, csak nem tom emikek alegjobbat, iletve milyen kombokat érdemes venni, hogy télelg tudjak böngészni filmet néznimeg minden😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Tehát a lényeg, hogy ha netezésre kell, akkor a DSt nem neked találták ki.
Viszont ha játszani akarsz vele, akkor nagoyn tudom ajánlani, mert arra nagyon jó. Egy játék olyan 10e Ft, de jobb helyeken esetleg használtan jóval olcsóbban mondjuk 3-8 ezer Ft között is lehet kapni õket. Persze itt is van warez, de errõl itt inkább ne beszéljünk...
Töltsük le az internetet!
PSP & DS RULEZ!
Ahhoz, hogy NES gamekkel tudjak játszani , akkor ugye kell egy SLOT 2 - es kari is ugye ?
Amugy progikat ds - re hol találok (letöltés,leírás,stb.) ?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Évekkel késõbb egy kényszerû monitorra várás miatt egy 14"-os alap VGA moncsin újra nekiestem... ekkor már elvittem a candy részig, ahol minden cukorkából van.
Aztán elkezdtem pár hónapja DS-en, GBA módban és jelentem, ma végre befejeztem !!!!!!!
Soha nem csaltam, emiatt azt kell mondjam, soha ilyen kõkemény játékkal nem találkoztam. Elég egyetlen rossz mozdulat és a pálya elejérõl mehet a menet.
Ez fõleg az utolsó ûrhajós pályán, olyan szinten nehézzé teszi a jétákot , hogy volt olyan pálya aminek 50-60x kezdtem neki.
Van itt egyáltalán olyan humanoid teremtmény, aki csalás nélkül valaha végigvitte a játékot?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSP & DS RULEZ!