Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezflash5 slot1, slot2 ez jó kártya ? :S

Majd átküldöm neked emailben vagy msn-en akkor azt ami nekem van átalakítva,csak küld egy címet.
KILLER2
Tudsz mondani beállításokat?

Töltsük le az internetet!

kisgabo
nem fogsz csalódni

Én most rendeltem egy m3ds real kártyát kiváncsi vagyok majd mit tud.
Nekem SCLite-om van,és mûködik rendesen.
SuperCard DS One , tökéletesen mûködik

KILLER2
SuperCard Liteon a Puzzle Questet próbálta valaki? Nekem csak fehér képernyõ jön be.

CycloDS Evolution kártyáról tudtok valamit? gbatempen elég jókat írnak róla.

Kellemes Ünnepeket a jónépnek. Megnéztem a PuzzleQuest karakteremet,és 49es szinten van,de a fõellen után még megcsináltam a maradék quest-eket,szóval 45körül le lehet gyõzni,nekem simán ment.
Én pár 3-4 a NFS Carbont nyomatom,ma fejeztem be,egész jó lett DS-re.
Csatlakozom Sheltem - hez nagyon ütös játék , anyumnak ugy kell kitépkednie a kezembõl a DS-t !

Amugy az én jó kívánságom , sem maradhat ki , szólv MINDENKINEK KELLEMES ÉS BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK !
KILLER2
Akkor ezt majd meglesem.

Sheltem
Ez nem új játék, legalább 10 hónapos. Logikai játék, tele RPG elemekkel ettõl olyan frankó. A hõsöd fejlõdik (kiválasztod hogy mágus legyen vagy lovag stb) aztán szinteket lépsz de a játék alapja logikai... Hogy a logikai rész mihez hasonlít hát ööö 8*8 as mezõ és 3(vagy több) egyforma kristályt/skullt kell egymás mellé/alá helyezni ezáltal begyüjtöd öket és varázspontok lesznek belõlük. Ez így leírva elég ocsmány, próbáld ki inkább és rögtön látni fogod. Nagyon jó játék és ráadásul rohadt hosszú a játékmenet.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

KILLER2
Ez a Puzzle Quest milyen játék? Nem írnál pár sort róla?

Sheltem
Gyerekek ünnepek alatt Puzzle Questet toltam.
A fõfõellenfelet megcsapta valaki? 😊 Undead Bosst nem tudom fejbõl mi a neve... 40. szintú a paladinom de nem tudtam még legyakni, brutális, hogy minden skilljével bizonyos színeket skullokká alakít egy az egyben 😊 390 Hp ja se sámli, hanyadik szint körül gyaktátok le?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Panzeradler
Boldog Karácsonyz Mindenkinek!!!!
butyokanime
Na akkor így a hajnali órákban énis írok már, mert ma nemértem ide.Kellemes Ünnepeket mindenkinek 😊<#taps>

PSP & DS RULEZ!

KILLER2
Akár csak én.

Csatlakozom az elõttem szólóhoz! <#integet2>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Borgi
neked is Gabi 😉

porki fagyok fállalon

kisgabo
KKÜ minden ds fun emberkének, Borginak is. 😊

Hello nah végre véglelg megkaptam a ds-emet.
Most minnél elöbb szeretnék egy flash kártyát venni, csak nem tom emikek alegjobbat, iletve milyen kombokat érdemes venni, hogy télelg tudjak böngészni filmet néznimeg minden😊
Sephi
Boldog XMANT!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Borgi
boldog karácsonyt ds topig népei!

porki fagyok fállalon

megerõsítem , tökéletesen lehet tölteni

Javítva 😊

Sajnos a lap tetején nem jó a link.
mármint ez.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

dpgenc.exe
A moonshell csomag része.
innen letöltheted

BatchDPG

Panzeradler
nem tudjátok mivel tudok ilyen video fájlt csinálni😄PG/DSM/GBM?
OK kössz

KILLER2
A web böngészõ talán 7e Ft lehet, de szerintem már 3ért is kapható. Elég rég nézelõdtem ilyen témában neten. De ha netezésre kell valami, akkor a DSt nagyon nem ajánlom. Attól még, hogy lehet vele azt is, egyáltalán nem jó vele, ezt játékra találták ki, arra nagyon jó és van rá sok hasznos program is, de azokból is csak nagyon kevés van, ami tényleg jó. A hivatalso böngészõt nem ismerem, nem sokat hallottam róla, de nem tudok olyanról, hogy nagyon jó lenne. Én pl DSOrganize nevû program böngészõjét ismerem, az torzítja az odlalakat és néha ki is fagy, szóval nem nagy szám.
Tehát a lényeg, hogy ha netezésre kell, akkor a DSt nem neked találták ki.
Viszont ha játszani akarsz vele, akkor nagoyn tudom ajánlani, mert arra nagyon jó. Egy játék olyan 10e Ft, de jobb helyeken esetleg használtan jóval olcsóbban mondjuk 3-8 ezer Ft között is lehet kapni õket. Persze itt is van warez, de errõl itt inkább ne beszéljünk...

Valamelyik részét anno én is végigjátszottam SNESen.Majd a GBA verziót megnézem milyen.
Ja és még 1 milyen árba van egy ds lite hoz egy ilyen kártya ?:S

Nintendo ds lite ugya ezeket tudja ?

james69holden
nem, meg kell venned hozzá a web browsert

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
van

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Azt szeretném meg tudni hogy veszek egy alap gépet arrol egybõl tudok netezni ?

WIFI alapbol van a gépbe építve?

butyokanime
Slot1-es kari elég hozzá. Ezen az oldalon sok progi található, csak lassu a szerver és lassan tölti az oldalt, de van minden, regelni kell és töltögetni! !!!EZ AZ AZ OLDAL!!!

PSP & DS RULEZ!

Sziasztok !

Ahhoz, hogy NES gamekkel tudjak játszani , akkor ugye kell egy SLOT 2 - es kari is ugye ?

Amugy progikat ds - re hol találok (letöltés,leírás,stb.) ?
Tinman
Riszpekt <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Anubys
bocs, az N nincs benne, csak mstr (ezért volt gyanús, hogy lehet 5 betûs, mikor 4 betûs volt mind...)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
van... még Amigán... mnstr 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tinman
1993-ban kezdtem el játszani a Lost Vikings-el. Anno, ha jól emlékszem az egyiptomi résznél nem is jutottam tovább, pedig sok idõt elvoltam vele.

Évekkel késõbb egy kényszerû monitorra várás miatt egy 14"-os alap VGA moncsin újra nekiestem... ekkor már elvittem a candy részig, ahol minden cukorkából van.

Aztán elkezdtem pár hónapja DS-en, GBA módban és jelentem, ma végre befejeztem !!!!!!!

Soha nem csaltam, emiatt azt kell mondjam, soha ilyen kõkemény játékkal nem találkoztam. Elég egyetlen rossz mozdulat és a pálya elejérõl mehet a menet.
Ez fõleg az utolsó ûrhajós pályán, olyan szinten nehézzé teszi a jétákot , hogy volt olyan pálya aminek 50-60x kezdtem neki.

Van itt egyáltalán olyan humanoid teremtmény, aki csalás nélkül valaha végigvitte a játékot?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

inkább kártyának nevezném

butyokanime
Beup -al az a ds msn!😊 igen, routeren keresztül, de lehet wifi routerrel is csak jól kell feltelepíteni.

PSP & DS RULEZ!

Hi nem ismerem dst az lenne kérdésem ehe a játék amit veszek cd vagyi ylen kazetta ?:S