24434
Nintendo DS/DS Lite
  • bali023
    megtudnátok mondani h ds-nél elég csak a flash kártyát belerakni a gépbe és már tudok is tört játékokkal játszani vagy előtte kell vmi szoftverfriddítés?
  • Tomek83
    Próbáltam wifizni DSen(wifi usb connertorom van),de most valahogy nem akar összejönni a dolog. Mindig 61010 ill. 61020as hibát ír ki. Tegnap este sem engedett fel, ma este sem,de reggel pl. sikerült játszani. Nintendo oldalon azt írják hogy várjak pár órát. Várakozáson kívűl lehet még valamit variálni?
  • timantes
    Nintendo DS Lite ->játékos csomag<- eladó, tartalma:

-Alapgép( pormentes és karcmentes) carbon tokban + a két kijelzőn van védőfólia
    -1 db Stylist + ajándékba egy csomag ( 3 db ) Stylist
    -1 db tökéletes állpotú egyszer használt NEW Super Mario Bros játékprogram
    -Supercard DS One Slot1-es kari + 1 GB japán SD kártya + kártyaolvasó
    + Extra: kérés esetén 7 DVD-nyi játék

Mindez: 38.000 Ft
  • Risu Führer
    szevasztok
    holnap fogok vásárolni egy nintendo ds lite-ot.tudnátok ajánlani pár olyan oldalt ahonnan le tudok tölteni alapvető frissítéseket a ds-hez.különben m3real ds kártyát kapok hozzá úgyhogy ahhoz is kellenének frissítések.ja és még tudnátok ajánlani valamilyen jó konvertálóprogramot?milyen formátumba érdemes átkonvertálni ds-re a filmeket?
    köszi
  • Animefox
    Anno 1701 Eladó 5 ropiért, valakit érdekelne??? Esetleg 4500 ??? Persze karc és pormentes DS játék....
  • VLB
    én most váltottam psp-ről ds-re, és imádom a ds-t, van jópár poylan játék, amivel hasonlóval nem fogsz soha találkozni psp-n. één is amúgy már mindent meguntam psp-n, ezért váltottam.
  • Csibe001
    Én DS-ről váltottam psp-re, s nem bántam meg.Tényleg rengeteg fos jött már ki ds-re nap mint nap sajnos.De alapcímek azért természetesen ds-re is vannak.De nekem kezdetektől fogva volt ds-em s a régi ds-t meg is tartottam azért hátha lesz valami alapcím (Castlevania :P ).
    Szóval ha most váltasz psp-ről simán jó lesz neked, mert eleinte tényleg jó a ds.
  • timantes
    megéri. egyszer volt egy kis szabadidőm, elindítottam egy játékot és lese tudtam tenni annyira magábaszippantott... persze a grafikája az nem volt valami szép , de a játékélmény az páratlan
  • Borgi
    azér ds-re sokkal több játék jön ki. ennek kb ugyanannyi százaléka trágya mint a psp-re kijött játékoknál. ebböl következik, hogy ds-re sokkal több prima gamma van

grafika meg tényleg nem számit játékélménynél, de azt is hozzá kell tenni hogy ez emberfől is függ. valakinek létfontosságú a pikszelséder, valaki meg a snes feelingü 2d spritékért bolondul. ;> (pl: én :C)

remélem bölcs voltam :C
  • bali023
    sziasztok azon gondolkozom h elcserélem a psp-met egy nintendo ds lite-ra, szerintetek megér ugyanis az én véleményem szerint a psp-n egy csomó játék tök unalmas és élvezhetetlen hiába a jobb grafika és azt mondják h a ds nél hatalmas a játékélmény, ezt alá tudnátok támasztani vmivel?és mit gondoltok a psp-jobb teljesítményéről?
  • vegytek
    a gép külön nem eladó?
  • 0ckH4M
    Újszerű állapotú fehér DS lite eladó. Garival, dobozban, flash kártyával 30ezerért. Személyes átvétellel Budapesten.
  • timantes
    nem mindegy hogy nosgba a számítógép előtt , vagy egy nds az ágyban hátradőlve...
  • S8DJ
    nekem vitte normálisan.
  • butyokanime
    Elvileg az uj no$gba visz mindent ,m ég az ujakat is.Nekem nem volt vele probléma.
  • Tomek83
    Szerintem ennek a topikos jónép nagy részének(99%nak) van DSe,így nem nagyon nyomja az emut.Amúgy az lehet a baj hogy ezek az emuk még elég kezdetlegesek és nem visznek minden játékot,nekem pl. eddig egyet se sikerült elindítani,te mivel nyomtad? Szóval ajánlom a DSt megéri,és hozzá FF3at azt is megéri:)
  • orkenyid
    Honnan rendeled?
  • TidusX
    Csá!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a NDS emulátorok miért nem viszik a
    Final Fantasy III- at? Tudom... Menjek át emulátoros részre, ahol ilyenekről írnak, de nem találtam, és ha valaki tudja, akkor válaszoljon már! Mert nagyon szeretném 3D- ben végigjátszani, nem Nintendo- s verzióban. Kösz szépen!
  • Sephi
    Most kaptam meg a FF:CC (Crystal Chronicles) -et DS-re. Nagyon kellemesen csalodtam , azt hittem ez is egy baromsag lesz de nagyon bejon :D

Akkora Deja Vu feeling utott meg :P GC-en volt ugye az elozo CC.
  • Johnny23
    ..az óriási érdeklődés miatt, picit jutányosabban :

ELADO FEKETE DS LITE !

Dobozával, minden tartozékával, R4ds kártyával (USB adapterrel)+Kingston 2GB MicroSD kártya. Budapesten átvehető!

Ár: 30.000 FT
  • Beast Machine
    kezdek rettegni a várható $135-ös rendelésemtől.
  • kisgabo
    nem mindegy, hogy cég vagy magánszemély küldi e a postát. valami 10k és jóval alatta van a határ... 10k, szakadjanak meg.

nekem 30 dodós "számla" miatt szétkapták a csomit, és leugatott a dhl es, hogy a posta ktg is növelő tétel... ami a winsunxról pl 50 dolcsevita.
  • Risu Führer
    engem érdekelne.írtam pm-et
  • Panzeradler #19599
    Eladó egy Nintendo DS Lite (fehér) M3DS REAL-al 1gb Sandisk Micro SD kártya Eredeti New Super Mario Brosal
    Ár:28.000ft
    Érd.:[email protected]\pm
    (képet e-mailben kérésre küldök)
  • rnd
    Bolondság. Privát import esetén van ez a 10 ezer körüli határ. Ha kell kigúglizom neked pontosan.
  • Beast Machine
    honnan volt a cucc? Mert minden eu-n kívüli csomagot alapból megvámolnak. elvileg.
  • rnd
    Asszem 10 vagy 12 ezer ft a vámhatár. Nekem már 150 dolláros csomag is átcsúszott. A csomagon rajta volt a rendes érték nyilatkozat amit a feladó ragasz rá (egy zöld cimke)
  • Beast Machine
    Online boltok hajlandóak azt megcsinálni, hogy a csomagra ráírják, hogy "Gift"? Mert azért jó lenne a VÁMpírokat megkerülni, nincs kedvem 60 dolcsis cuccra 25% ÁFA-t fizetni.
  • guardian hero
  • Beast Machine
    csináltattam Cibezz-es internetkártyát, azt beregelem PayPalre, osztán Hawaii-dizsi-napfény :D
  • guardian hero
    Sima lakossági folyószámlához több banknál is lehet Visa Internet kártyát csináltatni, ami netes vásárlásnál egyenértékű a dombornyomottal. Kb. 2-3000Ft lehet az éves költsége számlavezetési díjjal együtt.
  • rnd
    És itt a teljes lista hogy miben különbözik a Time és a Darkness :-)
  • rnd
    Általában a legendary pokemon-ok amiket meg tudsz szerezni mások a két részben (minden pokemon játékban amiből "kettő" jelent meg). Amit sikerült fellelnem: Time = Celebi, Darkness = Mewtwo.
  • 0ckH4M
    Ez engem is érdekelne.
  • Beast Machine
    majd m3 ds real perfect bundle-ként, de majd csak a jövő hónapra lesz elég a steksz. miért kérded?
  • kisgabo
    mikőne?
  • Beast Machine
    az érdekes, lolz

ha valaki rendel Gameyeeeah-ról paypallel, az szóljon, mert szívesen társulok! így csökken majd a postaköltség is :)
  • timantes
    sőt kérném , hogyha valaki tudja miben különbözik a két verzió az írja már le, nevezetesen:

1. Pokémon Mystery Dungeon : Explorers of Time
    2. Pokémon Mystery Dungeon : Explorers of Darkness
  • timantes
    Kijött végre az új Pokemon , még egy ok amiért szeretni kell a DS-t , fogalmam sincs miben különbözik a kettő , de én az EoT-be kezdek bele.

• kisgabo
    nekem 20 évesen volt dombor visa karim.