Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mariokart azonnal ráharap rúter, és a beállításokat másik játék is megkajálja... de a beup-ot az nem igazán érdekli...
PSP & DS RULEZ!
Töltsük le az internetet!
Tényleg igaz az hogy általában a ds-lite-on meg reped a jobb oldali hajtóka???
THX
Halla Madrid!
Megy vele ha jól be van állítva a wifi.
Próbáld manuálisan beállítani.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ha az egyik gépben warez-os játék van meg, akkor az csak akkor fog download-al menni, ha a másik gép flashelve van. Tahát ha egyik gép sincs flashelve, akkor 2 játék kell. Akkor már mindegy, hagy az egyik warez-e vagy mind2, esetleg egyik sem. Viszont ha a játék rendesen megvan, akkor lehet flash nélkül download-al játszani.
a beup-ot raktam fel, a játékok simán konnektálnak de a beup, valami más beállítást óhajt...
tipp?
thx.
Ezért jó, ha olyan cégtõl rendelsz, akik ki is próbálják. 2 hét alatt megjött, postával lehet variálni stb.
Nekem jelenleg a fekete DS-ben egy M3 Lite van /Slot 2/ meg a Passcard 3 /Slot 1/.
Ezzel semmi gondom még nem volt a GBA játékokkal /nagyon szeretem õket/, NDS játékokkal volt gondom, de ARM patch eddig mindig segített így megy minden utánna már nem volt gond.
DE. Ebben nulla wi-fu support van, már ami a download playt illeti.
Biztos láttad már, hogy ha a DS-t bekapcsolod van egy ilyen opció, hogy Download Play. Ez arra szolgál, hogy a haverodnak megvan EREDETIBEN xy játék és abban van multis opció, akkor szépen õ lesz a gazda, te meg a vendég aki tõle tölti át a szükséges adatokat.
Ehhez a TE NDS-edben SEMMILYEN kártya nem kell, tehát elég 1 db eredeti játék és kész.
Igen ám, de az én pénztárcám is véges és bár szép számmal van eredeti GBA és NDS játékom, de a párommal akkor is szeretnénk játszani vagy csak kipróbálni újabb/régebbi neveket.
Erre pedig az én kártyám nem alkalmas. Mégpedig azért nem mert remekül elindul az xy NDS játék backup verziója, hiába akarok gazda lenni, a párom meg hiába kattint a Download Play-ra semmi eredménye!
2 megoldásról tudok:
1. Vesz az ember a másik masinába egy olyan okosító kártyát ami full supportban tudja a Download Play támogatást. Elég elkeserítõ a helyzet, ahogy olvasom, mert eddig talán csak a Cyclo DS Evolution tudja ezt nyújtani... a többi, az vagy nem, vagy csak nagy hibaszázalékkal.
2. Ki kell flashelni a másik DS-t és akkor megy. Na ez az amiben nem vagyok biztos. Erõsítsetek meg srácok...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Halla Madrid!
Kérlek dobjatok olyan céget, ami megbízható /rendeltetek tõlük!/ és van náluk olyan kártya amivel tudunk végre a párommal download and play-el játszani /letezik ilyen kártya? ha igen mi a neve?/, csak az NDS támogatás és download and play támogatás a lényeg, semmi más nem érdekes.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És általában sokan vannak a neten?tehát van ellenfél😄
És mi kel hozzá?játék meg net?
Halla Madrid!
Olyan kérdésem lenne hogy neten lehet valamilyen játékkal játszani??
PL.: mint pc-n cod al stb.....???
PLS választ😊Kökke elõre is!!!!!!
Halla Madrid!
Lenne egy pár kérdésem:NES játékokat lehet rajta futtatni,Wifi kapcsolaton keresztül lehet-e rajta msnezni,és hogy vannak-e rá olyan logikai játékok,amelyek igazán elgondolkodtatják a gamer-t?
Nekem R4-em van, csak ajánlani tudom, haweri körben 3 emberkének is van, egyik sem volt még rossz soha, semmi baja nemvotl egyiknek sem.Én szoktam róla MSN-ezni, megy tökéletesen, böngészõ meg a progitól függ.A DS organiser legujabbaj már elvileg lehetõvé teszi, hogy egy slot1-es kártyán is netezhess, de ezt nemtom h télleg ment e mert amikor próbáltam bennevolt a slot2-es karim is 😊 de elvileg megy.Szóval R4-et vehetsz nyugodtan minden megy rajta és nemszaggat rajta semmi. 😉 <#eljen>#eljen><#taps>#taps> sok sikert hozzá
PSP & DS RULEZ!
Hy!
Ha veszek r4-et és fel teszek rá egy böngészõt ami nem az opera akkor az elég stabil vagy gyakran le fagy?És tényleg nem tölti be a képeket?MSN futt rajta??
Köszi a választ!
Halla Madrid!
Nem nagy élmény, szvsz nem DS-en fogsz chat-elni...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Halla Madrid!
De nem csak ez a 2 van. Nézz szét a gbatemp.net -en. Link fent.
Jah és az EZflash5 slot1 slot2 kártya szerintetek jó???
Halla Madrid!
Szeretnék csatlakozni a ds "világhoz"😊!
Ezért ha valaki tud eladó ds lite-t akkor szóljon gari legyen rá és valamilyen kari amivel tudom futtatni a képeket videót zenét (játékot)!!!
Max ár amit tudok érte adni 30-32 ezer forint!!!!!
Halla Madrid!