24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Nuki #19662 Mi ez mit tud? -
timantes #19661 Most ezt tolom:
iszonyat addact game -
timantes #19660 sőt , csak DS-hez van okoskártya , a konkurenciába nem az való -
Nuki #19659 DShez is van okoskártya, és mobilabb, elfér a zsebedben, zenét hallgatsz rajta, filmet nézel rajta akárhol.
Te most direkt próbára teszed a hűségünket egy DS topikban? -
#19658 vagy 12k-ért okoskártya, és az okos is:) -
timantes #19657 akkor már 14-17k és ps3... -
#19656 egy a baj vele, 1 gém 10-14k... akkor inkább xbox360, és okos. -
Nuki #19655 Én 'most' 'vettem' xD -
#19654 jaja, ad el a wii-t...
én elhasználom ds, mert sirna a pofám, ha kijönne valami ütős cim, és nincs gép. -
#19653 Inkább koplalok.
Most ahogy a Zelda-val játszottam - igaz csak 20 percet - de az is nagyon elvarázsolt. A Wii-vel már vagy fél éve nem játszottam. Igaz, hogy most jelen pillanatban nincs is hol. viszont azt is nagyon szeretem. -
#19652 kell a pénz piára. 20k hirtelen zsebbe, aztán volt, nincs. -
#19651 Miért adja el mindenki? Tegnap is olyan jót játszottam a Zelda-val. -
#19650 ds topik lassan eladó ds-ek topikja lesz... -
Sergey06 #19649 Hello!
Nintendo DS Lite fehér garancia+tartozékai+nintendogs játék eladó.Akit érdekel pü. -
Nuki #19648 Biztos vannak olyan jártas emberek a témában, akik fejből tudnak minden apróságot, de ne várjuk el tőlük :)
A GBAtemp nevű lapon angol nyelven értékes összehasonlítások találhatók. Mellesleg picit nézz körül feljebb, a játékok képei felett lévő linkeknél, hátha választ találsz kérdésedre. -
xBIGMONEYx #19647 hello!
lehet hogymár sokszor volt ezafajta kérdés de azért felteszem hátha valaki válaszol rá!
szóval mit éri meg jobban venni M3DS real,DSone vagy R4??
vagy mi a különbség a három kártya között?
előreis köszönöm a választ!!:) -
draculgirl #19646 Sziasztok!
Ds lite-hoz vennék Ds One Supercardot, memória kártyával, vagy anélkül is érdekelne.. Légyszi, priviben írjatok az [email protected] ra. :) -
solyomszem #19645 Sziasztok!
Lenne egy eladó DS Lite-om. (Karácsonyi darab (hibátlan), tokkal, gyári alkatrészekkel, garisan, "okos-kártyával" (M3 DS Real), 1 Gb háttértárral. Ajánlatokkal szabad zargatni... :)
(Inkább mailben, mert ritkán járok erre... [email protected] ) -
#19644 Üdv!
DS Lite érdekelne okoskártyával, 30alatt.
Jöhet ajánat priviben.
Köszi! -
#19643 nekem se csórták el (postage paid hong kong port paye) -
orkenyid #19642 Nem lopja el, mert ajánlva küldik (registered airmail)
Amúgy szerintem bennevan a postaköltség az árban :) -
#19641 az ingyenesség hogy a francba működik? magyar posta nem loptya el? -
#19640 Nuke!Nekem sem volt bajom velük.Rendelj nyugodtan :) -
Nuki #19639 Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Akkor hétfőn rendelek is :P -
orkenyid #19638 Énis kb 20 rendelés körül járok, eddig 1 hibás csomagom volt (egy fülhallgató-átalakító), vissza se kellett küldenem és küldtek egy újat :) Minden más sértetlenül megjött. -
0ckH4M #19637 Nekem van eladó ds-em meg kártyám. Akár külön-külön is! -
rnd #19636 Gondolom a kártya nem csak úgy magában jön, hanem csomagolva. Nem? Ha meg átmenne rajta az úthenger szállítás közben akkor kicserélteted. -
Nuki #19635 Én arra gondolok hogyha rendelek egy nem túl masszív (más rendelők, Gbatemp által alkotott vélemény) kártyát, az egyben jön-e meg.
De ha 20 rendelésen vagy túl, akkor valszeg nincs panaszra okod. Ugye? :) -
rnd #19634 dEal az a dUal Kábé 20 rendelésen vagyok túl, összesen többszáz dollár értékben. Miért ne jönne meg? -
Nuki #19633 Valaki rendelt már DualExtreme-ról? Jól hangzik hogy ingyenes szállítás, meg minden, de tegyük föl pl. egy AceKardot rendelnék, az vajon megjönne egyben?
[URL=http://www.dealextreme.com/products.dx/category.604~r.39732585]Dual Extreme (kinn van a téma címben is^^)[/URL] -
timantes #19632 igen -
rnd #19631 Mármint 0,3% ugye? -
0ckH4M #19630 Milyen Ps3 játék eladó? Lehet hogy érdekelne :-) -
timantes #19629 Talán mert ps3 a lakosság maximum 3%-ának van , ez az arány 6 év múlva talán eléri az 5-%ot... Attól még hogy sokan írnak ps3 fórumra nem jelenti azt hogy minden utcában van ps3 tulaj. -
#19628 4 ropi így is potyaár... 6ért se tudok eladni ps3 játékot... -
#19627 hmm pormentes ?
esetleg porosan féláron ? -
Tomek83 #19626 Most megint működik rendesen. Na majd ha legközelebb szarakodik,akkor újból felrakom. -
#19625 konfiguráld újra... 10k volt egy ilyen rohadt nintendo usb wifi.... ócska xar, 13k ér vettem linksys wrt54gl, és azóta psp ds repeszt a neten, és, nem kell hogy pörögjön ugyi a gép... -
#19624 warez. -
S8DJ #19623 a régi flash kártyáknál kellett egy flashme de a mai kártyákhoz már nem kell.