24434
Nintendo DS/DS Lite
  • KILLER2
    Jók az ilyenek, csak az a bajom velük, hogy (nagyob) nem bírom a kínai/japán zenét és ezek alatt meg gondolom azok bennek.
  • KILLER2
    Nekem nem tudom, hogy utángyártott van-e. Egyszer rendeltem, azt most 2 van, az eredeti, meg ez. Gyártót nem nagyon láttam rajta megjelölve. Kínai betűk vannak rajta és ott is gyártották, meg rá van írva, hogy N-DS Lite. Viszont elég ócska a burkolata, mert van egy műanyag keret neki és rá van húzva egy erős papír borítás, anélkül csupasz és a DSbe sem egyszerű betenni. Mondjuk akkor úgy nézett ki, hogy a töldő a rossz, vettem is újat, de a régi akksival így sem bír sokat, szóval hamarosan kipróbálom ezt. Remélem, hogy nem valami ócska izé, ami tönkrevágja a DSt.
  • VLB
    akksiból semmiképp sem vennék ugy-t.
  • Tomek83
    Tényleg valaki próbált már utángyártott akksit,bír annyit mint az eredeti?Láttam 3600ért Brandot,nem tudom hogy megéri-e olcsóbbat venni.
  • Beast Machine
    vatera, express jóhaverod :)
  • djcsoves
    van valakinek eladó dslite e ??? 18 ezer körül plusz minusz 2 ezer
  • xBIGMONEYx
    énis az okosító kártyára gondoltam h azmiatt:)
    de akkor jólvan megnyugodtam:D
  • timantes
    nekem is csak pár óráig bírja az aksi... szóval ne aggódj. PSPjé hamarabb lemerül...
  • Tomek83
    Nekem is olyan 7-8órát bírja az akksi,de nekem már lassan 2éves lesz. De amúgy az okosító kártyák kicsit jobban szívják az akkut.
  • xBIGMONEYx
    hello!
    az gáz hogyha csak 5-6 órát bírja az aksi?
    csak azért mert a héten vettem a ds-em...
  • 0ckH4M
    Nem kell valakinek egy eladó eredeti Brain Training 2?
  • kisgabo
    winsunx drága, de sose volt vele gondom. inkább gameyeeeah.
  • Totis
    Mindenképpen javasolt a képernyőfólia használata. Fel lehet rakni buborékmentesen csak kicsit játszani kel vele. Van hozzá egy buborék-kisimító lapocska.
  • rnd
    mint=mind
  • rnd
    Hátradőlhetsz, ha nincs paypal, nincs külföldi rendelés se. Normális helyek mint elfogadják, ahol meg nem, ott nem biztos hogy szabad rendelni...
  • Beast Machine
    http://www.winsunx.com/index.php?mod=payment
  • NeoMaN
    nem, kiutazol és kp-ban fizetsz /forintban/ a pénztárosnéninek mint a Matchban
    :)
  • djcsoves
    Winsux on hogy kell fizetni paypal al lehet csak ??
  • Beast Machine
    esetleg a gameyeeeah.com?
  • unknown nick
    Szerintetek melyik a jobb-gyorsabb-megbízhatóbb eshop winsunx vagy a dealextreme?
  • light00
    Jó, csak a lényeg az lenne, hogy 4 fővel tudunk-e vele játszani, nekünk most ez számít :)
  • rnd
    A paypal 100% megbízható, a nagy kérdés az: mennyire megbízható vagy te és a géped?
    Szállítási idő: 1-2 hét.
  • djcsoves
    Am mennyi idő allat jönnek meg a cuccok ??? (elnézést hogy ennyit kérdezősködök..)
  • djcsoves
    Multys gamék: pl Pokemon Diamond,Metroid Prime Hunters,FIFA Street 3 , Mario Kart DS stb ...
  • djcsoves
    mert nincs magyarnyelv és 12 éves vosk ugyhogy nem nagyon tudom még az agolt... azért kössz hogy válaszoltál !! am meg todtam hogy mi a paypal de nem mernek anyámék csinálni mert hogy biztos lelopják a pénzt a bkátyárol stb am mennyire megbizható a paypal ??
  • light00
    Üdv, aki ismerőseb multis játékok erén, légyszi írjon pár olyat, ami DSen 4en lehetne nyomni, akár single- akár multicard game. kösziköszi^^
  • Nuki
    Tudtok 4 személyes játékot? :)
  • Beast Machine
    srácok, megéri/érdemes a DS képernyőire védőfóliát rakni? láttam pár ilyet, de ahogy nézem, nem nagyon lehet buborékmentesen felrakni őket, akkor meg inkább csak csúfítja a gépet, meg nehezíti a játékot (ugye a légbuborékok miatt). Vagy tényleg nagyon sérülékeny, és mindenképp rakjak rá?
  • rnd
    Valahogy sejtettem hogy ez lesz a következő kérdésed miért nem ezt kérdezted elsőre?
    Úgy vásárolsz náluk mint bármilyen más webshopban. Kiválasztod az árut, kosárba rakod, ha befejezted a válogatást kiválasztod a szállítási módot, paypal-el fizetsz és a paypal-es címre jön a csomag. Ennyi.
    Következő kérdés: mi az a paypal? Online fizetési mód, egy dombornyomott bankkátya segítségével tudsz pénzt küldeni az interneten anélkül hogy a fogadó fél hozzájutna a bankártyád adataihoz.
    Másfelől: ha annyira nagyon kell róla az infó mi a rákért nem olvasol utána a dealextreme-en?
  • djcsoves
    Akkor hogyan kell rendelni meg fizetni valaki léccives irjooooon !!! nagyon kéne rola info
  • rnd
    Nem. Nem.
  • djcsoves
    Hello a DealExtreme-en kell regisztrálni ?? mikor megjön a csomag akkor kell fizetni ?? üdv djcsoves
  • timantes
    nem kell érteni a japánt hogy tudj vele játszani
  • Banyapapa
    Ebben aztán lehetne oroszul is a felirat,ugyse az számit benne.
  • Sephi
    De fun jatszani vele Japan nyelven??
  • Keviny
    épp ma értem a végére a zeldusnak!

igaz hogy rengeteg semmitmondó szar jön ki a DS-re, de soha nem lenne szívem megválni tőle.
  • Risu Führer
    szevasztok
    tudtok mondani olyan linket ahonnan m3 real ds kártyához tudok letölteni skineket?
  • Nuki
    Köszi :)
  • timantes
    ez már a 2. része....

1.rész címe: Taiko no Tatsujin DS: Touch de Dokodon!
    2.rész címe: Meccha! Taiko no Tatsujin DS : 7-tsu no Shima no Daibouken
  • timantes
    "ritmusjáték" , jobb mint az Elite Beat Agents