24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#19702 Jók az ilyenek, csak az a bajom velük, hogy (nagyob) nem bírom a kínai/japán zenét és ezek alatt meg gondolom azok bennek. -
#19701 Nekem nem tudom, hogy utángyártott van-e. Egyszer rendeltem, azt most 2 van, az eredeti, meg ez. Gyártót nem nagyon láttam rajta megjelölve. Kínai betűk vannak rajta és ott is gyártották, meg rá van írva, hogy N-DS Lite. Viszont elég ócska a burkolata, mert van egy műanyag keret neki és rá van húzva egy erős papír borítás, anélkül csupasz és a DSbe sem egyszerű betenni. Mondjuk akkor úgy nézett ki, hogy a töldő a rossz, vettem is újat, de a régi akksival így sem bír sokat, szóval hamarosan kipróbálom ezt. Remélem, hogy nem valami ócska izé, ami tönkrevágja a DSt. -
#19700 akksiból semmiképp sem vennék ugy-t. -
Tomek83 #19699 Tényleg valaki próbált már utángyártott akksit,bír annyit mint az eredeti?Láttam 3600ért Brandot,nem tudom hogy megéri-e olcsóbbat venni. -
#19698 vatera, express jóhaverod :) -
#19697 van valakinek eladó dslite e ??? 18 ezer körül plusz minusz 2 ezer -
xBIGMONEYx #19696 énis az okosító kártyára gondoltam h azmiatt:)
de akkor jólvan megnyugodtam:D -
timantes #19695 nekem is csak pár óráig bírja az aksi... szóval ne aggódj. PSPjé hamarabb lemerül... -
Tomek83 #19694 Nekem is olyan 7-8órát bírja az akksi,de nekem már lassan 2éves lesz. De amúgy az okosító kártyák kicsit jobban szívják az akkut. -
xBIGMONEYx #19693 hello!
az gáz hogyha csak 5-6 órát bírja az aksi?
csak azért mert a héten vettem a ds-em... -
0ckH4M #19692 Nem kell valakinek egy eladó eredeti Brain Training 2? -
#19691 winsunx drága, de sose volt vele gondom. inkább gameyeeeah. -
#19690 Mindenképpen javasolt a képernyőfólia használata. Fel lehet rakni buborékmentesen csak kicsit játszani kel vele. Van hozzá egy buborék-kisimító lapocska. -
rnd #19689 mint=mind -
rnd #19688 Hátradőlhetsz, ha nincs paypal, nincs külföldi rendelés se. Normális helyek mint elfogadják, ahol meg nem, ott nem biztos hogy szabad rendelni... -
#19687 http://www.winsunx.com/index.php?mod=payment -
#19686 nem, kiutazol és kp-ban fizetsz /forintban/ a pénztárosnéninek mint a Matchban
:) -
#19685 Winsux on hogy kell fizetni paypal al lehet csak ?? -
#19684 esetleg a gameyeeeah.com? -
#19683 Szerintetek melyik a jobb-gyorsabb-megbízhatóbb eshop winsunx vagy a dealextreme? -
#19682 Jó, csak a lényeg az lenne, hogy 4 fővel tudunk-e vele játszani, nekünk most ez számít :) -
rnd #19681 A paypal 100% megbízható, a nagy kérdés az: mennyire megbízható vagy te és a géped?
Szállítási idő: 1-2 hét. -
#19680 Am mennyi idő allat jönnek meg a cuccok ??? (elnézést hogy ennyit kérdezősködök..) -
#19679 Multys gamék: pl Pokemon Diamond,Metroid Prime Hunters,FIFA Street 3 , Mario Kart DS stb ... -
#19678 mert nincs magyarnyelv és 12 éves vosk ugyhogy nem nagyon tudom még az agolt... azért kössz hogy válaszoltál !! am meg todtam hogy mi a paypal de nem mernek anyámék csinálni mert hogy biztos lelopják a pénzt a bkátyárol stb am mennyire megbizható a paypal ??
-
#19677 Üdv, aki ismerőseb multis játékok erén, légyszi írjon pár olyat, ami DSen 4en lehetne nyomni, akár single- akár multicard game. kösziköszi^^ -
Nuki #19676 Tudtok 4 személyes játékot? :) -
#19675 srácok, megéri/érdemes a DS képernyőire védőfóliát rakni? láttam pár ilyet, de ahogy nézem, nem nagyon lehet buborékmentesen felrakni őket, akkor meg inkább csak csúfítja a gépet, meg nehezíti a játékot (ugye a légbuborékok miatt). Vagy tényleg nagyon sérülékeny, és mindenképp rakjak rá? -
rnd #19674 Valahogy sejtettem hogy ez lesz a következő kérdésed miért nem ezt kérdezted elsőre?
Úgy vásárolsz náluk mint bármilyen más webshopban. Kiválasztod az árut, kosárba rakod, ha befejezted a válogatást kiválasztod a szállítási módot, paypal-el fizetsz és a paypal-es címre jön a csomag. Ennyi.
Következő kérdés: mi az a paypal? Online fizetési mód, egy dombornyomott bankkátya segítségével tudsz pénzt küldeni az interneten anélkül hogy a fogadó fél hozzájutna a bankártyád adataihoz.
Másfelől: ha annyira nagyon kell róla az infó mi a rákért nem olvasol utána a dealextreme-en? -
#19673 Akkor hogyan kell rendelni meg fizetni valaki léccives irjooooon !!! nagyon kéne rola info
-
rnd #19672 Nem. Nem. -
#19671 Hello a DealExtreme-en kell regisztrálni ?? mikor megjön a csomag akkor kell fizetni ?? üdv djcsoves -
timantes #19670 nem kell érteni a japánt hogy tudj vele játszani -
#19669 Ebben aztán lehetne oroszul is a felirat,ugyse az számit benne. -
#19668 De fun jatszani vele Japan nyelven?? -
#19667 épp ma értem a végére a zeldusnak!
igaz hogy rengeteg semmitmondó szar jön ki a DS-re, de soha nem lenne szívem megválni tőle. -
#19666 szevasztok
tudtok mondani olyan linket ahonnan m3 real ds kártyához tudok letölteni skineket? -
Nuki #19665 Köszi :) -
timantes #19664 ez már a 2. része....
1.rész címe: Taiko no Tatsujin DS: Touch de Dokodon!
2.rész címe: Meccha! Taiko no Tatsujin DS : 7-tsu no Shima no Daibouken -
timantes #19663 "ritmusjáték" , jobb mint az Elite Beat Agents