Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az hogy lehetséges hogy a Mario Kartba csak egy ellenfél ellen tudok játszani wifiben?mindig csak egyet talál.
Halla Madrid!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tudtok mondani olyan játékot ami mostanság fog ki jönni és elég jónak várható?<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Halla Madrid!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
lett egy DS-em és egy M3 real játszottam a Contra 4-et nagyon zsír!!!!
Halla Madrid!
Advance Wars: Days of Ruin
Megjelenés: Január 21
Japán hardvereladások ~december:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez nagyon zsír 3600 Huf szállítással, veszek kettõt egyiket lefestem metál kékre :-)
Még anak is aki konzoljával tölti a szilvesztert<#wave>#wave>
Találkozunk 2008-ban!!!!!!!!
CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Halla Madrid!
Jelentem TÖKÉLETESEN megy a download play a v8-as flashme-vel!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ds-t félretenni, sörös-boros-páleszes üveget ölelgetni!
B.Ú.É.K! <#vigyor2>#vigyor2>
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Max ár amit tudok érte adni 30-32 ezer forint!!!!!
Ha van valakinek elado wii je az is irjon pls!!
THX
Halla Madrid!
ezt ráfoghatjáka túlhajtásra..

mindent meglehet unni... de inkább ds.
Vegyetek PS2-öt.
Ico, Shadow of the Colossus, God of War 1-2, Onimusha 1,2,3,4, Final Fantasy részek...
Csak ezzekkel olyan monumentális és MARADANDÓ játékélményhez juthattok, amit a DS egyszerû nem képes megadni!
A DS is nagyon jó lesz, kötelezõ, imádom, de ha még nem volt PS2 konzolotok, és a vagy-vagy esete forog fent akkor PS2... szigorúan!
gondolom, kártya majd azé kell.. 😊
Azthiszem nem vesztek vele sokat ha nem megy 😊