Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello!

az hogy lehetséges hogy a Mario Kartba csak egy ellenfél ellen tudok játszani wifiben?mindig csak egyet talál.
Kolpi
Ok kösz de nem arra gondoltam😊 mer az a képek alapján elég ratyinak tûnik!!De én nem tom mert nem játszottam még vele:d

Halla Madrid!

Sheltem
#18476 os hozzászólás

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi
namigazán, karácsonyra öszes ütõset kilötték :C

porki fagyok fállalon

Kolpi
HY

Tudtok mondani olyan játékot ami mostanság fog ki jönni és elég jónak várható?<#vigyor2><#vigyor2>

Halla Madrid!

Sheltem
Majd kifogsz olyat, hogy blokkolásból kiüt 7 hit combóval aztán nem gyõzöl kamillázni 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Na de hülye vagyok nem kapcsoltam ki a utorrentet jó hogy szaggatott. Sztem közepes lett a mortal, mondjuk még a kezdõ oszlopot se tudom végig verni. Utolsó ember mindin megakaszt, viszont a multiba az emberek szánalmasak zsinórba 13 gyõzelem, elég ratyi.

Csibe001
Bevallom, Contrat még ki sem próbáltam, nincs kedvem idegeskedni... 😊

Sheltem
Miért a Contra4 könnyû lett? <#eplus2>A gép elég pro az igaz.

Csibe001
Lesz, ha kérhetem.

Csak én gondolom hogy a Mortal Kombat rohadt nehéz lett DS-re? 😮

Már csak napok kérdése és lessz DS Lite-om<#vigyor5>
ja igen BUÉK mindenkinek!
lett egy DS-em és egy M3 real játszottam a Contra 4-et nagyon zsír!!!!
Kipróbáltam az MK multiba, de kegyetlenûl szaggatott, mondjuk már a ds is pirosan vilogott. Köze van a kettõnek egymáshoz, vagy az R4-et nem szereti?

na állísd már le magad öcsém ez nem ide tartozik mért nem irod az XBOX360 topikba?
Ma megjött a Router, mûködik minden, úgyhigy valakit kihívok egy Mortal Kombat mecsre.

Kolpi
Az komoly Ps2 megelõz az xbox360-at eböll látszik xbox a leg szarabb!<#wow1><#wow1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Halla Madrid!

Sheltem
Új év új hírek:

Advance Wars: Days of Ruin

Megjelenés: Január 21

Japán hardvereladások ~december:

Tinman
Ultimate Mortal Kombat multiban fincsi lett, kár, hogy az ellenfelem gyenge <#finom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Utolag is B.U.É.K. mindenkinek. 2007 a megprobáltatások éve volt nekem. Remélem h ez az év lazább lessz<#nevetes2>
ReTeK
Köszönöm. <#worship>
Ez nagyon zsír 3600 Huf szállítással, veszek kettõt egyiket lefestem metál kékre :-)

Sheltem
Boldog új évet nekedis és mindenki másnak szintén! Kockuljunk a kis masina elõtt 2008 ban is 😊

Kolpi
Ok Sheltem sztm is béke veled!!!!!!!!!!B.U.K.É minden DS-fannak!

Még anak is aki konzoljával tölti a szilvesztert<#wave>

Találkozunk 2008-ban!!!!!!!!

CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Halla Madrid!

Tinman
Párommal mindketten betegek vagyunk, nem bírtam várni... kiflasheltem az egyik DS-em.

Jelentem TÖKÉLETESEN megy a download play a v8-as flashme-vel!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nna! Megvan mán a kellõ maligán fok? Alapozni emberek, alapozni!
Ds-t félretenni, sörös-boros-páleszes üveget ölelgetni!
B.Ú.É.K! <#vigyor2>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Tinman

Kolpi
ha valaki tud eladó ds lite-t akkor szóljon gari legyen rá és valamilyen kari amivel tudom futtatni a képeket videót zenét (játékot)!!!
Max ár amit tudok érte adni 30-32 ezer forint!!!!!

Ha van valakinek elado wii je az is irjon pls!!
THX

Halla Madrid!

kisgabo
a szériahiba nem itt tört el, hanem a külsõ részen egy kis gyûrû.

ezt ráfoghatjáka túlhajtásra..

<#merges2>
ReTeK
nem egyik napról a másikra lett ilyen, hónapok alatt szépen lassan alattomosan :-(

*szériahiba
Pff az szépen végigrepedt.Halottam vhol h a fehér dseknél ien szériahiban van v mi de nem vok benne biztos
Hát ezt valaki szerintem hátratörte... magától igy (elvileg) nem repedhetne el.

ReTeK
DS-em nyitó pántja végigrepedt, szerintetek érdemes megpróbálkozni a garanciával vagy felesleges (elhajtanak a pötsbe mert ez Mo.) ?

100%-ig igazad van<#hehe>
kisgabo
DS, mert a rötyitõl a tengerpartig bárhol tolhatod, sok sok gém, és nem rohadsz nyáron a tv elõtt.

mindent meglehet unni... de inkább ds.

á,nekem nem kell playstation nyáron vettem még egy PSP-t szimpla 2 honnap alatt ugy meguntam pedig amikor megvettem nagyon tecett de nem tudott lekötni,régen volt egy GBC-m(Game Boy Color)amin megállás nélkül jácottam és 3 évig megvolt(csak azért adtam el akkoriban mert nem jött rá új játék).ezért maradok a Nintendo-nál.
Tinman
Õszintén?
Vegyetek PS2-öt.

Ico, Shadow of the Colossus, God of War 1-2, Onimusha 1,2,3,4, Final Fantasy részek...
Csak ezzekkel olyan monumentális és MARADANDÓ játékélményhez juthattok, amit a DS egyszerû nem képes megadni!
A DS is nagyon jó lesz, kötelezõ, imádom, de ha még nem volt PS2 konzolotok, és a vagy-vagy esete forog fent akkor PS2... szigorúan!

Most folyik harc köztem és nagybátyám között h DS-t vegyek vagy PS2-t.De ugy sem sikerül meggyöznie igaz h a ps2 hardverileg jobb,grafiakilag is,DE nem hordozhato<#ravasz1>[ravasz1.És szerintem én egy DS társaságában jobban elleszek<#pias>
most látom hogy ,,megjelent" japánul. ez kegyetlen játék , ezt végig kell tolni.

kisgabo

kisgabo
megy a beup, kicsit tökölni kell, de utána stabil. de nem az a proggi, amivel az utcai free netre felmászol...

Ott csak egy van 26 ért a leirásban azt irja az elado vadi uj de a kérdésekre nem válaszol, igy arra is lehet következtetni h van valami ptobléma a ds-el<#gonosz3>
kisgabo
karácsony után min csodálkozol? mindent el lehetett adni...

gondolom, kártya majd azé kell.. 😊

butyokanime
www.vatera.hu

PSP & DS RULEZ!

Hali!Már egy hete böngészem a netet használt DS Lite után de nem találok sehol.<#falbav>
aham, az volt az elsõ kártyám és elnem adnám semmiért sem 😊

kisgabo
azért nem lenne baj. van mini sd? csak nem eladó? 😊

Kösz. Nálam sehogyse megy. Viszont supercard mini sd-n egybõl elindul.
Azthiszem nem vesztek vele sokat ha nem megy 😊

kisgabo
ha az ssid broadsact off, akkor alapból nem hajlandó semmit csinálni..

A beup az homebrew.. azért kéne manuálisan beállítani 😊