24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Csuzi1 #23994 Hát szerintem 3D nélkül 800*240-nek kéne maradnia, mivel ha a 3D bekapcs, akkor feleződik meg 400*120-ra! Alapállapotban ugyanis nincs miért felezni mert az 2D. Remélem így lesz. :) -
#23993 oké, de a 3d lekapcsolható, akkor a felbontás nem 800? vagy marad a 400 duplasoron azonos pixel... -
Csuzi1 #23992 Szerintem is az lesz a biztos! :) -
#23991 Na, majd kiderül ha már a kezünkbe foghatjuk ... azaz kirakják az MM-be :) -
Csuzi1 #23990 Én meg úgy tudom, hogy a 400-as felbontás bekapcsolt 3D nél lesz, mivel mindkét szemnek külön-külön meg kell osztani a fő felbontást ahoz hogy 3D hatást lássunk! :) -
#23989 Biztos hogy nem, nincs annak akkora képaránya. -
#23988 3D nélkül csak 400. -
#23987 3DS
800x240 pixel
szerintetek, 3d nélküli felbontásban, tisztán kijön a 800?
gondolok az internetezésre, ahol baromi jó lenne a 800 as valós szélesség. -
Csuzi1 #23986 Én a Konzolstúdióból veszem meg a 3DS-t az biztos! Acekard 2i már mûködik rajta! Valamint a DS-es Mario 64 már az analóg karral tökéletesen irányítható végre! -
#23985 Mondjuk ha a DS-es játékokat is lehet nyomni az analóg karral, akkor már elgondolkodtató a dolog, mert az igen sokat nyomna sok-sok játék irányításán (a sima 3D-s játékoknál, pl Mario 64, vagy Soma Bringer, stb, ahol kereszt irányt is nyomni kellene). -
#23984 Ráugrani tuti nem. Ha nem jön be valami jólfizető privát meló, akkor én is várok vele, még DS-en is van pár játék, ami a polcon várja, hogy sorrakerüljön. -
CéZé #23983 Aha, amint lesz számomra értelmes játék egyből :) -
#23982 64 ropi.... inkább az alesz a gond. egy xbox ára.
el kell adni lite omat. :( és, átgondolni ezt /vétel/ mégegyszer. -
#23981 Most azt olvastam valahol, hogy az R4 megy rajta a DS-es játékokkal. Így valószínűleg a többi is megy. -
#23980 nekem is.
ezekszerinz CéZé, te kiadod a 60 ropit?
játékok tekintetében szivás, de megy raja a régi cucc, a w...z kari nem biztos. :) -
#23979 Mivel borzalmasan gyér a nyitókínálat, és idő kell a jó játékokhoz, Én várok vele min fél - egy évet. Addigra a használt játék árak is lemennek. -
CéZé #23978 Hát nekem jó lesz a konzolstúdiós is:) -
#23977 Én inkább PSP2-őre gyúrok..... -
#23976 csősztök
valaki szándékszik Nintendo 3DS-re benevezni?
itthon elég aljas ára lesz, bár... konzolstudió 64990 ft, kint, pl amazon.co.uk 199 font ( 322 most a font, 64400 ) zizi, izé.
tipp? ugrik rá valaki? lassan 03.25. -
#23975 DS-re eladó:
Hotel Dusk: Room 215
Brain Training
Warioware: Touched!
Zelda: Phantom Hourglass
Broken Sword: Shadow of templar Director's Cut
Árakat megegyezés szerint PÜ-ben. Szállítást előre utalásnál én állom. -
PHM #23974 Formázd a kártyát és rakd fel rá újra a cuccokat, vagy esetleg próbáld ki másik memóriakártyával.
De az is lehet, hogy egy leheletnyi oxidréteg keletkezett a microSD érintkezőin.
Ez esetben az is segíthet, ha kiveszed és visszarakod a memóriakártyát.
Ugyanez persze igaz lehet a flashkártyára is. -
qper #23973 Elővettem fél éve használt Lite-omat egy kis játékra, érthetetlen módon belassult a menü (m3ds real), a romokat be sem tölti már.
nem ejtettem le, nem kapott nedvességet, csak állt fél évig használatlanul.
tapasztalt valaki már hasonlót? -
#23972 Egyébként meg nagyon OFF ... a Wii topicban kellene ezt megkérdezni. -
#23971 Ez nem csak GC emu, hanem Wii emu is. Csak nem minden megy vele, meg ami megy az is kva lassú (nálam legalábbis belassul pl a NewSMB C2D, 8800GT-vel). -
#23970 De ez Gamecube emulátor minek írod ide?! Egyébként nem tudok segíteni, nem szeretem most már az emulátorokat amúgy se. A rendes konzolgép az igazi... -
#23969 Sziasztok !
Segítséget kérnék !
Letöltöttem a Donkey Kong Country Returns játékot . Winrar-ral kibontottam , kaptam egy iso file-t . Letöltöttem a dolphin programot ( Guglizás nyomán ) . Elindítom a Dolphint , bemountolom az isot , elindul a játék , azt írja nyomd a kettes gombot , de se a billentyűzetre , se a gamepad-re nem reagál . Valami megoldást tudtok arra , hogy ezzel tudjam játszani a játékot A Dolphinban beállítottam , hogy a gamepad-et kezelje , mint irányítót . Bocs , ha OFF
-
#23968 Oké. Rosszul írtam mert már játszottam vele0 00í
-0... (Sorry most esett le a billentyűzet sé meg is kellett keresni 3 gombot :D), csak nem úgy hogy elszántam volna magam, hogy rendesen végigvigyem. Így értettem. És amúgy se tetszenek azok a kis izék, legalább rendes állatok lennének. Anime fanként is távol áll tőlem a Pokémon, ezentúl is. Inkább DragonQuest Monsters abban jó kis szörnyek vannak! :) Bár abból is csak a sima DQ a nyerő... -
Csuzi1 #23967 Hogy mondhatod hogy hülyeség, ha még nem játszottál egyik résszel sem! Ezzel az erővel bármely játékra rámondhatod hogy hülyeség! Még a kedvencedre a Final Fantasy-ra is ugye? Csak mert nem tudtad rászánni magad hogy játsz vele! -
#23966 Próbáld ki, aztán megtudod - vagy nem. :)
Nem véletlen vannak milliók, akik játszák, ha ráérez az ember (meg mondjuk elég nyitott hozzá), akkor nagyon élvezetes és irdatlanul le tud kötni. -
#23965 Nem tudtam magam sose rászánni, hogy ezzel játszak pedig JRPG fan vagyok... Ez a szörnygondozós-tenyésztős téma nem jön be nekem... -
#23964 Mi a jó ebben a Pokémonban? Olyan hülyeség... :S -
#23963 bontatlan új, Pokemon platinum eladó. 4500 huf. budapesten átvehető.
-
#23962 Valkyrie Profile: Covenant of the Plume eladó. Irányár: 5000 Ft.
Alku megoldható. A játékban tudni kell angolul, az anyag stratégiai RPG és SNES- es grafikája van, tehát nem 3D- s, de szép grafikai effektek vannak benne főleg a varázslatoknál. Doboza, kiskönyve nagyon szép csakúgy mint a kártya. Nem sokat játszottam vele talán 3-4 órát összesen. Azért adom el, mert sajnos elkellett adnom a DS Lite- omat, és amúgy se szeretem a stratégiai játékokat. Ha érdekel valakit, nézzen utána először neten, de természetesen kérdezhet is, írjon privit. -
kazuma89 #23961 Igen fasza lett az új Dragon Ball-os játék,legjobb verekedős játék az tuti :) -
#23960 ó, köszönöm. -
#23959 Szia Kisgabo!
Ez lehet segít. -
#23958 játszik valaki ds en a Golden Sun-al?
kis segitség kellene
ahol a papa átenged a kapun, és elmegyek a hegyekbe a /konpa / végigmegyek belül, bekapcsolom a venti lifteket, meg a pirosköves valamit, lelökök 3 követ, de a 4. kő bal oldalon van, ahova nem jutok fel. van egy lift ott, de felül. az épületen kivül, balra nemtudok felmenni, van ugyan egy viztócsa a földön. tipp? -
#23957 Van eladó 2db bontatlan Acekard2i-m.
Érdeklődni priviben. -
#23956 3DS-en is le lehet játszani a DS kazikat, és valamivel azon is kell majd játszani, mert a kezdeti felhozatala nem fogja lekötni a népet sok időre :) -
#23955 Szerintem az nem jó üzletpolitika, hogy egy egész évre való játszanivalót adnak ki most DSre, aztán meg csodálkoznak, hogy idén nem igen fognak fogyni a 3DSek, mert mindenki DSen játszik ^^