24434
Nintendo DS/DS Lite
  • PHM
    Közeledik a 3DS debütje.
  • zola2000
    Mi van a DSel? Még végig sem toltam a Golden Sun 3mat, már jött is a Kingdom Hearts REcoded, aztán egy hét múlva jön az Inazuma Eleven, aztán Dragon Quest 6?! Eddig fél évente jöttek ilyen címek, most meg egyszerre...
  • PHM
    Ha van valaki, aki Székesfehérváron lakik, DS, vagy DSLite tulajdonos és hajlandó segíteni, kérem jelezze nekem privátban.
  • kazuma89
    Tudnátok rá vmi TPS játékot ajánlani? Új James Bond meg a Brother In Amrs-ot kijátszottam...
  • egeri
    Köszönöm, majd akkor megmondom neki.
  • shenmuedc #23949
    Az tuti kontakthiba lesz.
  • egeri
    Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni az egyik ismerősömnek van egy nds lite-ja ami nem akar elindulni, akkor ha rajta van az akkumulátor fedele(hátlapja) anélkül pedig megy simán mi lehet az oka?Esetleg találkozott már valaki ilyennel?Előre is köszönöm a választ.
  • n000rbi
    Ment privi!
  • TidusX
    Kit érdekel egy Nintendo DS sötétkék 15000- ért. Nemigazán szeretnék megválni tőle de muszály adok hozzá egy kék kistáskát, a töltőjét és egy Nintendogz játékot, nincs semmi baja. Nagyon kell a pénz ezért akarok megválni tőle. Két ceruza, dobozában, akit érdekel privátban írjon!
  • Anubys
    Sosem voltam oda a háborús lövöldékért, de ezt végigtoltam. Tényleg nagyon jó lett.
  • kazuma89

Vki játszott vele?Mer nagyon komoly..Legjobb TPS DS-re..
  • Laza
    Nekem DSi-n szenvedés. Főleg olyan játékoknál, ahol pl izometrikus a nézet, és a mászkáláshoz elengedhetetlen. Az ujjam hegye megfájdul tőle :)

Megcsinálhatták volna kerekre azt a vackot, mint manapság sok kontrolleren.
    Kíváncsi leszek a 3DS-en az analóg kar mennyire lesz kényelmes, mert a d-padet annyira letették, hogy sok mindenre nem lehet majd használni.
  • Anubys
    Nem tudom, nekem semmi bajom vele (Jó, sima DS-en kényelmesebb, de DSL-on is egész jól megy)
  • Laza
    Én nyomnám a MK3 Ultimatet is, ha nem lenne kész szenvedés az átlós irány nyomása azon a vacak d-paden.
  • kazuma89

Végre 1 normális verekedős játék DSre :)
  • elims
    Köszi!
    BUÉK!
  • PHM
    Ez esetleg?
  • elims
    Nem tud vki vmi leírást vagy ismertetőt az age of empire mythologie-hez?
    Sehol nem találok.
  • Esham
    Fehér DSi szép állapotban britt töltővel,(2-300 ft a dugvilla hozzá bármely villamossági boltban) 28.000 ft.

Személyes Budapest XI

érdeklődni priviben
  • Esham
    Dragonball Origins, Metal Slug 7, FF Revenant Wings min dhárom dobozban füzetével, a dragonball pedig japán zenékkel, limitált változat. 3000ft/db.

Személyes Budapest XI

érdeklődni, priviben.
  • kazuma89
    LINK
  • frnckss
    ok, köszi. találtam
  • TidusX
    Az ilyet én is utálom én google- ben kerestem a PS2- es Persona 3- hoz és meg is találtam. Beírtam a játék címét és azt hogy rar code és kiadta. Haátha bejön próbáld meg máshogy is beírni...
  • frnckss
    üdv,
    valaki tud segíteni?
    a mario vs donkey kong mini land mayhem kicsomagolásnál kódot kér és a megadott linken ez nem elérhető.
  • shenmuedc #23930
    Nem az igényesség, de nekem is van utángyártott 2 is, új korában csoda ha 3 órát kibír fél fényerőn a 2000mah-s pedig elvileg 2x akkora mint a gyári.
  • TidusX
    De igényesek vagytok...
  • koryne
    Ezek többnyire szintén dealextreme-ről származnak.
  • freddirty
    Köszi de ezek nem eredetiek...
  • TidusX
    Vatera:
    http://elektronika.vatera.hu/elem_akkus_elem_tolto/egyeb/utangyartott_akku_nintendo_ds_lite_1000mah_1434124283.html

vagy

http://elektronika.vatera.hu/elem_akkus_elem_tolto/egyeb/utangyartott_akku_nintendo_ds_lite_1800mah_1434124285.html
  • freddirty
    Nem tudja valaki, hogy hol lehet eredeti Nintendo DS lite akksit kapni? Dealex-esek kivétel nélkül átcímkézett hulladékok, az 576-ban pedig nem találtam.
  • n000rbi
    Igen, angol. Ment válasz :)
  • TidusX
    Ja és angol nyelvű???
  • TidusX
    Norbi ez jó lenne... :D
  • n000rbi
    Ment privi!
  • TidusX
    Kéne olcsón egy Nostalgia, Suikoden vagy Phantasy Star Zero...
  • Csibe001
    Igazából csak olvasd el, már van magyarul is ebay, s ha beállítottad a dolgokat, onnantól gyerekjáték! :)
  • celeke
    Köszönöm, majd kipróbálom!
    Nekem ilyen kártyám van:http://www.r4i3d.com/index.htm?l=en_US
    Szerintetek jó fajta?
  • TidusX
    Nem tudom hogyan kell onnan rendelni. Nem segítenél?
  • Csibe001
    Én legtöbbször ebay-t részesítem előnyben. Ott szinte mindent megvehetsz. S minőséggel még sosem volt gondom.
  • TidusX
    Neten hol lehet legolcsóbban játékokat venni? Ahol azért van választék is. Eddig még ezt találtam értelmsenek de még itt is drágák: www.supergamer.hu...