Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akor banjo kazooie-rol nem tud valaki valamit hogy most tényleg van ds-re vagy nincs?
Halla Madrid!
Nem hiszem, hogy elhasználódik. Elkopni nem fog. Enyémen elsõ naptól rajta van és mindennap játszik vele az asszony eléggé igénybevéve az érintõképernyõt 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ja és nem válaszoltatok:karcokat el lehet tüntetni valamivel?
Am. stylus hagy rajta karcot??
Halla Madrid!
De szerintem ne veszekedjünk mert semmi értelme!
Halla Madrid!
Egyszerûen nem igazán vettem a lapot, hogy miértis vagyok én nagyképû meg "pa.."
35 körül cakkpakk mindenel együtt már jó ár egy dsl + r4 + microsd ért azt ne várd, hogy 20-25 körül majd kapsz mindennel együtt mert kizárt.
Halla Madrid!
Töltsük le az internetet!
porki fagyok fállalon
PHM sztm is kurva jó mászkálós játék ha meg tudsz róla valamit akkor ird meg thx!!
Halla Madrid!
És én errõl nem tudok!
Pedig ez minden idõk legjobb 3D mászkálósa. Legalábbis szerintem.
A francba, bedõltem. Ennek nagyon fake szaga van. Sajnos...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

am. nem tudtok valamit jön e ds-re a:Banjo Kazooie??
anno n64 re nagyon állat game volt<#finom>#finom><#finom>#finom>
Halla Madrid!
Am. Castelvania jó game ds-re?
Halla Madrid!
http://apronet.hu/one.php?adid=6732547
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\