24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Banyapapa
    én ott szétcsaptam az összes kaptarat,meg méhet,arra fele kell menni a fickohoz.
  • timantes
    nem is tudtam , pont jókor
  • Tomek83
    Pont ma olvastam,hogy lesz folytatása a MySimsnek,valami középkori okosság lesz. Én csak 1-2órát játszottam vele,az addig fullra olyan volt mint az AC,de valahogy nem fogott meg,annak ellenére hogy több mint egy évig nyomattam az AC-t.
  • Risu Führer
    szevasztok
    elakadtam a Zeldába mégpedig ott amikor még az elején szerezni kell egy
    ágyút a szigeten amit csak úgy tudok megtenni ha elmegyek az ágyúkészítőhöz.de sehogy sem tudok továbbmenni.a faszi knyitotta a kaput és utána csak szaladgálok össze vissza sehol sem sikerül átmennem.az egyik táblán az van írva hogy amid the beehaves.gondolom valamit a kaptárakkal kell csinálni nem?
    valaki segítsen legyenszives.
  • timantes
    Unatkoztam délelőtt , gondoltam bepróbálok egy ,,régebbi" játékot, ráadásul Sims-et. Nem csalódtam... elég jól sikerült darab. Elvileg Animal Crossing koppintás, ahhoz még nem volt szerencsém.

• Csokis
    Köszönöm annak, aki eddig írt!
  • Csokis
    Valaki elvállalná, hogy rendel nekem a DealExtreme-ről? Az írjon PÜ-t, legyen szíves.
  • Totis
    Igen közben tovább sikerült jutni. A non-figuratív jelnél kellett robbantani. Nagyon tetszik továbbra is a játék.
  • Banyapapa
    na meglestem merre vannak átjárok ott, annál a nagy jelnél is robbanthato a fal ami pl: a szigetgoré felé vezetö úton is látni.
  • Totis
    Kipróbálom, köszi!
  • Banyapapa
    jaaaa,hát kalapácst még énse kaptam meg.
    De abban a mini labirintusban ,ha jól emlékszem felsö részen van a továbbjutás,nézelödni kell a földön,ha kicsit eltérö az aljzat,bombát neki
  • Totis
    Még kalapácsom sincs...
  • Totis
    Viszont Goron Temple-be nem tudok bejutni. A "labirintus"-ban nem tudok továbbjutni a templomig.
  • Banyapapa
    azt a macskafejübombát goron templeben kapod meg,utána ice templeben a kampot (amivel két cölöp közt lehet kötélmászkálni , meg még mást is).
  • Totis
    Az egyik amivel a cölöpök között lehet mászkálni.
    A másik meg az a bumeráng-bomba kombináció...
  • Banyapapa
    milyen kötél,és macska?
  • 0ckH4M
    Eladó ds lite okoskártyával. Akit érdekel írjom pm-et.
  • Totis
    Segítsetek!
    Elakadtam a Zelda-ban. Nincs se kötelem se macskám. Ezeket hol lehet megszerezni? Megvan már a 3. Sea Chart is. Az Ice Temple és a Goron Temple-be nem tudok emiatt bejutni.
  • Johnny23
    ELADO! SONY MicroSD kártya 1GB-os (SE telefonhoz gyárilag kapott)

ár: 3500 HUF
    (Bp-en átvehető)
  • Beast Machine
    megoldódott, csak ki kell kapcsolni a Frame Skip-et :)
  • Beast Machine
    csak nálam probléma, vagy mindenki másnál is szaggat az iDeas emulátor (a no$GBA nem olvassa be a romokat)? a kép, a hang, meg minden! pedig nem hinném, hogy ennyire padlóhoz kéne vágnia a gépemet...
  • Banyapapa
    Ugy emlékszem,azt nem rakják kell fel,megkapod,és a menüben lesz a jele majd.
    Ott ahol menteni leeht,kollekciod van ot jobb szélén nézd meg,max ha tönkreteszed a kezöd szigeten lehet javitatni,csávonál,aki a hajo részeket lehet kicserélni.
  • xBIGMONEYx
    hello!
    valaki segítsen!!
    zeldában megszereztem a salvage arm-ot amivel kincset lehet kihúzni a tengerből de valamiért nemtudom a hajóra tenni!!:/
    kell még hozzá szerezni valamit vagymi?
    előreis köszi a segítséget!!:)
  • butyokanime
    Ez abaj, pedig naon jó game!!!

Egyébként nem ide való ,de hátha vannak zelda fanok itt!

Nintendo 64-re van egy tökéletes állapotban lévő Zelda - Majora's Mask nevű jétékom ami eladó.Kazettán egyetlen karc sincs, doboza és nagyon szép állapotban van, leírása is megvan, akit érdekel az légyszi írjon rám, árban megegyezünk.Köszke
  • shenmuedc #19718
    Mik az ideális beállítások a Bachdpg programban?
    Próbálkoztam több beállítással is de gyors elmozdulásokkor mindíg leáll a kép és csak a hang megy tovább. Jó hogy 15 képkockával megoldható a dolog de jó lenne ezen továbblépni 24-re. Ez megoldható, esetleg egy másik lejátszóval?
    Most moonshelt használok m3 real kártyával.
  • timantes
    nézzétek el a megfogalmazásom , hisz hajnalban írtam. javítom: DS-en olyan ritka a yogioh játékos , mint a fehér holló
  • timantes
    DS-en olyan ritka a yogioh játékos , mint égen a csillag.
  • arpi007
    hi mindenkinek

idő hiánya miatt eladó egy fehét DS lite + EZFlash V + Slot 2-ben GBA\Rezgő kombó. Az EZFlash 5-höz gigás Sandisk micro SD-t adok (átalakítóval normál SD-re). szvsz bőven elég a gigás kártya a DS játékokhoz, nagyon kicsik (10-20 db ráfér 1x-re). a kijelzőn nincs pixelhiba, a gép maga megkímélt állapotban van. a csomagot nem bontanám meg.

Ár: 30 ezer.
  • butyokanime
    ennyien nem kellett volna írni :D azé kösz
  • butyokanime
    hi all!!!
    aki akar most játszani yugioh-t DS-en az keressen meg PÜ-ben!!! kellene egy 4edik ember a páros duelhez!!!!KÖSZI!!
  • Risu Führer
    szevasztok
    az lenne a kérdésem hogy a jam sessions játékba nem lehet valahogyan betenni saját dalokat?
  • Beast Machine
    kösz!
  • timantes
    Kingston microSD és japán gyártmány legyen ->nálam ez a nyerő
  • timantes
    itt:
  • Beast Machine
    Skacok, ki milyen microSD kártyát használ? mit ajánlotok márkában?
  • djcsoves
    tudtok mondani ritmusjátékokat olyat mint pl a Elite beat agent, de mindenképpen olyan amibe ijen cuccokat kell böködni
  • Nuki
    Pedig vannak jóóó japán zenék :D
  • Anubys
    Egy csomó mindentől függ, hogy mennyit bírja az akksi. Nekem a Lite-om max fényerővel szintén kb. bírja szerintem, bár nem nyúzom annyit egyhuzamban. Attól is függ pl., hogy milyen játékot tolsz rajta, ami brutálban kihasználja a hw-t, az jobban fogyaszt, mint egy tetris. (főleg emulátoroknál feltűnő)
  • KILLER2
    Ez vele a bajom.
  • timantes
    80%ban japán zene , 20%ban klasszikus "világzenék" pl Bethowenn meg a hasonlók