Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fekete és egy fehér.
Elõször csak az motivált, hogy megvegyem a fehér DS-t, mert féltettem a feketét az árkádabb jellegû játékoktól és a fehért kínoztam.
Aztán most már a párommal használjuk multi játékra... eszméletlen ügyes Tetris DS-ben.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSP & DS RULEZ!
-flash cucc kb 13.000
-micro sd kb 4.000
-micro sd kártyaolvaso kb 2.000
--------
és az még majd 20.000 plusszköltség és még olyan luxust nem is számítottam bele hogy védõfólia 😄
amugy 27ért megérte
És sztm ha holnap fel adja akkor kedden vagy szerdán elvileg meg kell hogy kapjad😄
Halla Madrid!
Töltsük le az internetet!
PSP & DS RULEZ!
Egyébként az egy dolog hogy itt a fórumba 3-4 figura m3-at használ..ez nem cáfolja mag a TÉNYT:a supercard és az r4 a legkelendõbb világszerte...nézd csak meg a netes shopokat,akár.Ráadásul a Supercard már hosszú évek óta piacon van,nem tudom mi nem hihetõ ebben.
Egyébként én is magasról teszek rá kinek milyen kártyája van.A lényeg hogy fussanak a játékok nem?
Egyszerû 2D-s platform játék , grafikája kellemes, hangok is jó. Végigtolom , remélem a végén pozitív lesz a véleményem.
Csak nem magatokat próbáljátok meggyõzni valójában? <#miaz>#miaz>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hiszen hallottad:
"Másrészt a világon a két legelterjedtebb kártya még mindig a Supercard ds one,és az R4. "
Mit jössz te holmi M3 al neki? "Ne témázzá" Igaz, hogy itt majdnem mindenkinek M3 van,de a világ máshogy mûködik!
Meg ne sértsd má a supercardosok lelki világát te...<#pias>#pias>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az arany középút valahol a PSP méreténél lehet, legalábbis szerintem.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Akkora a képernyõ, mint egy nagyobb bélyeg, oszt' mégis viszi a nép, mint a cukrot."
mert nálunk az emberek jóhiszemûek,könnyen becsaphatóak,ja és buták is.
Értem ezt a kínai mp4 dömpingre,mindenki akar belõle...Dimarson és társai..
Gondolj csak a másfél colos MP4 lejátszókra.
Akkora a képernyõ, mint egy nagyobb bélyeg, oszt' mégis viszi a nép, mint a cukrot.
Ehhez képest a DS kijelzõje király. Persze sokkal élvezhetõbb a film akár a monitoron is, de hát hogy néznék ki a vonaton egy LCD monitor+akku kombóval...
Amúgy béke van, nem kötözködni akarok.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
És r4 en vagy Supercard ra van valami net böngészõ ami betölti a képeket stb???
Halla Madrid!
PSP & DS RULEZ!
Egyébként van kb. 30 kedvenc filmem, az megvan eredetiben is meg dpg-vel átalakítva is kikarocolva dvd-re, amikor valahová megyek rámosolom a microSD-re és ennyi.
Másrészt a világon a két legelterjedtebb kártya még mindig a Supercard ds one,és az R4. Supercard legalább 6-8 éves tradíció és megbízhatóság miatt mindneképp,az R4 pedig ha nem tévedek az elsõ Slot 1-es passkey nélküli kártya volt.(úttörõ) Az m3-ról nem tudok nyilatkozni,de a többi kártya szimpla lopás,és sok az ún egynyári garázsfejlesztésû kártya is Ninjapass,Fire és igénytelen társai.A Cyclo meg ugye zsírúj,nyilván élvezi a hypot,(mindig az új a legjobb..)hosszútávon kérdéses hogy fennmarad a brand.
Szóval,R4 és Supercard DS One,mindkettõ jó választás.
Miért is? Elindítod, amíg a pöcéd dolgozik, addig meg dögledezel az kanapén a DS-sel. Pont ideális a lustábbaknak... 😄
Más: Friend code-okat várok Mortal-hoz. 😄
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Jómagam, minden vackot nézek rajta, elalváshoz Kék Bolygót.
Fõleg akkor értékes, ha leszavaznak mert nem otthon vagy és mást kellene nézned.
R4 vagy M3.