Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nekem kettõ van :-)
Egy fekete és egy fehér.
Elõször csak az motivált, hogy megvegyem a fehér DS-t, mert féltettem a feketét az árkádabb jellegû játékoktól és a fehért kínoztam.

Aztán most már a párommal használjuk multi játékra... eszméletlen ügyes Tetris DS-ben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

butyokanime
Hát pedig ha UPC-s akkor garit is kapott hozzá!!!

PSP & DS RULEZ!

Az elado azt mondta h UPC-s de gari nincs rá állitolag 3-4x volt bekapcsolva és kitünö állapotban van
KILLER2
Nekem is! Nem is bántam meg!

Töltsük le az internetet!

Én még 34ért vettem meg a Lite-ot😊de azt elmondhatom hogy már a megjelenés hetében meg volt nekem a fekete Lite.
butyokanime
Jóhogy!!!!De az neked csak +ba van vagy az elõzõ elromlott és ezt vetted?

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Nekem a 2. fehér 20k volt 1év gar+Brain Training... simán megérte.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

butyokanime
Volt az 18-ért is <#smile><#smile><#smile><#smile><#smile> énis annyiért fogtam ki egy sráctól, sõt hawernak is annyiba szereztem.Garanciával mindennel együtt.Kb 1-2 hetes lehetett.De mostani viszonylatban 27ért már talán megérte!

PSP & DS RULEZ!

Tudom, átmenetileg nem megy csak 😊

Mondtam azt, hogy nem adtál hozzá?😊 nem... Akkor megfogalmazom úgy hogy a Supercard Lite-hoz nem jár kártyaolvasó.Bár már törzsvásárló vagyok,szóval adhattál volna hozzá grátiszosan😊
kisgabo
tiédhez mé nem volt? nehogymá rám fogd... 😊

27 az jó ár,bár itt-ott régebben 25ért adták ezeket a UPC-s DSeket(gondolom ez is UPC-s). Amúgy a legtöbb kártyához adnak kártyaolvasót is,bár az enyémhez pont nem volt,de az r4hez m3hoz úgy tudom hogy jár mellé.
bannerban lévõ hivatkozás NEM MÛKÖDIK!

arra még számíts hogyha "másra" is kellene a DS akkor:
-flash cucc kb 13.000
-micro sd kb 4.000
-micro sd kártyaolvaso kb 2.000
--------
és az még majd 20.000 plusszköltség és még olyan luxust nem is számítottam bele hogy védõfólia 😄

amugy 27ért megérte

Kolpi
Hát ha van még rá garancia meg nem rossz az állapota akkor sztm meg😄!!!
És sztm ha holnap fel adja akkor kedden vagy szerdán elvileg meg kell hogy kapjad😄

Halla Madrid!

Szerintetek megérte????
Vettem egy DS Lite-ot 27-ért ugy hogy az elado ad hozzá töltöt dobozt papirokat stylust meg mindent + egy jatekot a Nintendogsot!Remélem jövõhéten ideér a csomag.😄
Kolpi
csöcs!

van olyan aki tolja a puzzle questet pc-n??

Halla Madrid!

KILLER2
Mé nem? Nekem Supercard Liteom van, teljesen kmeg vagyok vele elégedve. Minden megy rajta, a programok nagy részét és futtatja, szóval teljesen rendben van. A skinelhetõsége mondjuk szavar, mert nem ártana, ha lehetne változtatni a kinézetén, ami nem túl szép, meg az érintõt is használhatná, de gyakorlati szempontból teljesen rendben van.

Töltsük le az internetet!

butyokanime
LOL mien vita folyik <#smile>Nekem R4-em van és tökéletes.Mást nem teszteltem, mert nem volt rászükség h lecseréljem.Minden megy rajta ami kell.Ajánlom

PSP & DS RULEZ!

na hát én soha az életbe nem veszek SuperCard-ot
I mean, engem kurvára nem inspirál hogy egyes kártyákon alapból megy a gbc rom vagy gba...nekem menjenek a ds gémek oszt jónapot,a Supercard pedig erre, tökéletesen megfelel.
Nézd nem szólaltam volna föl ha nem olvasok olyan marhaságokat mint amiket egyesek összehordtak a supercardról,úgy hogy még ki sem próbálták...én nem szídtam az m3-at,mivel nem is volt dolgom vele.Ezzel szemben te a supercardról felhoztál egy marha jó érvet:már a régebbiek színe is undorító volt..grat.
Egyébként az egy dolog hogy itt a fórumba 3-4 figura m3-at használ..ez nem cáfolja mag a TÉNYT:a supercard és az r4 a legkelendõbb világszerte...nézd csak meg a netes shopokat,akár.Ráadásul a Supercard már hosszú évek óta piacon van,nem tudom mi nem hihetõ ebben.

Egyébként én is magasról teszek rá kinek milyen kártyája van.A lényeg hogy fussanak a játékok nem?
Most ezt tolom:

Egyszerû 2D-s platform játék , grafikája kellemes, hangok is jó. Végigtolom , remélem a végén pozitív lesz a véleményem.

látom értelmes vitába megy át a helyzet, viszont a kipróbált kb 450 féle japán/francia/amerikai DS játék a SC-men gond nélkül futott, sose volt egy játék se aminek baja lett volna. most viszont megyek játszani a japánban épp ma megjelent 1500 DS Spirits Vol.8 Darts-al ami gond nélkül fut...<#hamm>

vagy éppen azok az m3/r4/... tulajok szólalnak fel a supercard one ellen akik életükben kisem próbálták ? <#fejvakaras>

kisgabo
volt supercard, ez5, és még kitudja milyen karim. az m3dsreal eddig a legtökösebb. nem rossz a supercard, de ha van jobb... de felõlem azt vesz amit akar, kutyát se érdekli.

Sheltem
Egyébként érdekes, hogy csak és kizárólag a "supercadosok" (atya ég mi lesz még ebbõl) szólalnak fel a kártya védelmében, sem az m3 tulajok se cyclo se ds-x nem próbál gyõzködni senkit.

Csak nem magatokat próbáljátok meggyõzni valójában? <#miaz>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ne próbáld meggyõzni te.
Hiszen hallottad:

"Másrészt a világon a két legelterjedtebb kártya még mindig a Supercard ds one,és az R4. "

Mit jössz te holmi M3 al neki? "Ne témázzá" Igaz, hogy itt majdnem mindenkinek M3 van,de a világ máshogy mûködik!

Meg ne sértsd má a supercardosok lelki világát te...<#pias>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sajnos az utazás közbeni filmnézésnél mindenképp kompromisszumot kell kötni.
Az arany középút valahol a PSP méreténél lehet, legalábbis szerintem.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

kisgabo
supercard ds one egy remek kártya, de a m3real megkukizza. jobb nála.

"Gondolj csak a másfél colos MP4 lejátszókra.
Akkora a képernyõ, mint egy nagyobb bélyeg, oszt' mégis viszi a nép, mint a cukrot."

mert nálunk az emberek jóhiszemûek,könnyen becsaphatóak,ja és buták is.
Értem ezt a kínai mp4 dömpingre,mindenki akar belõle...Dimarson és társai..
Azért annyira nem kicsi az a képernyõ. 😊
Gondolj csak a másfél colos MP4 lejátszókra.
Akkora a képernyõ, mint egy nagyobb bélyeg, oszt' mégis viszi a nép, mint a cukrot.
Ehhez képest a DS kijelzõje király. Persze sokkal élvezhetõbb a film akár a monitoron is, de hát hogy néznék ki a vonaton egy LCD monitor+akku kombóval...
Amúgy béke van, nem kötözködni akarok.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Kolpi
Köszi mindenkinek a kártya segítségeket?😊

És r4 en vagy Supercard ra van valami net böngészõ ami betölti a képeket stb???

Halla Madrid!

Sheltem
A véleményem mondtam és most is tartom magam hozzá. Én ilyen kisképernyõn soha nem néznék filmet az tuti. Ízlések és pofonok.

butyokanime
Miért feljtse el???Simán lehet rajta filmet nézni, szép a képe is... nemkell szentem se lebeszélni róla..!!

PSP & DS RULEZ!

Tinman
Gyerekek, a Hyper Threading meg a Core2 idején ilyenre kár fogni... Divx tömörítés mellett játszom a Witcherrel és csak annyi, hogy több ellenfélnél picit berángat ^^
Egyébként van kb. 30 kedvenc filmem, az megvan eredetiben is meg dpg-vel átalakítva is kikarocolva dvd-re, amikor valahová megyek rámosolom a microSD-re és ennyi.

és ha ülnek a pc-nél is?😊
még néhány szó a kártya témához.Nem hinném hogy szar lenne a Supercard DS One,mint amennyire itt egy két ember felfesti.Mind kûlcsínyre,mint belcsínyre magasan veri az R4-et.(csomagolás,menû-már ha számít valakinek az igényesség)Az hogy nem indulnak a programok,megint egy hazugság.Mondják hogy lassú Supercardnál a játékok betöltése(hangsúlyozom CSAK a betöltés,az is kb 1-2 mp-vel!):igen kicsit lassú,feltéve ha Kingston micro sd-t használsz...valahol láttam egy táblázatot,mely micro sd kártyákat kedveli/nem kedveli túlságosan.De gondolom ilyen az R4-nél is van.
Másrészt a világon a két legelterjedtebb kártya még mindig a Supercard ds one,és az R4. Supercard legalább 6-8 éves tradíció és megbízhatóság miatt mindneképp,az R4 pedig ha nem tévedek az elsõ Slot 1-es passkey nélküli kártya volt.(úttörõ) Az m3-ról nem tudok nyilatkozni,de a többi kártya szimpla lopás,és sok az ún egynyári garázsfejlesztésû kártya is Ninjapass,Fire és igénytelen társai.A Cyclo meg ugye zsírúj,nyilván élvezi a hypot,(mindig az új a legjobb..)hosszútávon kérdéses hogy fennmarad a brand.

Szóval,R4 és Supercard DS One,mindkettõ jó választás.
Anubys
"Szóval lustábbak,mint én, tuti kilõjük a filmezés lehetõségét."

Miért is? Elindítod, amíg a pöcéd dolgozik, addig meg dögledezel az kanapén a DS-sel. Pont ideális a lustábbaknak... 😄

Más: Friend code-okat várok Mortal-hoz. 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

azért nem ilyen egyszerû a dolog.Egy átlag másfél órás film átalakítása,minimum 30-40 percet vesz igénybe dpgtoolsal.Legutóbb mikor próbálkoztam vele,ennyi volt.(azóta lehet gyorsabbak a dpgtools progik,nem tudom)Szóval lustábbak,mint én, tuti kilõjük a filmezés lehetõségét.
Tinman
Teljesen jó filmre is... nem értem miért beszélitek le róla.
Jómagam, minden vackot nézek rajta, elalváshoz Kék Bolygót.
Fõleg akkor értékes, ha leszavaznak mert nem otthon vagy és mást kellene nézned.

én akkor is a supercardra tippelek <#vigyor2>

Kolpi
oks kösz

Halla Madrid!

Sheltem
.(pont)

R4 vagy M3.

Sheltem
Dsen felejtsd el a filmezést.

Kolpi
ismét kösz😄

Milyen kártyát ajánlotok a ds-be r4 m3......?

Halla Madrid!

ds jó zenére és filmre? szal ha ipod és ds között vacilálok akkor mit döntsek?

Top Spin 2-õt tolja valaki wifin?szerintem legjobb tennis játék ds-re.
Sheltem
banjo

Gameboy advancera van. Ha m3 lite perfectet veszel a ds mellé tudsz vele játszani.