24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#19822 Nem, mind a leírásban, mind a csóka is mondja, mind a képen is látszik, hogy az egy EZ-Flash V-ös ;) -
xBIGMONEYx #19821 áhh köszi!!:)
am ha jólnéztem a videóba van azis a 3 in 1-os!!) -
#19820 Nincs valakinek eladó M3 Real-ja memkártyával? Semmi más nem kell mellé. -
#19819 Szerintem kompatibilis, legalábbis az EZ-Flash V az.
Itt van egy videó, ami bemutatja, hogy hogyan érheted el, hogy fusson rajta gba játék, bár itt a csóka Ez-FLash V-öt használ. -
xBIGMONEYx #19818 hello!
+M3 real-em van és szeretnék venni mellé egy EZFlash 3-in-1 kártyát és aza kérdésem hogy ez kompatibilis az m3 real-el csak berakom a kártyát és megy? vagy valamit azért kell majd állítani? -
Tomek83 #19817 Ahogy elnéztem nem nagyon vannak friss mentések az R4hez,talán valami külföldi fórumon nézd meg. Én amikor meghaltam a Dementiumban rögtön felülírta a mentésemet,mert volt olyan hogy pont akkor kapcsoltam ki amikor elfogyott az életerőm,aztán kezdhettem a chaptert az elejétől. -
#19816 Amikor meghósz, reset, amíg nem írja ki, hogy "you have taken your last breath", addig nem írja felül a mentésedet, és visszatöltéskor az elé a szoba elé rak ki, ahol meghalsz... -
xBIGMONEYx #19815 hello!!
valakinek nincs 20% körüli mentése metroid prime hunters-hez?:/
valami baj lett a mentésemmel és nemolvasta be a játékot:S -
Esham #19814 R4-hez valami?pl ha rárakom a legújabb kernelt,akkor a cheat database is frissül?vagy hogyan lehet updatelni? -
Tomek83 #19813 Nekem M3Realom van,ahhoz van egy cheat-es progi,amin van Dementium cheat is. -
Esham #19812 nem tudjátok a dementiumhoz nem adtak ki cheatet? mert sehol sem találok,és az elbaszott mentési rendszer miatt már 3-szor kezdem el az egyik pályát az elejéről.... -
0ckH4M #19811 Kell valakinek eladó Ds lite? -
#19810 P**sába má, hogy mindenhol csak ez a 4 shot van az új castlevaniából. Türelmetlen vagyok :C -
#19809 jó, bocs, igazad van, tényleg kicsit erősen fogalmaztam. eszem ágában sem volt kioktatni senkit, plusz ott volt a szövegben a "tudtommal" szó, szal ha akarsz nyugodtan kioktathatnál, hogy én gyarló emberszerzet megvilágosodjak a topik célját illetően (bár már kezdem sejteni) :)))) -
#19808 Elírtam:
*"mert nem magáról a gépről szólnak" -
#19807 Köszi a kioktatást
Ha majd kell valaki aki eldönti, hogy ki miről írhat és miről nem, valamint mi "szándékos" és mi nem akkor szólunk oks?
Ezek alapján a topicban a játékborítók is offnak számítanak mert magáról a gépről szólnak(onnantól hogy valaki nyit valamelyiknek topicot)
Télleg ez a legnagyobb problémád? :)
De majd úgyis belekötsz ebbe a kommentbe is írd meg mit írjak legközelebb máshogy mester
-
Tomek83 #19806 M3Sakura
Ez lesz az új rendszer az M3 Realhoz,már április végén kellett volna jönnie,de valamiért csúszik. -
#19805 Ha van a játéknak külön topikja, akkor már sztem offnak számít, mivel megvan a helye, csak nem használják, hanem más topikba írják, ami szándékos offolás. Ráadásul tudtommal ez a topik elsősorban a DS-el, mint géppel, hardverrel foglalkozik (lásd. például a PC-seket: náluk vajon miért van külön játék-egyébszoftver-hardver alfórum?).
Ja, és nem warezkártya, hanem homebrew divájsz, és nem warezolunk, hanem hobbizunk
M3: azért a fél év erős túlzás a 3.6 február végén jött ki, az meg akárhogy is számolom csak 3 hónap
Apropó, mi ez az M3 Sakura? Valami fejlesztés alatt álló revolúcionális (szakzsargon, figyeldoda!), esetleg univerzális firmware M3 kártyákra, vagy mi? -
#19804 Igen, de a régi M3 game manager a pro/perfecthez nem frissül 3.6 óta. -
PHM #19803 A 3.7-es is kinn van már... -
xBIGMONEYx #19802 M3 real-hez mostjött ki elvilega 3.6-os verzió...
de nemsokára jön azaz M3 Sakura. arról tud valaki valamit? -
#19801 Bocsi de egyáltalán nem off ha valaki játékról ír itt.
Inkább mint a "warezkártyákról".
De ha ezt akarod mehet ez is:
Nem tudja valaki mi a tököm van az M3 teammel, hogy nincs update kb fél éve? -
#19800 :S -
#19799 ide nézzél be
Itt kérdezél,mer itt állitolag nem jó. -
#19798 zaus a kovács?
ha igen akkor voltam ott is de azt mondta hogy nem tud semmit mondani a számomra de majd egyszer vissza kell majd mennem hozzá. -
#19797 Ezeket inkább ide írjátok, mert ez itt elég off. Nem érv, hogy elhagyatott. Azért nem írnak bele az emberek, mert lusták hozzá, hogy a Keresőt használják. Ha írtok bele, nem lesz lepusztult. -
#19796 akkor valoszinüleg megint a mercay szigeten kell,lemenni a templebe, a következö térképért.
De zaus szigeten is voltál?
tessék,térkép békárol,stb-röl is -
#19795 mi a bánat ez a ds download station? -
#19794 hát minden szigetet körbejártam már de az utolsó nagy esemény az az volt amikor megkaptam a horgászbotot azelőtt meg amikor azzal a nagy békával beszéltem.azóta csak bolyongok. -
#19793 Ohh köszönöm! este kipróbálom...:) -
#19792 azon a szigeten van a emberke,ahhol a ágyuzos mini-játék is van.
(Egy minimedence pluszban a házban),beszélsz vele,kimész kinnt van a vizben (nem sokáig látható,nekem balra jelent meg) a sellöke,elegánsan fejbedobod bumerángal,vissza trécs,ki, beszelsz a hajodnál a foszeral,vissza tied a bot -
#19791 Horgászbotot hol lehet szerezni? -
#19790 mi volt a utolso sziget amin voltál?
Békát meg figyelni kell:P hol ugralgat.
Horgászás meg,mostmár térképen megjelenik egy hal ikon,ésha a hajoval rámész,akor a item menüben a fish ikon szines lesz,akkor katt rá.
Link bedobja a botot,és lehet horgászni,lesz egy mérö oldalt,ha fenntvan jo,ha leesik teljesen annyi elmegy a hal.
Stilusal lehet fárasztani,kis köröket rajzolva tekerni az orsot,és mikor jelez a gép hogy ugrik a hal,ne érj a érintöképernyöhöz egy pillanatra.
Amugy tegnap vettem észre,a zora scale-t a kezdöszigeten a ficko 800-ért veszi át,de a goron sziget ahol van, térképen a kis hajón adtak érte 1200,darabjaért.
A gurulos minigameben össze is jött 4 darab belöle. -
#19789 újra elakadtam a zeldában.már megtaláltam 3 békát szereztem egy horgászbotot is és ennyi.az összes szigetre elmentem hátha tudok szerezni valamilyen információt de semmi.mit csináljak?
különben valaki le tudná írni pontosan hogy hogyan kell horgászni?
és hány béka van a játékban és a térképeken külön mennyit lehet megtalálni? -
orkenyid #19788 Nem kell dombornyomott kártya, a PayPal a Visa Electron-t is elfogadja, illetve a legtöbb banknál lehet igényelni internetes kártyát :) -
#19787 ha third party slot-2 kártyát használsz M3DS real-lal, ezt a programot kell futtatni a kártyán (homebrew cucc), és kiválasztani a gba játékot. Az M3 Real saját GBA Expansion packjénél nem kell ez a program, mivel azt alapból felismeri, és áttölti. -
#19786 [beizgult a képek láttán] -
#19785 az a gond hogy használtan vettem a masinát a kártyával együtt és ez asszem csak a rumble pack. -
Tomek83 #19784 Új Castlevania -
Sergey06 #19783 Ninntendo DS Lite fehér júliusban lesz egy éves tartozékaival eladó:
20.000 HUF