Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
PSP & DS RULEZ!
32-ért bárhol találsz. Amugy már n darab linket betettek ide, de csak neked csak most: http://www.vatera.hu/nintendo_ds_lite_tartozekaival_garanciapapirral_48983068.html
De nekem jó lenne csak simán a gép és vennék hozzá kártyát!
Halla Madrid!
Faszom
Akit találok és jó lenne az mind mesze lakik pest töl:S
Halla Madrid!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont ha az utóbbi 1 évben vetted akkor erre nincs esély.
Nem fog letörni!!!
Az új DS Lite-ok már eléggé strapabíróak. Az enyémet 2 4-5éves kiscsaj nyúzza folyamatosan. Ha azt kibírják...
Remélem azért sikerült megnyugtatni anyukádat.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Elöre is köszi !
Amugy valaki játszik itt közületek az Age of Empire - val. Sezrintem elég jó játék lett korekt grafikával , nekem tetszik , nem értem , hogy hol maradt a folytatás ?
Nem tudtok amugy valami jó stratégiai játékot ?
Doboz kép :

Feladvány:igen van egy pár,de nem sok,és könnyûek.Gondolom a hosszú szövegek miatt kompromisszumot kötöttek hogy a feladatoknál ne húzza fel magát senki,ha már kicsit vontatottabb a játék.Egyébként 3 nap alatt vittem végig.Persze befigyelt a game over nálam is párszor.
Hotel Dusk-ot nagyon-nagyon vártam de a végtelen párbeszédek hamar kiábrándítottak belõle. 😞(
Viszont a Hotel Dusk -ot ma toltam végig,és tényleg remek alkotás(szó szerint),egy újabb játék ami igaozlja hogy a DS nem feltétlenül csak gyerkõcöknek való.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://www.gamecon.hu/cikkek/ndogs.htm -itt olvass utána. 😊

Remélem az a nintendogs játék szorakoztato lessz mert most egy ideig nem lessz pénzem másra<#csodalk>#csodalk>
PSP & DS RULEZ!
btw, a kommenteknél egy igazán színvonalas konzolwar-t láthattunk 😊
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Xbox Live gamertag: kilencnad
lol ez mien lehet már <#buck>#buck>