Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Jajj. Címét nem tudod? Csomagon nincs rajta esetleg a feladó? Ha annyira akarod még be is perelheted. Még hogy nem tudsz mit csinálni.... Jajj!

Töltsük le az internetet!

Magyarországon azért nincs minden háztartásba játékkonzol, Nintendo Ds meg végképp. tehát az esélye annak hogy valaki egy olyan termékkel próbáljon csalni amire úgymond nincs is kereslet elég minimális. Kb 1 a 600 ezerhez. Sztem. Micsoda eszme futtatás 😊

Kolpi
Azért mert ha ki küldi és besem indul???:S:S
Akkor mit csinálok?? 25k kukába??:S

Halla Madrid!

butyokanime
Kolpi...elírtam

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Kolpy te toby-vagy? <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
és miért is nemjó a posta????

PSP & DS RULEZ!

Csak postai út van itt is, úgyhogy ez sem fog tetszeni neki.

Kolpi ne legyél már ilyen szerencsétlen...
32-ért bárhol találsz. Amugy már n darab linket betettek ide, de csak neked csak most: http://www.vatera.hu/nintendo_ds_lite_tartozekaival_garanciapapirral_48983068.html

Kolpi
hát épp azért 32 simán találhatnák már végre:S
De nekem jó lenne csak simán a gép és vennék hozzá kártyát!

Halla Madrid!

Köszönöm, ezt láttam, mert visszaolvastam! <#smile> Ezen kívül semmi magyar oldal? <#fejvakaras> Szomorú! <#shakehead>

kisgabo
mert a kártya is 10-15 rongy, azé nem találsz.

Kolpi
😄 jah am má rég megvettem volna a tied csak kár nem pesti vagy:S
Faszom
Akit találok és jó lenne az mind mesze lakik pest töl:S

Halla Madrid!

A végén csak az enyém marad neked.

Kolpi
Faszé se találok 30 körül warez kártyával:S!!!

Halla Madrid!

A felsõ részen látható linkek közül a "Freeman lapja" nem elérhetõ és a "Nintendo DS Blog" se üzemel már! 😞 Tud valaki hasonló magyar(!) oldalról? <#conf> Olyasmi lenne jó, mint pl. a GoNintendo, csak persze magyarul! Keresgettem, de nem leltem hasonlót. <#shakehead>

KILLER2
DS-esrõl sajna még nem láttam videót, de PS2es verziót ismerem. Hát olyan, amilyen a Jackass. Beteg játék, elhihetitek.

butyokanime
lol ez mien lehet már <#buck>

PSP & DS RULEZ!

Tinman
HATALMAS! Meg kell vennem!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totis
Max megreped...<#eplus2> #18446
Viszont ha az utóbbi 1 évben vetted akkor erre nincs esély.
Nem fog letörni!!!
Az új DS Lite-ok már eléggé strapabíróak. Az enyémet 2 4-5éves kiscsaj nyúzza folyamatosan. Ha azt kibírják...
Remélem azért sikerült megnyugtatni anyukádat.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sheltem
Nem fog letörni 😊 Kizárt

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sziasztok , megint én , Anyám azon rágja a fülemet , hogy ha állandóan nyitogatom "nem fog le törni a felsö kijelzõ" <---- ez mondja állandóan . Ugy hogy légyszives nyugtassátok már meg egy kicsit ugy hogy help várom a commenteket és ide ültetem a gép elé !
Elöre is köszi !
Sziasztok , lehet , hogy olvastátok , de aki nem az olvassa el ez ----> érdekes hmmm......

Amugy valaki játszik itt közületek az Age of Empire - val. Sezrintem elég jó játék lett korekt grafikával , nekem tetszik , nem értem , hogy hol maradt a folytatás ?
Nem tudtok amugy valami jó stratégiai játékot ?
Doboz kép :
Inkább a kérdések feltevésénél kell odafigyelni,mert hamar game over felirat jelenik meg.Ezért is ajánlott rendszerkövetelmény,minimum angol középfok😊
Feladvány:igen van egy pár,de nem sok,és könnyûek.Gondolom a hosszú szövegek miatt kompromisszumot kötöttek hogy a feladatoknál ne húzza fel magát senki,ha már kicsit vontatottabb a játék.Egyébként 3 nap alatt vittem végig.Persze befigyelt a game over nálam is párszor.
Csibe001
Lehet akkor hozzáállok én is így s próbálom még egyszer, mert nagyon tetszett a játék design-ja.Sok kis fejtörõ van benne?

hát nem is inkább játék ez hanem egy novella,nem hiába van ez az egyedi fogása a ds készüléken,olyan mintha egy könyvet tartanál😊Szóval én olvasmányként tekintettem rá,tetszett.
Csibe001
Én ideig óráig elvoltam vele, amikor még újdonság volt. 😊

Hotel Dusk-ot nagyon-nagyon vártam de a végtelen párbeszédek hamar kiábrándítottak belõle. 😞(

nem vagyok negatív,mindössze azt írtam le hogy jön ki jobban az egészbõl.A nintendogs az a játék amire 30 percig rácsodálkozol,aztán megy a fiók aljára.Nekem is volt Nintendogsom nagyon nehezen szabadultam meg tõle,sokáig tartott vevõt találni,4k-ért elvitte végül.

Viszont a Hotel Dusk -ot ma toltam végig,és tényleg remek alkotás(szó szerint),egy újabb játék ami igaozlja hogy a DS nem feltétlenül csak gyerkõcöknek való.
Thx a cikket jo lessz ez a játék egyelõre aztán majd kiderül h mien hamar unom meg
Tinman
2-ért megveszem <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csibe001
Szted ezt kérdezte, nagyon negatív vagy...

http://www.gamecon.hu/cikkek/ndogs.htm -itt olvass utána. 😊

Nintendogs? add el amég lehet.Talán kapsz érte 3 ezret
De az a fazon se bir visszairni az e-mailemre
Tinman

Na de mind1 nem akarok eltérni a fórum témájától!Egyébként ki jáccott a nintendogsal??Ha van vkinek vmien tapasztalata megköszönném ha leirná😊
Na mostmér ideges is vok mer mamám eltörte a csuklóját és bennt van a korházban<#wilting><#duhos2>
kisgabo
ne izgulj annyira, húzz rá egyet ma az örmesterre...

Kolpi
Hú az elég fasza!!!Nekem is jó lenne egy olyan!még többet is adnák érte😄

Halla Madrid!

Nah remélem holnap már megjön a ds-em huu nagyon izgulok<#buck>
Remélem az a nintendogs játék szorakoztato lessz mert most egy ideig nem lessz pénzem másra<#csodalk>
ja amikor en akartam beadni cuccokat akkor mar nemvolt ilyen kedvezo a szitu...eleg rablok sajna ezek a bizomanyosok meg kihasznaljak ha valaki nincs tisztaban az arakkal.igy jarhatott az en emberem is😄😄en orulok.
butyokanime
hát, te kruvajól jártál 😄 a gyerek aki meg beadta az nem, de az mind1

PSP & DS RULEZ!

En 12500 Ftert vettem a feher nds liteomat egy pecsi bizomanyiboltban...vadiujvolt en bontottam ki eloszor.chellotema.ja meg volt hozza mari64 ds.megjohetne mar a kartyam kivancsi vagyok erre a starcraftra...
KILLER2
Nekem RedAlert kéne, az úgy megmaradt bennem, pár éve sokat játszottam rajta.

Diablot is valaki megcsinálhatná már DS-re,stylus-t pont jól kihasználná.
KILLER2
Az a baj a DS-re a stratégiákkal, hogy nem túl jók, mivel nagyon körökre osztottak (nem nagyon ismerem õket, így lehet, hogy nem így van, akkor bocs), ami szerintem tönkrevágja az egészet. Simán meg lehetne csinálni egy olyat, mint amik PCn vannak, nagyon jó lenne. Ez a StarCraft DSre nagyon ütõs lesz, reméelm, hogy elkészül.

butyokanime
Énis kipróbáltam, nagyon faszának igérkezik.Én mondjuk még egy olyan gamét se láttam ds-re stratégiába, ahol így lehet kijelölni az egységeket!!!nagyon király lesz, az igaz h nagyon alap, de durva nagyon!!!Szerintem egy ds-es stratégia gaménak iennek kéne lennie amien ez lesz...

PSP & DS RULEZ!

kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl

btw, a kommenteknél egy igazán színvonalas konzolwar-t láthattunk 😊

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

koryne
Mûködik. Jó lesz, de egyelõre még kezdetleges. Remélem, nem fullad teljes kudarcba a projekt, mert kedvenc játékaim egyike 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Kolpi
Star Craft ds re

Véleményt plz😄

Halla Madrid!

Kolpi
http://www.gamestar.hu/starcraft-nintendo-ds-en.html

Halla Madrid!