Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kolpi
😊 jó neked énis most tárgyalok 1-2 emberkéve remélem öszejön az egyik😊😊
Ha nem várunk tovább.....😄

Halla Madrid!

Jee holnap délután mek átvenni a ds lite-omat<#idiota>
Kolpi
Oké! köszi

Halla Madrid!

Tinman
Igen, azért ne Kimototechnobeijinget vegyél ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kolpi
Jóó reggelt vietnám😊

Az lenne a kérdésem veszek egy pl egy r4 ez akor az bármilyen micro sd-vel fogg menni?

Halla Madrid!

Anubys
DLDI patch, mivel olyan kártyád van, amivel nem kompatibilis.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ki akartam próbálni a SNES emut,de valamiért nem mûködött,az emu elindult csak a játékokat nem ismerte fel,valamit még hiányolt. A snemulds.nds és cfg fájlt raktam fel,mi kellene még hozzá?
kisgabo
nincs kokány, utángyártott mûanyag érzés?

Tinman
<#eljen> Jó reszelést :-D
Ha már ennyire szét kell kapnod szvsz adj neki egy flasht ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ReTeK
Dealextreme-tõl 10 nap alatt ideért Hongkongból arendelésem és csak 28 dollár volt <#buck>

a Mega Drive-ot sikerült mûködésre bírni:
teszteltem is két játékot , Aladdin az mûködik , de nincs hang. Lion King meg nem mûködik.

Te milyen játékokat emulálsz ami tökéletesen emgy és van hangja is ?

Szia !

GBA-t csak akkor fogsz tuni , ha van Slot 2-es karid .
NES/SNES meg sorolhatnám (atari,stb...)azokhoz csak egy sima emulátor kell amit innen tudsz leszedni én is onnét szedtem le és tökéletesen müködik (M3 real karim van) Mega Drive játékok is tökéletesen futnak rajta . Amugy innét tudsz sok-sok játékot leszedni !
Remélem tudtam segíteni !
SEGÍTSEEETEEEK!!!! <#szomoru1>

Szeretnék a DSemmel GBA/NES/SNES játékokkal játszani de egyszerûen nemtudok. Légyszi magyarázzátok el milyen progi kell hogy mûködjön és mit kell csinálni ??????????

Supercard DS One kártyám van ; Kingston micro SD

Tinman
Meg.

Kolpi
csá!!szerintetek 24 ért megéri fehér lite? nintendogs-al!

Halla Madrid!

Borgi
nemtom mi ez, rpg félének tünik. valami finom hekken szles jöhetne már :C

(Sheltem: "Warrior of the Ancient Arts" majdnem "Defence of the Acients" :C)

porki fagyok fállalon

Sheltem
Februárban jön vélemény majd akkor.

Egyébként szerény véleményem, hogy a 3d-t nem szabad erõltetni a ds-en.
Van 1-2 kivétel pl animal crossing, mario kart, final fantasy III, de általában a 2d-s játékok a gyönyörûek igazán.
Majd meglátjuk hamarosan milyen lesz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sziasztok !

Mi a vélemyénetek errõl a játékról ---->
Dungeon Explorer: Warrior of the Ancient Arts
kép galéria
Sheltem
Én imádom, isteni és ami a lényeg, nagyon hosszú játék.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kolpi
ok kösz😊

Én pc-n meg ps2 játszok vele és tényleg nagyon jó!😄
Gondolom ds- en is😊

Halla Madrid!

Sheltem
Van multiplayer része, de itt még szerintem senki nem próbálta(pedig a single player része is szuper).

Kolpi
THX

Halla Madrid!

butyokanime
Privátban ment az elérés.

PSP & DS RULEZ!

Azt hiszem van

Kolpi
csá!!

Puzzle questnek van online része ds-en??

Halla Madrid!

Hát én ugy döntöttem h személyesen veszem át a ds-t biztos ami biztos akkor még ki is lehet legalább próbálni.jo lenne ha péntekig végre átvehetném mert én hétvégén tuti h nem fogok pestre menni.
Borgi
ezijen manás, tuti jó lesz ezis

porki fagyok fállalon

hát ez valahogy nem fog tetszeni ez a játék
kisgabo
a gyerekek elhagyják, azé van 2. de ez leeshetett volna.

Ha nem sima a vége, akkor érdemes cserélni, mert összekarcolhatja a kijelzõt..

ReTeK
Van arra valami írott vagy írattlan szabály esetleg ajánlás hogy mikor kell cserélni a stylust ?

Gondolom nem véletlenül adnak 2 darabot, vagy az csak azért van ha elhagynám a másikat ?

Kolpi
csá!!

bütyök el küldheted az elérhetõségeket😄

THX

Halla Madrid!

butyokanime
Hehe<#hehe> hát nemtom.

PSP & DS RULEZ!

Sheltem
From the abyss

Szerelem elsõ látásra <#papakacsint>

Sheltem
Kolpi légyszíves ne picsogjál annyit. Hihetetlen, hogy 5 egymás utánni kommentedben sír a szád. Ami elég az elég, ez itt nem óvoda. Legyél türelmes és találsz magadnak jó árban ds-t.

Sheltem
Nagy vaterás vagy, nagy Contrás vagy, te Bütyök miben nem vagy te nagy? <#puszis>

butyokanime
aproneten meg sokmindent ellehet adni, viszont az az az oldal ahol látatlanba nsenkinek semmit nem utalnék.Ha személyes a dolog akkor azt mondom oké.De énse mertem apronetrõl venni Gamecube-ot.Elutalom a srácnak a zs-t az meg benyeli és nem jelentkezik.Ott ráadásul címet sem kap az ember semmit.Egy telefonszámot ami lószarra sem elég.Vaterában viszont bízok.Egy ember se vágott még ott át és nem is fog szerintem. <#eljen> énis nagy vaterás vagyok amugy.

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Kolpi!Én ismerek egy embert akiben 100%-ban megbízhatsz.Nekem Nintendo Gamecube-ot is szerzett külföldrõl hozott be nekem.Ha g ondolod megadom az elérhetõségét.

PSP & DS RULEZ!

Csibe001
A vaterát én nem veszem komolyan...
Ráadásul én az emberekrõl beszéltem.Tudod, még nem akartak átverni.
Az országról meg nincs értelme vitázni, itt meg fõleg.
Sorry.

Borgi
rontoda saját bizniced? :C

dicséretes különben (Y)

porki fagyok fállalon

www.apronet.hu
apro.origo.hu

itt van két hirdetõoldal is,tutira van bpesti ds eladó 30 000 alatt.
Kolpi
Nah végre már van olyan aki ki áll mellettem!😄😄
THX!!!!!!!!!

Halla Madrid!

Kolpi
Hallod orknyid most miért kel csesztetned??
Nem értelek benneteket!
Nem akartam semmi rosszat szal:S:S nem értem nah mind1

Halla Madrid!

Tinman
Qrvára igaza van... innen az SG-rõl is akadt már 2 arc, akik átvertek. Vaterán is próbálkoznak, de idehaza ez a menõ az utolsó kis sarki ABC-ben is.

Országnak ország... de milyen? Hagyjuk.

1: "megoldom"
2: Ha megoldod, miért kérdezed? <#nemtudom>

Kolpi
Killer én elhiszem mind ezt!!!De ez az én véleményem am. sztm akor ne vitázzunk eröl majd meg oldom!

Halla Madrid!

Csibe001
Ez tényleg erõs túlzás...én is rengeteget csere-berélek, vásárolok másoktól, s még egyetlen egyszer sem vertek át, gondold át mielõtt ekkora bõdületes baromságokat írsz...

Inkább ne írtál volna semmit...

KILLER2
Akkor rendelj külföldrõl. Már bocs, nem akarok politizálni, de azért, ami ebben az országban folyik, attól még az emberek nem változtak. Persze sok köcsög van, de nem mindenki az. Én már sokszor vettemh asznált cuccot postán, egyszer volt olyan, hogy néhány lemez volt a csomagban és az egyik nem ment. Rá pár napra jött ingyen egy új lemez a rossz helyett. Nem tudom, hogy mit kell így parázni, nem szokás így átverni, ha esetleg mégis valami baj lenne a csomaggal(amire szinte semmi esélyt nem látok), akkor is csak annyit teszel, hogy szépen megkeresed a doboz oldalán a kis cetlit, ahol ott van a drága ügyfél címe, azt már mehetsz is a testõreiddel vagy a hadsereggel vagy amit akarsz 😊

Töltsük le az internetet!

Kolpi
hát épp ezért nem bízok az emberekbe mert ez MAGYARORSZÁG ami mára már nem ország sajnos:S

Halla Madrid!