24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Tomek83 #19862 Szép kis felsorolás:) Dsg-nek lesz mi ből választani,amúgy ezek tényleg jó játékok. Mészlősz-ről jut eszembe,múltkor kipróbáltam a BarnyardBlast játékot(azt hiszem ez a címe),olyan Ghost n goblins beütésű,csak disznóval kell írtani ellent. -
#19861 meg van még aza rocket slime dq rész azis,jopofa ultrakönnyü játék:) -
xBIGMONEYx #19860 meg persze
Wario Ware Touched
Metroid Prime Hunters
New Super Mario Bros.
64-es mario
dementium
ésmég lehetne sorolni:)
-
xBIGMONEYx #19859 ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA-ZELDA:) -
#19858 Próbálom sorrendbe írni a kedvenceket:
Castlevania:Dos
Castlevania:Por
Contra 4
Zelda: Phantom Hourglass
Professor Layton
Worms:Open Warfare2
Animal Crossing(ha sok időd van játszani, értsd: évek)
Mario and luigi
Metroid Pinball
Kirby: Canvas Course
Körökre osztott stratégiában meg: Panzer Tactics, Advance Warsok
(Szerintem) -
#19857 mészlősz (Y)
korrekt forditása a gun'n'run -nak (vagy run'n'gun) ^^ tetszik -
#19856 Phoenix Wright 1,2,3 sorba
Ouendan 1/2 ill EBA (ritmusjáték)
Taiko no Tatsujin DS (szintén csak dobbal)
Advance Wars DS Days of Ruin (stratégia)
Contra 4 (mészlõsz)
Cooking Mama (sütõs)
Nintendogs (kutyás)
Trauma Center (mûtõs)
Geometry Wars (koordináta rendszerben síkidom lövõs. szerintem)
Lost in Blue (survivor)
Orcs & Elves (Kármák játéka)
Rayman Raving Rabbids 2 (a 2ben nyulakat kell ütni)
DQ Monsters Joker (songoku pokémont gyüjt)
Zelda Phantom Hourglass
Drawn to Life
Dinnner Dash
Pokéymonz (alap, de nincsenek olyan jóak mint a red v blue... nagyon nincsenek) -
#19855 Böngésző. Gondolom innentől kezdve nem kérdés, hogy mire jó. -
dsg #19854 A Ds Browser micsoda, es mire jo? -
dsg #19853 Jatekajanlo?
Valaki? -
dsg #19852 A kicsomagolt system mappat beleraktam egy masikba, igy nem ismerte fel.
Kösz a segitseget.
-
immi77 #19851 Jah bocsánat, nem akarok floodolni csak azt akartam még írni, hogy kérésre készítek fotókat róla ha kell. -
immi77 #19850 Lenne egy eladó fehér DS Lite nagyon jó állapotban. Sajnos a doboza, eredeti töltője elveszett. Ami van hozzá: Dragon hálózati töltő, USB töltő (ennek van valami nyavajája), 1db eredeti stylus+4db utángyártott Dragon stylus (kihúzható, beleillik szépen a helyére), eredeti NFS Carbon játék, M3 DS Real kártya (+rumble, amit sosem használtam), 2GB Kingston MicroSD (SD adapterrel), HORI fólia felapplikálva, 1db TnB PDA táska (tökéletesen passzol bele), törlőkendő. Remélem nem felejtettem ki semmit. Ha kell valakinek szóljon, én olyan 30-32 ezerre gondoltam, de rugalmas vagyok bizonyos keretek között. Várom az ajánlatokat (elsősorban e-mail: [email protected])
Postázok is, személyesen csak Zalaegerszeg. -
#19849 Valami arc adta el de sok volt a pozitiv feedback-je... -
#19848 honnan szerezted? -
Tomek83 #19847 Gamefaqson megnéztem,a Paranoia lelkét kell használnod a tükrön. -
#19846 G6DS Real kartyakkal vigyazatok mert 8-9 honap utan majdnem ket hetente corrupt lesz az egesz, es formatalni kell. Nem egy kellemes dolog. Lehet FAKE-et szereztem be anno? -
#19845 Nem tudom pontosan annál a bossnál e, de ha viseled a Mina's Talisman -t akkor van a hosszabb játék több bossal és good endinggel. -
#19844 Jut eszembe, 74,3 %-nál vagyok. -
#19843 Castlevania DoS-ban kérnék tőletek segítséget.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lv 40-esen a Pinnacle-ben járok. Gyakorlatilag az a helyzet, hogy van egy ajtó, amin ha bemegyek, ott van Dario (ha ez a neve, lényeg, hogy a tüzes csávó). Szépen megölöm, erre jön az az öltönyös haverom. Kimegyünk a játék elejéhez, ott Soma összeesik, aztán felkel és vége a játéknak. Kérdem én, hogy nincs valami másik befejezés? Mert én úgy tudom, hogy van, meg aztán van még egy rész, ahol nem is jártam. -
xBIGMONEYx #19842 hát azt mondtam!:D nekemis csak azjárt hozzá!!
de majd rendelek egy EZFlash 3-in-1 slot2-es kártyát -
#19841 Javaslom a következő oldal felvételét a bannerba, korrekt kis oldalnak tűnik, és nagyon gyakran frissül: NDSL Online
Viszont indítványozom a Nintendo DS Blog eltávolítását, mivel 5 nap híján 2 éve nem történt frissítés... :P -
#19840 no, hogyan? mit csináltál vele? írd le, hátha vki más is szívni fog vele a jövőben (pl. én) :) -
dsg #19839 Elindult!! -
dsg #19838 rumble pack, es rezeg. -
Csokis #19837 Slot2-es SuperCard SD működik minden féle Slot1-es kártyával? Konkrétan M3Real Slot1-es kártyához megvehetem a Slot2-es SuperCard SD-t, működni fog? Most nagyon olcsón hozzá tudnék jutni (1eHUF) használtan, barátomtól (gép és a kártya még nincs meg, így kipróbálni nem tudom). -
xBIGMONEYx #19836 hát attól függ meik slot 2-es kártya volt hozzá...
de gondolom rumble pack...azmeg csak aza rezgő bizbasz:D -
dsg #19835 Tovabbra is no find system file!
A slot2 basz mire valo? Ill. mit toltsek meg le? -
dsg #19834 Kosz sracok, azonnal meprobalom. -
xBIGMONEYx #19833 van benne médialejátszó!!
kb ugyanaz mint a moonshell! -
#19832 módosított moonshell alapból van benne, nem? legalábbis ezt olvastam gbatemp-en... -
Tomek83 #19831 Nekem nincs moonshell,én csak systemet töltöttem le. Csinálsz egy SYSTEM könyvtárat,odamásold amit letöltöttél,meg legyen egy NDS könyvtár ahol a ds játékok vannak. -
dsg #19830 meg a moonshell is kene, nem? reg volt a kezembe a jatek. -
dsg #19829 most toltottem le, de megkerdezi a nyelvet oszt azt irja hogy no find system file! -
Tomek83 #19828 Kezdetnek töltsd le innen a systemet:
http://www.handheldsources.com/M3DS/Download_M3DSR.html
-
dsg #19827 Sziasztok! Segitsetek kerlek!
Vettem ds real-t, de nincs bent telepitolemez, viszont van hozza slot2 kari, de igy sem mukodik, mit tegyek?
A simplyben volt annak idejen.
-
PHM #19826 Frissítsd a loadert 3.7-re. -
xBIGMONEYx #19825 az mitől lehet h mostanába pár játéknál azt írja ki hogy "save data file format error!"?
és nem tölti be a játékot.. -
#19824 jatélleg :) -
xBIGMONEYx #19823 ezvan a videóban nem?
mert én erre gondoltam
ezis azaz V-ös
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1894