Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem várunk tovább.....😄
Halla Madrid!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az lenne a kérdésem veszek egy pl egy r4 ez akor az bármilyen micro sd-vel fogg menni?
Halla Madrid!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ha már ennyire szét kell kapnod szvsz adj neki egy flasht ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
teszteltem is két játékot , Aladdin az mûködik , de nincs hang. Lion King meg nem mûködik.
Te milyen játékokat emulálsz ami tökéletesen emgy és van hangja is ?
GBA-t csak akkor fogsz tuni , ha van Slot 2-es karid .
NES/SNES meg sorolhatnám (atari,stb...)azokhoz csak egy sima emulátor kell amit innen tudsz leszedni én is onnét szedtem le és tökéletesen müködik (M3 real karim van) Mega Drive játékok is tökéletesen futnak rajta . Amugy innét tudsz sok-sok játékot leszedni !
Remélem tudtam segíteni !
Szeretnék a DSemmel GBA/NES/SNES játékokkal játszani de egyszerûen nemtudok. Légyszi magyarázzátok el milyen progi kell hogy mûködjön és mit kell csinálni ??????????
Supercard DS One kártyám van ; Kingston micro SD
(Sheltem: "Warrior of the Ancient Arts" majdnem "Defence of the Acients" :C)
porki fagyok fállalon
Egyébként szerény véleményem, hogy a 3d-t nem szabad erõltetni a ds-en.
Van 1-2 kivétel pl animal crossing, mario kart, final fantasy III, de általában a 2d-s játékok a gyönyörûek igazán.
Majd meglátjuk hamarosan milyen lesz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mi a vélemyénetek errõl a játékról ---->
Dungeon Explorer: Warrior of the Ancient Arts
kép galéria
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gondolom nem véletlenül adnak 2 darabot, vagy az csak azért van ha elhagynám a másikat ?
Szerelem elsõ látásra <#papakacsint>#papakacsint>
PSP & DS RULEZ!
PSP & DS RULEZ!
Ráadásul én az emberekrõl beszéltem.Tudod, még nem akartak átverni.
Az országról meg nincs értelme vitázni, itt meg fõleg.
Sorry.
apro.origo.hu
itt van két hirdetõoldal is,tutira van bpesti ds eladó 30 000 alatt.
Nem értelek benneteket!
Nem akartam semmi rosszat szal:S:S nem értem nah mind1
Halla Madrid!
Országnak ország... de milyen? Hagyjuk.
2: Ha megoldod, miért kérdezed? <#nemtudom>#nemtudom>
Halla Madrid!
Töltsük le az internetet!