Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
porki fagyok fállalon
nem nagyon vagyok beleásodva, csak régi pc-s tapasztalataim alapján játszogatom. az viszonyt angoynjo ds-be hogy fölsö képernyön ottvannak a billentyaükombinációk.
porki fagyok fállalon
Anyagi becsodoles miatt elado az en nintendom is...
http://apronet.hu/one.php?adid=6774311
persze az arbol meg egesz kicsit engedek ha muszaly...
nem olyan nehéz, szerintem ahogy haladsz följebb az oszlopon ugy nehezedik. kicsit oda kell figyelni, hogy leguggyulsz, védekezel. meg nekugrásbol rugsz/ütsz, ez általába bejön nekem. ;>
porki fagyok fállalon
1. Slot2 kariról is gond nélkül elindul a homebrew, nem kell Passkey.
2. Ha van még 1 DS-ed, akkor mehet végre gond nélkül a Download Play.
Iszonyat jó multizni DS-en és nem kellett másik kártyát vennem párom DS-ebe.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Általában a kisérletezõ emberkéknek van a legtöbb gondjuk a kütyüjükkel/pcjükkel <#vigyor3>#vigyor3>
Nem kell flash.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nem vágom azért kérdezem mert eddig igazán semmivel nem volt probléma. Homebrew games apps, linux, sebesség, gba stb rendben mûködik ahogy kell.
ilyen lett :-)

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
PSP & DS RULEZ!
porki fagyok fállalon
viszont ha fekete DS-t tekersz a csékes zokniba akkor... tamdarammm lesz belõle BOCIMOBIL!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy eredeti Nintendo DS browsert el lehet indítani egy slot 2-es kiegészítõvel, pl.:Supercard SD? Ha igen, hogy?
Halla Madrid!
Persze ez se tökéletes, meg egérrel nem az igazi 😊
Ha feelingre vágysz bosszúságok nélkül akkor GBA emuval próbálkozz... FF pl. tök jól játszható.
Valami ötlet esetleg??
Halla Madrid!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Halla Madrid!
Többit felejtsd el. R4 hez és M3 hoz ez a 2 az ideális.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"