Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Ok. Akkor jól gondoltam, csak azért kérdeztem, mert nekem sosem sikerült egyik sem. De akkor cska rossz távolságból próbáltam.

Töltsük le az internetet!

Borgi
azok a kivégzõsdik, ileltve bablity, freindship, vagy animalityk. mondjuk nemtudom ebbe hogy van de pc-s mk3-ban, nem mindegy hogy milyen távolságra voltál enemitõl, ebbe meg az ugye nincsen oda irva. de babilty-ket meg frienshipeket elég könnyü elöhozni. ;> és funok 😉

porki fagyok fállalon

KILLER2
Ja. Amúgy a képernyõ jobb oldalán lvõ kombinációk azok mire jók?

Kolpi
Garanci a van rá??

Halla Madrid!

Borgi
amejikkel ippen jol esik. ;>
nem nagyon vagyok beleásodva, csak régi pc-s tapasztalataim alapján játszogatom. az viszonyt angoynjo ds-be hogy fölsö képernyön ottvannak a billentyaükombinációk.

porki fagyok fállalon

Udv!
Anyagi becsodoles miatt elado az en nintendom is...
http://apronet.hu/one.php?adid=6774311
persze az arbol meg egesz kicsit engedek ha muszaly...
KILLER2
Na majd még próbálkozom akkor így, mert jó játék ez. Te melyik karakterrel tolod?

Borgi
azér ki lehet azt ;>
nem olyan nehéz, szerintem ahogy haladsz följebb az oszlopon ugy nehezedik. kicsit oda kell figyelni, hogy leguggyulsz, védekezel. meg nekugrásbol rugsz/ütsz, ez általába bejön nekem. ;>

porki fagyok fállalon

KILLER2
A Mortal Kombat lehetetlen játék! Tényleg túl nehéz lett. Nem igaz, hogy novice-n nem tudom legyõzni a harmadik ellenséget. Köcsög Sheeva (asszem így írják, a 4 kezû csaj) mindig legyõz. Ezért utáltam mindig is a mortal kombatot ilyen dolgokban. Van valami nagyobb ellenfél, amit egyszerûen alig lehet megsebezni, mert mindig védekezik és beszarás, hogy mekkorákat üt, meg milyen kombói vannak.

Tinman
Flash:

1. Slot2 kariról is gond nélkül elindul a homebrew, nem kell Passkey.
2. Ha van még 1 DS-ed, akkor mehet végre gond nélkül a Download Play.
Iszonyat jó multizni DS-en és nem kellett másik kártyát vennem párom DS-ebe.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sheltem
Ha minden mûködik akkor miért érdekel ?

Általában a kisérletezõ emberkéknek van a legtöbb gondjuk a kütyüjükkel/pcjükkel <#vigyor3>

Nem kell flash.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ReTeK
Egyben van,nem recseg ropog. A belsejében is minden ugyanaz a feliratok és méretek is megegyeznek. Viszont nincs rajta az átlátszó külsõ réteg mint a fehéren (eredeti feketét nem láttam még) ami olyan mint valami vastag lakk de ugyan úgy ennek is csillogó a felülete.

KILLER2
Nekem a sima fekete jobban bejön. Bár ez lehet, hogy csak a színvilágom miatt van 😊

ReTeK
flash miben ad többet mint a kártyás megoldások ?
nem vágom azért kérdezem mert eddig igazán semmivel nem volt probléma. Homebrew games apps, linux, sebesség, gba stb rendben mûködik ahogy kell.

ilyen lett :-)

Borgi
persze, kendcsakrám :C

porki fagyok fállalon

Hehe! Ez remek, szellemes!

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Te tetetted be te elvetemedett elme! <#idiota>

butyokanime
Hogylenne már hót unalmas...ezt a hüyleséget!!!Egyik legjobb játék ds-re és poénos is.!marip party 2 3 at is toltam azis nagyon fasza!!

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
igazat mond

PSP & DS RULEZ!

Borgi
valaki kiszedhetné már aztaz unalmas és sazr karácsonyi diszitést onnan fölürröl... <#levele><#levele>

porki fagyok fállalon

Keviny
és ha a törött fehér DS lite-od véletlenül egy csékes zokniba tekered akkor... tamdarammm MEGRAGASSZA!

viszont ha fekete DS-t tekersz a csékes zokniba akkor... tamdarammm lesz belõle BOCIMOBIL!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

engem felpörget , viszont én egy mario partyval sem játszottam , szóval ez a premier <#vigyor2>

james69holden
szerintem meg hót unalmas <#unalmas>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

én most a Mario Party DS-t tolom, nagyon jó egyedül is!!

kipróbáltam a geometry wars, nekem nagyon bejön...

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Tinman
Jaj.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jó védõtoknak a zokni is , ha utazásra kell a DS , akkor belecsavarod az egyik nem használt zoknidba , jobb mint a carbon tok

Zokniba...mi??<#fejvakaras> Zokniba DS-ezni?<#confused>
kisgabo
zokniba sokaknak jó.. <#idiota>

Mért kell pc-n DS játékkal játszani? nem értem..kb mintha zokniba...
nekem sikerult az iDeaS-al contra 4-ezni PC-n még amikor nem volt DS-em csak egy kicsit szaggatott
Ha most a PCn futtatható emukról van szó,akkor próbáld ki a Nestopia(nes),SNES9x, Gens(sega),Project64(n64) emukat,ezeknek tökéletesen kell mûködniük.
Hello!
Egy eredeti Nintendo DS browsert el lehet indítani egy slot 2-es kiegészítõvel, pl.:Supercard SD? Ha igen, hogy?
n64 emuval én is toltam pár jatekot,nds hez meg nincs egy normális emu,ezért jobb ha az ember vesz magának egy ds-t sok jatekot kiprobáltam emuval ésmind teccett remélem holnap nem fogok csalódni.
Kolpi
Én nintendo 64 emuval tolom most egész nap azt tolom😄 300 játék vna hozáá!! marha jó😄

Halla Madrid!

Én is már kipróbáltam egy jo pár emu-t de mindegyik nagyon szaggatott vagy megfagyott kivéve egy gba emut amin lehetett ds jatekot is futtatni(persze ez is szagatott egy kicsit) a rayman raving rabbids 2-vel tök jol elvoltam
Kolpi
Ok thx!

Halla Madrid!

Van egy jó emulátor, csak fizetõs: http://nocash.emubase.de/gba-pp.htm
Persze ez se tökéletes, meg egérrel nem az igazi 😊

Tinman
Elég felejtõs a DS emu.
Ha feelingre vágysz bosszúságok nélkül akkor GBA emuval próbálkozz... FF pl. tök jól játszható.

Kolpi
Nem PC-n

Halla Madrid!

mit akarsz te ? DSen DS emulátort futtatni ? <#wow3>

Kolpi
Thx!Még aba kérném a segítségeteket hogy ds emulátort e állítottam el indul rajta a játék de pl zelda szaggat! van olyan ami meg kifagy:S
Valami ötlet esetleg??

Halla Madrid!

ha már Castlevania: a Portrait of a Ruin-ba csalódtam,nálam a Dawn of Sorrow a nyerõ.Abba ott volt a "nyersanyag" gyûjtés,így tudtál kotyvasztani fegyvereket stb...A Portrait nagy hátránya hogy ez kimaradt.Ráadásul silver pistol sem volt a fegyverlistán.Ti hogy vagytok vele?
Köszi,sikerült patch-elni. Már kiírja hogy FS success,csak aztán itt a vége,lefagy a cucc.
Anubys
Nézd meg vele a Castlevania: Portrait of a Ruin-t, ha nem fagy le kb. 20 perc után, akkor jó lesz a kártya (ha igen, akkor próbáld újra, mert nagyon ritkán elõfordul más kártyákkal is). Ez a "legkártyaérzékenyebb" játék, ha ezzel nincs baj (vagy csak nagyon kevés), akkor mással sem lesz.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kolpi
enyi van a karin SD-CO1 japan

Szerintetek ezzel menne?😊

Halla Madrid!

Kolpi
okk kösz!nekem van egy japán micro sd-m csak nem tom mi a márkája😄 nincs rajta csak az hogy japán😄 de majd meg keresem a dobozát😄

Halla Madrid!

Sheltem
Kingston -t vegyél Microsdbõl és japánt mindenképp(esetleg PNY de azt nem kapsz).

Többit felejtsd el. R4 hez és M3 hoz ez a 2 az ideális.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Arra vigyázz, hogy ne SDHC-t vegyél, hanem csak sima SD-t!