Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezért a rossz menüért nem vettem cyclo-t
Úgy látom egy kaptafára épülnek ezek a menük.😄

kisgabo
rohadt reggelõs oldal.... nem tolnád fel valahova?

kisgabo
vállalom.... <#idiota>

mennyi japán xar gém jön ki, nemigaz.

Kolpi
oké szólni fogok😄😄 am tõlem kitellik😄😄: me láma vok😄😄
Nah jó talán ez menni fog😄

Halla Madrid!

Kolpi
jah és még anyi hogy m3 simply re lehet skint csinálni?😄 vagy hogy nevezik azt!😄

Halla Madrid!

Sheltem
Azért ha a 3menübõl melléklikkelsz és elvévedsz szólj <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kolpi
áá köszi😊 amint látom elég egyszerû😊😊😊

Halla Madrid!

games/multimedia/boot slot2

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Kolpi
oké köszi😊Még anyit szeretnék hogy ami neked van nem bonyolult a menüje?

Halla Madrid!

Anubys
Milyen M3-mal? Nekem M3 Simply-m van, és semmi bajom nincs vele, csak annyi, hogy a legújabb driver kell hozzá. Illetve a Castlevania - Portrait of a Ruin 2x lefagyott a teleportálgatásoknál, mire végignyomtam, de erre jó a save game. Cyclo-t nem ismerem, de az M3 Simply teljesen jó.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kolpi
oké köszi😊

És most egy m3 tulajtol szeretném megkérdezni hogy mit gondol erröl a karirol😊 ugyan azokra lennék kiváncsi hogy nem szagat e a game stb...
Elõre is thx😊
Csak azért kérdem mert úgy néz ki találtam ds-t😊 És egyik emberke m3 adja másik meg cyclo val😊

Halla Madrid!

Jaja, nekem még semmi bajom nem volt vele. Töltési idõk nagyon rövidek, menü is gyors stb. Menübõl tud elvileg filmet és zenét játszani (menüpontok vannak, de nem teszteltem). Netezni sem neteztem még róla, de patchelt Opera fut rajta valamilyen Slot 2-es kártyával a fórumok szerint.
Kolpi
Aha oké köszi!😊Tehát akkor neked még nem volt vele semmi gond??😊
Ill. nem tudod netet támogatja rendesen tehát böngészõ fut rajta?😊msn meg ilyesmi? köszi

Halla Madrid!

Totis
Kicsit elnézted. Nem kisgabo akarja eladni a DS-t.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Azt a Castlevaniát még nem próbáltam ki rajta, ami sok kártyán szaggat, de majd megnézem. Vagy 20 játékot raktam fel rá és mindegyik tökéletesen ment (pl. Zelda). Ami pozitívum, hogy a support elég jó. Amennyire látom hamar kijavítják, ha valamelyik játékkal gond van. Ill. olyan funkciókat építenek bele, amit a nép kér. Most pl. a realtime save-t fejlesztik (már béta szinten mûködik, és elég gyors). Amit olvastam még róla a neten, hogy gyártásnál vagy 10% selejt lesz, szóval érdemes olyan helyrõl rendelni, ahol kipróbálják elõtte. Ami pozitív, hogy ha elromlik nálad valamiért, akkor küldheted a gyártónak is és õk majd küldenek cserekártyát. Csak ez hetekbe telik. Ami negatív: a memóriakártyát körömmel kell kiszedni, mert nincs kiadó mechanizmusa. A régebbi kártyák kicsit vastagok, ezért enyhén szorul a DS-ben. Az új szériát már javították. Hirtelen ennyi.
Kolpi
Hát hogy megbíható-e? nem szagatnak gamek támogat mindent mind pl r4???
Elõre is köszi a választ😊

Halla Madrid!

Mi az, hogy milyen? Mi érdekel vele kapcsolatban?
na ja akinek a gépe kb 300.000 Ftba van annak nehogy már egy 20.000 Ftos gép luxus legyen. Én "csak" 15 hónapon kereszül gyöjtöttem a DSre a pénzt... ( a konfigodra gondolok az aláírásodban ) <#kuss>

Kolpi
Hy!

Olyan kérdésem lenne hogy ez a NDS Cyclo😄 kártya milyen??Azt olvastam ez a lagjobb a piacon😮

Halla Madrid!

Tisztelettel jelentem, kidobtam a taccsot. Ez már nekem is sok.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Sheltem
Vagy kisgabo szúrja teherbe

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hmpf... DS-t eladni? Hallatlan! Szerintem fel kéne kötni a srácot fejjel lefelé és kettéfûrészelni, vagy elég lenne egy sima kövezés, mint ahogy az az aposztatáknak jár, nem is tudom. Áh, nem tudok most hirtelen dönteni... 😞

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Tinman
Biggest selfownage ever <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egész jól néz ki ez az Assassin's Creed, KATT!

Megjelent az Open Transport Tycoon DS-re átírt változatának elsõ beta verziója! Letölteni innen, hivatalos topic pedig itt! <#wink>

Sheltem
360? és ilyen dumát nyomsz:

"16 évesen sok melót tud találni az ember vidéken az Alföld közepén, télen ráadásul. Mindegy nem kötekedek senkivel, amúgy az idõ hiány is közre játszott. "

Atyaég <#vigyor3>

360 lesz, ha ez vigasztal.

jaja nagyon jó!
Láttátok már az Advance Wars: Days of Ruin oldalát, KATT?! <#smile> Szerintem eszméletlen! <#vigyor>

én tudom!PSP-t vesz,árulóóó átállltt!!😄
16 évesen sok melót tud találni az ember vidéken az Alföld közepén, télen ráadásul. Mindegy nem kötekedek senkivel, amúgy az idõ hiány is közre játszott.

Kolpi
kisgabo meleg vagy??😄😄xdxd

Halla Madrid!

KILLER2
Ne fûccsé! xD

Töltsük le az internetet!

kisgabo
csak most? abban is egyetértettünk, hogy a férfisegget jobb fogni, mint a nõit.

amúgy, az ember vesz nadrágot, cipõt, miegymást, elhordja, kidobja. nem adja el.

mikor ezektõl a dolgaitól /ds/ kezd megválni, kizárólag a pénzért, az a vég. nem szeretmém a gázszámla miatt én is eladni.

Sheltem
Most az egyszer egyet kell értenem veled. Én sem adnám el semmi pénzért. Ha megszorulok keresek még melót, de ilyen kézikonzol nem lesz még1 <#gonosz3>

kisgabo
én nem süllyedek odáig, hogy eladjam, inkább munkával keresek pézt...

ha nem érdekelte, megértem. de ennyi luxus jár, úgyhiszem.

Kolpi
Sikerült eladni??😄
Gratula!!!

Halla Madrid!

Búcsúzom a Nntendo Ds-es társadalmtól, jóvolt veletek. Mindenkinek köszönöm aki segített anno. Remélem hogy nyerek a lottón, és akkor még visszatérek.

Kolpi
ok! köszi😊
És az a firmware javitása költséges?

Halla Madrid!

Legtöbbször csak a biztosíték megy ki, az nagyon könnyen javítható...
Firmware hiba szokott lenni még, azon kívül nem nagyon hiszem más hiba gyakori.

kisgabo
1 éve nyúzom, semmi baja.

Tinman
Final Fight ill. Double Dragon GBA-ra úgy jó, ahogy van... nem tudom lenne-e értelme frissíteni, próbáld ki, meglátod miért mondom.

Punisher van kézikonzolra? /nem tudja

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kolpi
csáó!

Olyan kérdésem lenne hozzátok h. volt már olyan akinek elromlot a ds-lite?
pl.: pixelhiba érintõképernyõ vagy nem kapcsolt be vagy bármi gond??

Halla Madrid!

Csibe001
Ilyesmi a Full metal Alchemist, ami szerintem elég jól sikerült.

Szerintem lehetne vérfrissíteni akár 2d-be klasszikus utcai bunyós gémeket mint a Final Fight,Double Dragon,Punisher és társai...nem tudom hogy vagytok bele,de az iylen stílusú gémek égetõen hiányoznak a DS palettáról,és mennének is a gép imidzséhez.
Paint DS
-----------------
ez meg jó nyugtató játék lesz szép képekkel. Régebben játszottam egy japán festõs játékkal , annak gyönyörû zenéi voltak , remélem ebben is lesz szép dallamos szinfonikus zene.

ASSASIN'S CREED DS nagyon jónak tûnik!

KILLER2
Én egy Tekkennek vagy egy Soul Caluburnak (de inkább az elsõnek) örülnék DSre. Csak ne olyan legyen, mint a Tekken Advence GBA-ra, mert az nem nyûgözött le, bár igaz, hogy csak GBA volt.

Töltsük le az internetet!

Emlékszem 1x régen próbáltam a MK3at és very easy módon úgy elvertek mint a szart,aztán normálon sikerült nyernem elsõnek,bár utána már nehezen ment😊 Bár sosem voltam nagy MK fan,inkább StreetFighter,olyat bezzeg nem csinálnak DS-re.