24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tomek83
    Most 12ért van a Multiformatnál a GBA expanziós Real. Bár most külföldön jobban megéri,már 160ft sincs a dollár.
  • dsg
    Akkor neked van csavarhuzod is.
  • PHM
    Elektrotechnikus vagyok, a konzol pedig a hobbym.
    Naná, hogy az összes konzolomat szétszedtem.
    Igaz, össze is tudom rakni őket.
  • KILLER2
    Pedig ahoz csak egy kis csavarhúzó kell. Mondjuk múltkor én is szarakodtam vele vagy 10 percet, úgy berakadt a csavar.
    Más: Akkor Neoman, mehetne egy közös rendelés? Akkor Freemaan-al? Mennyi férne bele?
  • dsg
    Meg az akksifedelet sem tudom leszedni...
  • NeoMaN
    Hogy vágod ezeket baszki...
  • dsg
    Igazad lesz a fenyerovel kapcsolatban.
    Szetszedem, oszt meglatjuk.
  • PHM
    A DSLite alaplapján van egy SMD biztosíték, az akku csatlakozója mellett.
    Egy alkalommal, mikor az R4-ről akartam DS módban a Supercardot bootolni. elszállt, mint a sóhaj.
    Az a gyanúm, hogy ez a biztosíték kicsit alul van méretezve, ráadásul az SMD biztik fokozottan hajlamosak az öregedésre.
    Ha alacsony fényerőnél nem, vagy ritkábban kapcsol ki, ott lesz a hiba.
    Próbaképpen át lehet hidalni valami vékony dróttal.
    Ezt a "műtétet" csak profiknak ajánlom!
    Finom hegyű páka, hozzáértés, türelem, és biztos kéz kell hozzá.
    Maga a bizti kb. 2mm hosszú, fekete, és pár tized ohm az ellenállása.
    F1, vagy F2 felirat van a közelében, már nem emlékszem.
    A másik bizti a töltő csatlakozó mellett van.
  • NeoMaN
    G6DS Real-nél csak rámásolom a kártyára az új sytem-et vagy valami külső szoftver kell hozzá?

KILLER"! Kb. 170FT a dolcsi.
  • KILLER2
    Dealextreme-en mennyiért van (Ft-ban) M3 Real? Lehet, hogyegy közös rendelésbe én is beszálnék.
  • dsg
    Szetszedni biztos sikerulni fog!
  • Tomek83
    Utánanéztem,másoknak is volt hasonló,valakinek pont egy éve,szóval valószínűleg nem töltöttünk le semmi olyat. Tanácsot ott se tudtak adni,szétszerelés vagy ha van garancia akkor visszaküldeni.
    Amúgy kijött egy hackelt angol M3Sakura,ha valakit érdekelne:M3 Sakura
  • dsg
    Ugyanez nekem is. Nem lehet hogy letoltottunk vmi okosat, ami a Ds sajat memoriajaba kerult?
    Az R4 nem nagy szam, lehet kiprobalom a Cyclot is. Van tapasztalata vkinek?
  • orkenyid
    Privi ha kell valami :)
  • NeoMaN
    Ha valaki rendel a Dealextreme-ről szólhatna nekem. Kellene pár apróság.
    Köszi!

• Tomek83
    Egészen eddig nem kapcsolt ki eredeti játéknál. Szóval a DS a szar,bár az érdekes hogy mindkettőnknek,ugyanaz a kártya van(volt) és nagyjából egyidőben jött elő a baj.
    Műszaki zsenik tanácsát várom hogy mitévő legyek,irány szervíz vagy esetleg "csináld magad" ügyeskedéssel megoldhatnám?
  • Tomek83
    Ugyanúgy B gombnál kikapcsol? Írtam egy külföldi forumra,ott valaki visszaírt hogy a DS-el lehet a baj,de eredeti játéknál nem kapcsolt ki.
  • PHM
    Hardveresen az R4 és a Simply azonos, csupán egy áthidalás a különbség.
  • dsg
    Nem a mkartya miatt all le (2Gb Kingston Taiwan)?
    Vagy az akksi szarta ossze magat (egyidoben Tomekeval)?
  • dsg
    R4
  • dsg
    Es ez is kikapcsol.
  • Beast Machine
    mármint mi?
  • dsg
    EZ UGYANAZ, MINT A SIMPLY???
  • dsg
    Nem ott vettem (kulfoldon elek), ma visszavittem, egy R4-t hoztam, bar nagyon tukmaltak a Cyclo-t.
  • Tomek83
    3.3nál se működik,komolyan mondom nem értem mi van vele,hónapokig jó volt,most meg itt szórakozik velem. Gondolom a Multiformatnál vetted,ha Sakurával is ez lesz a baj,akkor visszavisszük.
  • dsg
    Nekem is ugyanugy mukszik mindket format, bar FAT32-vel meg nem fagyott le, viszont ugyanugy kikapcsol sot tegnap gomb lenyomasa nelkul is kikapcsolt egyszer. De a 3.3-t en is kiprobalom.
  • dsg
    En üzletbe vettem, eleg megbizhato hely, maskor is vasaroltam mar ott. (pl.:Simply - jol mukodott).
  • Tomek83
    Kipróbáltam a FATot is,nálam ugyanannyi idő volt a másolás és a játékok sem fagytak egyiknél sem. Neked van ez a B gombos probléma?
  • shenmuedc #19914
    Nekem m3 real van és próbáltam fat32-n is aminek az lett az eredménye hogy egy óra volt a file másolás és akadtak/fagytak a gamek. Azóta fat formázást használok megint és minden rendben úgyhogy nem értem miért ne lehetne fat.
  • TrIp
    hé srácok, nem lehet hogy hamis kártyát vettetek?? :S
  • Tomek83
    Leformatáltam Fat32re,rátettem a v3.3at,ha a menüben hosszan nyomod a B gombot ott kikapcsol,viszont EDDIG MÉG játék közben nem volt baj.
    Amúgy tényleg be van építve a systembe a cheat.
  • Tomek83
    Mi van akkor ha FATra formatálom?(amúgy nem tudom hogy mire szoktam formatálni)
    Amúgy nem értem én se,csak nem tudok már mit kitalálni.
    Ott a link a 19986hsz-omnál.Ott lehet leszedni a cheat-et.
  • Beast Machine
    arra figyeljetej, hogy a kártyákat FAT32-re formattáljátok.
  • dsg
    Valszeg te jobban erted ezt!
    Csinaljam en is igy? Formatalom, tehat letorlom, vagy valami egyeb is?
    Hol talalol NDS cheat-et?
  • Tomek83
    NDS cheat file-t külön le kell tölteni. Nekem akkor kezdett el szórakozni,amikor a gba cheat-et raktam fel rá,előtte semmi baj nem volt. Na majd leformatálom a kártyát,és úgy rakok fel egy régi systemet.
  • dsg
    Most semmi GBA jatek nincs rajta. A Cheatek meg keszen bent vannak a letoltott system mappakban, vagy nem?
  • Tomek83
    GBA cheateket is tettél fel az sd kártyára?
  • dsg
    Egymasra talaltunk a problemankkal. Nekem is kilep, de en az osszes letezo systemet kiprobaltam. En is lecsereltem a gepet , de a regiben Simply volt es nagyon meg voltam vele elegedve. MK3 mindig lefagy, ill. mindig kilep, ujabban az "Y" -ra is, az XBox gamepad nekem is megvan.
    Sot a cheat.db beallitasnal rendre lefagy, igy nem tudom hasznalni sem.
    Megkoszonnem ha leirna vki, akinek rendesen mukszik, mit, hogy csinal, mert ez igy tenyleg fos.
    Ha Sakuraval sem lesz jo felgyujtom.
  • dsg
    A mienk milyen gyartmany?
    Varom nagyon a Sakurat.
  • Tomek83
    Kipróbáltam a 3.4est,nekem annál is kilépett. Nem tudom mi a franc van ezzel a szarral,2-3hete még semmi baja sem volt. Régi SCLiteommal nem volt ennyi gond mint ezzel. Remélem Sakura tényleg jó lesz,mert ez így szar. Problémák a GBA mentéseknél,néha lefagy a játék, és az egyik skinen meg NDS ikon egy XBox gamepad.