Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
games/multimedia/boot slot2
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
És most egy m3 tulajtol szeretném megkérdezni hogy mit gondol erröl a karirol😊 ugyan azokra lennék kiváncsi hogy nem szagat e a game stb...
Elõre is thx😊
Csak azért kérdem mert úgy néz ki találtam ds-t😊 És egyik emberke m3 adja másik meg cyclo val😊
Halla Madrid!
Ill. nem tudod netet támogatja rendesen tehát böngészõ fut rajta?😊msn meg ilyesmi? köszi
Halla Madrid!
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Elõre is köszi a választ😊
Halla Madrid!
Olyan kérdésem lenne hogy ez a NDS Cyclo😄 kártya milyen??Azt olvastam ez a lagjobb a piacon😮
Halla Madrid!
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"16 évesen sok melót tud találni az ember vidéken az Alföld közepén, télen ráadásul. Mindegy nem kötekedek senkivel, amúgy az idõ hiány is közre játszott. "
Atyaég <#vigyor3>#vigyor3>
amúgy, az ember vesz nadrágot, cipõt, miegymást, elhordja, kidobja. nem adja el.
mikor ezektõl a dolgaitól /ds/ kezd megválni, kizárólag a pénzért, az a vég. nem szeretmém a gázszámla miatt én is eladni.
ha nem érdekelte, megértem. de ennyi luxus jár, úgyhiszem.
Firmware hiba szokott lenni még, azon kívül nem nagyon hiszem más hiba gyakori.
Punisher van kézikonzolra? /nem tudja
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Olyan kérdésem lenne hozzátok h. volt már olyan akinek elromlot a ds-lite?
pl.: pixelhiba érintõképernyõ vagy nem kapcsolt be vagy bármi gond??
Halla Madrid!
-----------------
ez meg jó nyugtató játék lesz szép képekkel. Régebben játszottam egy japán festõs játékkal , annak gyönyörû zenéi voltak , remélem ebben is lesz szép dallamos szinfonikus zene.

Töltsük le az internetet!