Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
priv. ment
mennyiért<#buck>#buck>
Hali!Végre megvan a DS-em!<#nevetes2>#nevetes2>Mien "trükkös"karit tudtok hozzá ajánlani ami nem 12 felett mozog???
csákó!
Itt van egy GBA nézd meg!!!
http://prohardver.hu/apro/szurke_gba_sp_512mbites_memokartya/hsz_1-50.html
Bocs hogy igy be másoltam😊
Itt van egy GBA nézd meg!!!
http://prohardver.hu/apro/szurke_gba_sp_512mbites_memokartya/hsz_1-50.html
Bocs hogy igy be másoltam😊
Halla Madrid!
HeLLosztok még csak kezdõ vgyaok érdeklõdni szeretnék hogy m3dsrealra hogy tudok átalakítani videót vki küldjön már majd vmi próba vidit please :
[email protected] elõre is thx
[email protected] elõre is thx
Van egy microSD kártya, amire M3DS Simply-hez van firmware (1.10) és játékok, ez a firmware fog mûködni M3DS real-ben? (igy tesztelné a haver vásárláskor a kártyát, ha mûködne a dolog)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
átirtam, gyökérbe raktam config fájlok, openttd könyvtár, nem megy.
ügyes homebrew.<#beka3>#beka3>
ügyes homebrew.<#beka3>#beka3>
Nemsokára itt lesz a szülinapom , tudtok eladó használt gameboy advance SP-t flash cuccal olcsón ??? <#help>#help>
az elõzõ is ilyen volt...lehet a grafika szép ha hulladék a gém.
Naruto Ninja Destiny DS
...............................
...............................
vehetsz
Mégegyszer megkérdezed kitörlöm.
csá
Akkor nyugodtan vehetek jó álapotú nem garnaciás ds-t?
Minimálsi az esélye hogy tönkre megy??😊
Halla Madrid!
jaja..ezekbõl a memóriakártyákból sosem elég:nekem van 3 micro sd-m,és egy sima sd-m😊
Mert az SD a fényképezõgépemhez (is) lesz! <#vigyor>#vigyor>
minek veszel sd-t?? Micro sd hez kapsz sd adaptert! abba bele tolod a micro sd-t és máris van egy sd-d😊
Halla Madrid!
Mondom rendelek +2GB-os SD kártyát is, azaz 5300HUF (microSD) + 4400HUF (SD) = 9700HUF + pk. (1800HUF)= 11500HUF. Olcsóbban jövök ki így pk.-el, mintha itt venném a városba! <#smile>#smile>
7100 ft a végösszeg-a postaköltség sem dísznek van😊mind1 te tudod😊én biztos sokalnám.
Ez igaz, de mellette még rendelek egy 2GB-os SD kártyát is, és így már megéri. <#smile>#smile>
plussz 1800ft a postakaöltség..így már nem is olyan olcsó...
nem tudom ezek a színek nem jönek be
Én nem tudom, mert még nincs DS-em. <#smile>#smile>
nektek megy a transport tycoon? hihetetlen mit kell vele púposkodni a francnak van alkönyvtára, másold ide oda, aztán befagy.
tipp?
tipp?
Akkor csak én vagyok lemaradva az árakkal. <#vigyor>#vigyor>
Ezt a fajta memóriát innen, rendelte már meg valaki? <#conf>#conf> A bolt azt állítja, hogy eredeti japán, de ára alapján gyanús! <#fejvakaras>#fejvakaras> Ellenben, ha valaki tud online rendelhetõ eredeti Kingston japán 2GB-os microSD-t (relatív olcsón), akkor az írjon! <#smile>#smile>
Ilyennel már lehetett játszani DS-en,az exkluzív japán verzió volt valamikor 2006 karácsonya környékén adták ki,és siralmasan gyenge volt...remélem javítottak rajta,mert ahogy látom,ez annak az egyenes folytatása lesz.
Ezt nézzétek emg , hihetetlen , szinte már PSP grafika a DSen:
3D-s verekedõs játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naruto Ninja Destiny
VIDEOOOOOOOOOOOO
3D-s verekedõs játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naruto Ninja Destiny
VIDEOOOOOOOOOOOO
hy!
Halla Madrid!
tudod hogy megy ez...mindig a legújabb a legjobb..majd az idõ eldönti.
nem ez az elsõ eset hogy a supercard oldalán ilyet olvasni.Anno a GBA korszakban is volt ilyen.
Véleményem szerint van 3-4 meghatározó kártya,a többi pedig ezek lopása.
Véleményem szerint van 3-4 meghatározó kártya,a többi pedig ezek lopása.
Sziasztok.
Eladó lenne egy EZ-FLASH V kártya!
http://www.realhotstuff.com/ezflash-v-p-193.html
Ha valakit érdekel dobjon 1 privit.
Eladó lenne egy EZ-FLASH V kártya!
http://www.realhotstuff.com/ezflash-v-p-193.html
Ha valakit érdekel dobjon 1 privit.
Egyszerûen csak le akarja járatni a konkurenciát, gondolom fáj nekik hogy a Cyclot (külföldi oldalakon) többnyire szénné dicsérik.
Nekem ez a fake cucc elég marhaságnak tûnik. Ha fake-et akartak volna csinálni, akkor ugyanúgy Supercardnak kellene hívni a cuccot. Elvégre a fake az azt jelenti, hogy hamis. Így viszont, hogy a márkája is teljesen más, akkor max klónnak lehetne nevezni. De tökmindegy ami be van linkelve, az egy Slot 2-es kártya. Itt viszont Slot 1-es kártyákról van szó már egy ideje, az pedig én úgy tudom, hogy teljesen különbözik a SC DS1-tõl.
Mi is a baj ezzel a menüvel?
Persze, hogy nem a N gyártja. <#vigyor>#vigyor> De nem gondoltam volna, hogy érdemes egymásról másolni. <#hehe>#hehe>
az összes kártya kinai... nem gondoltad, hogy a nintendó gyártatja? 😊 ott még egymást is érdemes hamisitani, ki véd egy warz karit.. piac meg bõven van.
Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy ha õk is kínaiak (mert gondolom a SuperCard is kínai), akkor mi a probléma?! <#vigyor>#vigyor>
No, picit utána olvastam. Ez a CycloDS egy kína másolata a SuperCard-nak. Így már érthetõ, miért Fake-ezik (jujj, de szép magyar szó <#hehe>#hehe>) az oldalukon. <#smile>#smile>
Mivel már nem ez az elsõ SuperCard hamisítvány, így elképzelhetõ, hogy igaz. Nyílván nem véletlenül van a SuperCard oldalán...
Ez a legnagyobb szarság amit Ds el kapcsolatban eddig olvastam. Van aki ezt elhiszi?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"