24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Nuki #19982 Tényleg, igazad van elnéztem! Ne haragudj timantes!
#19977: pl.: Gemoetry Wars Galaxies tud :) -
#19981 ebben mondjuk nem vagyok biztos, mert nekem wep-es a routerem és nem tud csatlakozni hozzá... mindjárt kipróbálom wpa-val -
timantes #19980 Van még normálisan működő SLOT1-es ( Supercard DS One-hoz ) internet böngésző a DS Organize-n kívül ???? -
#19979 A DS csak WEP-et tud. A Wii tud WPA-t. -
#19978 YugiOh WC 2008 is nyomatják elég sokan -
timantes #19977 Mondjatok már olyan játékokat amit aktívan tolnak Wi-Fi-n!!! A Mari Kartban és a Tetrisben mindig találok ellenfelet. Ezeken kívül kérnék még neveket. -
timantes #19976 köszi, megvan. Elős Wi-Fis játékom a TETRIS DS , alig tudtam letenni. -
Nuki #19975 Az én Acekard2-mön is működik a Moonshell, mp3-t le tudok vele játszani. Ezt is kipróbálom, köszönöm én is a tippet! :) -
#19974 Nekem M3 mini sd-m van ,de szerintem a legjobb megoldás az M3 realnél is az, hogy felrakod a moonshell-t, és leszeded a konvertert, ami csocso faqjában van. -
#19973 M3 Real tulajokat kérdezem: videofájlokat milyen programmal szoktatok konvertálni, hogy M3DS Reallel nézhetőek legyenek? -
Nuki #19972 A router titkosítását állítsd be így.
A DS-en meg lépj be egy olyan játékba ami tud Nintendo Wi-Fi-zni és ott bele tudsz lépni abba a menübe, ahol be tudod állítani a dolgokat (ip cím, stb.) -
Nuki #19971 A titkosítást állítsd be úgy hogy:
- vagy WPA legyen a titkosítás
- vagy ne legyen titkosítva a wireless adatkommunikáció -
timantes #19970 SEGÍTSETEK!!!
vettem egy D-Link DI-524 routert-t , beállítottam rajta a Wi-FI-t müxik rendesen. kérdésem az hogy a DS-em mért nem tud sehova se csatlakozni ??? Miket kell beállítanom hogy egy jót multizhassak DSen wi-fin keresztül ???
Előre is köszi a válaszokat. -
#19969 itt jobban látni talán hova is kerül a SD -
#19968 microSD megy bele
aza kis fekete,a fehéren -
Lambo fan #19967 ezek a kártyák akkor ezek szerint mind jók az NDS Lite-hoz? Fura, mert memkarinak való helyet sehol se látok a készüléken. -
#19966 moonshel médialejátszo igen.
Az hogy melyik kell,hát mindenki mást használ,vagy ezt pl:m3,vagy azt dstt (enyimbe r4 van)
a slot 1-eseket nézd csak. -
Lambo fan #19965 no mostakkor NDS Lite-hoz milyen bővítő kari kell: m3real, r4-r6,vagy dstt?
Moonshell akkor egy progi ami média lejátszó? -
#19964 Uhh, ezek mind nagyon bejöttek, köszi!!! -
#19963 avit ugytom nem jáccik le,bövitökártya meg m3real,r4-r6,dstt stbstb.
zene ,kép film meg moonshell játsza le (ami pl r4en rajta van,de lehet többin is már alap) -
Lambo fan #19962 milyen bővítő kártya?
-
Tomek83 #19961 Mikro sd kártyára lehet tenni a cuccokat,a mikro sd-t pedig a bővítőkártyába rakod. -
Lambo fan #19960 Sziasztok!
AZ NDS Lite-ban eredetileg milyen memória van? Milyen memória karival lehet bővíteni és hol lehet beletenni? Csak mert AVI filmeket és MP3 zenéket és JPG képeket akarok rajta megnyitni. -
#19959 "Castlevania-sorozat (most jön a 3)"
Ez picit túlzás, október után jön csak sajna. -
#19958 Nem top10, de ezeket érdemes megnézni: Castlevania-sorozat (most jön a 3), Mazes of Fate (még nem jött ki hivatalosan, de nem warezolunk), Ultimate Mortal Kombat, Dementium, Ninja Gaiden, Orcs&Elves... most így hirtelen. -
#19957 M3 Real tulajokat kérdezem: videofájlokat milyen programmal szoktatok konvertálni, hogy DS-en nézhetően legyenek? -
#19956 Amúgy most léptem be a klubba, és sajnálom hogy eddig nem...
:)
TOP 10-et dobnátok? Kíváncsi vagyok, mondjuk sport és autóverseny nem érdekel egyátalán. -
#19955 Picit visszaolvasgattam az első hozzászólásokat. :))))
Vers PS fanatikus idiótizmusa elképesztő...
:DDDDD -
#19954 nincs mit :)
egyébként csakúgy kérdezném a többiektől is, hogy ki milyen rom managert/trimmert használ?!
régebben az r4 commanderrel ügyködtem, de sokszor rosszul csípett le a romokból és hibás lett a fájl, ráadásul vista-n nem igazán remekel..
van valami bevált progitok? mert nem nagyon van kedvem 50 giga játékot "kézzel" szétválogatni :D -
#19953 Koszi,akkor megveszem. =] -
#19952 eddig nem volt vele gondom.. ez is tudja azt amit az r6 például csak sokkal olcsóbban... a célnak megfelel. -
#19951 Itt egy teszt róla. -
#19950 Igen,en is annyiert vennem. Milyenek a tapasztalataid a kartyaval kapcsolatban? Jol mukszik,semmi gond nincs vele? -
#19949 mi számít olcsónak? 3000forintért vettem, és aki a vaterán árulja neki is onnan van... szerintem. amúgymeg dealextreme, igaz 2 hetet kell várni, de nemgáz... -
#19948 Sziasztok! Errol a kartyarol van valakinek tapasztalata? (TopToy DSTT)
Eleg olcson hozza lehet jutni es aggodom,hogy jo e. =] -
#19947 Na akkor már érted. -
#19946 Igen, én sem értettem ezt a közös rendelést...
:) -
Nuki #19945 Szerezd meg hát mind! Az összes pontot! :D -
#19944 Na látod, nekem nincs paypalom. -
orkenyid #19943 Felesleges a közös rendelés, mivel ingyen van a posta, de ha valakinek nincs paypalja, szivesen megrendelem a címére, a DX-pontokért cserébe :P
PHM: F1 és F2 is van, általában az F2 ég ki. Amugy szerintem is ez a baja :)