Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Mondjuk ez igaz. Bár én továbbra is rosszul viselem, ha 20 percik kell nyomkodnom az A-t. De ez egy RPGbe tényleg így kell.

Töltsük le az internetet!

"Nézd meg a fostalicska Septerra Core-t... cyberpunk RPG, anno korrekt grafikával, de nulla, full unalom gagyi történettel. Nem ismerek olyan hõst aki végigvitte volna."

Hát éppen ezaz, ezért kellene olyan opció, hogy a szar, klisés sztorielemeket, dialógusokat tovább lehessen nyomni, ha egyszer a játék többi része elég korrekt ahhoz, hogy játsszon vele az ember. Most nem RPG-re gondoltam, mert az szart sem ér sztori nélkül, de egy Mario vagy Sonic szerû ugrabugra (amit jellemzõen 5-12 éveseknek készítenek) pl. lehetne ennyire elõzékeny.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Tinman
LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLL, hát én beszarok.
Ez kb. olyan beszólás volt, mintha azt mondanád, hogy a könyvekbõl miért nem vágják ki azt a sok zavaró szöveget, amikor a képek a lényegesek ^^

Egy jó RPG sava-borsa a kiváló történet. Nézd meg a fostalicska Septerra Core-t... cyberpunk RPG, anno korrekt grafikával, de nulla, full unalom gagyi történettel. Nem ismerek olyan hõst aki végigvitte volna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

koryne
A Phoenix Wright-ban pl. egyfolytában pofáznak és én pont ezért szeretek vele játszani 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
Akkor is túl sokat.

Esetleg arra gondoltál már hogy amit pofáznak az hozzátartozik a történethez (vagy épp maga a történet)?
offtopic kissé,de ide is vág bár ez rpg:szóval a tököm kivan a japán gémekkel abból szempontból hogy rnegeteg pofáznak benne,annyit kell nyomni az "A" gombot hgy elfárad az ujjam.Egy egyszerû japán platform játékban is minimum 40% pofázás...ezt szankcionálni kéne már,tipikus játékölõ momentumok.
Eladnám a következõ két DS játékot: Mr.Driller Drill Spirits és Puyo Pop Fever. 3500 pénz darabja. Kábé fél évesek és újonan vettem, én bontottam, szal kitünõ állapotban mindkettõ. Érdeklõdni privátban.
SOMABURINGA ( akció RPG )

Tinman
Valahol igaza volt.
Feltett egy értelmes kérdést, erre 8 offtopic hsz, tessék elgondolkodni <#pardon1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

koryne
Wow!!!!
Remélem, jobb lesz, mint az Orcs&Elves... (meg hosszabb is)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Elírtam: Advance of Wars = Advance Wars

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Már azt hittem semmi értelmes játékhír nem lesz az új Advance of Wars - on kívül, de ez az RPG felkeltette az érdeklõdésemet:
Mazes of fate

Bocs a képek minõségéért jobb nincs.
Megjelenés: 2008 február 26

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hogy beszélsz csezdmeg? amugy meg ezzel konvertálom:BatchDPG v1.0 Final (keresd meg a google-on , mert a google a haverod)
kisgabo
ejha, cafka...

Sheltem
Csillagom az, hogy te jobban tudod hogyan fekszem nem gondolod, hogy gyanús lesz a többiek számára? Még lebukunk a végén<#puszis>

Denes888
Szerintem meg pont, hogy jobb oldalt fekszel, de mind1 <#vigyor2>

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Néha tedd át a párnád a másik oldalra, mert így féloldalas leszel! <#kacsint>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

KILLER2
Látod én is ezzel szívtam meg xD

Sheltem
Én mindig, mert bal oldalon fekszem <#crazya>

Csibe001
Mi az bal lábbal keltél? 😊

Sheltem
Elõtte ugorj neki:

Vki nem tud nekem segíteni videó átalakításban M3 ds realra priviben üzizetek

Te jó ég... egy slot1-es, sdhc-s kártya már 4500 Ft körül megy <#wow1>
Mi jöhet még...
Sheltem
Egyébként témájában a panzer tacticsot ajánlom. Nagyságrendekkel jobb mint ez.Tény, hogy jó játék, csak nekem háborús játékhoz nem passzol az anime/manga(vagy mittoménmiez) stílus.

Sheltem
Nem

Sheltem
Nem a legjobbak, a viszonylag újak közül a "sikeresebbek" "felkapottabbak" megjelenési sorrendben.

Denes888
Én soha nem értettem mi a jó az Advance War ban. Elmagyaázni valaki? Hátha megtetszik nekem is.

Denes888
A legjobb NDS játékok vannak a bennerban?

kisgabo
óje...

Az illetékest kérdezném, hogy az áthúzott "Tutorial&FAQ by CSOCSO" helyett, nem lehetne betenni Go Nintendo blog-ot? <#confused> <#smile>

Sheltem
1964 Advance Wars Days of Ruin

Kinn is van <#rolleyes>

Sheltem
Banner frissítve.

Sheltem
Na gyerekek január 21. Mit jelent ez? Ma jelenik meg a(számomra) idei elsõ frankó ds játék az Advance Wars: Days of Ruin. <#eljen>

"-semmi újítást(a dual mode-on kívül) nem vittek bele a Portraitba,"

Nekem meg pont az volt a bajom, hogy azt a buzi dual mode-ot belerakták.
Ja, meg a béna átlaganimés dizájn is borzalmas, mondjuk már a Dawn-ban is gáz volt. (-> aria wins)

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Sheltem
Nekem egyedül ebbõl amit írtál a "fegyver gyártás/kotyvasztás" hiányzott az tényleg frankó volt. A gba-sban még finomabb dolgok voltak.

Szvsz a POR is kurvajó játék, mint ahogy az összes castlevania is. Én várom az újat(hátha az már megint a ds elé ültet végre).

lehet így van,de nem ez a fõ problémám vele.már leírtam a lényeget.
Sheltem
"ugyanazok a szörnyek"

El kell hogy keserítselek, mindegyik castlevaniában szinte ugyanazok a szörnyek vannak más kinézettel(vagyis mindben van zombie, skeleton, demon, meduza etc etc.) gyakorlatilag csak a fõbossok mások , de hogy mégjobban elkeserítselek még azok közül is van amelyik mindegyikben benne van(pl death).

Megleptelek? 😊

-komolyabb a Dawn,a fõhös srác sem püffedt fejû hülyegyerek mint a Portait-ba.
-Nincs pisztoly mint az elõdjében.
-semmi újítást(a dual mode-on kívül) nem vittek bele a Portraitba,ugyanazok a szörnyek.
-Legnagyobb negatívum:megszûnt a fegyver gyártás/kotyvasztás...

Nem mondom hogy szar játék,sõt nem rossz,de csak akkor ha nemlétezõnek vesszük az elõzõ részt...
Számomra visszalépés az elõdhöz képest,és nagyí csalódás volt.A dawn egy igen magas mércét állított fel lehet..de legalább egy centit is fejlesztettek volna a Portrait-n,ez lett volna a minimum...
Szerintem mindakettõ Castlevania ugyanolyan jó volt,mi a bajod a POR-al?
reméelm Dawn Of Sorrow szintûek jönnek a jövõben! Portrait of Ruin szutykos egy gém volt ahhoz képest.
kisgabo
nem csúsztál le, mert csak a szeme kivánta, de nem tõkepénzes... 😊

remélem ezen kivül még számtalan jó castlevania jön DSre... 😊

Bocsánat, volt még a Castlevania: Portrait of Ruin is.

Egy már volt, a Castlevania: Dawn of Sorrow személyében. <#smile>

Régebben olvastam róla,hogy terveznek még Castlevania-t DS-re,remélhetõleg akkor ez már az.
Csibe001
Az biztos hogy ez ds rumor csak azt remélem hogy hamarosan alátámasztják. 😄

ez de jó lesz , remélem én is hogy jön DSre

Csibe001
Végre, remélem nem kamu : Új Castlevania?

Úgy látszik errõl a m3 realról lecsúsztam,pedig adtam volna érte az AC-ot😊 Legalább GBA expansion volt?