Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Hát éppen ezaz, ezért kellene olyan opció, hogy a szar, klisés sztorielemeket, dialógusokat tovább lehessen nyomni, ha egyszer a játék többi része elég korrekt ahhoz, hogy játsszon vele az ember. Most nem RPG-re gondoltam, mert az szart sem ér sztori nélkül, de egy Mario vagy Sonic szerû ugrabugra (amit jellemzõen 5-12 éveseknek készítenek) pl. lehetne ennyire elõzékeny.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Ez kb. olyan beszólás volt, mintha azt mondanád, hogy a könyvekbõl miért nem vágják ki azt a sok zavaró szöveget, amikor a képek a lényegesek ^^
Egy jó RPG sava-borsa a kiváló történet. Nézd meg a fostalicska Septerra Core-t... cyberpunk RPG, anno korrekt grafikával, de nulla, full unalom gagyi történettel. Nem ismerek olyan hõst aki végigvitte volna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox Live gamertag: kilencnad

Feltett egy értelmes kérdést, erre 8 offtopic hsz, tessék elgondolkodni <#pardon1>#pardon1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Remélem, jobb lesz, mint az Orcs&Elves... (meg hosszabb is)
Xbox Live gamertag: kilencnad
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mazes of fate
Bocs a képek minõségéért jobb nincs.
Megjelenés: 2008 február 26
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Mi jöhet még...
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Kinn is van <#rolleyes>#rolleyes>
Nekem meg pont az volt a bajom, hogy azt a buzi dual mode-ot belerakták.
Ja, meg a béna átlaganimés dizájn is borzalmas, mondjuk már a Dawn-ban is gáz volt. (-> aria wins)
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Szvsz a POR is kurvajó játék, mint ahogy az összes castlevania is. Én várom az újat(hátha az már megint a ds elé ültet végre).
El kell hogy keserítselek, mindegyik castlevaniában szinte ugyanazok a szörnyek vannak más kinézettel(vagyis mindben van zombie, skeleton, demon, meduza etc etc.) gyakorlatilag csak a fõbossok mások , de hogy mégjobban elkeserítselek még azok közül is van amelyik mindegyikben benne van(pl death).
Megleptelek? 😊
-Nincs pisztoly mint az elõdjében.
-semmi újítást(a dual mode-on kívül) nem vittek bele a Portraitba,ugyanazok a szörnyek.
-Legnagyobb negatívum:megszûnt a fegyver gyártás/kotyvasztás...
Nem mondom hogy szar játék,sõt nem rossz,de csak akkor ha nemlétezõnek vesszük az elõzõ részt...
Számomra visszalépés az elõdhöz képest,és nagyí csalódás volt.A dawn egy igen magas mércét állított fel lehet..de legalább egy centit is fejlesztettek volna a Portrait-n,ez lett volna a minimum...