24434
Nintendo DS/DS Lite
-
vamisten #20062 FFT A2 most megjelent vagy nem? Mert hivatalosan csak hónap végén jön majd..... Én meg már igencsak megörültem látva a banner végén :-(
Ne izgassatok fel, mert gyenge a szívem :-)
-
#20061 Sheltemet szidjad inkább... :C -
S8DJ #20060 Freeman pls a Contra 4-et ne vedd már le a banneről... Olyan jól mutat -
#20059 Kijott a Stratego jatek DS-re. Kivancsi leszek ra mivel anno nagyon szerettem a sima tarsasjatekot :D -
Tomek83 #20058 Na a Contra4et majd nem mondod könnyűnek:) Bár az igaz hogy easy-ben nem olyan nehéz,de aztán a normal már sokkal durvább.Amúgy én is a Zelda végén járok márcsak a fő bosst kell megölni,annak is az utolsó formáját. Meg a Sims2:Castawayt játszottam végig,olyan nagy pontokat nem kapott a kritikusoktól,de szerintem tökjó lett,az a tipikus alig bírod letenni játék.Lentebb szó volt a 2Ds Metroidokról,meg is néztem a Zero missiont,nem is olyan rossz. -
#20057 Egyetértek. -
timantes #20056 nem vagy egyedül , nekem se tetszik a játék... -
#20055 Tegnap ezelőtt a förmedvény előtt befejeztem a Zeldát... Nagyon frankó kis game volt, egy picit lehettek volna nehezebbek a Bossok, de hát ugye a Kezsuöl gémernek készült a játék és ez meg is látszik rajta. Ettől függetlenül finom kis cucc, sok ilyen kéne, jöhet a Contra 4 vagy a Professor Layton :) -
#20054 Ez egy elképesztően fos játék...Alapból rühellem az ilyen Emo -s hülyegyerekeket, de attól még lehetne jó a játék. Ez az idióta klikkelgetés a szörnyekre, a tonnányi idióta párpeszéd(Gyere utánam. Ne parancsolj nekem. De mi egy TEAM vagyunk)...háát..asszem kihagyom. Akinek tetszik ne oltson le pls ízlések és pofonok. Számomra ez eddig Ds -re a legsz*rabb játék :) Annak ellenére, hogy pl gamespoton 9.0 golden awardja van :) és mindenki majd elcsöppen a játéktól. -
#20053 Ezt írtam le én is.
:D
Amúgy el kell menekülni. Select gomb talán aztán bökj rá... -
#20052 Basszus ebben a World ends with youban azt se tudom hogy lehet megütni a békákat. Hogy kell ezt irányítani? Csak rohangálok össze vissza. -
dsg #20051 Sikerult vegul. Az F1 volt a hunyo. (Tomek, nem ajanlom a mutetet) -
orkenyid #20050 Igen :) -
#20049 Köszi, közben rájöttem (Isle of frost amúgy és az Azurine hiányzik) -
#20048 isle of ruin. -
#20047 Pont most próbáltam. 10 perc után azt mondom rettenetesen szar, nem értek belőle semmit azt sem tudom mit csináljak.
:)))
Persze lehet ez az én szegénységi bizonyítványom.
:D -
#20046 Jájj gyerekek elakadtam a zeldában. Valamiért csak 2 pure metal lett meg a piros és a zöld. A 3. melyik islandon van? -
#20045 Miről szól a játék?
Amúgy a The world ends with you val játszott valaki? Nagyon istenítik ki kéne próbálni. -
dsg #20044 a free shipping az 1 csavarhuzora is vonatkozik?
-
dsg #20043 59 cent/6darab -
orkenyid #20042 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1887 :) -
#20041 miből volt az a csavarhúzó? viaszból? :O -
dsg #20040 vagy a csavarhuzot - megtortent
-
#20039 kisebb méretű, sima (tehát nem csillag-) csavarhúzóval. De csak óvatosan, mert lehet, hogy "elnyírod" a csavart vele. -
dsg #20038 Mivel tudom helyettesiteni a 3 agu csavarhuzot? -
dsg #20037 Kosz a segitseget, mindent elkovetek. -
timantes #20036 Kijött egy elég jónak omndható game: Midnight Play! Pack
csak NEMÉRTEM hogy egy ilyen kaliberű játékba miért nem tesznek Wi-fi módot , neten egymás ellen lenne az igazi -
#20035 nekem 230v os wellerem van... mikor vettem, nemtudtam, hogy kerülendő..:( -
timantes #20034 alap fehér ds -
#20033 DS eladva:) (ha valakit érdekelt volna :D) -
#20032 Ja, akkor én is "féltem". Főleg, mert mindig jól megszivatott :)
Amlékszem, az volt az első játékom GBA SPre és az első Metroid is, amin játszottam. Kb 6x vittem végig. Azóta végigtoltam a Zero Missiont és a Prime-ot, most pedig a Preime 2-vel próbálkozok, meg a Huntersel (ami sajna elég szar). -
PHM #20031 Az érzékenyebb elektronikára az összes 230 V-os fűtőszállal rendelkező páka veszélyes.
Ezt én sem igazán hittem, míg nem tapasztaltam a saját káromon.
Jómagam 50 W-os Wellert használok többnyire, 8-as hőértékű heggyel.
Ezzel is lehet SMD alkatrészeket forrasztani minden gond nélkül, csak gyakorlat kell hozzá.
A dolog titka a gyorsaság. Kb. 1 mp alatt kell a forrasztást elintézni.
Ennyi idő elég az ón megolvadásához, a nyák viszont alig melegszik meg.
Hőfokszabályzott pákánál nincs egyébként jelentősége a névleges teljesítménynek. -
#20030 Nekem a Fusion olyan volt, mint egy interaktív horrorfilm. Ha hallom a SA-X lépéseit, a mai napig a hideg futkos a hátamon. Remélem kapunk 2D-s Metroidot újfent.
A Zero Missiont külön nem említem, mert minek? Alapmű :) -
#20029 Nekem ne mondd nekemis a metroidok voltak a kedvencek GBA -n. Fusion / Zero mission szintű játék Ds re maga lenne a kánaán... Még jó hogy legalább Castlevaniák vannak valamint Contra 4 és ugye jön a metal slug...Különben semmi profi 2d scrollozós játék nem lenne. -
xBIGMONEYx #20028 nekem Ice Blue. -
orkenyid #20027 Mi gond van a 230V-os pákával? Én úgy tudom csak a 230V-os pillanatpáka veszélyes az érzékenyebb elektronikára....
Amugy 15W felett könnyen megégeti az érintkező felületeket ilyen kis méretbe :/
Ja, és az ólommentes forrasztóónt is jobb kerülni, nagyon nehéz vele szépen dolgozni...
-
#20026 Reménykedjünk, hogy ha kész lesz, majd átportolják a Metroid Prime 2D-t DS-re... hajj, de szép lenne :) -
#20025 Pedig nagyon kéne, mert a HUnters elég gyengus lett és hiányzik is a Fusion hangulata után, mert az nagyon ütős volt. -
#20024 Fekete lite. -
#20023 Nincs sajnos :( Bár még nincs kizárva, hogy lesz egyszer Metroid: Dread néven. De semmi konkrét csak találgatások és pletyka.