Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra vevõ lennék.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
én árulom vaciúj bontatlan supercard ds one-t, 13500 a postát állom.Vaterán is hirdetem.
http://www.vatera.hu/supercard_ds_1_jatek_mp3_filmlejatszas_csak_13500_51257117.html
Teljeskörû (GBA+DS) megoldásként az egyik legjobb.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Legalább kétszer annyian látogatták a hirdetést, mint máskor.
Ha megnézed a termékeimet, találsz ott más érdekességet is...
Egy haveromnak kellene ilyen kártya
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
(amúgy 012 ha valakinek esetleg kéne)
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Nem emlékeztek hogy a Shotgun zárkódját honnan lehet elõbányázni?
10-nél nem több alkalommal volt a gépemben, mert nem túl soká jött a Passcard 3, ami persze szintén feleslegessé vált az M3 Simply jöttével.
Ma ez már jószerével technikai kuriózum, gyakorlati haszna semmi.
Kidobni sajnáltam, gondoltam, hátha valaki gyûjti az ilyesmit.
Persze, ha zavar téged, akár le is törölhetem...
PSP & DS RULEZ!
Tud magyarul is, kezeli az ékezetes karaktereket.
Letölthetõ innen:
BF3: csucsorr
DS-en az ÉKEZETES ( éáõúûóüö ) betûkkel ellátott szövegeket ( .txt ) milyen progival lehet olvasni, hogy normálisan megejlenjenek????? ( most furcsa jelek vannak helyettük ha megnyitok egy olvasnivalót és olvashatatlan a szöveg ).
gyors segítség jól jönne , köszi.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
PIHAPI DS , ezt meg tök aranyos játék lehet 😊

porki fagyok fállalon
Castlevania meg rulez,bár még mindig nem hivatalos az infó,de elég valószínû hogy jön a 3.rész DSre.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Sonic-ban NAGYON minimális a szöveg, Marioban szintén... aki még azt sem bírja ki annak betûfóbiája van :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.