Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
nekem van, csak - gba....

Inkább M3 DS Real - Rumble & GBA Expansion Pak-ot szerezz!
Arra vevõ lennék.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Ha valakinek kell én 10 ezerért is tudok szerezni Supercard DS One SDHC-t <#eplus2> Még úgy is jó üzlet... nekem... <#vigyor2>
Borgi
ez nekem nagyon zümpátis >:C

porki fagyok fállalon

butyokanime
Asszem már nem árulod😊 legalábbis vatera szerint.<#smile>

PSP & DS RULEZ!

hopp privátba ment volna,bocsi😊
szia!

én árulom vaciúj bontatlan supercard ds one-t, 13500 a postát állom.Vaterán is hirdetem.
http://www.vatera.hu/supercard_ds_1_jatek_mp3_filmlejatszas_csak_13500_51257117.html
kisgabo
én is.... mert slot1 karin nem megy a gba.

Ezt használom én is.
Teljeskörû (GBA+DS) megoldásként az egyik legjobb.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Az EZ Flash-rõl mi a véleményed?
oké 😄
Semmi gond, legalább hozott egy kis látogatottságot. 😊
Legalább kétszer annyian látogatták a hirdetést, mint máskor.
Ha megnézed a termékeimet, találsz ott más érdekességet is...

akkkor ird már le hogy hogyan müxik rajta a lameboy , mert ha elindítom akkor fekete képernyõ jön be és semmi más, köszi, ja és ha a segítségeddel tudok GBA játékokat futtatni akkor örökéletre hálás leszek neked! 😊

köszönöm szépen az infót!
Egy haveromnak kellene ilyen kártya
Keviny
mit? a lameboyt? viszi az ahogy illik.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

nekem pont ez a kártyám van , tökéletesen megvagyok elégedve vele! minden DS játékot visz , minden elérhetõ emulátort futtat ( kivéve a gameboy-t ) , filmet , zenét és minden homebrew programot futtat. jó vétel!

nem nem zavar csak nem jól olvastam az árat azthittem 15.000ft bocsánat
errõl mi a vélemény?
Keviny
megvan köszi. egy youtube-os video walkthruban megtaláltam.

(amúgy 012 ha valakinek esetleg kéne)

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Szerintem nézd meg a gamefaqs oldalon,ott biztos fent van.
Robocalypse jó kis stratégiai játéknak tûnik.

Keviny
Srácok, a Dementiumot kitolta valaki?
Nem emlékeztek hogy a Shotgun zárkódját honnan lehet elõbányázni?

jóez még szórakozni vele... lehet belõle csinálni soros adaptert (GPS-t stb.. rá lehet dugni így) meg ilyenek.. 😊

Az egyik hazai konzolboltban sózták rám 8000 Ft-ért, kezdõ DS tulaj koromban.
10-nél nem több alkalommal volt a gépemben, mert nem túl soká jött a Passcard 3, ami persze szintén feleslegessé vált az M3 Simply jöttével.
Ma ez már jószerével technikai kuriózum, gyakorlati haszna semmi.
Kidobni sajnáltam, gondoltam, hátha valaki gyûjti az ilyesmit.
Persze, ha zavar téged, akár le is törölhetem...

ugyi?
kisgabo
azta, elég modern cucc... <#zavart1>

Köszönöm szépen a segítségeket!! <#worship> Mûködik.

butyokanime
Ezt a srácot ismerem😊 jóarc, ezzel foglalkozik!Mármint konzolokat és hozzá játékokat árul.Szentem tuti továbbadja +10 ezeré 😊

PSP & DS RULEZ!

Áthidaló megoldásként a DSOrganize-ot ajánlom.
Tud magyarul is, kezeli az ékezetes karaktereket.
Letölthetõ innen:

DSOrganize tökéletesen megjelenít minden karaktert.

BF3: csucsorr

SEGÍTSETEK!!!

DS-en az ÉKEZETES ( éáõúûóüö ) betûkkel ellátott szövegeket ( .txt ) milyen progival lehet olvasni, hogy normálisan megejlenjenek????? ( most furcsa jelek vannak helyettük ha megnyitok egy olvasnivalót és olvashatatlan a szöveg ).

gyors segítség jól jönne , köszi.

jó nagy balek volt aki ennyiért eladta,aki megvette meg nagy mázlista😊
KILLER2
Nem rossz ár.

Töltsük le az internetet!

butyokanime
Aki DS-t akar venni!

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=52206651

PSP & DS RULEZ!

Keviny
30-35öt lazán.

Hát mivel ingyé volt és "csak" az r4-re költöttem, tudok érte annyit kérni, hogy megérje ár szempontból. Az már más kérdés, hogy tényleg nehéz megválni tõle, de Wii-t akarok venni az árából, szal nem mennék messzire. 😄

Borgi
ne add el, annyit nem adnak érte hogy megérje :*(

porki fagyok fállalon

Gyors kérdés: Egy fehér chello-s lite, (8 hónapos), teljesen jó állapotban, Hori fóliával, ami mondjuk kicsit buborékos és R4+PNY japán 1gb micro sd-vel mennyit érhet, ha el akarnám adni?

Anubys
Ez ennek a Mazes of Fate-nek a remake-je. Anno reklámoztam a GBA topicban, de senki sem úszott rá, pedig rohadt jó volt már a GBA verzió is (kb. olyasmi, mind grafikailag, mind a játékmenet, mint a Lands of Lore 1 volt még a DOS-os idõkben). A GBA verziót 32 óra alatt nyomtam végig, és a képek alapján ebben van némi extra (az utolsó elõtti képen lévõ monszta pl nincs a GBA verzióban.) Nekem fullosan bejött anno, még meg is rendeltem az eredetit külhonból (itthon sajnos nem jelent meg)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Maze II DS , ígéretesnek tûnik.

PIHAPI DS , ezt meg tök aranyos játék lehet 😊

kisgabo
lálll.

nem rpg-re gondoltam...ezzel csak a belinkelt screenshotra utaltam amit ide benyomott valaki a hzs-m elõtt 2-õvel.Azaz hogy ott oké..de mondjuk ha egy japán anime akciójátékkal játszol vagy egyszerû szaros puzzle-val mér kel ennyit pofázni komolyan...Lehet a japánok megõrülnek a szövegekért,de ez sok.Egy japán akció gémtõl ezt várom:bumm bele a közepébe,minimális felvezetés az is inkább képi legyen.Játékgyilkos szövegelés pont
Borgi
egyéssz finom. néhány ablaknak méretét lecsökkentené-k ugy mint ahogy a képernyö tetjén a gombok vannak, akkor full élvezhetõ (Y)

porki fagyok fállalon

Nekem is pont a MarioTennis jutott eszembe,fél óra után feladtam,egy teniszjátékben nem kellett volna annyit pofázni.
Castlevania meg rulez,bár még mindig nem hivatalos az infó,de elég valószínû hogy jön a 3.rész DSre.
kisgabo
köcce. 😊

kisgabo: Kint van az új OpenTTD DS Alpha verziója, KATT! <#smile>

Háát.. azért van, ahol rohadt hosszú intro van. Pl. a Camelot által fejlesztett Mario Tennisben tényleg vagy 20-30 percig tartott a bevezetés, pedig el lehet képzelni, milyen mélységû sztori van egy nyüves teniszjátékban...

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Tinman
Arra próbáltam ráfényesíteni, hogy sztori nélkül bukta egy RPG.

Sonic-ban NAGYON minimális a szöveg, Marioban szintén... aki még azt sem bírja ki annak betûfóbiája van :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.