Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multiban is ki akarom próbálni mindenképp😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
börtönablakába: C Am F G ;C
;>
különben kontrát kcsiit föladtam, elégé birom különben de nemtom... egyser 4dik vagy 5dik pályáig eltudtam vinni, demár valahgoy enmtom.. régen játszadoztam vele :C
porki fagyok fállalon
Én elvoltam a kis pengetésekkel, lehetõségek pepecselésével...
Nem is játék, inkább "hangszer"... unalomûzésre, kreatívkodni nem rossz😊
kirpobáltame zta jam-et, elég jopofa dolog ez, jo hogy van benne ilyen free-play 😉 komolyabb efektek vanna benne mint amik nekem vannak idehaza originál gitárhoz 😮
de nagoyn vagány eljátszani a börtönablakábant ds-en ;-)
(nem okoskodásképpen: ami van benne bobmárli (eztaz egy számot ismerem aközül ami bennevan) amikor megnyomod a demo-t akkor a gép nem jol tudja a ritmusát :C)
porki fagyok fállalon
Kínszenvedés talán?😊
Én nem kicsit vagyok hozzászokva a NAnostray féle mókákhoz... 😊 Igaz azt nem vittem végig, csak belekóstoltam.
valóban nem tuslok pálya, de nem vagyok én az ilyenhez hozzászokva, miynár kiprobálom jam seesionst :C
porki fagyok fállalon
VAgy még a régi 1esrõl?
Úgy hallottam az egy ilyen 1 délutános kaland..
2ds (oké 3ds körítéssel) lövöldék a legjobbak (Gradius, R-Type...) ilyeneket többet látnék szívesen DSen...
porki fagyok fállalon
vagy oké, kövezzetek meg, programozási célokra kellenek ezek a kütyük ?😊
BTW: Valaki kóstolta a Jam Sessionst? Szerintem nagyon baró lett😊
Új Advance Warsról mi a véleményetek?
"mennyiben más" mint az eddigiek?
és harmadik kérdééés: Contra4et végigúzta már valaki legleglegen?😊
0 választ várok, hiszen jáccani nem szokás😛 csak kártyákatadnivenni😛P
egy hozzászóló: xy kártya eladó tizenhárom félért
én: azt én tízért szerzek bárkinek
másik hozzászóló: ménemrendelteknetrõ
én: mert akkor a tizenháromfél ötbe fájna
És ekkor kapcsolódtál be te a sztoriba az M3 full pakkal - ami még mindig csak kilencfél
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
porki fagyok fállalon
porki fagyok fállalon
Gratula a fejlécért, meg a faszántos szövegbeviteliboxért😊
amúgy realhotstuff.com.
dhl és társai = $25~30
De gameyeeah nem is a legjobb árakkal dolgozik <#eplus2>#eplus2> csak a másik helyeken épp nincs M3 Real... <#rinya>#rinya>
Egyébként én TTDS-t vennék (R4 klón, SDHC-s, rumble pakkal $26). Így olcsóbb és talán még jobb is mint M3, support terén legalábbis tuti. <#nyes>#nyes>
( If you have some trouble to pay with the paydollar, then please try the Paypal. )
2: Igen, erre gondoltam, és tartom az ajánlatom. Tehát mikorra tudod prezentálni?
Mikorra tudod hozni? 😊
Eladási adatok!