24434
Nintendo DS/DS Lite
-
dsg #20143 Nem.
Megforrasztottam mindket fuse-t, hulyere teszteltem (max hang, max fenyero), mukodott, aztan osszeraktam. Az elso jateknal megallt. Most nincs turelmem megint szetszedni. -
Tomek83 #20142 Nem tudom,nekem nem volt R4em,te láttad mindkettőt.Te tudod hogy melyik jött be jobban,de mostmár kijön a Sakura hivatalosan is,egész jó rendszer lett,meg ha akarsz GBA játékokat nyomatni,akkor jó a gba expansion pack.
Ja és működik rendesen a Lite? -
dsg #20141 Azt hittem vki beleturt elottem. Nem tudom latszik-e a kepen az F2-s. Eletem elso forrasztasa. -
orkenyid #20140 Mindegyik össze van firkálva :)
R4=M3, szóval ugyanazt tudják. -
dsg #20139 En ma akartam visszacserelni az r4-emet m3-ra.
Ne tegyem? -
dsg #20138 [img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/20080612215051CIMG7268.JPG[/img][/url]]Bocs! -
dsg #20137 Az nem tul jo, ha ossze van firkalva, ugye? kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080611235111CIMG7268.JPG -
#20136 Oké mostmár pihenj picit...Egyszer egy hirdetés oké, de hogy naponta ugyanaz...ez nem apronet
Amennyiben mindenáron sg.hu n szeretnéd akkor ez megfelelőbb topic rá:
-
#20135 Köszi, itt néztem először...
-
#20134 Válogass :) -
#20133 Létezik valami könnyen érthető, Heroes Of Might And Magichoz nagyon hasonló körökre osztott stratégia?
Advance Wars-on kívül. :) -
orkenyid #20132 100%-os minőségben sajnos nem, a 32khz-es resampling miatt :P
Amúgy kicsit tényleg sok érte annyi pénz...
-
#20131 oké, elég lesz, látom el akarod nagyon adni... egy jó tanács: csökkents árat!! aki ennyiért megveszi az meg is érdemli. csak egy példa de leírom, hogy én mennyiért vettem... ds lite majdnem új 18e, dstt kártya 2 gigás kártyával 4e, bőr tok plusz képernyővédő fólia 1,5e, az élmény meg ugye felbecsülhetetlen :D -
huntofa #20130 update: Tényleg van egy tök ugyan ilyen anime , "Nanatsuiro Drops" néven kell keresni. Aki szereti az animéket és DS-e is van az a mesével együtt páratlan élménnyel fog gazdagoni. -
huntofa #20129 ÚJ ETALON született japánéknál, aki tudja mindenképp próbálja ki!!! ( 2 óra játék után biztosan állítom hogy bannerban a helye )
Nanatsuiro * Drops DS : Touch de Hajimaru Hatsukoi Monogatari
Tapasztalat: Elindítottam a játékok , valami eszméletlen szép intro fogadott, zene és grafika magával ragadó , egyik legszebb , vagy a LEGSZEBB intro amit valaha DSre csináltak. Intronak vége bejön a menü: ez szép színes , igazi hangulatfokozó , ráadásul angol. Játék egy interaktív animének fogható fel ami minijátékokkal van feldobva! A szereplők mozognak( szemük , szájuk , vagy épp csillognak villognak van minden ! ), a játék teli van pakolva átvezető videókkal! GYünyörű zene , fantasztikus játékélmény , extrák. nálam bekerült a top 10 be. bámulat
ui.: Aki nem szereti az animéket , az óvatosan próbálja, mert elvileg valami szerelemszimulátor anime féleség :) Ráadásul van valami anime is amire készítették. -
kozmiviktor #20128 Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+műanyag tok
Eladó! ( Egy Nintendo DS lite konzolgép, szép ,karcmentes műanyag tokban tárolva, M3 DS real kártyávával, ami képes akár 100%-os minőségben a Zenéket, Videókat és játékokat is lejátszani. Dobozok,papírok és egyéb alaptartozékai megvannak ,illetve egy képernyővédő fólia és egy csuklópánt és egy rumble pack járul hozzá. (1gb memória,8gb-ig bővíthető). Érdeklődni : [email protected] [email protected] 06703831865 Csere érdekel: Nintendo Wii , Okostelefonok.
Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+műanyag tok
Ár: 32000 Ft
Feladó: Kozma Viktor
Telefon: 06703831867
-
Tomek83 #20127 Nekem M3Realon nem megy,elsőnek betölti,játszok egy menetet,aztán megy a mentés folyamatosan,szóval kikapcs,utána meg már corrupt data és ismét saving folyamatosan. -
dsg #20126 Nekem R4-en fut, sztem jo, de pokerbe ha all int mondasz agyonver a gep. -
thebluesnote #20125 Be lehet állítani, hogy a gép átvegye a csaj irányítását. Full manual, idő után átveszi, vagy full auto. Van minden, mint karácsonykor. Egyébként normál ellenfeleknél nem is kell a csajjal törődni, bossoknál meg nem olyan nehéz rá is koncentrálni egy kicsit.
Na mindegy, nem akarom védeni a játékot, elsőre én is abbahagytam a békáknál, aztán a hájp miatt adtam neki még egy esélyt, de valóban kissé túlértékelt. -
#20124 Megjött az M3DS Real-em, a tokom, a képernyővédő fóliám (Gameyeeeah rulz), de az ezüst DSL-em még mindig nem jön :( -
#20123 A tűzizé még megvolt, de azt nem vettem észre, hogy a csajt is irányíthatom...
:DDDDDDD -
huntofa #20122 nincs rajta semmi védelem! nálam supercard-al tökéletesen megy -
#20121 Ne félj, lesz az jobb is. Utána már lent megy a béka vagy valami más ellenfél, de a lényeg nem változik (csak ott már van tűzizét is, a cerkával tudod iányítani) és eközben fent egy csajt kell a 4 gombbal vagy a 4 nyíllal irányítani. -
#20120 Én odáig nem jutottam el, a békaharc után kikapcsoltam annyira idióta volt.
:S -
Tomek83 #20119 Ki akartam próbálni a Midnight Play Pack-et,de valami másolás védelem van benne,lehet ellene valamit kezdeni? -
#20118 Hát nem tudom. Nekem főként ez a 2 képernyős harc a bajom, hogy nyilakkal a csajt és az érintővel meg a csávót irányítod. -
thebluesnote #20117 Nem olyan gáz pedig. Csak az a varázslat irányíthatatlan, amit kezdéskor kapsz. -
#20116 Jól van, akkor nem vagyok egyedül. Frankón nem értem, hogy hogy kaphatott az 9 pontot, egy rakás szar az egész. Tényleg sok értelmetlen párbeszéd, irányíthatatlan, értelmetlen harcok, stb. A játék maga szép, tényleg el van találva a graf, de az szart se ér, ha a játék egy rakás szar. -
#20115 Köszönöm. -
S8DJ #20114 jó a banner :) -
Tomek83 #20113 Talán elsőnek a Portrait of Ruinnal kellene kezdeni,ha az tetszik akkor a Dawn of sorrow is fog.
Ha viszont Dawn of sorrow-val kezdenél,akkor talán elsőnek az Aria of sorrowt(GBA) kellene végignyomni,mert a történet ott kezdődik. Bár igaz nekem is előbb volt a Dos utána pedig az AoS. -
#20112 kissrác koromban megvolt a Castlevania 2 Gameboy-ra.
a kedvenc játékom volt...
...a DS-es CastleVania-k viszont annyira nem jöttek be... lehet azért mert kicsit mangásra sikeredett, a mangát meg alapból rühellem... -
timantes #20111 na emberek , belekezdek ebbe a híres Castlevania-ba DSen , annyira jónak tartottátok fórumon hogy ezt végig kell pörgetnem. Remélem nem kell majd benne csalódnom, eddig még egy Castlevania játékhoz sem volt szerencsém. -
#20110 Olvasd el a ##20054 56 57 es hozzászólásokat :) Szerintünk is egy fos, pedig csak olyanokat lehet olvasni róla szinte, hogy "legeredetibb játék dsre" , forradalmi újítások stbstb :) Ezért b*sztam ki a bannerból is. -
#20109 Kipróbáltam ezt a híres The World Ends with You-t. Tetszik ez itt valakinek? Én drankón nem értem, hogy gamespoton mire kapott ez 9 pontot. Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem jön be. Maga a játék szép, de ez a 2 képernyő harcnél nagyon nem jön be, nem bírok 2 helyre figyelni. Első epizódját vagy mifenéjét megcsináltam, de asszem ennyi elég is volt. -
kozmiviktor #20108 hát remélem is :D köszi :) -
timantes #20107 szépen feladtad ide a hirdetést grat. , remélem minél hamarabb találsz vevőt -
#20106 Eladó egy régi fajta DS, nem a Lite.Fekete szinű, tökéletes álapotban, alsó felső képernyő fóliázva. Ár:15.000 -
kozmiviktor #20105 Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+műanyag tok
Eladó! ( Egy Nintendo DS lite konzolgép, szép ,karcmentes műanyag tokban tárolva, M3 DS real kártyávával, ami képes akár 100%-os minőségben a Zenéket, Videókat és játékokat is lejátszani. Dobozok,papírok és egyéb alaptartozékai megvannak ,illetve egy képernyővédő fólia és egy csuklópánt és egy rumble pack járul hozzá. (1gb memória,8gb-ig bővíthető). Érdeklődni : [email protected] [email protected] 06703831865 Csere érdekel: Nintendo Wii , Okostelefonok.
Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+műanyag tok
* Ár: 35.000 Ft
* Feladó: Kozma Viktor
* Telefon: 06703831867
-
timantes #20104 elnéztem , ott van mellette , sry