Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keviny
vagy rendezzünk topiktalit, jól bepiálunk aztán az est fénypontjaként beállít a tag a rendelt motyókkal és akkor nyomunk egy kis multiplayert... ehh.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Keviny
"írott DS játék"

na aztán mire írja ki? füzet hátuljára?

tudjátok mit tennék ha idõmilliomos lennék?

felhívnám a tagot, és kedvesen megrendelnék tõle öt játékot, még meg is kérdezném hogy mit ajánl.

aztán találkoznék vele valahol és mikor nyújtaná át a cédét, amire "kiírta" elõkapnám a DS-t és bután megkérdezném hogy: "ezt hova kõ berakni?"

...majd egy ormótlan brutkó pofonnal a gyerek falrakenõdik.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

KILLER2
Asszemén ezentúl a játékok sorszámát fogom árulni jó pénzért (vagy lehet, hogy csak a címét kellene?) 😊
Ezekhez már kell bõr a pofára, de bõven. De azt mondom, hogy aki olyan hülye, hogy egy ilyenre jelentkezik, az meg is érdemli. Viszont holnap asszem felhívom ezt a gyereket és megmondom neki, hogy tanuljon meg írni.

Töltsük le az internetet!

A múltkor valaki a linket árulta jó pénzért.
Azért ehhez már pofa kell.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Sephi
Lol, tele van a net ingyen helyekkel. Meg csak nem is kell torrent a DS gamakhoz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azon gondolkoztam,hogy vajon kijelentkezhet erre a hírdetésre. Szóval van-e olyan akinek van otthon kártyája,de fogalam sincs arról hogy hogyan lehet letölteni játékot.
Ha genya lennék,akkor én is tennék ki hírdetést,hogy 4db játékot írok 2000ért😊 Vagy 5-öt 1900ért😊
Neduddki <#vigyor0>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Borgi
bozalommal forduljatok hozzá :C

porki fagyok fállalon

Csibe001
5DB játék 2000???Hihetetlen... 😄

Csodás hírdetés,még csodásabb hejjesírással:
http://apronet.hu/one.php?adid=6836765
Sephi
Köszönöm. Kb ot órája nem tudok róla leszakadni 😄

Isten egy játék!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KILLER2
Pontosan, de ez nem is ide tartozik. A router épp erre jó, elosztja a netet és mivel a PC is csak "kapja" a routertõl a netet, ezért nem kell az hozzá.

Töltsük le az internetet!

Hellósztok!
ha vennék egy wireless-es (antennás) router-t és nem lenne bekapcsolva a számítógép akkor is lehetne multizni DS-en?
ds menyire jól használható mp3 lejátszóként?

shenmuedc
Hát ez kép sem lett valami jó<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
shenmuedc
Kinézetre tényleg úgy néz ki mint az ifone. (de természetesen nem az!<#vigyor2><#vigyor2>)

Egy my audio m600 ( a gamestar januárban tesztelte a gamestar tv-n)
Nagyon jó kis lejátszó csak egyszerûen nem használom (1hónapos eddig két filmet ha megnéztem rajta még a fóliát sem húztam le))

ha nem akarsz várni a hazai megjelenésig , a net ,, sötét bugyraiban" tegnaptól már beszerezhetõ az angol verzió...

Milyen mp4 lejátszó? Típust tudsz mondani?

Ha az egy iPod Touch, akkor mondd meg hova küldjem a kártyát. 😄

BF3: csucsorr

shenmuedc
Nem cserélne el velem valaki egy 3" kizeljzöjû érintõképernyõs mp4 lejátszót (vadonat új!) egy ds törõkártyára+giga memóriára?
Hali mindenki !

Nem játszott itt valaki a madagascar-ral , mert akkor segíthetne nekem , nem tudok benne menteni, és nem igen tudom , hogy kell ?!
Próbálgattam, járt nálam a nagyon nagyon várt FF: Revenant Wings, de iszonyú csalódást okozott. Igazán más játék nem izgat DS-re, PSP-re annál inkább... Meg a PSP sokoldalúbbnak érzem, mint a DS-t, azért döntöttem úgy, hogy megválok tõle.
kisgabo
1 játéka van, lehet nem próbálgatta.... nem rossz a PSP, de a DS játékérzés más...

Azt tanácsolom hogy próbáld ki a gépen az eddigi top 10 DS játékokat és ha tényleg nem tetszik a gép akkor add el...

ez a játék engem is érdekelne. sõt még eredetiben is hajlandó lennék megvenni.

Sziasztok!

Eladó egy 4 hónapos, 2008.10.05-ig garanciás, nagyon jó állapotú, alig használt fehér Nintendo DS Lite töltõvel, eredeti stylusával, karc- és ütõdésmentesen, 1 játékkal.
Sajnos, ez a konzol nem az én világom, egy PSP-t jobban ki tudnék használni, mint ezt.
Árban megegyezünk, de PSP csere - természetesen ráfizetéssel - is érdekel!

E-mail: cortez71 kukac gmail.com, msn: cortez71 kukac freemail.hu
Sephi
Professor Layton ez nagyon érdekel ez a játék!

Mikor jelenik meg nálunk?

az ellenfél inteligenciája borzalmas,a fõhõs pedig össze vissza csapkod a karddal,ki sem védi az ellen,ennek ellenére nem mindig sérül a tiszta találattól...gyengébbnek látom így videon ezt a gémet mint a karib tenger kalózai 3-at...valamiért az ugrik be errõl.
na végre legalább lesz egy rendes fps ds-re
Sheltem
Hát ez elég szar mit ne mondjak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

C.O.R.E.

egy újabb FPS DSre!!

egy újabb gondolkodós játék a láthatáron és ígéretesnek tûnik.

Best of Tests DS

megerõsítem , a játék megvalósitása a Gameloft részérõ = a mobiltelefonos ürülékekkel... ráadásul mintha szaggatna a játék , nincs stabil framerate a játék maga elég jó lenne, ez egy olcsókategóriás játék

pff én meg nem tudom letölteni 😄 . Amugy milyen lett hogy "szar"??
Ellítólag jó nagy szar lett :-( pedig vártam

meglesem.kösz hogy szóltál
Kijött az Assassin's Creed!

Denes888
Várjál kisgabo. ne tiltcs le. Én azt hittem, hogy a használtadat adod ennyiért.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Erre csak egy dolgot tudok mondani: Patapatapatapoooonnnnn!!! <#vigyor> És már nem is kell sokat aludni...
Eladó egy egyszer használat új NEW SUPER MARIO BROS játék NDS/NDS Lite-ra!! Alapár nincs meghatározva, akit érdekel a játék írjon privit egy ésszerû árajánlattal!

Boltban az ára: 11.999,- , mivel nincs ár meghatározva, így töredékéért ellehet vinni.

Kipróbálási lehetõség VAN!!!

Saját készítésû képek:

Játék kép:
http://www.ilounge.com/images/uploads/nsmb1.jpg

ui.: KPra van szükségem , légyszi akinek kell az irjon, vagy próbáljatok szerezni egy vevõt. Köszönöm

ReTeK
nanostray nekem is nagyon bejövõs <#finom>

CHEAPBOY
Akinek nem inge ne vegye magára😊

Amúgy meg grat a kocka gyûjteményhez, szép mennyiség (DS dettó), (PSP azazmegminek az embernek?😛).

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
jah..

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

na jóvan Passcard 8 4ever!!! 😄
Félreértetted a dolgot.
Az M3 full pakk nekem közel annyiba lenne, mint amit neked ajánlottam érte.
A hercehurca megspórolása megérte volna a különbözetet.
Fizetni pedig az áruért szeretek, kézbe. Amúgy béke van, nem kóstolgatni szándékoztalak.

lehet házilag szerkeszteni Nintendo DS játékot?
Hát hallod... nekem van egy R4DSem, spec arra hogy belekukkantsak melyik játék milyen. 21 gyári DS játékom van, meg vagy 40 gamecube, és 10 psp és egy halom PCs. Kábé ennyit a varezról. <#vigyor2>

Az a pengetõs dolog nekem nagyon nem jött be. Valszeg nem vagyok muzikális <#zavart1>