Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
na aztán mire írja ki? füzet hátuljára?
tudjátok mit tennék ha idõmilliomos lennék?
felhívnám a tagot, és kedvesen megrendelnék tõle öt játékot, még meg is kérdezném hogy mit ajánl.
aztán találkoznék vele valahol és mikor nyújtaná át a cédét, amire "kiírta" elõkapnám a DS-t és bután megkérdezném hogy: "ezt hova kõ berakni?"
...majd egy ormótlan brutkó pofonnal a gyerek falrakenõdik.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Ezekhez már kell bõr a pofára, de bõven. De azt mondom, hogy aki olyan hülye, hogy egy ilyenre jelentkezik, az meg is érdemli. Viszont holnap asszem felhívom ezt a gyereket és megmondom neki, hogy tanuljon meg írni.
Töltsük le az internetet!
Azért ehhez már pofa kell.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha genya lennék,akkor én is tennék ki hírdetést,hogy 4db játékot írok 2000ért😊 Vagy 5-öt 1900ért😊
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
http://apronet.hu/one.php?adid=6836765
Isten egy játék!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Töltsük le az internetet!
ha vennék egy wireless-es (antennás) router-t és nem lenne bekapcsolva a számítógép akkor is lehetne multizni DS-en?
Egy my audio m600 ( a gamestar januárban tesztelte a gamestar tv-n)
Nagyon jó kis lejátszó csak egyszerûen nem használom (1hónapos eddig két filmet ha megnéztem rajta még a fóliát sem húztam le))
BF3: csucsorr
Nem játszott itt valaki a madagascar-ral , mert akkor segíthetne nekem , nem tudok benne menteni, és nem igen tudom , hogy kell ?!
Eladó egy 4 hónapos, 2008.10.05-ig garanciás, nagyon jó állapotú, alig használt fehér Nintendo DS Lite töltõvel, eredeti stylusával, karc- és ütõdésmentesen, 1 játékkal.
Sajnos, ez a konzol nem az én világom, egy PSP-t jobban ki tudnék használni, mint ezt.
Árban megegyezünk, de PSP csere - természetesen ráfizetéssel - is érdekel!
E-mail: cortez71 kukac gmail.com, msn: cortez71 kukac freemail.hu
Mikor jelenik meg nálunk?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
egy újabb FPS DSre!!

Best of Tests DS

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Boltban az ára: 11.999,- , mivel nincs ár meghatározva, így töredékéért ellehet vinni.
Kipróbálási lehetõség VAN!!!
Saját készítésû képek:
Játék kép:
http://www.ilounge.com/images/uploads/nsmb1.jpg
ui.: KPra van szükségem , légyszi akinek kell az irjon, vagy próbáljatok szerezni egy vevõt. Köszönöm
Amúgy meg grat a kocka gyûjteményhez, szép mennyiség (DS dettó), (PSP azazmegminek az embernek?😛).
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Az M3 full pakk nekem közel annyiba lenne, mint amit neked ajánlottam érte.
A hercehurca megspórolása megérte volna a különbözetet.
Fizetni pedig az áruért szeretek, kézbe. Amúgy béke van, nem kóstolgatni szándékoztalak.
Az a pengetõs dolog nekem nagyon nem jött be. Valszeg nem vagyok muzikális <#zavart1>#zavart1>