24434
Nintendo DS/DS Lite
  • dsg
    Nekem is nagyon tetszik a Soul Bubbles. Sztem fantasztikus hogy nem felidegesit a Nintendo, hanem megnyugtat.
  • Nuki
    Pont kapóra jön a fakultatív autodidakta japán tanulási szándékom
  • huntofa
    nem is lesz amerikai/angol változat , sajna japán marad örökre
  • Nuki
    Én csak japán szövegeset találtam :(

Az intrója jó hogy ilyen szép, lefogadom hogy az anime openingje :D
  • Beast Machine
    Advance Wars - DD FTW! Nagyon jó, most kezdtem el! :)
  • huntofa
    Még az a jó hogy elég sokféle játék van DSre, igy mindenki megtalálja a magának valót
  • Nuki
    Hát ízlések és pofonok. :)
    Mostmár csak azért is kipróbálom egyszer :D
  • butyokanime
    Hát ez gáz :)
  • huntofa
    21 éves vagyok és már kb 5 órát toltam
  • butyokanime
    Énis megnéztem és egy hányás az egész...nem is érdemes kipróbálni... szerintem egy 10 éves sem játszana el vele.
  • Nuki
    Ez nagyon jól hangzik!! Utánanézek, köszi a tippet! :))
  • huntofa
    nagyon jól mutat a bannerban, megérdemelten
  • Tomek83
    Nem tudom mennyi egy alaplap,de szerintem 5-10ezer Ft között lehet.Jövő héten majd megcsináltatom,eddig nem volt időm foglalkozni vele. De inkább rábízom szakemberre,nem hinném hogy nekem sikerülne.
  • dsg
    Ha erzel magadban egy kis alkotokeszseget, probald meg a forrasztast. De figyelem! En ugy alltam neki, hogy az sem erdekelt volna, ha osszeolvad az egesz.
  • dsg
    Mennyi egy olyan? Van a dealextreme-nel?
  • Tomek83
    Csak jó volna ha megúsznánk egy forrasztással és nem kellene új alaplapot venni bele.
  • dsg
    Mar gyerekkorom ota erzem, hogy mas vagyok, mint a tobbiek
  • dsg
    Az ujjal nem volt semmi baj(rozsaszin), aztan vettem ezt(fekete) hasznaltan.
  • Sheltem
    Ez alapján banner frissítve
  • NeoMaN
    Hát ez tényleg kúva jó!
    :)
  • huntofa
    Soul Bubbles kijööööööööt!!! végigtoltam 3 tutorialt meg az első világ 2 pályáját , azt hiszem a DS legszebb és legegyedibb grafikás játéka!A zenét pedig átlehet állítani Surround(!!!) hangzásba is!
  • Tomek83
    Mondjátok azt hogy dsg kolléga nem egy műszerész zzseni,és meg lehet forrasztani ezt a szart.
  • fsgh
    Ennyire rossz?:D
  • NeoMaN
    :DDDDDDDDDDDDD
  • dsg
    forrasztopaka, three wing screwdriver, tengernyi turelem
  • fsgh
    Sziasztok! Gondolkozom egy DS vételén. Milyen kiegészítőkre van szükségem hozzá ha maximalista vagyok:P?
  • dsg
    Nekem megvarialt cheat-tel szokott lefagyni (R4, M3 is), nem hinnem hogy szerelni kell. Amugy Y-ra is ki szokott kapcsolni, mar a jovo hetet is osszeforrasztottam, de meg mindig csinalja.
  • Tomek83
    B gomb mizériánál kikapcs vagy újraindulás van,nekem fagyás nem volt. Szerintem csak véletlen lefagyott régebben nekem is volt 1x-2x.
  • Banyapapa
    hali.
    Ez a b gomb mizéria hogy kezdödik?
    Mer most castleben PoR-ban,gombnyomás (már nemtom melyikre is),alsó képernyö eltünik,játék megáll (zene megy,de fagyi).
    Vagy ilyen elöfordul csakugy bármikor (R4 van benne),vagy itt is szerelni kell majd.
  • Beast Machine
    vaterán nézted? ott gyakran vannak még garanciális gépek.
  • light00
    Ha jó lenne, nem írtam volna Nektek ;)
    Egy pöppet drágának találom...
  • light00
    Nem mondtam hogy kizárja egymást, csak apróhirdetéseken nem találtam ilyet, vagy elvesztette a papírjait, vagy nem volt garancia, vagy nemtudom, mindig volt valami, ami miatt a kettőt nem találtam egy helyen. :D
  • dsg
    Az remelem nagy kart csinal, mert 1 oraja zartam rovidre mindkettot (utobb az F2-t), es egyelore mukodik. Szted szetszedjem az F1-t? Vagy az mar szetolvadt a forrasztastol?
  • Beast Machine
    ajánlom a #20128-as hozzászólást.
  • NeoMaN
    Mindegyik ilyen szeritnem, a kettő miért zárja ki egymást?
  • light00
    Hy! Érdekelne, hogy nem lenne-e valakinek úgy eladó DSe hogy garanciával+okoskártyával együtt. Tudom érdekes, de ilyen felállásban kellene :D
  • Sheltem
    Neoman, ezt az url-t használd (ds) megjelenési dátumokhoz:

90% ban stimmelni szokott.
  • orkenyid
    Mindkét fuse-t nem érdemes rövidrezárni, mert ha zárlatos lesz valahol a gép, felrobban az akksi :/
  • NeoMaN
    Soul Bubbles trailerében a mai dátum van megjelenésnek.
    Első ránézésre elképesztő.
    :)
  • Totis
    A Banner nagyon jó lett!