24434
Nintendo DS/DS Lite
-
dsg #20183 Nekem is nagyon tetszik a Soul Bubbles. Sztem fantasztikus hogy nem felidegesit a Nintendo, hanem megnyugtat. -
Nuki #20182 Pont kapóra jön a fakultatív autodidakta japán tanulási szándékom -
huntofa #20181 nem is lesz amerikai/angol változat , sajna japán marad örökre -
Nuki #20180 Én csak japán szövegeset találtam :(
Az intrója jó hogy ilyen szép, lefogadom hogy az anime openingje :D -
#20179 Advance Wars - DD FTW! Nagyon jó, most kezdtem el! :) -
huntofa #20178 Még az a jó hogy elég sokféle játék van DSre, igy mindenki megtalálja a magának valót -
Nuki #20177 Hát ízlések és pofonok. :)
Mostmár csak azért is kipróbálom egyszer :D -
#20176 Hát ez gáz :) -
huntofa #20175 21 éves vagyok és már kb 5 órát toltam -
#20174 Énis megnéztem és egy hányás az egész...nem is érdemes kipróbálni... szerintem egy 10 éves sem játszana el vele. -
Nuki #20173 Ez nagyon jól hangzik!! Utánanézek, köszi a tippet! :)) -
huntofa #20172 nagyon jól mutat a bannerban, megérdemelten -
Tomek83 #20171 Nem tudom mennyi egy alaplap,de szerintem 5-10ezer Ft között lehet.Jövő héten majd megcsináltatom,eddig nem volt időm foglalkozni vele. De inkább rábízom szakemberre,nem hinném hogy nekem sikerülne. -
dsg #20170 Ha erzel magadban egy kis alkotokeszseget, probald meg a forrasztast. De figyelem! En ugy alltam neki, hogy az sem erdekelt volna, ha osszeolvad az egesz. -
dsg #20169 Mennyi egy olyan? Van a dealextreme-nel? -
Tomek83 #20168 Csak jó volna ha megúsznánk egy forrasztással és nem kellene új alaplapot venni bele. -
dsg #20167 Mar gyerekkorom ota erzem, hogy mas vagyok, mint a tobbiek -
dsg #20166 Az ujjal nem volt semmi baj(rozsaszin), aztan vettem ezt(fekete) hasznaltan. -
#20165 Ez alapján banner frissítve -
#20164 Hát ez tényleg kúva jó!
:) -
huntofa #20163 Soul Bubbles kijööööööööt!!! végigtoltam 3 tutorialt meg az első világ 2 pályáját , azt hiszem a DS legszebb és legegyedibb grafikás játéka!A zenét pedig átlehet állítani Surround(!!!) hangzásba is! -
Tomek83 #20162 Mondjátok azt hogy dsg kolléga nem egy műszerész zzseni,és meg lehet forrasztani ezt a szart. -
#20161 Ennyire rossz?:D -
#20160 :DDDDDDDDDDDDD -
dsg #20159 forrasztopaka, three wing screwdriver, tengernyi turelem -
#20158 Sziasztok! Gondolkozom egy DS vételén. Milyen kiegészítőkre van szükségem hozzá ha maximalista vagyok:P? -
dsg #20157 Nekem megvarialt cheat-tel szokott lefagyni (R4, M3 is), nem hinnem hogy szerelni kell. Amugy Y-ra is ki szokott kapcsolni, mar a jovo hetet is osszeforrasztottam, de meg mindig csinalja. -
Tomek83 #20156 B gomb mizériánál kikapcs vagy újraindulás van,nekem fagyás nem volt. Szerintem csak véletlen lefagyott régebben nekem is volt 1x-2x. -
#20155 hali.
Ez a b gomb mizéria hogy kezdödik?
Mer most castleben PoR-ban,gombnyomás (már nemtom melyikre is),alsó képernyö eltünik,játék megáll (zene megy,de fagyi).
Vagy ilyen elöfordul csakugy bármikor (R4 van benne),vagy itt is szerelni kell majd. -
#20154 vaterán nézted? ott gyakran vannak még garanciális gépek. -
#20153 Ha jó lenne, nem írtam volna Nektek ;)
Egy pöppet drágának találom... -
#20152 Nem mondtam hogy kizárja egymást, csak apróhirdetéseken nem találtam ilyet, vagy elvesztette a papírjait, vagy nem volt garancia, vagy nemtudom, mindig volt valami, ami miatt a kettőt nem találtam egy helyen. :D -
dsg #20151 Az remelem nagy kart csinal, mert 1 oraja zartam rovidre mindkettot (utobb az F2-t), es egyelore mukodik. Szted szetszedjem az F1-t? Vagy az mar szetolvadt a forrasztastol? -
#20150 ajánlom a #20128-as hozzászólást. -
#20149 Mindegyik ilyen szeritnem, a kettő miért zárja ki egymást? -
#20148 Hy! Érdekelne, hogy nem lenne-e valakinek úgy eladó DSe hogy garanciával+okoskártyával együtt. Tudom érdekes, de ilyen felállásban kellene :D -
#20147 Neoman, ezt az url-t használd (ds) megjelenési dátumokhoz:
90% ban stimmelni szokott.
-
orkenyid #20146 Mindkét fuse-t nem érdemes rövidrezárni, mert ha zárlatos lesz valahol a gép, felrobban az akksi :/ -
#20145 Soul Bubbles trailerében a mai dátum van megjelenésnek.
Első ránézésre elképesztő.
:) -
#20144 A Banner nagyon jó lett!