Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A számból vetted ki a szót. <#vigyor0>

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Annyt hozzátennék, hogy amit az ezpass 3 tud, azt a slot1-es kártyák is tudják, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy azokon futnak a DS romok.
Szvsz fölösleges pénzkidobás megvenni.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Akkor az az eladó bizony csúnyán át akar vágni 😊

Sheltem
Nézd. Ez egy Pass kártya, arra szolgál, hogyha slot2be flash kártyát veszel ez indítja el rajta a progit, magában ezzel nem tudsz kezdeni semmit, kell hozzá egy slot2 es kártya is. Ha nem akarsz gba játékokkal játszani ajánlottabb egy slot1 es kártyát venni, mint pl az M3 DS simply vagy az R4 DS.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

shenmuedc
Na most ezt nem értem. Most megy vele vagy nem?
Ezek szerint még ds játékot sem tud vagy mi?
Pedig az eladó szerint fut rajta. Még a moonshel is bár nem is egészen tudom mi az.
Sheltem
Még a vízbû is kiveszija zoxigélynt!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem, ezzel csak a SLOT2-ben lévõ kártyát tudod elindítani DS módba.

shenmuedc
Egy nagy kérdésem lenne.

Szeretnék venni használtan egy ezpass3 nevezetû kártyát na most az lenne a kérdésem hogy ez tud e videót+mp3-at esetleg txt-et lejátszani.

Ha valaki tud akkor kérem segítsen.Fontos lenne.

Esetleg véleményeket is szívesen vennék.

Köszönöm!
james69holden
rég volt, én úgy emlékszek h mielõtt bemész abba a szobába ahol a piano van, lesz a földön egy cetli, rajt dallamok és a hozzájuk tartozó betûk
ezt jegyzeteld le a notepadodba, majd vissza a zongorához érve felette a falon látsz egy feliratot: DEAD
ezt játszd le rajta az elõtte feljegyzett kotta segítségével
jutalmad egy kulcs v. kártya (má' nem emlékszek)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sheltem
GYerekek a Dementiumban a piánós résznél hogy kell továbbmenni mi a helyes dallam? Elakadtam :S

Persze amikor tõled akartam venni hasonló kártyát, 5000ft-ot keveseltél érte <#pardon1>

Hát én egyáltalán semmi különbséget nem vettem észre a bolti és a dealextremes kártya között... Csomagolás, minden dettó ugyanaz. Lehet nem volt szerencséd velük 😛

Szerk: májusba kaptak egy hamis Sandisk és Kingston szállítmányt, lehet abból rendeltél (ha taiwan van a kártyán, akkor igen)

Üdv!
Mi a legújabb dragon ball játék neve DS-re?

Akkor gondolom nem rendeltél még tõlük vagy sosem láttál még eredeti Kingston kártyát, vagy kizárólag nekem küldenek hamisat és senki másnak.
Ne értsd félre, nincs semmi baj a kártyákkal amit küldtek (mármint mûködnek, hálistennek), de azért köszönõ viszonyba sincsenek az eretivel, és ez már a csomagolásuknál kezdõdik. Ráadásul, így hogy õk (is) hamisat árulnak, drága is, ennél már van ócsóbban...
Igen, eredeti, japán kingston.

én most a Normal-on próbálkozok
kisgabo
superkey 4500.... nem vagy ocsó..

Sheltem
Civilization: Revolution

Megjelenés: Június

Sheltem
Még easyben se sikerült 😊

Rendeltél már tõlük Kingston karit? o_O
Contra 4-et ki vitte már végig Hard Mode-n?<#vigyor>
Miért lenne hamis? Nem az 😊

És persze annyi benne a kingston mint mondjuk a... samsung... <#nyes> (gyk. hamis)
én akkor inkább 2gb kingston-t veszek 😄
Sephi
A Rpofessor Layton c. jatekban csak nekem tûnt fel,hogy sok olyan puzzle van ami el van cseszve? Nem azért, de egybõl három is van amit nem jól magyaráznak...

Aztán ott van ugye a legbugosabb a Digitalis számok puzzle...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eladó:
Superkey: http://www.vatera.hu/superkey_54002620.html
Nintendogs: http://www.vatera.hu/nintendogs_dachshund_friends_53966016.html
Csere régi konzolra érdekel! (ha hibás esetleg akkor is)

Borgi
núb vagy..
:C

porki fagyok fállalon

2400ft+postaköltség
ReTeK
argep oldala is ad néhány használható találatot

Sheltem
Ezekszerint le vagyok maradva. Én legolcsóbban eddig 3400ért láttam.

ReTeK
bocs hogy beledumálok de elég sok fele ennyiért vagy alatta adják már

Sheltem
Gyerekek bár ez itt nem a reklám helye, de kötelezõnek éreztem szólni, az aquában most 2400Ft bruttó a Kingston 1gb Micro sd...
Soha nem volt még ilyen olcsó. Meló után veszek egyet.

ReTeK
igen, egy picit szaggat

Keviny
próbálta már valaki a Quake 2-t DSre?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

A konzol elkelt!
én se hiszek ezeknek a pontozásoknak , játszottam egy elulértékelt ( 3 körüli ) szerepjátékkal DSen és teljesen lekötött és végig is vittem...

Borgi
hát, a pontozat az csak egy dolog. a csildren of mana szerintem iszonyat jo lett, elég sokáig el is van tolva nálam, a másiknak még nem estem neki. :C

porki fagyok fállalon

Sephi
Ezek közül egyikük sem eri el azt a szintet. Latszik a remek pontozason is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Borgi
ju min?
disz?
or
disz?

porki fagyok fállalon

Sephi
Az a kar , hogy pl a Square nem akar csinalni DS-re olyan jellegu jatekokat mint a Secret Of Mana/Evermore , vagy akar a Terranigma...

Szerintem nagy siker lenne....

hát jó lenne legalább lenne Halo DS beta 😄
Totis
Azt nem értem, hogy miért nem csinálnak több játékhoz ilyen demo környezetet mint a Professor Layton-hoz.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

egy biztos angol tudás kell a játékhoz, vagy egy szótárral ülj le a játék mellé.

azért még messze van 2008 vége, lesznek még itt meglepetések tömegesével...

Sephi
Kaland jatek de foleg mindig kiss rejtvenyeket kell megoldani hogy tovabb juss es kozben gyujtogetni is.

Nalam 2008 Fav DS jateka.

Totis
Nézd meg a hivatalos site-on a demo-t. <#vigyor0>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sheltem
Gyerekek ez a Professor Layton olyasmi mint a pcn a Broken Sword volt vagy a Monkey islandok? Szóval ilyesmi stílusú kalandjáték ?

Sheltem
Topic frissítve.

Sephi
Nehéz beírni googliba hogy DS Roms... aki ezert pénzt ad az a hülye.