24434
Nintendo DS/DS Lite
-
huntofa #20223 az luxus , nem is lehet kapni M.o-on -
#20222 megvenni eredetiben? -
#20221 ezt a témát hogy tudom beállítani a cyclo ds evolution kártyámba??valaki tudja? -
huntofa #20220 Etrian Odyssey II problémára van valami megoldás ???? Supercard DS One (SLOT1)-essel kiírja hogy nem észleli a DS kártyát -
Tomek83 #20219 Charlotte-tal be kell nyomnod a Sanctuary varázslást,és utána kaszabold őket. -
#20218 hali.
castlevania po ruinsban,mit kell a két csajnál csinalni hogy ne legyen vége?
lekaszaboltam öket,de ugyi gém over:P -
Alblink #20217 Hat igen,ugy azert egesz mas,ha nem draga lehet beszerzek egyet.mennyiert erdemes venni kb hasznalt ds lite-ot,sd cuccokkal,1gigas memcardal? -
jnagy #20216 Köszi a válaszokat, tényleg működik a mentés simán átmásolva :)
Erre nem gondoltam :):):) -
Nuki #20215 Kár hogy csak ezek :P -
huntofa #20214 igen , megy pár , pl Lemmings DS , quakeDS , doomDS , hexenDS -
Nuki #20213 Francba egyik ilyen homebrew nagynevű játék sem indul el... az 1 fájlos kicsik bezzeg igen.
Neked mennek? -
huntofa #20212 azért közel sem lesz akkora játékélményed mintha kézbe tartanád a DSt és az ágyban elterülve tolnád a játékokat... -
Alblink #20211 Hello,most sikerult ratalanom a no gba DS emulatorral,nagyon jo,vegre egy jol mukodo emulator,ezzel eleszek tok jol,bepotolom azt a sok jo gamet amit nem vitem vegig,mikor meg volt ds-em.
A legujabb Castlevania jol sikerult?Van olyan jo mint a DoS? -
huntofa #20210 helyesbítek a "DS CARD"-ot nem észleli -
huntofa #20209 nálam indítás után rögtön kiírja hogy nem észleli az SD kártyát , nektek működik a játék ( vagy itt egy újabb másolásvédelem ) ?????????? -
#20208 Order! Order! I will have order in this court!!! -
#20207 Objection! :D -
#20206 Talán mert minden nem fér ki ? -
#20205 Phoenix Wrightok közül egy sincs a bannerban.
Kérdem én: mér'? -
#20204 Etrian Odyssey II kijött, délután módosítom a bannert. -
dsg #20203 Engem is erdekelne... -
Tomek83 #20202 Igen,egy lusta dög vagyok,már arra is lusta vagyok,hogy a mikro sdt kivegyem a DSből.Igazán jöhetne már olyan cucc ami infrán átküldi a játékokat az sd kártyára -
seraph89 #20201 Eladó a fél éves Nintendo DS lite konzolom. Fehér színű, kijelzői karcmentesek, nagyon szép állapotban, minden tartozékával(töltő,doboz,stylus,gép,alap játék(Dr. Kawashima's Brain Training) ) eladó.
A készüléknek semmi baja, tökéletesen működik, csak vettem egy PDA-t, tehát már nincsen rá szükségem.
Kifizetés módja:
Banki átutalás, illetve személyes átvétel Dunaújvárosban.
A postaköltég a vevőt terheli, előreutalás esetén csak a postaköltség felét kell kifizetni!
A csomagot Elsőbbségi Ajánlottként adom fel, tehát legkésőbb feladás után 2 munkanappal már a címzettnél van!
Alkudni esetleg lehet(ésszerű körülmények között...)!
Irányár: 18-22 k
-
Nuki #20200 Én is ott találtam meg :D
Cím miatt (pletykák mellőzése mellett) ezeket szedtem le, amik régi kedvencek:
TTD
Descent
Starcraft
Tyrian
örülök hogy ennyi minden van :) -
huntofa #20199 innét szedheted:itt
Kattints a download now-ra és tolhatod ezerrel, ha nem sikerülne akkor írj és segítek, egyik legjobb homebrew ( a Lemmings mellett ). -
huntofa #20198 nembaj -
Nuki #20197 Ha ezt megtalálom, ugye nem baj ha egy oltárt emelek neked, ide a házunkba? -
PHM #20196 El vagyunk kényelmesedve... -
huntofa #20195 nekem slot1-es van... -
Tomek83 #20194 De az. Jó cucc,csak az volt a baj hogy konvertálni kellett a játékokat. -
#20193 Supercard Lite az slot2-es nem? -
Tomek83 #20192 Kipróbáltam,nekem működik a régi sclite mentése Realon is. -
#20191 Én csak ezt az oldalt tudom. -
jnagy #20190 Sziasztok. Van valakinek tapasztalata, hogy ha Supercard Lite-ról szeretnék áttérni M3DSReal-re, akkor a save-ek átvihetők problémamentesen?
Előre is köszi a választ. -
huntofa #20189 van igen , neve: OpenTTD (Transport Tycoon Deluxe) DS
-
Nuki #20188 Vajon DS-re van Transport Tycoon-hoz hasonló játék, akár homebrew? -
Oborzy #20187 Eladó Nintendo Ds Lite, minden tartozékával, karcmentes újszerű állapotban.(fehér)
Jár hozzá egy SuperCard DS One és 1Gb Kingston memóriakártya.
Az általad kigondolt vételárral írj e-mail-t: [email protected] címre.
Csak komoly érdeklődők.
Köszönöm -
dsg #20186 En sajnos nem ertem meg jol az angolt, igy az ilyen jellegu jatekok kilove.
-
dsg #20185 En az osszes jatekon idegosszeroppanast kapok(foleg mikor kikapcsol, az erintosek nem szoktak). -
Tomek83 #20184 Nálam az is előfordult hogy az AnimalCrossingon tök ideg lettem:)