Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totis
2. pályán már az elején elvérzek. Iszonyat nehéz.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Szerintem a 2.pálya a legnehezebb,onnan márcsak könnyebb lesz.
Sephi
Tenyleg nagyon nehez. En a harmadik palyat nem is lattam 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Totis
A Contra annyira nem jött be. Nagyon nehéz! Viszont Metal Slug GBA-ra nagyon bejött. Szerintem az egyik legjobb a mai napig...

ReTeK
nagyon jol néz ki (most is fent van a gba verzió)

KILLER2
Na ez jó lesz.

Töltsük le az internetet!

volt szerencsém a Metal Slug Anthology-hoz PS2n , és tartalmaz minden részt.

Borgi
minen pálya után ment? :C
lúzerség 😛 :C ;> :*-(

porki fagyok fállalon

Totis
Ez-ez-ez gyönyörû! Legalább itt a pálya után ment...<#zavart1>

Sheltem
Metal Slug 7 DS

Jajj a szívem <#szeret>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Contra 4 fanoknak jó hír, hogy idén jön egy másik frankó 2d scroll alázás a Metal Slug 7 személyében.Gonintendon a csóka azt írja, hogy a ds verzió is überkomoly lett.

Ezekután már lehet bizakodni a Metal Slug Anthologyban is háha átírják dsre is(az tartalmazza az összes részt ha jól tudom).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
😊))))))))))

Sephi
😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kisgabo
LOL...

Tinman
Nem eredeti, ez a baj.
Vedd meg, blokkot szkenneld be, aztán segítünk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

shenmuedc
Tartalmilag teljesen ugyanaz. Csak nagyfelbontásban.
Bocsi,16874es hozzászólás😊
Olvasd el a 16784es hozzászólást,ott van mit kell csinálni.
a Worms 2 Open Warfare ment valakinek?nálam a nyitóképernyõ után "cannot access save data"..mi a túrót kell csinálni?
Sziasztok! Tudtok valami okosat mondani a ceruza kalibrálásárol? Akár hányszor rámutatok a keresztre, mindig ismétlõdik. Viszont játék közben a képernyõ jobb oldalán téved vagy 3 mm-t. Help me!
Sheltem
Egy kicsit offtopic kérdés:

Valaki letö..megvásárolta a Puzzle Quest pc verzióját? Összehasonlítva a megvásárolt számlával rendelkezõ DS verziójú párjával milyen?

Borgi
de akkor az a gba-ból is kilógott. ugyanakkora slotja van mikrónak mint sima gba-nak. a DS lite gba slotja ami a kicsike. :C

porki fagyok fállalon

"Ami GBA-ba belemegy kártya az megy microba is."

Legfeljebb kilóg belõle.
Sziasztok! Elakadtam a Bomberman-ben. Ha esetleg végignyomta valaki akkor jelentkezzen privát-ban, hátha tud segíteni. Elõre is köszönom.
NeoMaN
köszönöm

Play-Yan, a homebrew (moonshell, flashme, akármi) az legális..
Elvileg ezek a kártyák is, csak warezra nem lenne szabad használni.
Ami GBA-ba belemegy kártya az megy microba is.

NeoMaN
Okés, MP3 kilõve /csak érdekeségképpen kérdeztem/, film sem érdekel. 😊 Micro meg sehol nincs egyértelmûen említve csak NDS ill. GBA.

Szóval ez:

ITTami nekem kell?

Elõre is köszi.
Bannert meg nem is értem a fenti linkek után...
<#rolleyes>

Szerintem olcsóbban és jobban jársz egy akármilyen MP3/MP4 lejátszóval 😊

A Nintendo hivatalos médialejátszó kártyáját Play-Yan Micro-nak hívják. Csak japánban jelent meg, de sztem nem túl nehéz beszerezni... kicsit borsos ára van, fõleg ha figyelembe vesszük hogy ezzel tényleg csak zenét/filmet lehet lejátszani. Kinti ára 5000yen/9000Ft az alapcsomag, 6000yen/11000Ft a MediaStage-es, importálva még több. Viszont tök poénos skin-ezhetõ kezelõfelülete van. Normál SD kártya megy beléje.

Hivatalos japán Play-Yan honlap...
xAttilax
Vagyis: 2 fajta van: beépített flesmemos kártyák (ez,efa…stb) és bõvíthetõk sd és micro sd kártyákkal (m3, SC). Mivel a gba korszaknak igencsak vége, már nem olyan könnyû õket beszerezni és elég drágák is. M3 és SC-vel tudsz nézni gagyi minõségben filmeket és mégszarabba mp3-at hallgatni….. ezekkel lehet hombrew cuccokat (emuk, játékok ..stb) futatni, persze lehet rendes játékokat is de azt törvény bünteti.

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

xAttilax
nem mondhatom meg, hogy flash kártya kell, de szerinrem inkább google, mert tegnaptól itt ilyen téma ninics<#vigyor2>

NeoMaN
Sziasztok!
Azért jövök ide offolni és rosszalkodni, mert itt van élet és talán felvilágosítotok. 😊
Szóval pontosan mi kell egy GB Micro okosításához és ezek mennibe kerülnek hol lehet beszerezni õket. Ill, hogyan lehet MP3 lájátszásra rávenni?
Elõre is köszi!

Hát azért mert nem ugrik egymásnak a kontranégyes , és a bombermanos csoport azért nem semmitmondó. <#zavart1>

Tinman
Jobb lett tényleg... én inkább semmitmondónak mondanám, de ugye kinek a pap, kinek az autója kéne ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Há-há <#wow2><#idiota>

😊 Sok sikert.
Ha kiírtod a psp-s warezt, akkor nem lesz ott több komment.
De tényleg jobb lett a ds topic.

Itt valakinek volt hasonló problémája,hogy a másik akksival se bírta tovább,lehet hogy a töltõvel van probléma. Ha UPC-s,akkor gondolom van még rá garancia is,akár vissza is viheted.
shenmuedc
Köszönöm a válaszokat. Ma rendeltem 3500-ért utángyártott 1000mAh-at remélem megoldódodik a problémám.
Bár attól félek ha nem ez a gond ugyanis akitõl kaptam annak ez upc-s volt és talán párszor ha játszott vele (a konzol állapota is erre utal).
Remélem nem járok úgy mint anno az n-gage-el megvettem szar volt az aksi de újjal sem bírta sokáig.
xAttilax
1000 töltés 😄 valószínû

ReTeK
Lítium akkumulátorokat nem kell formázni, lemeríteni/kisütni is teljesen felesleges és nem is lehet. Gondolom a tied túlvan 1000 töltésen és kezd fáradni :-)

Sheltem
Hmm ideje mostmár kipróbálnom 😊

Sir Quno Jedi
Ha a warezmájerek nem csendesülnek el, de iziben, akkor nehéz világ lesz nekik! Itt is!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Professor Layton 9.0 at kapott ! 😄

Imádom , de van egy pár puzzle ami meg mindig nem tiszta.... 😞

Denes888
Ja én is azt figyeltem. Majd azért jöhetne egy olyan ahol télleg sok féle támadás van, meg shippuden-es részekbõl vannak a ninják.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

shenmuedc
Lenne egy olyan gondom, hogy a ds-em úgy kaptam elég jó állapotban van meg minden de az aksija úgy néz ki nem igen bírja 2-2.5 óránál tovább.
Na most ha aksit cserélek ez a gond megoldódik?
A gép fogalmam sincsen mennyit volt használva, gondolom az aksi formázásával lehetnek gondok.
És még az lenne a kérdésem hogyha 850mAh utángyártott aksit veszek azzal meddig bírja vagy nem érdemes mert esetleg rosszat tesz a gépnek.

A válaszokat elõre is köszönöm!
Borgi
ehhez éncsak annyir birok hozzáfüzni,
hogyha egy játékon nem változtatnak, akkor az a baj mer unalmas
ha meg változtatnak akkor meg aza baj, jobb volt ahogy volt
sose lesz jó mindenkinek ;->
:C

porki fagyok fállalon

Denes888
Köszönöm😊

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

shenmuedc
Nincsen vele semmi baj, de én már csak egy ilyen begyepesedett játékos vagyok. Nem szeretem, ha még az amúgy nem annyira kapkodó idegbeteg játékstílusokból is azt csinálnak.

De persze kell a változás. Csak haggyanak meg néhány csontot az nekünk is, akik a klasszikus játékmenetet szeretjük.

Egyébként kössz a tippet!
Mi a baj a real time battle-vel? Szerintem tökjók. Amúgy a gamespot.com on meg lehet nézni a játékokat,és az ottani képekbõl itélve,rts-nek néz ki a DQJ.
shenmuedc
A dragon quest joker milyen típusú játék?
Úgy értem ez egy klasszikus dragon quest rpg, vagy egy ilyen mostanában divatos szörnyûség mint a final fantasy 12 ps2-n (real time harc), vagy esetleg rts harcrendszerû.
Mert most már jó lenne rpg-vel játszani nem ezekkel a megerõszakolt játékmenetû izékkel.