Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jajj a szívem <#szeret>#szeret>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ezekután már lehet bizakodni a Metal Slug Anthologyban is háha átírják dsre is(az tartalmazza az összes részt ha jól tudom).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vedd
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valaki letö..megvásárolta a Puzzle Quest pc verzióját? Összehasonlítva a megvásárolt számlával rendelkezõ DS verziójú párjával milyen?
porki fagyok fállalon
Legfeljebb kilóg belõle.
Elvileg ezek a kártyák is, csak warezra nem lenne szabad használni.
Ami GBA-ba belemegy kártya az megy microba is.
Szóval ez:
ITTami nekem kell?
Elõre is köszi.
Bannert meg nem is értem a fenti linkek után...
<#rolleyes>#rolleyes>
Hivatalos japán Play-Yan honlap...
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Azért jövök ide offolni és rosszalkodni, mert itt van élet és talán felvilágosítotok. 😊
Szóval pontosan mi kell egy GB Micro okosításához és ezek mennibe kerülnek hol lehet beszerezni õket. Ill, hogyan lehet MP3 lájátszásra rávenni?
Elõre is köszi!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha kiírtod a psp-s warezt, akkor nem lesz ott több komment.
De tényleg jobb lett a ds topic.
Bár attól félek ha nem ez a gond ugyanis akitõl kaptam annak ez upc-s volt és talán párszor ha játszott vele (a konzol állapota is erre utal).
Remélem nem járok úgy mint anno az n-gage-el megvettem szar volt az aksi de újjal sem bírta sokáig.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Imádom , de van egy pár puzzle ami meg mindig nem tiszta.... 😞
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Na most ha aksit cserélek ez a gond megoldódik?
A gép fogalmam sincsen mennyit volt használva, gondolom az aksi formázásával lehetnek gondok.
És még az lenne a kérdésem hogyha 850mAh utángyártott aksit veszek azzal meddig bírja vagy nem érdemes mert esetleg rosszat tesz a gépnek.
A válaszokat elõre is köszönöm!
hogyha egy játékon nem változtatnak, akkor az a baj mer unalmas
ha meg változtatnak akkor meg aza baj, jobb volt ahogy volt
sose lesz jó mindenkinek ;->
:C
porki fagyok fállalon
De persze kell a változás. Csak haggyanak meg néhány csontot az nekünk is, akik a klasszikus játékmenetet szeretjük.
Egyébként kössz a tippet!
Úgy értem ez egy klasszikus dragon quest rpg, vagy egy ilyen mostanában divatos szörnyûség mint a final fantasy 12 ps2-n (real time harc), vagy esetleg rts harcrendszerû.
Mert most már jó lenne rpg-vel játszani nem ezekkel a megerõszakolt játékmenetû izékkel.