24434
Nintendo DS/DS Lite
  • szami2
    árkádban 576-ban lehet piros színű ds-t kapni??
  • huntofa
    első dolgom az lesz hogy a "Classic NES Series: Super Mario Bros."-t végigtoljam , hisz ez volt a legelső játék az életemben amit játszottam és ez indított el azon az úton hogy már 13 éve játékfan vagyok.

ui.: Kedves "kolléga" ( tudja kinek szól ) már nagyon várom a postást , még kettőt kell aludnom és karácsony lesz.
  • huntofa
    mennyi jó játék , elleszek egy darabig még mindet bepótolom , köszönöm
  • Toon Link
    Mario Kart Super Circuit
    The Legend of Zelda: A Link to the Past + FOur Swords
    The Legend of Zelda: The MInish Cap

Ezek a legjobbak, de GBA-ra nagyon jó a kínálat, nagyon sok jó játék van rá.
  • gery1113
    Ha érdekel valakit tudok adni 4GB-os micro sd-t (KINGMAX) 4000 ft-ért. Szerintem jó ár. Vagy nem? :)
  • gery1113
    Pokemon pinball, Mario pinball. Én ezeket ajánlom gba-ra.
  • Tomek83
    Space Invaders kijött most DSre is,egész jónak tűnik,bár még nem próbáltam ki.
  • PHM
    DKC 1-2-3, Shining soul 2, Mario Advance 2-3-4, Space invaders, BOF 2, Golden sun 1-2, Mario ball, Pokémonok, FF 1-2, FF4-5-6, és még sorolhatnám...
  • Tomek83
    gamespot.com oldalon meg lehet nézni hogy milyen gba játékok vannak,van róluk kép,leírás.
  • NeoMaN
    Zelda Minish Cap, Metroid, Crash
  • huntofa
    DS Lite-ommal most GBA játékokkal akarok játszani!

Ki milyen GBA játékokat ajánl ??

ui.: kimaradt az életemből a gba eddig...
  • CéZé
    Talán ez? :)

• Beast Machine
    várjál, sztornó, félreolvastam valamit:)
  • Beast Machine
    miért is nem? fejtsd ki nekem kérlek...
  • Tomek83
    Valami gyógyszert vegyél be hogy helyre álljon a bélműködésed.
    Rohadtul nem ide tartozik,de ma olvastam hogy lesz Rune wii-re is:)
  • Beast Machine
    Nemtom, hogy vagytok vele, én ezen konkrétan befoschtam :DD
  • kisgabo
    szép.

rune2 meg csak japánul jelent meg.
  • Nuki
    Éles fájdalom? Kórház? Úr isten, mi történt veled? :o
  • huntofa
    még olvasni is egy "élmény" volt , felis keltetted a kíváncsiságomat a játék iránt
  • Tomek83
    Azt hiszem ez teljesen kimeríti a "szívás" fogalmát. Nekem is volt hasonló hogy pár napig nem tudtam a cuccomat megszerezni,mert mindig volt valami okosság.
  • thebluesnote
    K*rva anyját a Rune Factory-nak. Gondoltam upgrade-elem az öntözőkannámat, elvittem a kovácshoz, odaadtam, 2 nap múlva kész. Ok. 2 nap múlva mennék, esik az eső, ezért a kovács nem dolgozik. Mennék másnap, fesztivál van, kovács zárva. Következő napon megint eső. Azután hétvége. Aztán megint eső. Hétfőn hurrikán, ki sem mehetek a házamból. Másnapra a vihar elpusztította a kertemet, mondom sebaj, legalább a kannám biztos készen van. Odamegyek, erre fesztivál miatt megint zárva. Ekkor éles fájdalom és sötétség, most a kórházból írok laptopról.
  • gery1113
    Ok! Sikerült minden. Köszönöm a segítségeket. Most már tip-top kis gépem van. Még egy 8G-s kártyát kell szerznem és kész. :) Ja, még valami! A lite-os mentéseket át lehet vinni valahogy real-re?
  • Beast Machine
    tökkkkéletesen, illetve ilyen célra még jó az M3 Real Rumble RAM pakkja is,illetve midnen egyéb slot2-es diválysz, ami kompatibilis az M3 Real-lel.
  • gery1113
    Az M3 real GBA kártyája jó erre a célra?
  • huntofa
    kell neki egy slot2-es bővítőkártya
  • szami2
    már rájöttem:)
  • szami2
    hogy tudok videót nézni a ds-en?van egy cyclo ds evolution-om amin elvileg lehet nézni
  • gery1113
    Hogy tudom elinditani a Nintendo Browsert a real-emen? Valamit hiányol, és kilép, pedig ezt a patch-et is ráengedtem. Help me!
    Előre is köszi.
  • gery1113
    Köszi, de közben rájöttem.Valóban jó hozzá a Lite-os kártya, és nem kell bele az sd kártya, csak az a lényeg, hogy benne legyen a gépben. Utána már inditható a real menüjéből. a GBA mappából.
  • Tomek83
    Ha GBA expansiont veszel akkor mennek a GBA játékok,és a slot1es kártyába rakod az sd kártyát.
  • TrIp
    báz, nemtudom, nekem nincsen, most akarok venni :D
    de van valami gba loader szerintem errefelé keresgess vagy az m3 hivatalos oldala se rossz ötlet.
  • gery1113
    De mégis, hogy? Mindkettőbe rakjak sd kártyát? Ha igy inditom a gba-t valami baja van a mentéssel. Hogy rakjam fel a gba játékot? És melyik kártyára?. Help me!
  • TrIp
    hát van realod meg liteod is akkkor mennek szerintem.

egyébként ha van valakinek eladó slot2-es kártyája ami gba játékokhoz készült, az nyugodtan keressen meg, mert megvenném :)
  • gery1113
    Az M3 Real-en nem mennek a GBA game-ek?

Előre is köszi!
  • gery1113
    Sziasztok!
    Az M3 Lite-os mentéseket át lehet vinni valahogy M3 Real-be?
  • lowdog
  • szami2
    köszi sikerült
  • lowdog
    1. letöltöd a skin-t
    2. kicsomagolod a file-okat
    3. beleteszed oket egy konyvtarba, ha meg nincsenek benne (pl SKIN1)
    4. ezt az egeszet a microSD kártyán a \CycloDS\skins könyvtárba kell bemásolni (tehat X:\CycloDS\skins\SKIN1 konyvtarba kerulnek a bmp es xml file-ok)
    5. elinditod a gepet
    6. settings-ben valaszthatsz
  • huntofa
    próbáltam , ez se segít
  • Anubys
    akkor letölteni a legújabb drivert a kártyádhoz... ?