24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#20263 árkádban 576-ban lehet piros színű ds-t kapni?? -
huntofa #20262 első dolgom az lesz hogy a "Classic NES Series: Super Mario Bros."-t végigtoljam , hisz ez volt a legelső játék az életemben amit játszottam és ez indított el azon az úton hogy már 13 éve játékfan vagyok.
ui.: Kedves "kolléga" ( tudja kinek szól ) már nagyon várom a postást , még kettőt kell aludnom és karácsony lesz. -
huntofa #20261 mennyi jó játék , elleszek egy darabig még mindet bepótolom , köszönöm -
Toon Link #20260 Mario Kart Super Circuit
The Legend of Zelda: A Link to the Past + FOur Swords
The Legend of Zelda: The MInish Cap
Ezek a legjobbak, de GBA-ra nagyon jó a kínálat, nagyon sok jó játék van rá. -
gery1113 #20259 Ha érdekel valakit tudok adni 4GB-os micro sd-t (KINGMAX) 4000 ft-ért. Szerintem jó ár. Vagy nem? :) -
gery1113 #20258 Pokemon pinball, Mario pinball. Én ezeket ajánlom gba-ra. -
Tomek83 #20257 Space Invaders kijött most DSre is,egész jónak tűnik,bár még nem próbáltam ki. -
PHM #20256 DKC 1-2-3, Shining soul 2, Mario Advance 2-3-4, Space invaders, BOF 2, Golden sun 1-2, Mario ball, Pokémonok, FF 1-2, FF4-5-6, és még sorolhatnám... -
Tomek83 #20255 gamespot.com oldalon meg lehet nézni hogy milyen gba játékok vannak,van róluk kép,leírás. -
#20254 Zelda Minish Cap, Metroid, Crash -
huntofa #20253 DS Lite-ommal most GBA játékokkal akarok játszani!
Ki milyen GBA játékokat ajánl ??
ui.: kimaradt az életemből a gba eddig... -
CéZé #20252 Talán ez? :)
-
#20251 várjál, sztornó, félreolvastam valamit:) -
#20250 miért is nem? fejtsd ki nekem kérlek... -
Tomek83 #20249 Valami gyógyszert vegyél be hogy helyre álljon a bélműködésed.
Rohadtul nem ide tartozik,de ma olvastam hogy lesz Rune wii-re is:) -
#20248 Nemtom, hogy vagytok vele, én ezen konkrétan befoschtam :DD -
#20247 szép.
rune2 meg csak japánul jelent meg. -
Nuki #20246 Éles fájdalom? Kórház? Úr isten, mi történt veled? :o -
huntofa #20245 még olvasni is egy "élmény" volt , felis keltetted a kíváncsiságomat a játék iránt -
Tomek83 #20244 Azt hiszem ez teljesen kimeríti a "szívás" fogalmát. Nekem is volt hasonló hogy pár napig nem tudtam a cuccomat megszerezni,mert mindig volt valami okosság. -
thebluesnote #20243 K*rva anyját a Rune Factory-nak. Gondoltam upgrade-elem az öntözőkannámat, elvittem a kovácshoz, odaadtam, 2 nap múlva kész. Ok. 2 nap múlva mennék, esik az eső, ezért a kovács nem dolgozik. Mennék másnap, fesztivál van, kovács zárva. Következő napon megint eső. Azután hétvége. Aztán megint eső. Hétfőn hurrikán, ki sem mehetek a házamból. Másnapra a vihar elpusztította a kertemet, mondom sebaj, legalább a kannám biztos készen van. Odamegyek, erre fesztivál miatt megint zárva. Ekkor éles fájdalom és sötétség, most a kórházból írok laptopról.
-
gery1113 #20242 Ok! Sikerült minden. Köszönöm a segítségeket. Most már tip-top kis gépem van. Még egy 8G-s kártyát kell szerznem és kész. :) Ja, még valami! A lite-os mentéseket át lehet vinni valahogy real-re? -
#20241 tökkkkéletesen, illetve ilyen célra még jó az M3 Real Rumble RAM pakkja is,illetve midnen egyéb slot2-es diválysz, ami kompatibilis az M3 Real-lel. -
gery1113 #20240 Az M3 real GBA kártyája jó erre a célra? -
huntofa #20239 kell neki egy slot2-es bővítőkártya -
#20238 már rájöttem:) -
#20237 hogy tudok videót nézni a ds-en?van egy cyclo ds evolution-om amin elvileg lehet nézni -
gery1113 #20236 Hogy tudom elinditani a Nintendo Browsert a real-emen? Valamit hiányol, és kilép, pedig ezt a patch-et is ráengedtem. Help me!
Előre is köszi. -
gery1113 #20235 Köszi, de közben rájöttem.Valóban jó hozzá a Lite-os kártya, és nem kell bele az sd kártya, csak az a lényeg, hogy benne legyen a gépben. Utána már inditható a real menüjéből. a GBA mappából. -
Tomek83 #20234 Ha GBA expansiont veszel akkor mennek a GBA játékok,és a slot1es kártyába rakod az sd kártyát. -
#20233 báz, nemtudom, nekem nincsen, most akarok venni :D
de van valami gba loader szerintem errefelé keresgess vagy az m3 hivatalos oldala se rossz ötlet. -
gery1113 #20232 De mégis, hogy? Mindkettőbe rakjak sd kártyát? Ha igy inditom a gba-t valami baja van a mentéssel. Hogy rakjam fel a gba játékot? És melyik kártyára?. Help me! -
#20231 hát van realod meg liteod is akkkor mennek szerintem.
egyébként ha van valakinek eladó slot2-es kártyája ami gba játékokhoz készült, az nyugodtan keressen meg, mert megvenném :) -
gery1113 #20230 Az M3 Real-en nem mennek a GBA game-ek?
Előre is köszi! -
gery1113 #20229 Sziasztok!
Az M3 Lite-os mentéseket át lehet vinni valahogy M3 Real-be? -
lowdog #20228 -
#20227 köszi sikerült -
lowdog #20226 1. letöltöd a skin-t
2. kicsomagolod a file-okat
3. beleteszed oket egy konyvtarba, ha meg nincsenek benne (pl SKIN1)
4. ezt az egeszet a microSD kártyán a \CycloDS\skins könyvtárba kell bemásolni (tehat X:\CycloDS\skins\SKIN1 konyvtarba kerulnek a bmp es xml file-ok)
5. elinditod a gepet
6. settings-ben valaszthatsz -
huntofa #20225 próbáltam , ez se segít -
#20224 akkor letölteni a legújabb drivert a kártyádhoz... ?