Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi
Semmire, DS alapból tudja használni a GBA kazikat <#ejnye1>

Sziasztok!

Slot-2-be való kártyák felõl érdeklõdnék. Van egy csoda kis Slot-1-es kártyám, amirõl aztat hittem, hgoy minden megy vele. No lám tegnap este ki akartam próbálni az FF VI-ot (GBA) és hát nem. Szóval mi az amire nekem szükségem lenne GBA-s programok futtatásához? 😊

Thx

koryne
Eladó egy wi-fi connentor, PM, ha érdekel. Cserébe készpénzt vagy lite-ba való slot2-es karit elfogadok, értékegyeztetéssel! A karival az egyetlen feltételem, hogy a gba gamek fussanak kifogástalanul (fehér képernyõk és lassulás nélkül)

Xbox Live gamertag: kilencnad

CHEAPBOY
NEm tudom mi az az N-Card....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Totis
Ismeritek a Warcraft Tower Defence-t? Most sikerült felraknom és nagyon hangulatosra sikeredett. eszméletlen jót játszottam vele.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

vagyis valaki hallott már róla?
a Lego Batman-t valaki próbálta?<#vigyor>
Nem hiszem hogy N-card-ról írt volna, vagy ha igen akkor nagyon lehúzós az ára <#buck>
N-CARD? no comment...ezzel mindent elmondtam,a bóvlinak is vannak határai.
Keviny
a Ninja Gaident próbálta már valaki?

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

CHEAPBOY
van ilyen kari, 10kájjéé (+mikró SD ára/méret)... egyszerû, gyors... érdekese-e?

ReTeK
használtra is ? <#idiota>

Hummmm az jó.
Most már csak a kártyenkámnak kell megjönnie 😄

A játékban benne van az angol nyelv is a japán mellett és kijött egy "patch" amivel tudsz választani nyelvet. Itten van ni... például... de gúgli a barátod...
kisgabo
kifejtenéd?

Van hozzá angolosítás <#nevetes1>

shenmuedc
Elcserélném big brain játékomat védõfóliára vagy védõtókra ds-hez
QuippeR
azt jól tudom, hogy a "gloss silver" kiadás csak Japánban és Koreában jelent meg? (megyek Koreába, ha jut rá idõm megnézném mennyiért vesztegetik a helyieknek.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hát akkor... a problémád hamar megoldódott...
van egy f card om ami beszart,eccer csak aztmonta h formzatlan es kesz...vissza raknam menut raja vhogy,de nemtom hol talalok..vmi xmenu.bat volt rajta meg kb meg 2 mappa meg nemtom..hol talalok megoldast?''? fontos lenne kosz!!!
Sephi
De ne csak a bajt nezzuk hisz ezek apro dolgok. A jatek maga nagyon jo!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem azt irtam hogy nem lehet oket megoldani. Azt irtam hogy bugosak, van olyan , mint peldaul az elejen a DIGITAL CLOCK , ahol szabalyosan tobb megoldasa is van de csak az a jo amit o akar. Aztan van egy par ami hibasan van megfogalmazva es van egy par ami nem totalisan logikus...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"A ScummVM DS-t használja valaki? Monkey Island, stb...? Mik a vélemények?"

Murvajó. Legalábbis 1-1,5 éve, amikor ScummDS-eztem, akkor még az volt, gondolom nem lett rosszabb. Valami korlátozás miatt nem lehetett szinkronos játékot rátenni, lehet, hogy ez azóta változott.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Konkrétan...? Én végigvittem, de nem találkoztam megoldhatatlan puzzle-lel.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Totis
Prof Layton nagyon jó játék. Volt pár olyan puzzle ami szerintem is el van rontva. Viszont szerintem maga a hangulat, a grafika illetve a zene nagyon el lett találva.

A ScummVM DS-t használja valaki? Monkey Island, stb...? Mik a vélemények?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sephi
Prof Layton nalam is meno de mar a 6-odik olyan puzzlet veltem felfedezni ami nagyon el van cseszve...

Populous király,remélem hamarosan lessz belõle emberi nyelven is egy verzió

ezt én is kiakarom próbálni , véleményezd , teljes japán a játék vagy érthetõ féligmeddig ?

CHEAPBOY
Nálam jelenleg a vacsiuj Apollo Justice a király, meg a Prof Layton.

kisgabo
nincs warez, nincs téma.... 😊

látszik hogy a Tetris örök, megunhatatlan játék <#nezze>

Csibe001
Ez igaz 😄

Tinman
Na de amikor betárazod a "csillagot" multiban, felépítesz és bõdületes tornyot, elsütöd a csillagot és sorba potyognak az egyenes tetris darabkák, az ellen szeme meg vérben forog... az megfizethetetlen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csibe001
Nemcsak multiban, ha van épp 5 perced akkor bármikor jó, amióta kijött, megvan. 😄

Tinman
Alap game... multiban iszonyat jó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bealudt a DS topic...<#sniffles> vagy épp mindenki ezerrel tolja az épp aktuális kedvencet

nálam most ez a favorit:

Nekem is Hori,nincs vele semmi baj,meg kell törölni a kijelzõt,ésa kkor már kevésbé látszódik a stylus nyoma,játék közben meg észre sem lehet venni.
james69holden
pedig többen is a hori fóliát ajánlják
én pl. nem raktam rá semmilyet
karcolódik, de annyira nem hogy zavarjon a játékban!
stylus csere? hát... az enyémet már elég sokat nyüstöltem és semmiféle kopást nem vettem rajt észre, cserélni max akkor kell ha sérül és elkezdi durván karcolni a kijelzõt

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

shenmuedc
szerintetek melyik a legjobb fólia a kijelzõre?
Most hori-t használok de pillanatok alatt tiszta karc már zavaróan.
Illetve érdemes e használni mennyire karcolódik össze nélküle a kijelzõ?
Ja és stylust mennyi idõnként érdemes cserélni?

Köszönöm!
És természetesen azok a játékok amik nem a múlt héten jelentek meg megintcsak olcsóbbak...
Az ebay-en lehet venni új cuccokat is, sõt... És az ár 3-5x magasabb a magyar boltokban. Új játékokat 15 ezer körül adnak itthon, azokat 30-35 dollár körül rendelheted, ami mondjuk 6 ezer ft. De ha kifogod és türelmes vagy megszerezheted akár 4 ezerért is...
Köszi a segítséget, majd átbányászom...

Ebay, hát nem tudom, inkább megveszem boltba drágábban, mint ebayon keresztül használtan... Nem egy haverom szívott már ilyenekkel...

Na jó, tudom régimódi vagyok ^^

shaken, not stirred

james69holden
Itt van pár általam összegyûjtött hazai konzolbolt, katt rá nézd meg mi mennyi
Amúgy még mindíg ebay a legolcsóbb ilyen téren szvsz...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sziasztok!

Ma vágtak hozzám egy DS-t ingyen (fél éves és kb 2 órát volt bekapcsolva ^^), és egyelõre fogalmam sincs, hogy hol lehetne játékokat venni hozzá, illetve ahol néztem (576 kbyte és konzolstudio) ott pont az nem volt amit kerestem (Jam Session).

Tudtok ajánlani valami jó kis boltot, ahol nagyon sok DS játék közül lehet válogatni? Fõleg a Jam Session érdekelne...

Elõre is kösz, minden segítségségért...

shaken, not stirred

használd a god modot <#pias>