24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Denes888
    JA és mindegyiknek megvan a doboza, és az m3-nak a telepítő cd-ja.(bár neten már sokkal újabb verziót lehet leszedni).
  • Denes888
    Hello!
    Eladó M3-MiniSD,Passcard 3-mal,és egy 1 gigás takeMS MiniSD kártya.
    KOmplett szett, minden játékot visz, filmet lehet rajta nézni.
    15.000Ft. Ahogy nézem külföldről olcsó helyről 21k szállítás nélkül.
    A profilomban van msn,és e-mail.
  • huntofa
    Hivatalos oldal
  • Banyapapa
    mi az oldal cime?
  • huntofa
    Rá kell érezni arra, hogy épp mi a feladat. Ma tettem fel én is , eddig benne van kb. 5-6 óra játékidőm :)

***Extra aki van olyan fanatikus (mint Én), hogy japán tudás nélkül is végigtolja a játékot, annak a 8. osztály kivégzése után megnyílik egy minijáték ( összesen 6 van belőle ), ahol a megszerzett pontszámot a játék hivatalos oldalán betudjuk regisztrálni ( a feltüntetett ~15-20 karakteres kóddal együtt ) a nevünkkel.
    Hajrá magyarok , eddig csak japán játékos van a toplistában rajtam kívül:)
  • butyokanime
    Ezt pont ma próbálta, csak ezzel is az a baj hogy japán...
    De egyébként nem lenne rossz game, csak érteném mikor mire megyek :)
  • huntofa
    Ajánlom mindenkinek a következő ÚJ játékot:

"Bokura no TV Game Kentei"

Röviden: A régi idők TV játékai összegyűjtve, DE nem a régi formában hanem megváltoztatva. Nálam visszahozta a 90es évek "sárgakazis nintendo" hangulatát :)
  • faláb
    Hú hát ez a Bleach 3rd Phantom jó egy gyenge játék lett, nem is harcolhatsz benne kedvedre mint az előző két részben, hanem ilyen stratégiai lúzerség lett belőle, azaz pl mész egy lidécbanda ellen, odamész hozzá, kiválasztod hogy támadni akarsz és a gép támad helyetted, hát nagyszerű...
  • KILLER2
    Az nagy kár. Eddig 2 linket találtam a fájlhoz, de egyik sem működik már. Valamint találtam egy Arm7 patchert, de azzal meg nem ment a játék.
  • Tomek83
    Nem,már letöröltem a játékot. És a link ami itt volt fent,már nem létezik,hátha másnak még megvan a játék. Mert majd nekem is kellene.
  • KILLER2
    Ezt az arm7.bin-t nem tudod valahogy eljuttatni nekem?
  • KILLER2
    Az arm7.bin a legnagyobb baj. Azzal szarakodtam sokat, mert egyetlen működő linket sem találtam.
  • Tomek83
    1. Szedd szét a romot a DSLazy nevű progival
    2. Írd felül ezzel az arm7.bin-el a már meglévő arm7.bin-t (ezt megtalálod ott ahova szétbontotta a romot)
    3. Újra csinálj romot a DSLazy-vel.
    4. Élvezd a kukacokat.
  • KILLER2
    Lehet, hogy a patchel van a baj. Itt van ez a hsz? Megpróbálom előkeríteni, köszi. Hátha valamit félreértettem a külföldi fórumokon, bár nem túl bonyolult a leírás.
  • Tomek83
    Nem állítottam rajta semmi különöset,itt vhol a hsz-ok között volt leírás hogy kell patchelni és nekem úgy ment.Lehet hogy patchelésnél rontottál el valamit.
  • PHM
    Nekem sem az volt az első munkám, de aznap üldözött a balszerencse.
    Összerakás közben példul kiugrott az R gomb rugója.
    Vagy 10 percig kúsztam-másztam az asztal alatt, és már éppen feladtam a keresést, amikor megtaláltam.
    A DSL burkolatára volt tapadva, az egyik hangszóró mágnesénél...
  • huntofa
    milyen kedvezményes ajánlat , még a végén szavadon foglak
  • orkenyid
    Az első pár cserénél nekem se ment könnyen, de egy idő után bele lehet jönni
  • PHM
    Meg kell rendelni az érintőpanelt, + 1 normál, meg 1 spéci 3 ágú csillagcsavarhúzót.
    Ezután, ha megjöttek a cuccok, szét kell kapni a DS-t, kicserélni a panelt, és voilá!
    Ezt a műveletet persze kizárólag profiknak ajánlom!
    Nemrég cseréltem 1 Lite alsó kijelzőjét, állítom, hogy lett pár ősz hajszálam.
    Pedig nem vagyok kezdő...
  • Borgi
    35 ezeré kicserélem neked, ugy hogy nem is kell a rendeléssel szenvedned :C
  • KILLER2
    Tudtommal sehol. Külföldről lehet rendelni és te kicseréled.
  • huntofa
    touchscreen cserét hol szoktak csinálni ? és mi a tarifája ?
  • PHM
    Igen. A csere. :)
  • guardian hero
    touchscreen polírozásra van valami tuti módszer?
  • KILLER2
    Nem tudod, hogy milyen beállítások mellett?
  • Tomek83
    Nekem működött anno.
  • KILLER2
    Bocs a warez kérdésért, de:
    A Worms: Open Warfare 2-t sikerült már elindítania valakinek SuperCard Lite-on? Van valami arm7 patch, azt tudom, de eddig akármit csináltam, töltésnél mindig lefagyott (amikor esik le a kukac betöltéskor, az aljától kb 1 cm-re megáll).
  • huntofa
    érdekes , remélem nálam ilyen problémák nem sűrűn fognak előrordulni ( *lekopogtam*)
  • Sephi
    Na ez nem eppen igaz, mert az en G6DS real kartyamat, ha kiszedem a DS-bol es berakom a kartyaolvasoba, majd gepbe akkor 70% esely van ra, hogy megmegy a file rendszere :( Igaz mar lassan masfel eves a kartya :(
  • huntofa
    ha nem töröd ketté a kártyát akkor nem lesz baja
  • shenmuedc #20273
    Nekem igazából olyan kéne amivel a pc-ről tudok fájlokat másolni, hogy ne kelljen ki-be tenni a kártyát aminek gondolom nem tesz jót ha naponta cserélgetem.
  • Sheltem
    Kijött az ffta2 :)
  • TrIp
    ds2ds
  • shenmuedc #20270
    Wifi filemásoló progit nem tud valaki emberek?
  • TrIp
    nee...
    akkor ez mire jó megint? azt hittem jön végre valami elite beat szerű ritmusos játék :(

guitar grip bmeg... a sima gombok már nem is jók...
  • Tomek83
    Nem lehet vele játszani guitar grip nélkül.
  • TrIp
    gitar hero kijött, próbálta már valaki?
  • butyokanime
    Azért a SUper Mario játékokat se hagyjuk ki...és a Crash Bandicoot-okat sem.Mellesleg Dragonball Z - Legacy of goku 1,2 Boo's Fury.Felsorolhatatlan menniy jó game van gba-ra
  • butyokanime
  • Sheltem
    Szép nap ez a mai. GBA SP-n a 3 kedvenc játékom a 2 metroid és a final fantasy tactics volt. Ma jön a Tactics DS verziója...De várom már...400 quest emberek 400! Ideje befejeznem gyorsan a Professor Laytont aztán nekiugrani ennek amint kijön.. Omg de jó kis játék lesz.