Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Slot-2-be való kártyák felõl érdeklõdnék. Van egy csoda kis Slot-1-es kártyám, amirõl aztat hittem, hgoy minden megy vele. No lám tegnap este ki akartam próbálni az FF VI-ot (GBA) és hát nem. Szóval mi az amire nekem szükségem lenne GBA-s programok futtatásához? 😊
Thx
Xbox Live gamertag: kilencnad
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Most már csak a kártyenkámnak kell megjönnie 😄
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Murvajó. Legalábbis 1-1,5 éve, amikor ScummDS-eztem, akkor még az volt, gondolom nem lett rosszabb. Valami korlátozás miatt nem lehetett szinkronos játékot rátenni, lehet, hogy ez azóta változott.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
A ScummVM DS-t használja valaki? Monkey Island, stb...? Mik a vélemények?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nálam most ez a favorit:

én pl. nem raktam rá semmilyet
karcolódik, de annyira nem hogy zavarjon a játékban!
stylus csere? hát... az enyémet már elég sokat nyüstöltem és semmiféle kopást nem vettem rajt észre, cserélni max akkor kell ha sérül és elkezdi durván karcolni a kijelzõt
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Most hori-t használok de pillanatok alatt tiszta karc már zavaróan.
Illetve érdemes e használni mennyire karcolódik össze nélküle a kijelzõ?
Ja és stylust mennyi idõnként érdemes cserélni?
Köszönöm!
Ebay, hát nem tudom, inkább megveszem boltba drágábban, mint ebayon keresztül használtan... Nem egy haverom szívott már ilyenekkel...
Na jó, tudom régimódi vagyok ^^
shaken, not stirred
Amúgy még mindíg ebay a legolcsóbb ilyen téren szvsz...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ma vágtak hozzám egy DS-t ingyen (fél éves és kb 2 órát volt bekapcsolva ^^), és egyelõre fogalmam sincs, hogy hol lehetne játékokat venni hozzá, illetve ahol néztem (576 kbyte és konzolstudio) ott pont az nem volt amit kerestem (Jam Session).
Tudtok ajánlani valami jó kis boltot, ahol nagyon sok DS játék közül lehet válogatni? Fõleg a Jam Session érdekelne...
Elõre is kösz, minden segítségségért...
shaken, not stirred