Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A nyitómehanizmus mennyire laza.
- A ceruza mennyire lötyög (ha sokat használják akkor hajlamos lötyögni).
- Kijelzõ karcos-e.
- Persze bekapcsolás/kártyahasználat, stb...
- Gari van-e rá.
Én az elsõ héten vettem hozzá egy NDL tokot. Igaz valami 4000Ft volt de nem bántam meg. Illetve fóliát a kijelzõkre.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Én ezekre figyeltem:
-bekapcsoltam a gépet, hogy egyáltalán mûködik-e
-érzékeli-e a berakott kártyát
-nincs-e rajta repedés stb.
-garancia
Lalikum
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Emberek, ennek gyönyörû a képe! 😊 Csak Lite-ot vegyen vegyen mindenki, elképesztõ.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Fél éve ellopták DS-em, M3 simplystõl, mindenestõl és most végre összeszedtem annyi lóvét, hogy vegyek egy újat.
Ebben a sok jó új játék motivált😄 Fõleg a Naruto, meg a geometry wars meg a yu-gi-oh.
Sajnos csak használtra van pénzem, 35k-ért m3 ds simplyvel, 1gb micro sd és egy lite. Szerintetek megéri?
Ja és légy szíves leírnátok ide, hogy milyen jó játékok jöttek ki azóta, amiket mindenképpen ki kell majd próbálnom? (Legutóbb akkor volt kezemben ds, mielõtt mortal kombat megjelent, november eleje-közepe felé)
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Töltsük le az internetet!
Én kétszer vittem végig, mert eladtam és késõbb rájöttem hogy hiba volt és megvettem újra. <#vigyor2>#vigyor2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lehet, igen. A nagy pontosságot igénylõ játékoknak amúgy is csak 1-2 featureje van a stylushoz kötve.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#wilting>#wilting>
porki fagyok fállalon
Lalikum
Lalikum
Zelda Phantom Hourglass --> kötelezõ
Final Fantasy --> alap jRPG, szép is jó is
Chochobo Tales --> nézd meg, jó az
Puzzle Quest --> RPG/logikai WC-n is tolható :-DDDD
Trauma Center --> operálós mangás, remek :-)
New Super Mario bros--> utálod a Mariot? Most majd imádni fogod ;-)
Lalikum
Lalikum
magyar nyelv rulz (Y)
porki fagyok fállalon
Elõnyei:
-szebb
-a kijelzõje SOKKAL kontrasztosabb
-kisebb
15-20k körül...
Lalikum
Amugy meg mi ez a nagy pangás itt ?
Mióta bevezették a "warez ellenes" izét azóta pang itt mindenki !?
Amugy én most beszereztem a FFXII és elakadtam , a 3-1 résznél , amikor Vaan-nal kell egyedül menni , és nem tudom átvinni kicsit idegesít (14% tartok még xd). Amugy valaki mondjon már jó gamekat amiket érdemes beszerezni (legálisan vagy illegálisan , ez már az én dologm) .
Elöre is köszönöm , és dobjuk fel a fórumot , vagy ha máshol osztjátok az észt , akkor pls egy linket PM-ben , mert meghalok az unalomtól !
Szerintetek erre kb. mikor lesz esélyem?
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Hogy mikor jelenik, azt nem tudni, egyelõre ugyanis csak a bejelentést, és a játék címét ismerjük meg: ez pedig nem más, mint Prince of the Demon World and the Red Moon (ami egyébként biztosan kap majd valami más alcímet az angol változatban). Nem kell tehát annyira sokat várni azoknak, akik Nintendo DS-en szeretnének az elmúlt évek egyik legjobb SRPG-szériájával játszani.
éljen , jöhet a Disagea <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu