24434
Nintendo DS/DS Lite
  • ivanicsm
    De akkor mért van odaírva, hogy: Compact Flash?
  • Tomek83
    Ez egy SD kártya,amire a játékokat felmásolod,de kell egy flash kártya is.
  • ivanicsm
    Hello.

Ma (csütörtök) jött meg az új nintendo ds lite és azt szeretném kérdezni, hogy ez a flash kártya jó-e bele? http://www.burningmedia.eu/index.php?id=termekek&category=memoriakartyak&subcategory=compact_flash&manufacturer=verbatim&product=verbatim_compact_flash_memoriakartya_512_mb_&art_id=100669&search_co=Flash&search_gyt=0&lang=hun

Ha nem jó tudtok valamilyen oldalt ahol lehet olcsón venni?
  • Sephi
    CT
  • kisgabo
  • krisz073
    Bocsi én voltam a fa.... nem írtam oda, hogy egybe eladó.
    Sorry.
  • TrIp
    ez mennyi lenne külön:M3 Real kártya(DS+GBA)
  • krisz073
    Sziasztok.
    Ha esetleg valaki DS vásárláson gondolkodik, akkor eladó lenne egy DS Lite fehér gép mind a 2 képernyő fóliázva + M3 Real kártya(DS+GBA) + 1GB Micro SD + 2GB Micro Sd + DS tok.
    Ár 30.000 Ft-t
    Ha valakit érdekel privizzen rám.
  • Beast Machine
    ha feltöltesz egy képet (bármilyen képet) a myvipre, arra a myvip rendszere szerkeszti rá.
  • NeoMaN
    ki rakta rá a myvip-et?
  • Beast Machine
    nem magyar a csaj, ez a kép a DSL megjelenésekor jelent meg valahol a neten.
  • timantes
    Ki ez a csaj és hol lakik ? Szívesen rákeresnék myvipen!!! Köszi. Van barátnőm nyugi , csak érdekesség képpen keresnék rá. :)
  • Bitke
    Hali !

Lenne feltek (régi gamerekhez) egy kérdésem . Mivel itt a fórumon olvastam Bokura no TV Game Kentei játékról , és hát adtam neki egy probát , nagyon jó kis játék , tecik meg minden . De van benne egy olyasmi játék amikor egy kis egérrel kell a macskák elöl ugy mond elmeneklülni , és közben meg felszedni egy adott tárgyat . Na nekem ennek a játéknak a neve vagy informármációk kellenének róla és akit tud , kérem írjon .
  • james69holden
  • Nuki
    Én egyszer próbáltam titkosítás nélküli w-routeremhez csatlakozni és valami Nintendo alkalmazást hiányolt a DS... :(
  • Beast Machine
    remélem, hamarosan megjön az ezüst DS-em, mert addig mindig öcsém feketéjét kell kölcsönkérnem, az meg nem tetszik... rühellem ilyenkor az európai nagykert, hogy a magyar kisker nem kap sosem azt, ami éppen kéne :(
  • gery1113
    Köszi! A kártyával volt gond. Kicseréltettem, és ez tökéletesen működik. :)
  • david13
    Köszönöm a gyors választ!Milyen akció játékokat ajánlotok!
    És még hogy tudjak rajta böngészni ahoz kell valami szoftver vagy alapból van a gépnben?
  • Beast Machine
    eredeti játékoknál a gép a játék cartridge-ra ment, így a játékhoz a gépen és a játékon kívül más nem szükségeltetik. külön memóriakártyanyílás (SD, MS, stb.) nincs is rajta, csak egy nyílás a DS és egy másik slot a GBA-játékoknak.
  • huntofa
    1. A mentéseket az eredeti játék kártyájára menti a játék mellé , szóval semmi bővítmény nem kell DShez.

2. D-Link az tökéletes router én is azon szoktam neten játszani. 10 percel ezelőtt játszottam egy japán játékossal és semmi probléma nem volt.
  • david13
    Hali!
    PSP tulaj vagyok! Most állok DS vásárlás elött és lenne egykét kérdésem !A DS-ben milyen memoria kártyára mentitek a játék mentéseket?Csak eredeti játékoknál gondolom ! Milyen memoria kártyát kell bele vennem ?Nem akarok rajta filmet se nézni meg ilyenek csak játszani!Arra ott a PSP!
    És még valami van egy D-Link routerem amit PSP-n való netezésre és multizásra használok!Ez jó a DS-hez is?
    Nagyon szépen köszönöm!
    Üdv
  • huntofa
    szerintem a DealExtreme-re célzott
  • fishBNS
    Te mirol beszelsz?
  • orkenyid
    Próbáld meg pár órára bekapcsolva hagyni, úgy hogy nem csinálsz semmit közbe. Így elvileg feltölti, ha esetleg teljesen le lenne merülve.
    Érdemes még megnézni a forrasztási pontokat, hogy nem váltak-e le.
  • gery1113
    Hát én is így gondolom. Mi lehet a gebasz? Lehet, hogy gyorsan kapcsolom ki a gépet a mentés után és kéne neki pár másodperc míg megcsinálja a mentés file-t?
  • gery1113
    Megnéztem és nincs lemerülve. :(
  • orkenyid
    Az M3-ba akku van...
  • orkenyid
    Legalább itt ne, főleg hogy kint van a bannerba a DX :)
  • fishBNS
    fogalmam sincs,hogy abban milyen van. Az enyemben sima gombelem volt,es mikor meghalt ugyanezt produkalta.
  • Tomek83
    Valami szar van a gba kártyával,nekem semmi probléma nem volt a gba mentéseknél.
  • gery1113
    Ez be van forrasztva. Ez nem egy aksi? Milyen elemet kell venni bele? Ugye a gba kártyára gondolsz. Tuti, hogy ez a gond? Tudom sok a kérdés. :)
  • fishBNS
    A kartyaban.
  • gery1113
    Milyen elem, és hol? A gépben vagy a kártyában?
  • fishBNS
    Lemerult az elem.
  • TrIp
    ok, csak gba-hoz kellett volna, de akkor rendelek egy ez5-öt 3ezerért a dealextreme-ről...
  • gery1113
    Sziasztok! Hátha tud valaki segíteni. Van egy m3 real-em gba pack-al. Ha csinálok egy mentést a gba játékkal és utána kikapcsolom a gépet és visszakapcsolom, akkor gyönyörűen megtalálja a játék a mentést. Viszont ha 10 perc után kapcsolom vissza akkor már nem találja. Mit csinálok rosszul? Hogy lehetséges ez?
  • fishBNS
    DSTT + 2gb kingston 7000 Ft !!KATT!!
  • fishBNS
    21 dollar - esetleg =]
  • Denes888
    Én meg annyiért nem adom.
  • TrIp
    2ezret adok az m3miniSD-ért