Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totis
Amikor én megvettem az enyémet azért megnéztem pár dolgot.
- A nyitómehanizmus mennyire laza.
- A ceruza mennyire lötyög (ha sokat használják akkor hajlamos lötyögni).
- Kijelzõ karcos-e.
- Persze bekapcsolás/kártyahasználat, stb...
- Gari van-e rá.

Én az elsõ héten vettem hozzá egy NDL tokot. Igaz valami 4000Ft volt de nem bántam meg. Illetve fóliát a kijelzõkre.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

vbence13
attól még õ át lehet verve 😄

Én ezekre figyeltem:
-bekapcsoltam a gépet, hogy egyáltalán mûködik-e
-érzékeli-e a berakott kártyát
-nincs-e rajta repedés stb.
-garancia

Totis
én is használtam vettem a DS Lite-om. Semmi hibája nem volt.

én is használtan vettem és nem lettem átverve

VLB
szasztok, én ma megyek a ds-ért, használtan veszem, mire figyeljek hogy ne legyek átejtve a palánkon?

Lalikum

Tinman
Üdv a 2 NDS tulajok klubjában :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Anubys
Fõleg a DS-t meg a PSP-t, de a többit is szoktam (most vettem pár új játékot GC-re, de pl. a múlt héten Master System-eztem egy csomót). Fõleg a retro cuccokkal nyomulok, de azért vannak az újak közt is olyanok, amikkel szoktam játszani.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

és mindegyik konzolodat használod?
Anubys
Ja, és még a mai szerzeményem nincs is benne... 😊
Emberek, ennek gyönyörû a képe! 😊 Csak Lite-ot vegyen vegyen mindenki, elképesztõ.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

az igen micsoda konzol kollekciód van az aláírásodból ítélve <#wow1><#szeret> gratula

Anubys
Köszönöm a válaszokat, jelentem, boldog tulajdonosa vagyok egy fehér NDS Lite-nak, így kettõre nõtt a DS-eim száma. 😊

vbence13
Visszatértem.
Fél éve ellopták DS-em, M3 simplystõl, mindenestõl és most végre összeszedtem annyi lóvét, hogy vegyek egy újat.
Ebben a sok jó új játék motivált😄 Fõleg a Naruto, meg a geometry wars meg a yu-gi-oh.
Sajnos csak használtra van pénzem, 35k-ért m3 ds simplyvel, 1gb micro sd és egy lite. Szerintetek megéri?
Ja és légy szíves leírnátok ide, hogy milyen jó játékok jöttek ki azóta, amiket mindenképpen ki kell majd próbálnom? (Legutóbb akkor volt kezemben ds, mielõtt mortal kombat megjelent, november eleje-közepe felé)

Totis
Örömteli dolog történt velem. Normál fokozaton végig tudtam vinni 1 pályát a Warcraft Tower Defence-ben.

xAttilax
szép lassan én is, de elsõre suta kis kacsa voltam.

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Borgi
szigoruan átlót nyomni nekemis eleinte nem ment, de aztán belejöttem ;>

porki fagyok fállalon

Anubys
Emberek, volna egy olyan kérdésem DS Lite tulajokhoz, hogy mennyire gáz olyan játékokhoz, amiknél átlósan kell nyomni az irányítót? Konkrétan a Mortal-ra gondolok, mert valaki nagyon panaszkodott, hogy alig lehet ugrani Lite-on, én viszont most gondolkodom a classic-om lecserélésén.

CHEAPBOY
Demegám😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

a Ninja Reflex is megjelent és elég jól sikerült... Zene/Hangok/Megjelenítés elég jó lett. Nagyvonalakban egy ügyességi játékgyüjtemény ( valami Brain Challenge féleség ninja környezetbe ). Lehet surikenezni , kardozni , boagrakat fogdosni és lehet meditálni is.

Sheltem
Final Fantasy: Crystal Chronicles megjelent <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

KILLER2
Én is addig jutottam, ott végetért a tudományom. De asszem ma megint elkezdem.

Töltsük le az internetet!

Ha végigpörgetted jön a Hard Mode ami egy kicsit nehezebb és ha az is megvolt akkor jön a Hell Mode ahol 1 azaz egy élettel kell a Hard Mode-ot végigtolni. Na _AZ_ nehéz, nem a vége.
Én kétszer vittem végig, mert eladtam és késõbb rájöttem hogy hiba volt és megvettem újra. <#vigyor2>
Tinman
1 olyan feladat van... gyakorlatilag a legvége ahol 1 szuszra a játék során megismert 3 fõellenfelet kell legyakni... erre még nem voltam képes :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

KILLER2
Mert amúgy szeritnem egy nagyon jó játék. Értelme nem sok van, de ha van szabad 10-20 perced és nincs semmi dolgod, akkor nagyon jó el lehet vele lenni. Leszámítva, ha olyan feladat van, amitõl kopaszra tépkeded a fejed 😊

én is fólián toltam és egyetértek veled , a ceruza rongálódjon ne a képernyõ

KILLER2
Kell rá fólia, én is csak azzal mertem rajta játszani. Hát nem volt semmi utána. Cerka meg...inkább az menjen szét, mint a képernyõ.

Project Rub-al óvatosan , képernyõ és ceruza romboló játék

Tinman
Emulátor vagyis progi... teljesen jól futottak amit próbáltam.
Lehet, igen. A nagy pontosságot igénylõ játékoknak amúgy is csak 1-2 featureje van a stylushoz kötve.

Borgi
wcn tolható, nebassz :C
<#eljen><#eljen><#wilting>

porki fagyok fállalon

VLB
jó sebességgel futnak? ez amúgy kártya vagy vmi progi? És amúgy fõleg buszon szeretném használni(távolsági), lehet azért egy enyhén zötykölõdõ buszon is a cerkával játszani? nem zavaró? Tököm holnap megnézek egy gépet vmelyik boltba.

Lalikum

Tinman
Persze SnesDS-el...

VLB
zelda az egyik ok amiért veszem amúgy. Advance-em amúgy volt azon a Yoshi volt a kedvencem. Snes játékok amúgy mennek rajt?

Lalikum

Tinman
Project Rub --> nagyon innovatív... gyertyákat fújsz, hajót írányítasz
Zelda Phantom Hourglass --> kötelezõ
Final Fantasy --> alap jRPG, szép is jó is
Chochobo Tales --> nézd meg, jó az
Puzzle Quest --> RPG/logikai WC-n is tolható :-DDDD
Trauma Center --> operálós mangás, remek :-)
New Super Mario bros--> utálod a Mariot? Most majd imádni fogod ;-)

VLB
akkor 20ér az enyém lesz. mondjatok kb 5 játékot amivel kezdjem. Mindenevõ vagyok amõgy.

Lalikum

kisgabo
20 ért meg, régit ne vegyél, tényleg...

VLB
20ér akkor még megéri? Télleg brutál nagy különbség van a régi és az új gép fényereje közt(néztem youtubeon). És napsütésben is jól láthaó a kijelzõ? Vagy úgy tükrözõdik mint a psp? Mert azt emiatt utáltam néha, de akkor nagyon.

Lalikum

Tinman
22-ért aproneten, 20-ért teszveszen láttam, ha jó állapotban van jó vétel.

VLB
15ért hol kapok lite-ot akkor?

Lalikum

Borgi
akkorse, a régit nem szobába gyakorlatialg nemtudod használni. olyan mint egy régi mobil kijelzõje a kijelzõje. :C

magyar nyelv rulz (Y)

porki fagyok fállalon

Tinman
+5-ért lazán kapsz Lite-ot.
Elõnyei:
-szebb
-a kijelzõje SOKKAL kontrasztosabb
-kisebb

VLB
még ha 10ért lenne classic akkor se?

Lalikum

Tinman
Szigorúan Lite.
15-20k körül...

VLB
Sziasztok! Most tervezem egy DS vételét, pénz hiányában mindenképp használtan szeretném venni, ezért az lenne a kérdésem, hogy mennyiért érdemes venni ds-t? Egyáltalán megéri a régi ds is vagy maradjak a lite-nál?

Lalikum

kisgabo
jah... wrz elenesség elõtt jobban ment a topik. ezexerint nicns más téma.

@PHM : nem hinném , de kitudja , mit hoz a holnap , jó lenne , de kicsi az esély rá !
Amugy meg mi ez a nagy pangás itt ?
Mióta bevezették a "warez ellenes" izét azóta pang itt mindenki !?
Amugy én most beszereztem a FFXII és elakadtam , a 3-1 résznél , amikor Vaan-nal kell egyedül menni , és nem tudom átvinni kicsit idegesít (14% tartok még xd). Amugy valaki mondjon már jó gamekat amiket érdemes beszerezni (legálisan vagy illegálisan , ez már az én dologm) .
Elöre is köszönöm , és dobjuk fel a fórumot , vagy ha máshol osztjátok az észt , akkor pls egy linket PM-ben , mert meghalok az unalomtól !
Szeretném kipróbálni a FF IV-et angol nyelven.
Szerintetek erre kb. mikor lesz esélyem?

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Disgaea DS: hamarosan?

Hogy mikor jelenik, azt nem tudni, egyelõre ugyanis csak a bejelentést, és a játék címét ismerjük meg: ez pedig nem más, mint Prince of the Demon World and the Red Moon (ami egyébként biztosan kap majd valami más alcímet az angol változatban). Nem kell tehát annyira sokat várni azoknak, akik Nintendo DS-en szeretnének az elmúlt évek egyik legjobb SRPG-szériájával játszani.

éljen , jöhet a Disagea <#worship><#eljen>

CHEAPBOY
Szerintem meg a Guilty Gear.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

szerintem a Mortal Kombat
Melyik verekedõs játék a legjobb DS-re?