24434
Nintendo DS/DS Lite
-
ivanicsm #20343 De akkor mért van odaírva, hogy: Compact Flash?
-
Tomek83 #20342 Ez egy SD kártya,amire a játékokat felmásolod,de kell egy flash kártya is. -
ivanicsm #20341 Hello.
Ma (csütörtök) jött meg az új nintendo ds lite és azt szeretném kérdezni, hogy ez a flash kártya jó-e bele? http://www.burningmedia.eu/index.php?id=termekek&category=memoriakartyak&subcategory=compact_flash&manufacturer=verbatim&product=verbatim_compact_flash_memoriakartya_512_mb_&art_id=100669&search_co=Flash&search_gyt=0&lang=hun
Ha nem jó tudtok valamilyen oldalt ahol lehet olcsón venni? -
#20340 CT -
#20339 -
krisz073 #20338 Bocsi én voltam a fa.... nem írtam oda, hogy egybe eladó.
Sorry. -
#20337 ez mennyi lenne külön:M3 Real kártya(DS+GBA) -
krisz073 #20336 Sziasztok.
Ha esetleg valaki DS vásárláson gondolkodik, akkor eladó lenne egy DS Lite fehér gép mind a 2 képernyő fóliázva + M3 Real kártya(DS+GBA) + 1GB Micro SD + 2GB Micro Sd + DS tok.
Ár 30.000 Ft-t
Ha valakit érdekel privizzen rám.
-
#20335 ha feltöltesz egy képet (bármilyen képet) a myvipre, arra a myvip rendszere szerkeszti rá. -
#20334 ki rakta rá a myvip-et? -
#20333 nem magyar a csaj, ez a kép a DSL megjelenésekor jelent meg valahol a neten. -
timantes #20332 Ki ez a csaj és hol lakik ? Szívesen rákeresnék myvipen!!! Köszi. Van barátnőm nyugi , csak érdekesség képpen keresnék rá. :) -
Bitke #20331 Hali !
Lenne feltek (régi gamerekhez) egy kérdésem . Mivel itt a fórumon olvastam Bokura no TV Game Kentei játékról , és hát adtam neki egy probát , nagyon jó kis játék , tecik meg minden . De van benne egy olyasmi játék amikor egy kis egérrel kell a macskák elöl ugy mond elmeneklülni , és közben meg felszedni egy adott tárgyat . Na nekem ennek a játéknak a neve vagy informármációk kellenének róla és akit tud , kérem írjon . -
#20330 -
Nuki #20329 Én egyszer próbáltam titkosítás nélküli w-routeremhez csatlakozni és valami Nintendo alkalmazást hiányolt a DS... :( -
#20328 remélem, hamarosan megjön az ezüst DS-em, mert addig mindig öcsém feketéjét kell kölcsönkérnem, az meg nem tetszik... rühellem ilyenkor az európai nagykert, hogy a magyar kisker nem kap sosem azt, ami éppen kéne :( -
gery1113 #20327 Köszi! A kártyával volt gond. Kicseréltettem, és ez tökéletesen működik. :) -
david13 #20326 Köszönöm a gyors választ!Milyen akció játékokat ajánlotok!
És még hogy tudjak rajta böngészni ahoz kell valami szoftver vagy alapból van a gépnben? -
#20325 eredeti játékoknál a gép a játék cartridge-ra ment, így a játékhoz a gépen és a játékon kívül más nem szükségeltetik. külön memóriakártyanyílás (SD, MS, stb.) nincs is rajta, csak egy nyílás a DS és egy másik slot a GBA-játékoknak. -
huntofa #20324 1. A mentéseket az eredeti játék kártyájára menti a játék mellé , szóval semmi bővítmény nem kell DShez.
2. D-Link az tökéletes router én is azon szoktam neten játszani. 10 percel ezelőtt játszottam egy japán játékossal és semmi probléma nem volt. -
david13 #20323 Hali!
PSP tulaj vagyok! Most állok DS vásárlás elött és lenne egykét kérdésem !A DS-ben milyen memoria kártyára mentitek a játék mentéseket?Csak eredeti játékoknál gondolom ! Milyen memoria kártyát kell bele vennem ?Nem akarok rajta filmet se nézni meg ilyenek csak játszani!Arra ott a PSP!
És még valami van egy D-Link routerem amit PSP-n való netezésre és multizásra használok!Ez jó a DS-hez is?
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv -
huntofa #20322 szerintem a DealExtreme-re célzott -
#20321 Te mirol beszelsz? -
orkenyid #20320 Próbáld meg pár órára bekapcsolva hagyni, úgy hogy nem csinálsz semmit közbe. Így elvileg feltölti, ha esetleg teljesen le lenne merülve.
Érdemes még megnézni a forrasztási pontokat, hogy nem váltak-e le. -
gery1113 #20319 Hát én is így gondolom. Mi lehet a gebasz? Lehet, hogy gyorsan kapcsolom ki a gépet a mentés után és kéne neki pár másodperc míg megcsinálja a mentés file-t? -
gery1113 #20318 Megnéztem és nincs lemerülve. :( -
orkenyid #20317 Az M3-ba akku van... -
orkenyid #20316 Legalább itt ne, főleg hogy kint van a bannerba a DX :) -
#20315 fogalmam sincs,hogy abban milyen van. Az enyemben sima gombelem volt,es mikor meghalt ugyanezt produkalta. -
Tomek83 #20314 Valami szar van a gba kártyával,nekem semmi probléma nem volt a gba mentéseknél. -
gery1113 #20313 Ez be van forrasztva. Ez nem egy aksi? Milyen elemet kell venni bele? Ugye a gba kártyára gondolsz. Tuti, hogy ez a gond? Tudom sok a kérdés. :) -
#20312 A kartyaban. -
gery1113 #20311 Milyen elem, és hol? A gépben vagy a kártyában? -
#20310 Lemerult az elem. -
#20309 ok, csak gba-hoz kellett volna, de akkor rendelek egy ez5-öt 3ezerért a dealextreme-ről... -
gery1113 #20308 Sziasztok! Hátha tud valaki segíteni. Van egy m3 real-em gba pack-al. Ha csinálok egy mentést a gba játékkal és utána kikapcsolom a gépet és visszakapcsolom, akkor gyönyörűen megtalálja a játék a mentést. Viszont ha 10 perc után kapcsolom vissza akkor már nem találja. Mit csinálok rosszul? Hogy lehetséges ez? -
#20307 DSTT + 2gb kingston 7000 Ft !!KATT!! -
#20306 21 dollar - esetleg =] -
#20305 Én meg annyiért nem adom. -
#20304 2ezret adok az m3miniSD-ért