24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#20383 Nem, talán az a legújabb.
#20379: Ezt a DLDI-t akkor rosszul tudtam, köszi a tájékoztatást. -
kuala #20382 Nekem m3 simply van. Az régebbinek számit? -
#20381 o köszönöm,megoldottam (r4ds-em van).
letöltöttem egy halom cuccot,organizer bevált -
PHM #20380 Van, de olvasni szvsz a DSOrganize jobb.
Milyen kártyád van? Hátha tudok segíteni. -
PHM #20379 A DSOrganize könyvtár a gyökérbe kell, a ".nds" fájl mehet bárhová.
DLDI patch csak akkor kell, ha a kártya régebbi típus.
A G6/M3 Real, DSTT, EZ V plus auto DLDI-s ezeknél nem kell patchelni. -
#20378 lenne 1 kérdésem.
moonshelböl van olyan,ami kezeli a ékezetes betüket txt fájl olvasásakor? -
#20377 Ja, jut eszembe, az indító fájt (.nds vagy .gba) célszerű a teljes körű működéshez DLDI patchelni. Ha ez nem tudod, hogy mi, akkor a google segít. -
#20376 Elég rámásolni az indítót és a mappát, ami van mellette. Fontos, hogy semmilyen mappában ne legyen benne, hanem rögtön a kártyán. -
#20375 Jobban jársz, ha megveszed magát a vasat, sok vacakolástól megkímélheted magad vele. -
#20374 Ez a Lost In Blue nem is TOP10-ben van, hanem a TOP 1. -
kuala #20373 Ja,ezt a dsorganizert használja valaki? elég,ha bcsak simán rámásolom a kártyára,vagy vmi módon telepiteni is kell? -
kuala #20372 aha,köszi! megpróbálom. -
timantes #20371 nem tudunk segíteni , nekünk KONZOLUNK van és nem ism,erjük azt az emulátort amit használni akarsz -
#20370 Villám varáűzslattal kell szétrobbantani a követ. Elötte fel kell ébreszteni az öreget úgyemlékszem, ő adja meg a varázslatot.
Rá kell kiabálni az alvó öregre.
:DD -
#20369 Valamelyik varázslattal kell szétkapni a sziklát (asszem a villámmal, de nem vagyok benne biztos... régen volt) -
kuala #20368 csá! ELAKADTAM A NINJA GAIDEN GÉMBEN. Ott,ahol a bányalabirintus van. van egy alagut ami sziklatömbbel van eltorlaszolva,illetve ahol az öreg árus van,egy zárt kapu. Innen sehogyse megy a dolog. -
#20367 Hali
Lenne 2 kérdésem a No$GBA emulátorral kapcsolatban. Szóval FF Tactics A2-t szeretnék játszani rajta, és csak ezzel az emulátorral sikerült elérnem hogy fusson is, de sajnos ezzel is nagyon szaggat. Hogy kéne rendesen beállítani, vagy itt már a gépem kevés (IntelP 3Ghz, GF6600GT, 1G RAM)? + nem tudom a képernyőt kinagyítani, hiába nyomom a fullscreent, hiába állítom be a menübe hogy screen size x2 és hiába húzom a sarkát kifelé, nem nagyítja ki.
Help! -
ivanicsm #20366 Nem a termékről kell magyar leírás hanem a rendelésről hogy kell rendelni.
Mire kattintsak ha beletettem a kosárba,.... -
#20365 akkor keres pl:vatera-n egy
leirás.
Bár vateras nem irja hogy a 2es kieg is benne van-e,mint leirásban -
ivanicsm #20364 Csak az a baj hogy a rendelésnél nem tudjuk elolvasni mert nem tudunk angolul. -
PHM #20363 Dombornyomott bankkártya kell, + nem árt egy Paypal regisztráció.
Ha ezek megvannak, a rendelés már gyerekjáték. -
ivanicsm #20362 Rendelt már valaki Dealextremen?
Mert én onnan szeretnék rendelni de nem tudom hogy van ott pontosan a rendelés menete.
Elmondaná nekem valaki létszi? -
#20361 Én a DSorganize-t ismerem. Az elég sok mindent tud. Van benne naptár, fájlkezelő, névjegy, IRC, egy használhatatlan böngésző, meg ilyenek. Nem biztos, hogy pont ezek, de ha érdekel utánanézel. Elég jó kis progi, nálam alap a DSen, mindig jól jön valamire. -
tevenyereg #20360 Sziasztok.
most gondolkozom ds vásrlásán és azt hallottam h külömböző programmokal pda-k funkcióira is rá lehet bírni.Tud erről valaki vmit??
a válaszokat előre is köszönöm. -
ivanicsm #20359 Hello!
Letudná írni valaki, hogy működik a dealextreme-n a rendelés mert nem tudok angolul.
Hogy működik ez a netes bankszámlafizetés?
Hogy töltsem ki a rendelést? -
#20358 Hejjj, Lost In Blue-t próbálta már valaki?
Nálam azonnal TOP5-be ugrott, Zelda és társai mellé.
Aki még nem nézte, az ugorjon neki az első résznek. -
#20357 -
timantes #20356 a keresett játékod neve: Mappy
-
timantes #20355 minek ez a kép ide töröljed gyorsan -
#20354 ez aztán marhára kellet -
amúgymeg a linket között van egy olyan fölül hogy dealextreme... arra nézelődj ha magadtól nem megy!
-
lowdog #20352 hint:
mind a 250 oldalon megtalalhato -
ivanicsm #20351 Nem akarsz linket küldeni létszi?:)
Mert 250 oldalt átnéznem. :S
-
orkenyid #20350 Ha nagyon akarod, megtalálod ezen az oldalon ;) -
ivanicsm #20349 Ti hol vettetek Flash+memokártyát? -
Tomek83 #20348 Akkor az szívás,mondd a srácnak hogy pakoljon rá cuccot,és találkánál kipróbálod hogy megy-e rendesen. -
ivanicsm #20347 És aproneten ha olyan Flash kártyát veszek ami netán rossz? (vagy ilyen senkivel nem fordult elő?) -
Tomek83 #20346 Ha magyar oldal érdekel,akkor aproneten keresgélj,de van 12ért M3 Real gba kártyával,szóval nyomathatod a gba játékokat.
Egy kérdés:létezhet olyan hogy M3 kártya tönkrevágná a DSt?Konkrétan a B gombos dologra értem,mert most hallottam hogy valakinek van Simplyje és ugyanúgy kikapcsol magától,nekem Realom van és dsg-nek is Realja volt. -
ivanicsm #20345 Tudnátok adni linket ahol tudok venni flash kártyát? Ha lehet venni bele olyat amibe nem kell micro sd akkor olyat. lehetőleg olcsót. -
orkenyid #20344 Ez egy CompactFlash kártya, de ez nem megy bele a DS-be. SD megy bele, de csak adapterrel.