Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Advance Wars -ok,
Age of empires(ez nekem nem annyira jött be)
Saját tetszési sorrendemben írtam.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szóval kell hozzá:
-háromágú, vagy kicsi kétágú csavarhúzó
-multimeter
-forrasztópáka
Lecsavarozod a hátulját, megkeresed az F2-t (akku csatlakozó mellett, valószínû ez lesz a hibás), leméred multimeterrel. Ha hibás, rövidrezárod egy kis ónnal, összeszereled és megnézed müxik-e. Ha megy, vegyél egy SMD 0603-as méretû 500mA-es (ha kicsit nagyobb nem gond) biztosítékot, és tedd be helyette. Így ne használd kiiktatott biztosítékkal, mert veszélyes! (felrobbanhat az akksija ha pl megint beleesik egy pénz 😊 )
Ha nem az F2 a rossz, az alaplap másik oldalán van az F1, azzal is ugyanezt kell csinálni 😊
De ha esetleg én nem tudom megcsinálni akkor a szervízben kb. milyen összegért csinálják meg?
Ha értesz hozzá, szívesen leírom hogy kell kicserélni.
Nekem úgy romlott el a ds-em, hogy az öcsém beletett egy pénzérmét a kártyatartójába, van vkinek ötlete, hogy mit lehetne vele csinálni, vagy egyáltalán mi a baja, mi ment benne tönkre?
Köszi
vételt kap a "wifi rádió" a DS-emben? Kipróbáltam egybõl utána a mario kartot wifin,semmi akadozás játék közben...Szóval se a DS-emmel,sem a routeremmel nicns gond..
M3 Simply eladó, ha valakit érdekel írjon.
frnckss
A
Elõre is köszi
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Lehet, hogy láma vagyok, de nem jöttem rá...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
De ugye nincs warez <#ejnye1>#ejnye1>
WORKING WITH:
Acekard R.P.G.
CycloDS Evolution
DS-Xtreme (1.1.2 and 1.1.3)
EDGE
M3 Real
Ninjapass X9
Supercard DS One (disable patching)
NOT WORKING WITH ("Thank you for playing" screens):
DSTT
G6 Lite (Safe Mode)
M3 Perfect MiniSD
M3 Simply
R4
Supercard SD
Mégse tünik annyira elkeseritõnek a helyzet azért. :C
porki fagyok fállalon
A
Xbox Live gamertag: kilencnad
Még veszek a normal DS-emre is egy fóliát, ha arról is eltûnnek a karcok, akkor tényleg csodás lesz a dolog (az egy kissrácé lehetett, mert tele van karistolva, én csak a bal alsó sarokba nyomattam egy kis koptatást, mert ott van a lemming-gyorsítás gomb. 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
1. BRANDO ULTRA CLEAR Protector
2. Nintendo DS lite Hori Fólia
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Lalikum

Én is néztem a Slot2-es takarókártyát. Szétszedés után egy vak-nyák van benne. Magyarul semmire sem használható. Szerintem a Slot2-ben lévõ érintkezõket védi.
Mégse vettem meg tegnap, van másik 2 ajánlat, szerintetek melyiket válasszam?
18e Ft: Lite+Mario ds,töltõ,ceruza, de nicns doboz
33e Ft: Lite+Plexi tok+cerkák, töltõ, M3+1gb, Hori fóliák mind2 kijelzõn.
Lalikum
A képernyõvédõ fólia csodákra képes még karcos képernyõn is. Mindkét gépemnek karcos az érintõképernyõje, a Lite-ra most vettem védõfóliát, és egy gramm karc nem látszik, miután felapplikáltam. Veszek a normalra is, megnézzük, azzal mi lesz, már eleve karcosabb volt, amikor vettem, és a Lemmings-ezés sem tett jót neki. 😞
Viszont volna egy kérdésem. A DSLite-nál a slot2-ben alapból beleapplikált kártya csinál is valamit vagy csak védõcucc? Csak mert láttam, hogy van egy nyák is benne.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Én is friss DS Lite tulaj vagyok, használtan vettem, de csak egy Stylus-t kaptam hozzá. Szeretnék hozzá tartalék tollat beszerezni, hol, és milyet érdemes vennem?
Köszönöm a segítségeteket!
A gyerköcnek vettünk egy ds lite gépet. Azt szeretném kérdezni hogy, hogy kell a wifit beállitani? Sajna magyar leirás nincs benne. Itthon wifis az internet de nem tudom hogy kéne csatlakozni. Aki tudja légyszi irja meg.
Köszi Rudko