24434
Nintendo DS/DS Lite
  • KILLER2
    Nem, talán az a legújabb.
    #20379: Ezt a DLDI-t akkor rosszul tudtam, köszi a tájékoztatást.
  • kuala
    Nekem m3 simply van. Az régebbinek számit?
  • Banyapapa
    o köszönöm,megoldottam (r4ds-em van).
    letöltöttem egy halom cuccot,organizer bevált
  • PHM
    Van, de olvasni szvsz a DSOrganize jobb.
    Milyen kártyád van? Hátha tudok segíteni.
  • PHM
    A DSOrganize könyvtár a gyökérbe kell, a ".nds" fájl mehet bárhová.
    DLDI patch csak akkor kell, ha a kártya régebbi típus.
    A G6/M3 Real, DSTT, EZ V plus auto DLDI-s ezeknél nem kell patchelni.
  • Banyapapa
    lenne 1 kérdésem.
    moonshelböl van olyan,ami kezeli a ékezetes betüket txt fájl olvasásakor?
  • KILLER2
    Ja, jut eszembe, az indító fájt (.nds vagy .gba) célszerű a teljes körű működéshez DLDI patchelni. Ha ez nem tudod, hogy mi, akkor a google segít.
  • KILLER2
    Elég rámásolni az indítót és a mappát, ami van mellette. Fontos, hogy semmilyen mappában ne legyen benne, hanem rögtön a kártyán.
  • WiZZaRD
    Jobban jársz, ha megveszed magát a vasat, sok vacakolástól megkímélheted magad vele.
  • NeoMaN
    Ez a Lost In Blue nem is TOP10-ben van, hanem a TOP 1.
  • kuala
    Ja,ezt a dsorganizert használja valaki? elég,ha bcsak simán rámásolom a kártyára,vagy vmi módon telepiteni is kell?
  • kuala
    aha,köszi! megpróbálom.
  • timantes
    nem tudunk segíteni , nekünk KONZOLUNK van és nem ism,erjük azt az emulátort amit használni akarsz
  • NeoMaN
    Villám varáűzslattal kell szétrobbantani a követ. Elötte fel kell ébreszteni az öreget úgyemlékszem, ő adja meg a varázslatot.

Rá kell kiabálni az alvó öregre.
    :DD
  • Anubys
    Valamelyik varázslattal kell szétkapni a sziklát (asszem a villámmal, de nem vagyok benne biztos... régen volt)
  • kuala
    csá! ELAKADTAM A NINJA GAIDEN GÉMBEN. Ott,ahol a bányalabirintus van. van egy alagut ami sziklatömbbel van eltorlaszolva,illetve ahol az öreg árus van,egy zárt kapu. Innen sehogyse megy a dolog.
  • Ottto
    Hali
    Lenne 2 kérdésem a No$GBA emulátorral kapcsolatban. Szóval FF Tactics A2-t szeretnék játszani rajta, és csak ezzel az emulátorral sikerült elérnem hogy fusson is, de sajnos ezzel is nagyon szaggat. Hogy kéne rendesen beállítani, vagy itt már a gépem kevés (IntelP 3Ghz, GF6600GT, 1G RAM)? + nem tudom a képernyőt kinagyítani, hiába nyomom a fullscreent, hiába állítom be a menübe hogy screen size x2 és hiába húzom a sarkát kifelé, nem nagyítja ki.
    Help!
  • ivanicsm
    Nem a termékről kell magyar leírás hanem a rendelésről hogy kell rendelni.
    Mire kattintsak ha beletettem a kosárba,....
  • Banyapapa
    akkor keres pl:vatera-n egy
    leirás.

Bár vateras nem irja hogy a 2es kieg is benne van-e,mint leirásban
  • ivanicsm
    Csak az a baj hogy a rendelésnél nem tudjuk elolvasni mert nem tudunk angolul.
  • PHM
    Dombornyomott bankkártya kell, + nem árt egy Paypal regisztráció.
    Ha ezek megvannak, a rendelés már gyerekjáték.
  • ivanicsm
    Rendelt már valaki Dealextremen?

Mert én onnan szeretnék rendelni de nem tudom hogy van ott pontosan a rendelés menete.

Elmondaná nekem valaki létszi?
  • KILLER2
    Én a DSorganize-t ismerem. Az elég sok mindent tud. Van benne naptár, fájlkezelő, névjegy, IRC, egy használhatatlan böngésző, meg ilyenek. Nem biztos, hogy pont ezek, de ha érdekel utánanézel. Elég jó kis progi, nálam alap a DSen, mindig jól jön valamire.
  • tevenyereg
    Sziasztok.
    most gondolkozom ds vásrlásán és azt hallottam h külömböző programmokal pda-k funkcióira is rá lehet bírni.Tud erről valaki vmit??
    a válaszokat előre is köszönöm.
  • ivanicsm
    Hello!

Letudná írni valaki, hogy működik a dealextreme-n a rendelés mert nem tudok angolul.

Hogy működik ez a netes bankszámlafizetés?
    Hogy töltsem ki a rendelést?
  • NeoMaN
    Hejjj, Lost In Blue-t próbálta már valaki?
    Nálam azonnal TOP5-be ugrott, Zelda és társai mellé.
    Aki még nem nézte, az ugorjon neki az első résznek.
  • NeoMaN
  • timantes
    a keresett játékod neve: Mappy

• timantes
    minek ez a kép ide töröljed gyorsan
  • Banyapapa
    ez aztán marhára kellet
  • TrIp

amúgymeg a linket között van egy olyan fölül hogy dealextreme... arra nézelődj ha magadtól nem megy!
  • lowdog
    hint:
    mind a 250 oldalon megtalalhato
  • ivanicsm
    Nem akarsz linket küldeni létszi?:)
    Mert 250 oldalt átnéznem. :S
  • orkenyid
    Ha nagyon akarod, megtalálod ezen az oldalon ;)
  • ivanicsm
    Ti hol vettetek Flash+memokártyát?
  • Tomek83
    Akkor az szívás,mondd a srácnak hogy pakoljon rá cuccot,és találkánál kipróbálod hogy megy-e rendesen.
  • ivanicsm
    És aproneten ha olyan Flash kártyát veszek ami netán rossz? (vagy ilyen senkivel nem fordult elő?)
  • Tomek83
    Ha magyar oldal érdekel,akkor aproneten keresgélj,de van 12ért M3 Real gba kártyával,szóval nyomathatod a gba játékokat.
    Egy kérdés:létezhet olyan hogy M3 kártya tönkrevágná a DSt?Konkrétan a B gombos dologra értem,mert most hallottam hogy valakinek van Simplyje és ugyanúgy kikapcsol magától,nekem Realom van és dsg-nek is Realja volt.
  • ivanicsm
    Tudnátok adni linket ahol tudok venni flash kártyát? Ha lehet venni bele olyat amibe nem kell micro sd akkor olyat. lehetőleg olcsót.
  • orkenyid
    Ez egy CompactFlash kártya, de ez nem megy bele a DS-be. SD megy bele, de csak adapterrel.