24434
Nintendo DS/DS Lite
-
SirArcheer #20423 Elkezdte vki rajtam kivűl a Metal Slug 7-et??
Mert sikerült a 3 pályán elakadni. :( -
rumkola #20422 Metroidot, Contrát, Metal Slugot, Megamant, Sonicot én is imádom.
-
#20421 Hogy mi a jó a legjobb 2d scrollozós játékokban?
Számomra a castlevaniakban ami szuper:
-Stílus! (Ugyanúgy ahogy a Contranál se nagyon lehet megmondani mitől jó, vagy érzed a feelinget vagy nem)
-Gyönyörűen megrajzolt Bossok(legszebbek a 2d metroid gba játékok mellett)
-Különböző nehézségi fokozatok, unlockolható módok
-Fantasztikus(!) zene(pl orgona stb)
-Karakterfejlődés
Stbstb(pl a dawn of sorrowban a fegyverekhez kinyerhető nyersanyagrendszer a monsterekből tetszett(na ez szép mondat volt). -
#20420 Hát elég pofátlanul koppintották a Metal Slug-ot az biztos.Attól függetlenül jó lett ez is -
timantes #20419 elég nehéz játék , alig jutok tovább a pályákon. kihívás van benne bőven -
#20418 szevasztok.van valakinek eladó gba-s kártyája m3real kártyához?nekem csak az kéne.itthon újonnan mennyiért lehet kapni és külföld mennyiért? -
rumkola #20417 enyhén szólva hasonló...
:S -
Tomek83 #20416 Az 2 különböző játék,csak hasonló kinézetű. -
rumkola #20415 Hmm, lehet hogy ez mégiscsak egy koppintás... fura
http://ds.ign.com/objects/955/955755.html -
rumkola #20414 Vagy ez teljesen más lenne? -
rumkola #20413
Amúgy tudtommal Commando07 néven futott a fejlesztés. -
röffff. -
Tomek83 #20411 Fogalmam nincs mi a jó benne:) De én alig bírtam lerakni a DS-t amikor a Portrait of ruinnal játszottam. -
#20410 elsö 30 perc kevés ezeknek szerintem,de beindulnak rendesen.
egyikben tuning lehetösége fegyvereknek,ellenfelekböl nyerhetö aktiv-passziv skillek,másikban 2 karakterrel valo harc plussz ebben vannak még mini küldik is néha elégjo cuccokért. -
#20409 Jónak tűnik. -
#20408 Fura ez a Castlevania mizéria. Mindenki szereti és isteníti, mondom magamnak megnézem.
Háááát, nekem ez a játék nagyon nem jön be. Kb 30 percet adtam neki, de nem vettem észre benne semmi "szépséget", sőt számomra a hót gagyi kategória.
:)
Most komolyan, mit nem látok benne amit ti láttok? -
#20407 http://www.corethegame.com/ -
#20406 -
Tomek83 #20405 Castlevania videók -
gery1113 #20404 Ha tudsz még hasonló szuper japán játékot, kérlek ne tartsd titokban. :) thx. -
#20403 egy freeciv portnak, netes funkcioval nagoyn örülnék (Y) -
Prowler #20402 Hát a Civilization Lite név sokkal találóbb lett volna. Sajnos aki hozzászokott a Civ IV összetettségéhez, az nehezen fog megbarátkozni a nyúlfarnyi térképekkel, a beállítási lehetőségek hiányával, a gyors játékmenettel stb. Viszont legalább van DS-re is Civ. -
SirArcheer #20401 Remélem a populus-nál jobb lesz.
-
#20400 hopsz..
-
timantes #20399 Chocobo and the Magic Storybook: The Witch and the Girl
Chocobo's Mysterious Dungeon: The Labyrinth of Forgotten Time DS Plus -
S8DJ #20398 szólj apucinak ő biztos tudja -
Tomek83 #20397 Bocs tényleg neked van igazad,kijön 2 Chocobo játék DS-re,de most címekbe nem akarok belemenni mert hosszúak:) -
Tomek83 #20396 Megnéztem ez a Chocobo Tales 2. része lesz,ugyanis ChocoboTales már van. A Dungeon az pedig Wii kiadás lesz. -
Nuki #20395 #20390: azért mert Color és Advance emulátorokban lehet :)
#20392: jól hangzik! Kipróbáljuk :P -
#20394 jáccott valaki a harvest moon ds el?
nem találom a kovács házát, meg sosincs nyitva szinte semmi... -
#20393 Final Fantasy Fables: Chocobo Tales,de közben irnak még egy chocobos jatekrol Final Fantasy Fables: Chocobo's Dungeon ez -
timantes #20392 Kijött egy új játék , neve: Jigsaw World: Daigekitou! Jig-Battle Heroes
Emberek ez a játék baromi HANGULATOS és ADDAKTÍV !!!!!!!!! Aki egyszer belekóstol az első puzzleba , az garantáltan a gép előtt fog maradni egy darabig.
Típusa: akció kirakós játék :)
aki remek kikapcsolódásra vágyik és nem rettenti vissza a japán nyelv az tegyen vele egy próbát. Én sem tudok japánul , a menüben könnyen ellehet igazodni, a játékhoz sem kell semmi extra tudás. -
#20391 Mellesleg wizzard üzijét is félre értetted... -
#20390 Nem lehet a képét nagyítani, nem tudom honnét veszed hogy lehetne... -
#20389 Köszönöm, de 1 játék miatt nem fogok új rendszert beszerezni. Láttam régebben foglalkozott a topik emulátorokkal azért gondoltam h megpróbálom. Na de mind1... -
Tomek83 #20388 Wow,ez mi lesz? Chocobo tales2? -
#20387 ez volt már?
ff:chocobo tales -
Nuki #20386 Reméltem hogy ennek a márkája legalább "DealExtreme"-es lesz, de sajnos tévedtem -
#20385 Úgy látszik, hogy megint tévedtem xD -
PHM #20384 Második generációs slot1 kártya, nem új, de jóféle. Hardveresen azonos az R4-gyel.
Egy ideje már nem lehet kapni. Érdekes módon az R4-et újra árulni kezdték.