Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
PSP & DS RULEZ!
Amúgy a Phoenix Wright 3-nak EU-ban mikor kellene megjelenni? Gamfaqs szerint 21-én, de nem látom sehol, hogy megjelent volna.
Amúgy szerintem nagy fos lesz ez a rész is.😄 Remélem az az új sorozat (Apollo Justice) olyan minõségû lesz, mint a Phoenix Wright 1-nek az utolsó bûnügye. Ott volt egy rakat király ötlet. De a 2. rész még visszafele fejlõdött...
Ja, ez nem az a topic <#vigyor5>#vigyor5>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mario Kart DS
Mario vs. Donkey Kong 2
Professor Layton and the Curious Village
Contra 4
Cooking Mama
Warcraft Tower Defence
DSDOOM
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Kérlek szépen segítsetek nekem , a hétvégén nem leszek itthon , és szeretnék beszerezni az én szemem fényéhez egy jó pár játékot ami vel ellennék!
Kérlek tapasztalatokat és TOP játékaitokat írjátok már le mi az !
Amugy meg valaki tudna segíteni abban , hogy A trauma Centert a Chapte 2/2 - rész t vagy melyiket holnapra megnézem pontosan hogyan kell átvinni ?????
Meg az FFXII mikor Vaan kell menni olyan 15% körül , az a részt hogyan kell átvinni.
Nézétek el nekem ezt a sok kreténséget , de csak most ismerkedek a Jó gammekkal !
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
így kell beízzítani csak 2 DS kell hozzá 😞
SLOT2-es kártyákat viszont kerüld inkább, azokkal szokott gond lenni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A supportja milyen? Anno még GBA-n kicsit befürödtem az Ecube-bal, mert szinte semmi nem ment rajta, ami engem érdekelt (fõleg homebrew emuk, a romokkal nem volt különösebb gond, de azok annyira nem érdekesek, nagyrészüket megveszem eredetiben, nálam warez = demo 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Lalikum
Nem körökre osztott stratégiának értelme se sok lenne dsen...
Azt pöcön kell tolni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
1. Kicsit retkes volt a DS Lite-om (használtan vettem), egész jól kitakarítottam, de arra nem jövök rá, hogy hogyan tudom lekapni a tetején lévõ átlátszó mûanyagot. Aki már csinált ilyet, világosítson fel plíz, mert az elõzõ tulaj szerintem nem nagyon ismerte a szappan + víz kombót... 😞
2. M3 Simply tulajoktól kérdezném, hogy most honnan lehet letölteni a legfrisebb console software-t? Mert a hivatalos oldalon egy link van csak egy másik oldalra, amin egy jó darabig ment is a letöltés (nekem most v1.10 van fent a kártyán), de már egy ideje csak valami 1.6 van, és máshol sem találok 1.7-nél frissebbet (pedig, mint látjuk, létezik).
3. Szeretnék venni egy másik kártyát, eredetileg az M3 Real-t néztem ki, a GBA expansion miatt, de mióta nem nagyon frissítik a drivert, inkább talán mást vennék. Kérdés: DSTT-rõl van valakinek valami személyes tapasztalata? Vagy valami másik olyan kártyát (akár privátban is, hogy ne legyen ebbõl gond) tudnátok ajánlani, amihez van DS Lite-os GBA expansion, és supportálja a 2 giga feletti memóriakártyákat (ha a 8 gigásat vinné, az lenne az legjobb), és fõleg: mennek rajta rendesen az emulátorok?
elõre is köszi a válaszokat!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Final Fantasy XII: Revenant Wings
Eco-Creatures : Save the Forest (ebben rózsaszín mókus-szerû lényeket vezethetsz csatába robotok ellen, hogy megvédd az erdõt <#vigyor2>#vigyor2>)
Command & Destroy (nem lehet menteni benne, jelszót kapsz a köv. pályához --> tiszta SNES fíling)
kb. ennyi RTS-rõl tudok, de biztos van még. Aztán vannak még a Sim City, Zoo Tycoon, Theme Park típusú stratégiák is.