Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Gondoltam. X360 meg azóta vár új alaplapra. Nem nagyon jön rá össze a pénz, de mostmár hamarosan megcsináltatom.

Töltsük le az internetet!

ok, te tudod de szerintem az M3 DS Real-al jobban jársz. (off:X360-oddal mi lett?)
KILLER2
Ja, gondolkozok rajta. Mondjuk nem rossz ez a supercard, csak gyakran hiányzik az érintõs menü és a témaváltás lehetõsége (és a SC nem túl szép menüvel rendelkezik). Meg a homebrew támogatása sincs a csúcson, bár nem rossz. Mindegy, meglátom. De elég jónak tûnnek ezek a SLOT1-es kártyák.

igen micro sd,itthon olyan 13.000Ft körül mozog de ha DealExtreme-en rendelsz ott kb. 7.000ft,a hombrewek futnak rajta,szerintem jobban jársz ha lecserélnéd <#vigyor0>
KILLER2
Tényleg, DShez vízálló zacskó vagy tok vagy mifene, az kaható magyarországon?

KILLER2
Aha, értem. Abba is micro SD való, mi? Mennyi az ára egy ilyennek? Ja és a homebrew? Egy SuperCard Lite-ot (slot2-es) érdemes lecserélni egy ilyenre?

kisgabo
real a jobb, kompatibilitás szuper, gba 0.

KILLER2
Bocs, hogy felhozom a témát, de slot1-es M3 kártyából melyik a jobb, a real vagy a simoply? Valakinek van vele tapasztalata? Érintõt haszálja a menüje? Milyen a kompatibilitása? GBA játékokkal és homebrew-el hogy áll?

butyokanime
Tom hogy nem ideillõ lesz, de az a topok eléggé kihalt.Szóval nem tud nekem valaki "adni" egy GBA SP kijelzõt?Mondjuk akinek van de nemhasználja és megválna tõle egy bizonyos összegért.Van egy SP-m de a kijelzõje nemjó, nem ad képet csak világít és ki szeretném cserélni, ha valakinek van és eladná esetleg elcserélné az légyszi keressen meg PM-ben vagy írjon ide egy üzit.Elõre is köszi <#bee1>

PSP & DS RULEZ!

Én most tolom a 3.-at. USA verzió. Nekem mindegyik rész egyformán tetszik, ami zavaró, hogy elõrelépés nincs, de szerintem az eddig felállított színvonalat hozza.

Szerintem mivel most jelent meg, ezért nem valószínû, hogy van több része.

Amúgy a Phoenix Wright 3-nak EU-ban mikor kellene megjelenni? Gamfaqs szerint 21-én, de nem látom sehol, hogy megjelent volna.

Amúgy szerintem nagy fos lesz ez a rész is.😄 Remélem az az új sorozat (Apollo Justice) olyan minõségû lesz, mint a Phoenix Wright 1-nek az utolsó bûnügye. Ott volt egy rakat király ötlet. De a 2. rész még visszafele fejlõdött...
ReTeK
Nagyon jó a Layton. Van több része is a Prof. kalandjának vagy esetleg hasonló játékot tudnátok ajánlani ?

KILLER2
Nem tudjátokl hogy a Ninja Gaiden Dragon Sword-ot mikoról lehet beszerezni angolul? Szóval hogy az EU vagy USA verzió mikor jelenik meg? Mert elkezdtem a japánt, de a Chapter 3nál nem tudok továbbmenni, mert egyszerûen nem jövök rá, hogy mi kéne csinálni. Ahol nem tudok továbbmenni, ott kiír valamit, de nem nagyon váogm a japánt.

KILLER2
xD

Tinman
Egyszer csináltam víz alatt... egész jó volt.

Ja, ez nem az a topic <#vigyor5>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

KILLER2
Ilyenen én is gondolkoztam már. Bár néhány zacskó is megteszi. De azért én is inkább veszek egy tokot, a zacskóhoz nem vagyok elég bátor. Bár lehet, hogy megcvsinálom, mert egyszer ki akarom próbálni, hogy milyen is víz alatt DSezni.

Nekem is állandóan esõben vagy zuhany alatt dsezhetnékem támad😊
Nekem kellene egy ilyen:
Vízálló tok

Tud valaki szerezni?
Sephi
Warcraft Tower Defence????

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Totis
Zelda: The Phantom Hourglass
Mario Kart DS
Mario vs. Donkey Kong 2
Professor Layton and the Curious Village
Contra 4
Cooking Mama
Warcraft Tower Defence
DSDOOM

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Hali mindenki !

Kérlek szépen segítsetek nekem , a hétvégén nem leszek itthon , és szeretnék beszerezni az én szemem fényéhez egy jó pár játékot ami vel ellennék!
Kérlek tapasztalatokat és TOP játékaitokat írjátok már le mi az !
Amugy meg valaki tudna segíteni abban , hogy A trauma Centert a Chapte 2/2 - rész t vagy melyiket holnapra megnézem pontosan hogyan kell átvinni ?????

Meg az FFXII mikor Vaan kell menni olyan 15% körül , az a részt hogyan kell átvinni.

Nézétek el nekem ezt a sok kreténséget , de csak most ismerkedek a Jó gammekkal !
Tinman
Kell!! MOST!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Borgi
hátezta davido biztos megveszi :C

porki fagyok fállalon

KILLER2
Hát ez elég érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

KILLER2
Ahoz nekem is volt szerencsém, de akkor az úgy nem nagy szám. Bár ha jól tudom, épp ma jelent meg.

http://youtube.com/watch?v=qpEiK3enQEk&feature=related

így kell beízzítani csak 2 DS kell hozzá 😞

A demo már megjelent 😊

KILLER2
Hol volt hozzá szerencséd?

Volt szerencsém a Ninja Gaiden DShez. Elég jól sikerült , védõfólia kötelezõ , képernyõgyilkos játék.

Homebrew gyakorlatilag az összes SLOT1-es kártyán rendesen müxik, a legolcsóbb N-Card klón is jó hozzá 😊
SLOT2-es kártyákat viszont kerüld inkább, azokkal szokott gond lenni.

Amúgy érdekel valakit eredeti dobozos Final Fantasy XII: Revenant Wings???
Sephi
Ott a DS-es FF12 meg a Mana 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Anubys
Ez tapasztalat? 😊
A supportja milyen? Anno még GBA-n kicsit befürödtem az Ecube-bal, mert szinte semmi nem ment rajta, ami engem érdekelt (fõleg homebrew emuk, a romokkal nem volt különösebb gond, de azok annyira nem érdekesek, nagyrészüket megveszem eredetiben, nálam warez = demo 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Üdv. A Final fantasy - Crystal cronicles "Thank you"-s szövegénél azt vettem észre, akkor jelenik meg mikor átmész másik helyszínre. Szóval a Supercard Realtime save-jével nem lehet ezt megoldani állandó mentéssel?😄
AZ EURÓPAI verziós ÚJ finfal fantasyban is benne van ez a thank you szöveg 20 perc után ???

VLB
DSTT klafa, rendeld meg a nagy packban, abban még usb töltõ is van, nem csak slot2-es kari!

Lalikum

Sheltem
Hú ezt de benéztem hallod <#vigyor1>

Nem körökre osztott stratégiának értelme se sok lenne dsen...
Azt pöcön kell tolni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Borgi
igy biztos nem lesz törölve.

ez mindent vagy semmit :C

porki fagyok fállalon

Anubys
Srácok, 3 kérdés, bár lehet, hogy az uccsó rötölve lesz:

1. Kicsit retkes volt a DS Lite-om (használtan vettem), egész jól kitakarítottam, de arra nem jövök rá, hogy hogyan tudom lekapni a tetején lévõ átlátszó mûanyagot. Aki már csinált ilyet, világosítson fel plíz, mert az elõzõ tulaj szerintem nem nagyon ismerte a szappan + víz kombót... 😞

2. M3 Simply tulajoktól kérdezném, hogy most honnan lehet letölteni a legfrisebb console software-t? Mert a hivatalos oldalon egy link van csak egy másik oldalra, amin egy jó darabig ment is a letöltés (nekem most v1.10 van fent a kártyán), de már egy ideje csak valami 1.6 van, és máshol sem találok 1.7-nél frissebbet (pedig, mint látjuk, létezik).

3. Szeretnék venni egy másik kártyát, eredetileg az M3 Real-t néztem ki, a GBA expansion miatt, de mióta nem nagyon frissítik a drivert, inkább talán mást vennék. Kérdés: DSTT-rõl van valakinek valami személyes tapasztalata? Vagy valami másik olyan kártyát (akár privátban is, hogy ne legyen ebbõl gond) tudnátok ajánlani, amihez van DS Lite-os GBA expansion, és supportálja a 2 giga feletti memóriakártyákat (ha a 8 gigásat vinné, az lenne az legjobb), és fõleg: mennek rajta rendesen az emulátorok?

elõre is köszi a válaszokat!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

KILLER2
Köszi, meglesem õket. Ha tetszenek, akkor ezekkel biztosan elleszek egy ideig.

A gamespot-on is RTS-nek van feltûntetve a Heroes of mana.
Hát szerintem legalább annyira RTS is, mint amennyire RPG, mivel egységeket kell gyártani amikhez erõforrásokat kell gyûjteni. Sokat ugyan nem játszottam vele, de én határozottan ilyesmire emlékszem.

elárulom hogy az RTS = Real Time Strategy és nem egyenlõ az RPGvel , Heroes of Mana bizony RPG <#wink>

Heroes of Mana
Final Fantasy XII: Revenant Wings
Eco-Creatures : Save the Forest (ebben rózsaszín mókus-szerû lényeket vezethetsz csatába robotok ellen, hogy megvédd az erdõt <#vigyor2>)
Command & Destroy (nem lehet menteni benne, jelszót kapsz a köv. pályához --> tiszta SNES fíling)

kb. ennyi RTS-rõl tudok, de biztos van még. Aztán vannak még a Sim City, Zoo Tycoon, Theme Park típusú stratégiák is.

KILLER2
Nem alaptalan a kérdés.

Sephi
😄

KILLER2
AoE, az egy szar, én is próbáltam.

Borgi
olvastni-e tudsz?

porki fagyok fállalon

butyokanime
Valakit érdekel egy More Brain Training? (2500ft) azt hiszem ez a második része a játéknak. Ha valakit érdekel PM

PSP & DS RULEZ!