253
  • Kaslerka #133
    1 óra és lenn van. Írni nemtok róla, mert most munka. Estig meg már gondolom mindenkinek meglesz :)
  • Kaslerka #132
    Nforce-n fenn a full, természetesen SF3! :)
  • grebber
    Kösz!!

Lazán fog müködni az SFCure módszerrel mivel: Brothers In Arms Earned In Blood --> StarForce 3.6.10.03 és megy vele (bakinak köszönhetően az 1 exevel tökéletes)
  • Rash87
    Tessék:
    StarForce 3.6.10.03 detected -> D:\Program Files\DreamCatcher\Cold War Demo 1\protect.dll
    [19:31:14 du.] --- File(s) Scan Finished [0.57s] ---

• grebber
    Tényleg aki leszedte a demót nyomjon már rá egy A-Ray Scanner-t az kiirja pontosan hányas SF3 van rajta.
    A Ray Scanner progi
  • Rash87
    Jah,jogos
  • grebber
    Minek parázol nemértem egyátalán? Már nem akadály az SF3.
  • Macccy
    Demo: rohadt büdös kúrva elbaszott starforce ..... elegem van ezekből a majmokból! Előbb a Kingkong szarságban most meg már ezen is. Minek egy demóra ??????? Elmebeteg paranoid banda ...
  • grebber
    Beszéljél ha annyira akarsz engem nem zavar :) én a bétáról elmondtam mindent amit tudtam demora most nem pazarlom a drága időmet.Majd a fullra :D
  • Shep
    Te se győzöd lehúzni a cuccokat, a játékról már ne is beszéljünk? :)(
  • Shep
    Mikorra igérik a fullt?
  • grebber
    Nekem tetszik semmi bajom vele igaz én még anno a bétát toltam most nincs sávom holmi demokra :D
  • abonyitomz
    érdekes a demo , kicsit fura az irányítás, a grafika cool
  • Rash87
    Hát én kipróbáltam a DEMO-t,nem nagyon hatott meg :)
    Szerintem elég szarra sikeredett,bár ízlések és pofonok

Más vélemény?
  • Boroskóla
    Demo
  • grebber
    Xboxra kijött ma!
  • grebber
    Új trailer (35MB)

Egy meg nem nevezett producer mutogat be néhány apróságot, afféle kütyüket,mint például a röntgen kamera.

info: Gamestar
  • grebber
    Cold War GOLD!

Valamikor szeptember végén jön.
  • abonyitomz
    szépek!
  • grebber
    Új képek
  • magus755
    oké
  • grebber
    Ez a verzió mindig is müködött. :D
  • magus755
    sziasztok na én is lehuztam a gamet mégpedig ezt a verziot és müxik:Cold_War_BETA_READ_NFO-DiSSONANCE
  • Thanatos
    ez midnig beválik énis ezt szoktam :DDDDD
  • danielG
    Hi Hello Mindenkinek!most kezdtem el visszafelé olvasgatni a fórumot és nagyon idegesítő dolgokat találtam,te Lazlo mi az fas+ért adogatsz ilyen gagyi tanácsokat,hiába rinyálsz és hiába bénázol nem fog elindulni a cold war blt-s beta,ha esetleg csinálnál belőle ISO-t és kiírod cd-re vagy esetleg mountolod lehet hogy működni fog de ennek az esélye 1:1millióhoz,amúgy meg az nfo fájl nem azt mondja hogy inditsd a main.exe-t hanem inditsd a main exe-t,szóval a fő exe-t ami a coldwar.exe!ennyi lett volna a hozzáfűznivalóm:),ja 1ébként ha nagyon akarsz nyomni 1 bugos cold war betat irány torrentre ott megtalálod!csokoládé
  • Glpetyus

OFF:
    Én spéci úgy csinálom,hogy havonta egyszer regelek "egy bizonyos" oldalra (kemény 200 ft)
    Itt max sebességgel lehet tölteni (ha épp jó :P [bár mostanában már mindig jó]),ez itt 1000-2000 kb-et jelent (melóhely),3 óra alatt lenntvan akár 3-4 dvd-s gém is,ha egyáltalán van annyi tölteni való....
    Na,azért nem szopok torrent-el,meg ilyen szarokkal,hogy 2 napig töltsek egy szutykos játékot,10 k-val...
    De ez én vagyok,mindenki azt csinál amit akar.
    ON
  • Glpetyus
    Újreg....
    [nem tud mit írni]
    :D
  • Thanatos
    ha ekkora hülye lennék hogy smsweb-ekre reggelek akár még meg is tenném, nc..., de ez itt kruvára offtopic nem tünt fel? :)
  • Glpetyus
    Regelj be mindre,és majd kiderűl #mf78676
  • Thanatos
    jézus akkor miylenek a szarok? nc... :P
  • Glpetyus
    Az egyetlen normális oldal....
  • drop
    csá all hát igen csupán odafigyelés az egész mert amia warezt ileti ha csinálja és pénzt kér el akkor legaláb már a jót tegye fel ne tegye fel a szar verziot akkor várjon pár napot és tegye fel a jóbb verziot de az a baj hogy a pénz az jó de a szolgáltatást amit ad érte az nagy ......
    és nem kell a rizsa arrol hogy milyen veszéjes meg stb akkor miért csinálja
  • Lazlo
    Totti..... ha már belekezdenék 1 ilyenbe akkór rendesen csinálnám.... ne mond hogy annyira nehéz lenne megnézni vagy utánnanézni hogy az a valami működik-e amit feltöltök....és ha figyeltél volna ez a verzio Cold.War.BETA-BLT senkinek nem megy van másik verzió de nem az van fent a wanadoon de ne szolj senkinek :) na mind1 hátha felteszik ma és akkór leszedem. na mek unom tovább az életem bye.
  • Thanatos
    én meg igen... :)
  • Istencsászár
    off: wanadoo-t nemnevezném annak
  • Thanatos
    azért ultragagyi smswebeket nem kéne agyon hypeolni... :)
  • Istencsászár
    lol lehet nemmegy de ahogy olvasom itt sokaknak megy az megse fordul a fejedbe hogy nálad van a hiba... ahelyett hogy fikázod a játék letöltős hpkat gondoljkozz el azon milenne ha nemlennének van 10 ezered mindengémre?
  • Lazlo
    hát én kiprobáltam. nekem nem megy :( nem értem hogy wanadoo-ra minek tesznek fel olyat ami nem müxik.....bár nekik az csak jól jön ha regelsz még 1x mert cash jön be nekik.... sok smucig paraszt már elnézést.... aki warezol csinálja normálisan vagy sehogy de ez csak az én véleményem.
  • vrobec
    Mindjart kiprobalom. Mellesleg van itt a forumon valaki aki EON filefetch (Thor2) user?
  • Lazlo
    Na ismét itt vagyok. megtaláltam a megoldást.

"Hy all !!!

Ha hiszitek, ha nem megvan a megoldás a Cold War-BLT -s verziójaára a gyógyír.

Az a nagy helyzet, hogy aki összetömörítette az UHA tömörítőprogival a gammát, az elírt egy sor-t a SETUP.BAT file-ba. így nézett ki:

@echo off
    cls
    uharc.exe x -o+ -vm+ -y+ data.uha
    del data.uha
    cls
    uharc.exe x -o+ -vm+ -y+ Data1.uha
    del Data1.uha
    cls
    uharc.exe x -o+ -vm+ -y+ data2.uha
    del data2.uha
    del uharc.exe <--- itt a prob. mad.gif
    cls
    uharc.exe x -o+ -vm+ -y+ Data3.uha
    del Data3.uha
    cls
    echo ------------------------------------------------------------------
    echo OK, All Done
    echo ------------------------------------------------------------------
    pause

tehát ebből kiolvasva amikor tömörítené ki a Data3.uha-t, akkor előtte kitörli a uharc.exe-t, ami a tömörítőprogi indító-ja. tongue.gif

ebből leszűrve a tanúságot át kell írni a SETUP.BAT-ot ( Tcommander v. Wcommander- be kijelőlve a SETUP.BAT-ot F4 )
    ienre:

@echo off
    cls
    uharc.exe x -o+ -vm+ -y+ data.uha
    del data.uha
    cls
    uharc.exe x -o+ -vm+ -y+ Data1.uha
    del Data1.uha
    cls
    uharc.exe x -o+ -vm+ -y+ data2.uha
    del data2.uha
    cls