Cold War: Behind the Iron Curtain

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
LOL nem értem én az embereket minek Wanadoo ha van torrent? Mindegy tit tudjátok.

Next PC upgrade: 2022

nc....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mustang2005
WAnadoo kódot please!!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

sfcure...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

drop
ti hogy inditotátok el kiirtátok vagy demon is elég

az lesz..., szvsz sikerült valamit kegyetlenül elkurni a gameban 😊 pedig már örültem hogy egy újab sf game ami pöcre megy..., igen ám csak ha maga a game fos sokra megyek vele 😛

fitutufi
nekem is ez a problemo, de nem találtam énse
uninstall.. 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

openAL-t lehet valahönnan szerválni? azt irja lehet amiatt, vagy dx vagy etc..., de a többi opció nem valószinû viszotn opnal-el nem tok mit kezdeni, aztmodnta felrkata de hogy hol mikor , hova, etc azt nemtom
hátha felrakom rnedesen az segit, valaki 5let honnan lehet leszedni?

nist sfcure-al megy a game, védelmen simán átmegy meg minden de a new game és a video végignézése után h-33as hiba (semmi köze fs-hez), tudnám mi a tököm lehet :/

nemtom, ilyen verzióju sf gamek eddig emntek sfcure-al tudtommal

ThugEdge
vagy nem,ha vki leszedte és kipróbálná az elõbb említett 2 exe-vel,akkor elküldöm szívesen,de én most nemtom leszedni,mert chellofuckerség van folyamatban😞

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

sfcure-al is megy akkor nem? 😊

ThugEdge
sztem ki kõ próbálni a demó és a beta exe-jét,hátha
nekem mind2 megvan csak még ez nincs,írok ha jutottam vmire

ThugEdge
<13:10:24 du.> StarForce 3.6.10.03 detected ->
C:\Program Files\DreamCatcher\Cold War Demo 1\protect.dll
<13:10:25 du.> --- File(s) Scan Finished <1.17s> ---

Shep
Kiírás nékül nem megy, az a panzerses dolog nem jó itt is?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

verzió: SFCloneCD Mirror
cdk kiírása: NFO szerint 2x-es sebességgel SonyCDre SonyCD íróval
telepítés:bármilyen cd/dvd olvasóban
checking disc: 2-3 mp
használt segédprogik: semmi
mûködik?: IGEN!
----------------------
délutánra majd csinálok képeket , fasza game , imádom a ruszki feelinget

Rash87
Hány CD-s ,esetleg DVD-s lesz a játék?

Igaz,nekem nem tetszett a demoja se,de nagy unalmamban idõtöltsének jó 😊)

Glory, Glory Man. United!

ati2002
A bétának az exe-je nem jó a fullhoz? (gondolom nem, de akinek megvan, megnézhetné)<#rolleyes>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Hát játékmenet hasonlít,csak gagyibb.
Idõtöltésnek szvsz nemlessz rossz,és a grafika se olyan tré.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

fitutufi
ez ilyen splinter cell utánzat ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

1 óra és lenn van. Írni nemtok róla, mert most munka. Estig meg már gondolom mindenkinek meglesz 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Nforce-n fenn a full, természetesen SF3! 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

grebber
Kösz!!

Lazán fog müködni az SFCure módszerrel mivel: Brothers In Arms Earned In Blood --> StarForce 3.6.10.03 és megy vele (bakinak köszönhetõen az 1 exevel tökéletes)

Rash87
Tessék:
StarForce 3.6.10.03 detected -> D:\Program Files\DreamCatcher\Cold War Demo 1\protect.dll
<19:31:14 du.> --- File(s) Scan Finished <0.57s> ---

<#papakacsint>

grebber
Tényleg aki leszedte a demót nyomjon már rá egy A-Ray Scanner-t az kiirja pontosan hányas SF3 van rajta.
A Ray Scanner progi

Rash87
Jah,jogos <#vigyor>

grebber
Minek parázol nemértem egyátalán? Már nem akadály az SF3.

Macccy
Demo: rohadt büdös kúrva elbaszott starforce ..... elegem van ezekbõl a majmokból! Elõbb a Kingkong szarságban most meg már ezen is. Minek egy demóra ??????? Elmebeteg paranoid banda ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Beszéljél ha annyira akarsz engem nem zavar 😊 én a bétáról elmondtam mindent amit tudtam demora most nem pazarlom a drága idõmet.Majd a fullra 😄

Shep
Te se gyõzöd lehúzni a cuccokat, a játékról már ne is beszéljünk? 😊(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mikorra igérik a fullt?

grebber
Nekem tetszik semmi bajom vele igaz én még anno a bétát toltam most nincs sávom holmi demokra 😄

érdekes a demo , kicsit fura az irányítás, a grafika cool

Rash87
Hát én kipróbáltam a DEMO-t,nem nagyon hatott meg 😊
Szerintem elég szarra sikeredett,bár ízlések és pofonok <#awink>

Más vélemény?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

grebber
Xboxra kijött ma!

grebber
Új trailer (35M😎

Egy meg nem nevezett producer mutogat be néhány apróságot, afféle kütyüket,mint például a röntgen kamera.

info: Gamestar

grebber
Cold War GOLD!

Valamikor szeptember végén jön.

szépek!<#eljen>

grebber

magus755
oké

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

grebber
Ez a verzió mindig is müködött. 😄

magus755
sziasztok na én is lehuztam a gamet mégpedig ezt a verziot és müxik:Cold_War_BETA_READ_NFO-DiSSONANCE

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

ez midnig beválik énis ezt szoktam 😄DDDD

Hi Hello Mindenkinek!most kezdtem el visszafelé olvasgatni a fórumot és nagyon idegesítõ dolgokat találtam,te Lazlo mi az fas+ért adogatsz ilyen gagyi tanácsokat,hiába rinyálsz és hiába bénázol nem fog elindulni a cold war blt-s beta,ha esetleg csinálnál belõle ISO-t és kiírod cd-re vagy esetleg mountolod lehet hogy mûködni fog de ennek az esélye 1:1millióhoz,amúgy meg az nfo fájl nem azt mondja hogy inditsd a main.exe-t hanem inditsd a main exe-t,szóval a fõ exe-t ami a coldwar.exe!ennyi lett volna a hozzáfûznivalóm😊,ja 1ébként ha nagyon akarsz nyomni 1 bugos cold war betat irány torrentre ott megtalálod!csokoládé
Glpetyus

OFF:
Én spéci úgy csinálom,hogy havonta egyszer regelek "egy bizonyos" oldalra (kemény 200 ft)
Itt max sebességgel lehet tölteni (ha épp jó 😛 ),ez itt 1000-2000 kb-et jelent (melóhely),3 óra alatt lenntvan akár 3-4 dvd-s gém is,ha egyáltalán van annyi tölteni való....
Na,azért nem szopok torrent-el,meg ilyen szarokkal,hogy 2 napig töltsek egy szutykos játékot,10 k-val...
De ez én vagyok,mindenki azt csinál amit akar.
ON

Glpetyus
Újreg....
<#idiota>
😄

ha ekkora hülye lennék hogy smsweb-ekre reggelek akár még meg is tenném, nc..., de ez itt kruvára offtopic nem tünt fel? 😊

Glpetyus
Regelj be mindre,és majd kiderûl #mf78676

jézus akkor miylenek a szarok? nc... 😛