253
  • Shep
    SP2-d van?
  • hiba
    Nekem se ment eleinte, aztan a splintercellcahosfaqban talaltam egy pakkot amiben az sfcure meg egyeb nyalanksagok voltak, ezt hasznaltam (ami az ujabb verzio!) valamint lehuztam a dvdt ami nalam a sec ch-n volt azzem slave modban.
    azt a faqot nezd ami scelltopikban talalhato, minden le van irva.

a gametol nem vagyok hanyattvagodva sokkal tobbet vartam, egyelore eluntam magam a lenin mauzoleumban...oilyan mint a hitman csakj az jobbnak tunt :(

• Shep
    Na nekem toszik elindulni az sfcureal.
  • Veelee
    Lg Dvd íróval Verbatim normal cd-re kiírva /nfo-ban leírtak szerint/ és Lg dvd olvasóval indítva először error majd retry-vel ismét megpróbáltam és beindult azóta bármikor indul 2-3 mp csekkeléssel.
  • Kaslerka #169
    Próbálta már valaki kiirni? AZ én gépemen sehogy nem megy ezekkel a progikkal. Lehet az nforce4 chip, nemtom. Kiirni meg szintén nemtom, mert állandóan megáll 74%-nál az irás és error. Az image fájl tuti jó, mert simán feltelepul.
  • ThugEdge
    én játszanék,ha elindulna végre
  • fgm
    Senki nem játszik a játékkal ? Ha valaki mégis, akkor írhatna pár sort hogy milyen !
  • Thanatos
    hypersnap, fraps,snagit, etc...
  • Thanatos
    hát azt nemtom , lehet...
    de szvsz minden msotanában kijövö game megy sfcure-al szal ezen már eléggé fölösleges parázni..., majd ha lesz emgint valmai vadi új sf esetleg akkor de addig semmi gáz nincs
  • abonyitomz
    VALAKI plz mondjon egy jó screenshot készítő progit! ( ellenkező esetben digitális kamerával fényképezem majd a képeket hajnalba-reggel )
  • abonyitomz
    csak mostanában sok a hitetlenkedő ember , tudod ?
  • Thanatos
    ki mondta hogy mindenkinek van ez a hiba? ha csak x gépen van már az is elég, vagy driver maitt vagy akármi..., egy szóval se mondtam hogy nincs olyan akinke megy , de ez engem miért rédekeljen msot ugy őszintén?
  • abonyitomz
    na jóvan csinálok neked screenshotokat , meg a többieknek a FULL JÁTÉKNAK SEMMI HIBÁJA SINCS!!!!
  • Thanatos
    a védelemel nicns gond, a game valami full más miat tnem megy (a videok utána new game-nél) de azt passzolom hogy miért, eleht driver gond is akár de ezért nem rakok fel új drivert :)
  • Thanatos
    olvasd mrá el amit irunk pls, életlehelés megvan egyszerüen maga a játékban van valami gebasz (védelmen rég tulvagyunk, annak semmi köze hozzá, eredeti se menne ha megvenném szvsz...)
  • abonyitomz
  • drop
    hogy inditotad el
    ird le pls
  • abonyitomz
    ha a játékra gondolsz akkor olyan szépen fut mint egy kislány , a játék nem szar , csak vannak a hitetlenkedők akik sírnak mert nem tudnak életet lehelni a játékba
  • ThugEdge
    most akkor ez megy vagy nem?
  • Mustang2005
    WANADOO KÓDOT PLEASE!!!
  • grebber
    LOL nem értem én az embereket minek Wanadoo ha van torrent? Mindegy tit tudjátok.
  • Thanatos
    nc....
  • Mustang2005
    WAnadoo kódot please!!
  • Thanatos
    sfcure...
  • drop
    ti hogy inditotátok el kiirtátok vagy demon is elég
  • Thanatos
    az lesz..., szvsz sikerült valamit kegyetlenül elkurni a gameban :) pedig már örültem hogy egy újab sf game ami pöcre megy..., igen ám csak ha maga a game fos sokra megyek vele :P
  • fitutufi
    nekem is ez a problemo, de nem találtam énse
    uninstall.. :)
  • Thanatos
    openAL-t lehet valahönnan szerválni? azt irja lehet amiatt, vagy dx vagy etc..., de a többi opció nem valószinű viszotn opnal-el nem tok mit kezdeni, aztmodnta felrkata de hogy hol mikor , hova, etc azt nemtom
    hátha felrakom rnedesen az segit, valaki 5let honnan lehet leszedni?
  • Thanatos
    nist sfcure-al megy a game, védelmen simán átmegy meg minden de a new game és a video végignézése után h-33as hiba (semmi köze fs-hez), tudnám mi a tököm lehet :/
  • Thanatos
    nemtom, ilyen verzióju sf gamek eddig emntek sfcure-al tudtommal
  • ThugEdge
    vagy nem,ha vki leszedte és kipróbálná az előbb említett 2 exe-vel,akkor elküldöm szívesen,de én most nemtom leszedni,mert chellofuckerség van folyamatban:(
  • Thanatos
    sfcure-al is megy akkor nem? :)
  • ThugEdge
    sztem ki kő próbálni a demó és a beta exe-jét,hátha
    nekem mind2 megvan csak még ez nincs,írok ha jutottam vmire
  • ThugEdge
    [13:10:24 du.] StarForce 3.6.10.03 detected ->
    C:\Program Files\DreamCatcher\Cold War Demo 1\protect.dll
    [13:10:25 du.] --- File(s) Scan Finished [1.17s] ---
  • Shep
    Kiírás nékül nem megy, az a panzerses dolog nem jó itt is?
  • abonyitomz
    verzió: SFCloneCD Mirror
    cdk kiírása: NFO szerint 2x-es sebességgel SonyCDre SonyCD íróval
    telepítés:bármilyen cd/dvd olvasóban
    checking disc: 2-3 mp
    használt segédprogik: semmi
    működik?: IGEN!
    ----------------------
    délutánra majd csinálok képeket , fasza game , imádom a ruszki feelinget
  • Rash87
    Hány CD-s ,esetleg DVD-s lesz a játék?

Igaz,nekem nem tetszett a demoja se,de nagy unalmamban időtöltsének jó :))
  • ati2002
    A bétának az exe-je nem jó a fullhoz? (gondolom nem, de akinek megvan, megnézhetné)
  • Boroskóla
    Hát játékmenet hasonlít,csak gagyibb.
    Időtöltésnek szvsz nemlessz rossz,és a grafika se olyan tré.
  • fitutufi
    ez ilyen splinter cell utánzat ?