253
-
#173 SP2-d van? -
#172 Nekem se ment eleinte, aztan a splintercellcahosfaqban talaltam egy pakkot amiben az sfcure meg egyeb nyalanksagok voltak, ezt hasznaltam (ami az ujabb verzio!) valamint lehuztam a dvdt ami nalam a sec ch-n volt azzem slave modban.
azt a faqot nezd ami scelltopikban talalhato, minden le van irva.
a gametol nem vagyok hanyattvagodva sokkal tobbet vartam, egyelore eluntam magam a lenin mauzoleumban...oilyan mint a hitman csakj az jobbnak tunt :(
-
#171 Na nekem toszik elindulni az sfcureal. -
Veelee #170 Lg Dvd íróval Verbatim normal cd-re kiírva /nfo-ban leírtak szerint/ és Lg dvd olvasóval indítva először error majd retry-vel ismét megpróbáltam és beindult azóta bármikor indul 2-3 mp csekkeléssel. -
Kaslerka #169 Próbálta már valaki kiirni? AZ én gépemen sehogy nem megy ezekkel a progikkal. Lehet az nforce4 chip, nemtom. Kiirni meg szintén nemtom, mert állandóan megáll 74%-nál az irás és error. Az image fájl tuti jó, mert simán feltelepul. -
#168 én játszanék,ha elindulna végre -
fgm #167 Senki nem játszik a játékkal ? Ha valaki mégis, akkor írhatna pár sort hogy milyen ! -
Thanatos #166 hypersnap, fraps,snagit, etc... -
Thanatos #165 hát azt nemtom , lehet...
de szvsz minden msotanában kijövö game megy sfcure-al szal ezen már eléggé fölösleges parázni..., majd ha lesz emgint valmai vadi új sf esetleg akkor de addig semmi gáz nincs -
abonyitomz #164 VALAKI plz mondjon egy jó screenshot készítő progit! ( ellenkező esetben digitális kamerával fényképezem majd a képeket hajnalba-reggel ) -
abonyitomz #163 csak mostanában sok a hitetlenkedő ember , tudod ? -
Thanatos #162 ki mondta hogy mindenkinek van ez a hiba? ha csak x gépen van már az is elég, vagy driver maitt vagy akármi..., egy szóval se mondtam hogy nincs olyan akinke megy , de ez engem miért rédekeljen msot ugy őszintén? -
abonyitomz #161 na jóvan csinálok neked screenshotokat , meg a többieknek a FULL JÁTÉKNAK SEMMI HIBÁJA SINCS!!!! -
Thanatos #160 a védelemel nicns gond, a game valami full más miat tnem megy (a videok utána new game-nél) de azt passzolom hogy miért, eleht driver gond is akár de ezért nem rakok fel új drivert :) -
Thanatos #159 olvasd mrá el amit irunk pls, életlehelés megvan egyszerüen maga a játékban van valami gebasz (védelmen rég tulvagyunk, annak semmi köze hozzá, eredeti se menne ha megvenném szvsz...) -
abonyitomz #158 #138 -
#157 hogy inditotad el
ird le pls
-
abonyitomz #156 ha a játékra gondolsz akkor olyan szépen fut mint egy kislány , a játék nem szar , csak vannak a hitetlenkedők akik sírnak mert nem tudnak életet lehelni a játékba -
#155 most akkor ez megy vagy nem? -
#154 WANADOO KÓDOT PLEASE!!! -
#153 LOL nem értem én az embereket minek Wanadoo ha van torrent? Mindegy tit tudjátok. -
Thanatos #152 nc.... -
#151 WAnadoo kódot please!! -
Thanatos #150 sfcure... -
#149 ti hogy inditotátok el kiirtátok vagy demon is elég -
Thanatos #148 az lesz..., szvsz sikerült valamit kegyetlenül elkurni a gameban :) pedig már örültem hogy egy újab sf game ami pöcre megy..., igen ám csak ha maga a game fos sokra megyek vele :P -
#147 nekem is ez a problemo, de nem találtam énse
uninstall.. :) -
Thanatos #146 openAL-t lehet valahönnan szerválni? azt irja lehet amiatt, vagy dx vagy etc..., de a többi opció nem valószinű viszotn opnal-el nem tok mit kezdeni, aztmodnta felrkata de hogy hol mikor , hova, etc azt nemtom
hátha felrakom rnedesen az segit, valaki 5let honnan lehet leszedni? -
Thanatos #145 nist sfcure-al megy a game, védelmen simán átmegy meg minden de a new game és a video végignézése után h-33as hiba (semmi köze fs-hez), tudnám mi a tököm lehet :/ -
Thanatos #144 nemtom, ilyen verzióju sf gamek eddig emntek sfcure-al tudtommal -
#143 vagy nem,ha vki leszedte és kipróbálná az előbb említett 2 exe-vel,akkor elküldöm szívesen,de én most nemtom leszedni,mert chellofuckerség van folyamatban:( -
Thanatos #142 sfcure-al is megy akkor nem? :) -
#141 sztem ki kő próbálni a demó és a beta exe-jét,hátha
nekem mind2 megvan csak még ez nincs,írok ha jutottam vmire -
#140 [13:10:24 du.] StarForce 3.6.10.03 detected ->
C:\Program Files\DreamCatcher\Cold War Demo 1\protect.dll
[13:10:25 du.] --- File(s) Scan Finished [1.17s] --- -
#139 Kiírás nékül nem megy, az a panzerses dolog nem jó itt is? -
abonyitomz #138 verzió: SFCloneCD Mirror
cdk kiírása: NFO szerint 2x-es sebességgel SonyCDre SonyCD íróval
telepítés:bármilyen cd/dvd olvasóban
checking disc: 2-3 mp
használt segédprogik: semmi
működik?: IGEN!
----------------------
délutánra majd csinálok képeket , fasza game , imádom a ruszki feelinget
-
#137 Hány CD-s ,esetleg DVD-s lesz a játék?
Igaz,nekem nem tetszett a demoja se,de nagy unalmamban időtöltsének jó :)) -
#136 A bétának az exe-je nem jó a fullhoz? (gondolom nem, de akinek megvan, megnézhetné) -
Boroskóla #135 Hát játékmenet hasonlít,csak gagyibb.
Időtöltésnek szvsz nemlessz rossz,és a grafika se olyan tré. -
#134 ez ilyen splinter cell utánzat ?