253
  • MeTaL
    thx
  • Csuhai G
    Juhhhéééé!! A Reloaded feltörte már a SF 3.6-os védelmet is!!
  • [HUN]FaTaL
    Képek ITT
  • MeTaL
    hi all, légyszi 1-2 képet mutassatok a játékról ! :) thx
  • grebber
    Na végre sopkat kelett várni de megérte!!!!
  • Maxtreme
    höhö:)

PC Game ISOs Cold War (C) Dreamcatcher RELOADED 75x15 MB

Akinek megvan a krekk, az plz dobja fel valahova :)
  • grebber
    Daemon Tools 4-be bemountolod az imaget feltelepited a gamet , lehuzod a cd/dvd romjaid kábeleit és már el is fog indulni.
  • vyktor77
    Megtudja valaki mondani,hogy hogyan tudom elindítani a Cold Wart-t ha nincs crack?
    Feltelepítem és ezt az üzenetet kapom:Insert the Cold War disk into the disk drive and press"Retry". Van valami megoldás?
  • grebber
    Nincs crack!
  • vyktor77
    sziasztok!
    A Cold Warnak van crack-je? Ha van hol találom meg?
  • TommerHead
    Sikerült elindítani de amikor a játékhoz érkezek borzasztóan elkezd akadni!Nem a configommal van baj az biztos,nem lehet valami más miatt??Nem tudjátok mi miatt lehet???
  • Shep
    simán el kell őket kapni hátulról, aztán mondja a társad hova vidd őket.
  • grebber
    Heh arra várhatsz mivel nem nagyon lesz :D
  • Agy Halott #200
    Hat en pl. meg elinditani em tudtam, varom a crack-et.
  • fgm
    Ilyen szar a játék, hogy senki sem játszik vele ? Plz. #197
  • fgm
    Sehol senki ?
  • fgm
    Tudna valaki segíteni ?

Egy olyan részen vagyok, ahol valami 2 tudós embert kell valahogy szóra bírni, hogy áruljanak el valami széf kombinációt, de nem tudom hogy kell őket rávenni. Mit tegyek ? Please HELP !!!!
  • Shep
    Na egész jópofa ez a játék, a graf nem nagy szám, de a történet kezd alakulni, ez a Megájveresdi is jópofa, csak azt nem tudom a tech pontokat mi után kapom?
  • Shep
    igazából azt hiszem annyi a lényeg, hogy meghajtó lehúzva, start.bat elindítva meg a nightmare is menjen. Egyébként kb 10perc az első lépéstől kezdve megcsinálni mindent, aztán ha megy akkor már semmi gond, nekem ez bevált, de hát az elején elakadtam így nyomtam egy kicsit a suffering2-t és elég jó lett.
  • ThugEdge
    na jó nem,nekem egyszerűen ennyit nem ér,figyeljük ki,hogy a nagyobb gémekkel nincs gáz,mondjuk azért talán,mert ott a multizáshoz(persze van amelyik törttel is megyen),modoláshoz úgyis megveszik a népek vagy nemtom
  • ThugEdge
    jó isten:))na végigrágom magam rajta:)
  • Shep
    Egyébként így sikerült elindítani, többszöri próbálkozás után is megy, szóval most kipróbálom a sufferinget is ha az is megy akkor minden ok

0) Have WindowsXP SP2 installed: http://windowsupdate.windows.com. (Crack needs SP2, otherwise it will not function).
    1) Get "Alcohol 120% v1.9.2.3105" (works %100 with this release). Avoid DTools, for now.
    2) Get "SFClean.exe": http://help.starforce.ru/Sfclean/sfclean.exe
    3) (a) Run SFClean.exe.
    (b) Reboot if prompted.
    4) Install THIS version of Alcohol (earlier versions do not work), enable only *1* virtual drive (default).
    5) Power down, and PHYSICALLY UNPLUG all Optical drives (CD-R_RW/DVD-R_RW/etc) either by unplugging the power molex, or unplugging the PATA/SATA connector cable. (*Some* have reported success with hiding/disabling Optical drives through software, but manually disconnecting them guarantees success).
    6) (a)Extract everything from "fuck_sf.rar"
    (b)Run "SFAFSFB.exe" in the "/SF.Anti.File.System.Blocker/" folder.
    (c)Click on "Install SFcure Driver"
    (d)Reboot
    7) (a)Run "SFAFSB.exe" again
    (b)Click on "Start SFAFSB"
    (c)Run "SFNightmare.exe" found in the "/SF.Nightmare/" folder from "fuck_sf.rar".
    (d)Click on these buttons IN THIS ORDER, with a wait between each click: "Disable Node", "Disable CD", and "Disable Ch2"
    (These two programs will run alongside Starforce`s games, everytime you wish to play).
    8) With both above mentioned programs running:
    (a)Mount your image of Starforce`s games using Alcohol 120% v1.9.2.3105.
    (b)Install the game. (I kept the default install folder).
    (c)Restart regardless if prompted.
    9) (a)REPEAT step (7): Both "SFAFSB.exe" and "SFNightmare.exe" should be running and enabled as in step (7)!
    (b)Run Starforce`s games, either through the desktop icon, or through the Start Menu.
    (c)Starforce`s games notifies you that it has activated StarForce3 Protection.
    (d)Reboot.
    10)(a)REPEAT step (7): Both "SFAFSB.exe" and "SFNightmare.exe" should be running and enabled as in step (7)!
    (b)Start Starforce`s games
    (c)When prompted, enter in this CD-Key: *****-*****-*****-*****-*****
    (d)Wait for Starforce`s games to Verify the key.
    (e)PLaY!
    Notes: *TO PLAY AGAIN, make sure the Starforce`s games image is mounted, Follow step (10) exactly, and then run the game through desktop, startmenu, or quicklaunch!
    *TO Revert back to your previous PC setup: (Reboot whenever prompted/necessary).
    (A) Uninstall Starforce`s games, through the Startmenu Uninstall utility,
    (b) UNMOUNT the DVD image using the Alcohol software,
    (c) Run "SFAFSB.exe" and then click on "Uninstall SFcure driver",
    (d) Run "SFNightmare.exe" and click on "Enable Node", "Enable CD", and "Enable ch2" with a wait in between clicks, for it to finish processing,
    (e) Run "SFClean.exe",
    (f) Physically replug your Optical Drives in the original configuration.
  • Shep
    hogyan kell az elején a sima lőszert vegyíteni a műanyag palackkal? Nem igazán értem a dolgot.
  • Shep
    Na de a suffering se megy, meg nem sok idő az egész ghost felnyomja sec perc alatt az imageből.
  • ThugEdge
    hááát nemtom,szted ezért a gémért érdemes?én még reménykedve várom új dt-t
  • Shep
    Na jópofa ez a stár force, most meg már nem indul el, csak tudnám miért, végigcsináltam újra minden lépést, de toszik elindulni, úgy tűnik imageből újra kell húznom majd a wint.
  • Shep
    Nekem le kell húzni az SFN nem segít
  • gerro
    hello
    kábelhúzgálás nélkül el lehet valahogy indítani a játékot?
    CD-re kiírva nem müxik, meg még pár módszert próbáltam, de nem megy
    valamit bizti kifelejtek..
    létezik valami biztos módszer?
    köcce választ
  • Thanatos
    hm, akiknek megy a new game után és videok végignézése után nem basza ki őket winbe? akit nem és ati-ja van esetlegesen pls, drivert mondjon :)
  • Shep
    Helyesbítek, vmi miatt ingadozás van, persze lehet, hogy az axelero szórakozik.
  • Shep
    Na korai volt az öröm, a game ugyan megy, de a sávszélességem meg a fele lett a szar sp2 miatt, szóval most ezzel kell szenvednem.
  • ThugEdge
    na mesélj,de részletesen ám
  • Shep
    Na sp2 fel és megy a game.
  • Shep
    Hát a fene tudja, éán nagyon jól el vagyok még SP1 nélkül is, nem volt semmi gondom eddig, de ha ezután a stár forceos gamék menni fognák hát akkor rátudok.
  • ati2002
    Mármint az SP2-re gondoltál? Nem bánod meg, bárki bármit mond, szerintem az eddigi legjobb XP!
  • Shep
    Na akkor szedhetem le az SF2-t mert ezek szerint az is létszükség, hát óriási
  • ati2002
    Na sikerült elindítani, semmi extra nem kell hozzá.
    Telepítés, reboot, cd/dvd lehúzás, sfcure-start.bat, play.
    Cd-keyt nem kért, csak check disc, kb 3 mp, és indul.
    SP2-es XP.
    Cold War SFClonecd Mirror, 2 cd-s verzió.

Ui: az a SfCure jó hozzá, amivel a Splinter is megy.
  • Rash87
  • ThugEdge
    na ezért a játékért lófaszt se fogok kínlódni az is biztos,majd ha lesz vmi tuti módszer,szarom le
  • Shep
    Akinek megy SP2-je van?