Cold War: Behind the Iron Curtain

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült elindítani de amikor a játékhoz érkezek borzasztóan elkezd akadni!Nem a configommal van baj az biztos,nem lehet valami más miatt??Nem tudjátok mi miatt lehet???
Shep
simán el kell õket kapni hátulról, aztán mondja a társad hova vidd õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Heh arra várhatsz mivel nem nagyon lesz 😄

Next PC upgrade: 2022

Agy Halott
Hat en pl. meg elinditani em tudtam, varom a crack-et.
Ilyen szar a játék, hogy senki sem játszik vele ? Plz. #197
Sehol senki ?
Tudna valaki segíteni ?

Egy olyan részen vagyok, ahol valami 2 tudós embert kell valahogy szóra bírni, hogy áruljanak el valami széf kombinációt, de nem tudom hogy kell õket rávenni. Mit tegyek ? Please HELP !!!!
<#fejvakaras><#conf><#conf>
Shep
Na egész jópofa ez a játék, a graf nem nagy szám, de a történet kezd alakulni, ez a Megájveresdi is jópofa, csak azt nem tudom a tech pontokat mi után kapom?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
igazából azt hiszem annyi a lényeg, hogy meghajtó lehúzva, start.bat elindítva meg a nightmare is menjen. Egyébként kb 10perc az elsõ lépéstõl kezdve megcsinálni mindent, aztán ha megy akkor már semmi gond, nekem ez bevált, de hát az elején elakadtam így nyomtam egy kicsit a suffering2-t és elég jó lett.

ThugEdge
na jó nem,nekem egyszerûen ennyit nem ér,figyeljük ki,hogy a nagyobb gémekkel nincs gáz,mondjuk azért talán,mert ott a multizáshoz(persze van amelyik törttel is megyen),modoláshoz úgyis megveszik a népek vagy nemtom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
jó isten😊)na végigrágom magam rajta😊

Shep
Egyébként így sikerült elindítani, többszöri próbálkozás után is megy, szóval most kipróbálom a sufferinget is ha az is megy akkor minden ok

0) Have WindowsXP SP2 installed: http://windowsupdate.windows.com. (Crack needs SP2, otherwise it will not function).
1) Get "Alcohol 120% v1.9.2.3105" (works %100 with this release). Avoid DTools, for now.
2) Get "SFClean.exe": http://help.starforce.ru/Sfclean/sfclean.exe
3) (a) Run SFClean.exe.
(b) Reboot if prompted.
4) Install THIS version of Alcohol (earlier versions do not work), enable only *1* virtual drive (default).
5) Power down, and PHYSICALLY UNPLUG all Optical drives (CD-R_RW/DVD-R_RW/etc) either by unplugging the power molex, or unplugging the PATA/SATA connector cable. (*Some* have reported success with hiding/disabling Optical drives through software, but manually disconnecting them guarantees success).
6) (a)Extract everything from "fuck_sf.rar"
(b)Run "SFAFSFB.exe" in the "/SF.Anti.File.System.Blocker/" folder.
(c)Click on "Install SFcure Driver"
(d)Reboot
7) (a)Run "SFAFSB.exe" again
(b)Click on "Start SFAFSB"
(c)Run "SFNightmare.exe" found in the "/SF.Nightmare/" folder from "fuck_sf.rar".
(d)Click on these buttons IN THIS ORDER, with a wait between each click: "Disable Node", "Disable CD", and "Disable Ch2"
(These two programs will run alongside Starforce`s games, everytime you wish to play).
8) With both above mentioned programs running:
(a)Mount your image of Starforce`s games using Alcohol 120% v1.9.2.3105.
(b)Install the game. (I kept the default install folder).
(c)Restart regardless if prompted.
9) (a)REPEAT step (7): Both "SFAFSB.exe" and "SFNightmare.exe" should be running and enabled as in step (7)!
(b)Run Starforce`s games, either through the desktop icon, or through the Start Menu.
(c)Starforce`s games notifies you that it has activated StarForce3 Protection.
(d)Reboot.
10)(a)REPEAT step (7): Both "SFAFSB.exe" and "SFNightmare.exe" should be running and enabled as in step (7)!
(b)Start Starforce`s games
(c)When prompted, enter in this CD-Key: *****-*****-*****-*****-*****
(d)Wait for Starforce`s games to Verify the key.
(e)PLaY!
Notes: *TO PLAY AGAIN, make sure the Starforce`s games image is mounted, Follow step (10) exactly, and then run the game through desktop, startmenu, or quicklaunch!
*TO Revert back to your previous PC setup: (Reboot whenever prompted/necessary).
(A) Uninstall Starforce`s games, through the Startmenu Uninstall utility,
(b) UNMOUNT the DVD image using the Alcohol software,
(c) Run "SFAFSB.exe" and then click on "Uninstall SFcure driver",
(d) Run "SFNightmare.exe" and click on "Enable Node", "Enable CD", and "Enable ch2" with a wait in between clicks, for it to finish processing,
(e) Run "SFClean.exe",
(f) Physically replug your Optical Drives in the original configuration.

Shep
hogyan kell az elején a sima lõszert vegyíteni a mûanyag palackkal? Nem igazán értem a dolgot.

Shep
Na de a suffering se megy, meg nem sok idõ az egész ghost felnyomja sec perc alatt az imagebõl.

ThugEdge
hááát nemtom,szted ezért a gémért érdemes?én még reménykedve várom új dt-t

Shep
Na jópofa ez a stár force, most meg már nem indul el, csak tudnám miért, végigcsináltam újra minden lépést, de toszik elindulni, úgy tûnik imagebõl újra kell húznom majd a wint.

Shep
Nekem le kell húzni az SFN nem segít

hello
kábelhúzgálás nélkül el lehet valahogy indítani a játékot?
CD-re kiírva nem müxik, meg még pár módszert próbáltam, de nem megy <#szomoru1>
valamit bizti kifelejtek..
létezik valami biztos módszer?
köcce választ <#worship>
hm, akiknek megy a new game után és videok végignézése után nem basza ki õket winbe? akit nem és ati-ja van esetlegesen pls, drivert mondjon 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
Helyesbítek, vmi miatt ingadozás van, persze lehet, hogy az axelero szórakozik.

Shep
Na korai volt az öröm, a game ugyan megy, de a sávszélességem meg a fele lett a szar sp2 miatt, szóval most ezzel kell szenvednem.

ThugEdge
na mesélj,de részletesen ám<#buck>

Shep
Na sp2 fel és megy a game.

Shep
Hát a fene tudja, éán nagyon jól el vagyok még SP1 nélkül is, nem volt semmi gondom eddig, de ha ezután a stár forceos gamék menni fognák hát akkor rátudok.

ati2002
Mármint az SP2-re gondoltál? Nem bánod meg, bárki bármit mond, szerintem az eddigi legjobb XP!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Shep
Na akkor szedhetem le az SF2-t mert ezek szerint az is létszükség, hát óriási

ati2002
Na sikerült elindítani, semmi extra nem kell hozzá.
Telepítés, reboot, cd/dvd lehúzás, sfcure-start.bat, play.
Cd-keyt nem kért, csak check disc, kb 3 mp, és indul.
SP2-es XP.
Cold War SFClonecd Mirror, 2 cd-s verzió.

Ui: az a SfCure jó hozzá, amivel a Splinter is megy.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Rash87
<#vigyor3>

Glory, Glory Man. United!

ThugEdge
na ezért a játékért lófaszt se fogok kínlódni az is biztos,majd ha lesz vmi tuti módszer,szarom le

Shep
Akinek megy SP2-je van?

Shep
SP2-d van?

hiba
Nekem se ment eleinte, aztan a splintercellcahosfaqban talaltam egy pakkot amiben az sfcure meg egyeb nyalanksagok voltak, ezt hasznaltam (ami az ujabb verzio!) valamint lehuztam a dvdt ami nalam a sec ch-n volt azzem slave modban.
azt a faqot nezd ami scelltopikban talalhato, minden le van irva.

a gametol nem vagyok hanyattvagodva sokkal tobbet vartam, egyelore eluntam magam a lenin mauzoleumban...oilyan mint a hitman csakj az jobbnak tunt 😞

Shep
Na nekem toszik elindulni az sfcureal.

Lg Dvd íróval Verbatim normal cd-re kiírva /nfo-ban leírtak szerint/ és Lg dvd olvasóval indítva elõször error majd retry-vel ismét megpróbáltam és beindult azóta bármikor indul 2-3 mp csekkeléssel.
Próbálta már valaki kiirni? AZ én gépemen sehogy nem megy ezekkel a progikkal. Lehet az nforce4 chip, nemtom. Kiirni meg szintén nemtom, mert állandóan megáll 74%-nál az irás és error. Az image fájl tuti jó, mert simán feltelepul.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

ThugEdge
én játszanék,ha elindulna végre

Senki nem játszik a játékkal ? Ha valaki mégis, akkor írhatna pár sort hogy milyen ! <#nezze>
hypersnap, fraps,snagit, etc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát azt nemtom , lehet...
de szvsz minden msotanában kijövö game megy sfcure-al szal ezen már eléggé fölösleges parázni..., majd ha lesz emgint valmai vadi új sf esetleg akkor de addig semmi gáz nincs

VALAKI plz mondjon egy jó screenshot készítõ progit! ( ellenkezõ esetben digitális kamerával fényképezem majd a képeket hajnalba-reggel )

csak mostanában sok a hitetlenkedõ ember , tudod ?

ki mondta hogy mindenkinek van ez a hiba? ha csak x gépen van már az is elég, vagy driver maitt vagy akármi..., egy szóval se mondtam hogy nincs olyan akinke megy , de ez engem miért rédekeljen msot ugy õszintén?

na jóvan csinálok neked screenshotokat , meg a többieknek a FULL JÁTÉKNAK SEMMI HIBÁJA SINCS!!!!

a védelemel nicns gond, a game valami full más miat tnem megy (a videok utána new game-nél) de azt passzolom hogy miért, eleht driver gond is akár de ezért nem rakok fel új drivert 😊

olvasd mrá el amit irunk pls, életlehelés megvan egyszerüen maga a játékban van valami gebasz (védelmen rég tulvagyunk, annak semmi köze hozzá, eredeti se menne ha megvenném szvsz...)

drop
hogy inditotad el
ird le pls

ha a játékra gondolsz akkor olyan szépen fut mint egy kislány , a játék nem szar , csak vannak a hitetlenkedõk akik sírnak mert nem tudnak életet lehelni a játékba

ThugEdge
most akkor ez megy vagy nem?

Mustang2005
WANADOO KÓDOT PLEASE!!!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR