Cold War: Behind the Iron Curtain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
Ha elkapta, nem ereszti!
Az egész pályát végigjártam, megöltem egy kivételével az összes Spetsnaz-t.De ha azt a maradék egyet kinyírom akkor vége tér a játék, tehát õ a törött karu fickó.Próbáltam a közelébe férkõzni és leütni majd injekciót adni neki, de nem jelenik meg a gomb amivel leüthetném és a pályán nem találtam altatólövedékeket.Na most itt mit tegyek?<#help>#help>
Bár kevés az esélye, hogy valaki segítsen, mert ahogy látom nem nagy gamer kedvenc ez a darab. <#smile>#smile>
Qwerty4
Ha elkapta, nem ereszti!
Na de azért elmesélem, hogy azt hiszem, sikerült befejeznem a játékot. Bár a fene tudja. Valahogy furán végzõdik, más játékoknál ilyenkor be szokott jönni a credits, vagy gratulálnak a befejezéshez, vagy valami. (The Curtain Falls pálya.) Itt függetlenül attól, hogy az udvaron kinyírom, vagy csak elkábítom Barinsky-t, egy befejezetlen monológ után visszadobnak a fõmenübe. Na most akkor ez a vége, vagy eltoltam valamit, és próbálkozzak még...?
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
adjatok egy rohatt linket ahol van végigjátszás
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
"egy olyan helyen akadtam meg ahol a térképen mutat egy piros embert" gondolom errõl a piros ról van szó!
Next PC upgrade: 2022
segítsetek kösz
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Online/offline tesztekben 1ébként eléggé lehúzták a cuccost. Nekem minössze a ragdollal vannak problémáim. Úgy dõl az ember mint a kartonpapír 😄
Mondjuk azt is vegyük figyelembe, hogy 1 abszolút kezdõ csapat elsõ próbálkozása ez az alkotás :-)
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
sztem rohadt unalmas béna sc copy
de hát izlések és pofánvágások
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
PC Game ISOs Cold War (C) Dreamcatcher RELOADED 75x15 MB
Akinek megvan a krekk, az plz dobja fel valahova 😊
Feltelepítem és ezt az üzenetet kapom:Insert the Cold War disk into the disk drive and press"Retry". Van valami megoldás?
A Cold Warnak van crack-je? Ha van hol találom meg?