Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem válasz.

mink itten nem vitázunk 😉 lásd #167257

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
mondja ezt egy flémbajnok <#nevetes1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

HTS s3rg1nh00
legjobb:hedsát biatcs,jú dzsászt gát onnnnd<#hehe>
na,most vissza a diszkrét matekhoz<#zavart2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nandorb
lol...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Fujiryu

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Manoboy
Úgyis már megcsaltatok minket.
Bár szerintem felvehetem a legtöbb klánt megjárt ember címet. <#eplus2>

Manoboy
+1

Fujiryu
Ne is mondd...Minket is fenyegetnek, hogy hibernáljuk magunkat, mert kell nekik a 3.hely.Elképesztõ micsoda kurvulás megy ott 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Arra próbáltam célozni, hogy felesleges volt noobnak elkezdeni a vitát.Ha nem ugrana mindig az a 4-5 ember, ugyanazzal a szöveggel minden írására elõbb utóbb abbahagyná a figyelem hiányában 😊

Beers
jaja már nekem is beugrott!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
ez most nem a liftajtós story <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zerénd
Flém. És engem kihagytok kOcsOgOk?

Vezérkutya ajtaja volt berakva.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

jah janek ajta volt belinkelve gz8 munkahelye 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Az nem Janek volt?
Janek anyjának még nekem is megvan a mobil száma. :-DD
Már nem tudom ki adta meg.

Perzse hogy emléxünk de már kenny rákörözött spidire
nem spidi volt akit az összes magyar szerverrõl banolták 😊

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Yan
az dc-ben volt?
amikor vki berakott egy képet az ajtajáról? 😊

&#165; xfire: kistekila

Beers
Goodspeed-re nem is emlékeztek?
Valami kutya is rémlik még... 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

átsiklottunk felette 😉 most keni a fontos .. majd ha megunnyuk eldobjuk õt is mint jancsikát 😄

HTS s3rg1nh00
nem ment el,legutoljára 2 vagy 3 hónapja írt ide...észre sem vettétek<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

puszóka nyuszóka<#wave>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

GBC SzedoPeter
Ez nem személyes...semmi rosszat nem akartam mondani ezzel, de tényleg vicces néha, amit írnak az emberek ..... fõleg az, ahogyan 😊

jajj télleg de azé barizom veled mert te figyuzol minden kis apróságocskára
puszcsy-szupcsy

SigS
Régen volt egy Janek-ünk, az se volt semmi...
Elment, erre jött ez a kotonszökevény <#wow3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

eszt kihagytad:
én egy ien vidéki...😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ne báncsá má a heje sírásom miátt tod én egy vidéki szántóvetõ paraszt vok 😄D
asszem ebben minden benne van 😄

GBC SzedoPeter
me2!Most is csak azért szóltam hozzá, mert kaptam egy ilyen hozzászólást : "hamá stat.. õt ismeri valaki?
Worst Enemy (Deaths by, via EA) SzedoPeter (10)

hogy száradna rá a bill-re mind a két keze 😄 😄 😄 "
De nevetni mindig lehet ezen az oldalon 😊
Ha nem McKenny "okosságán", akkor mások írásának szerkezetén és helyességén!
😄

gbc csabika
Nana😊 Én azért néha olvasom amúgy is a totyikot, csak ritkán szólok hozzá. Amúgy sem a flém miatt jöttünk, nem látod?😊

schrank
hagyjad úgy is annak is csak a demójával fogja nyomni 2,5 évig <#hehe>

hopp, elszóltam magam<#kuss><#vigyor5>

joebacsi
pszt, szerinted miért hagytuk kikapni magunkat?
Fudzsi baszik intézkedni a távolabbi rokonoknál, így kénytelenek voltunk nyerni hagyni az ukránokat az idei zökkenõmentes gázellátás érdekében.

Persze úgy kellett intézni, hogy ne legyen feltûnõ, ezért a hülye mekkeni pont kapóra jött fedõsztorinak.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Egy közös ellenség mindig kell, összerántja a közösséget 😊

Nézd meg, lett egy kis flém, és hirtelen az ulow gébécések is megjelentek 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

havercsotány
Bc2-öt meg veszed? ne, ne,ne😊

McKenny
inf csapatomból egy francia srác helizik azoknak...nélkülem is belõnek titeket😊

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

nandorb
lol.

viszont, vip gázvezeték megy majd a házukhoz, ha nyernek<#hehe>

Drang
<#eljen>

Vigyázz mert ez kihívás a szájkarate mesternek! pfff...

Kenny, elfogadtam, most már kiléphetsz az r13-ból! 2 heted van, hogy bekereülj a DVD-be és akkor játszhatsz újra ellenünk!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

schrank
hülye vagy ? ukrán háttere van ... <#hehe>

Hááát emberek 1éve játszotam utoljára BF2vel van aki ismer van i nem!
De azért láttom megint találtatok magatoknak egy okosemberkét Kenny személyében! 😄
Miért nem csináljátok azt hogy Kenny megirja hol lakik lemegy hozzá mindenki (aki szereti) és adig veritek amig benem szarok,hugyozik az örömtöl hogy vannak neki a világon barátai akik még szeretik?! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

nandorb
milehet az oka annak hogy 1x lattom kb. reinstal elott jo volt lathatoak voltak a server grafikja... azutan mar nem is volt jo... mit kell beallitani arra vagy mi akadalyozhatja?

nandorb
Te mond mien teljesitmenye lehet Kenny-nek ha ilyen a gameben,iskolara gondolok ilyenkor...

Kedves Mindenki!

Tegnap olyasmi történt, amin nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek... (Mckenny 1 napra beállt a CB-n egy ukrán csapatba, csak hogy a coRDHA ellen játszhasson) Na jó, hazudtam, nem volt kérdés a közröhej...
Viszont pár dolgon elgondolkoztam:
1. Egy "közismerten hájg" játékos 😊 mi a nyavajának öl abba energiát, hogy egy viszonylag erõs, de köztudottan fun klánnal hadakozzon?
2. Ugyanez a játékos mi a nyavajának indít folyamatosan flémeket és kelti rossz hírét fenti klánnak kb. minden olyan fórumon ahol az emberek tudják hogy mi az a bf?
3. Ugyancsak ez az ARC 😊 ígéretéhez híven rengetegszer egyedül 7 bot társaságában 2000 meg 3000 - 0-ra veri el ezt a csapatot (ha lehet hinni neki) és mégsem tud megelégedni, csak újra és újra nekifut, ha kell álnéven, ha kell akár egy napra beugrova egy külföldi klánba. Miért?
4. Mi kell ahhoz, hogy végre felfogja azt, hogy senki nem kissebbiti a BF2 tudását, hogy a flémek 90%-ában nem a játéktudását támadják, hanem a közismerten alacsony emberi kvalitásait (félek hogy az Õ fejében a kettõ között nincs különbség) és az emberséget nem lehet "felszállok+gépágyúzok+TV-zek+arcoskodok" kombóval bizonyítani?
5. Vajon mikor jön el a hõn áhított megvilágosodás a fent említett "hájg suhanc" életében és eljön e egyáltalán?

Nem akarok moralizálni, de nem egy rögeszmés, mániás ill. személyiségzavaros elmeorvosi esetet volt szerencsém személyesen is ismerni, és amit mûvelsz Kenny az már alég közel áll hozzájuk. Komolyan mondom hogy többet jársz a weboldalunkra mint a tagság 60%, ami magában röhej. Amúgy sem a klántagokat kell utálnod (ne vitázzunk azon hogy kiléptél, vagy nem vettünk fel a próbaidõd végén a klánba) hanem engem, mert az én szavazatom döntött és ezért nem vettünk fel végül. Elõször a felvételed mellett voksoltam de a végén mikor döntetlen lett a szavazás megváltoztattam a döntésemet. Akarod tudni miért? Mert ha téged felveszünk, akkor a kb. 20 tagunkból kilépett volna 4-5. Lehet hogy ez meglep, de egy klánba csapatjátékosok kellenek, olyanok akik összetertják, konstruktívan, közösen oldják meg a feladatokat, nem pedig arcoskodó, neveletlen, modortalan emberek akik csak szétzülleszteni tudják a közösséget. Örökérvényû szabály, ezt véssétek be jól: "jobb 2 n00b, mint egy McKenny" (bocs n00b 😊) a másik akár reklámszöveg is lehetne "unod a klánod? vedd fel Kenny-t Õ szétzülleszti seperc alatt"

Végezetül szeretném már lezárni ezt a faszkodást, sok játékossal kerültem kapcsolatba a bf kapcsán, van rengeteg arcoskodó meg bunkó meg sehonnai kis pöcs, de szerencsére a többség normális, együttmûködö, konstruktív, higgadt.

Nagyon-nagyon sajnálom Kenny, hogy a személyében a figyelemre méltó játéktudás vegyül a legrosszabb fajta furkó-bunkó személyiséggel. Ha ezt a frukó-bunkóságot sikerülne kezelned, egy klasszis játékos lehetnél, akire méltán lenne büszke az egész scene, de így csak egy arcoskodó kis pöcs maradsz... Felettébb sajnálatos... Vérzik a szívem érted ember!

schrank
pont annyit hogy kipréseli a tüdõdbõl a levegõt <#mf2>

és így hogy csippelve van mit gyorsul 100-ra?

schrank
35 -ér csippelt ps3 ? jja hogy megint fasz vagy és elõbb pofázol mint gondolkozol ahááám ... <#taps>

mCkennny02
De unlow vagy PSP-t vettél, hozzáadtál volna egy 20-ast és vettél volna PS3-at<#lama>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

OrionHungary
szerintem neked még videód is van a fogantatásáról a "bizar" mappában <#idiota>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
és mi van a napi guminõadagoddal ?

mCkennny02
Meg bevettem a napi kreatin meg glutamin adagomat és edzettem is , úgyhogy sehol sem vagytok kis buzik <#mf1>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

schrank
kûggyé róla képet ...