Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrionHungary
szerintem azért a BF2 topikban kérdezi mert a BF2 nick nevét akarja megváltoztatni nemdebár... <#vigyor0>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

nandorb
az az 1ik a masik meg 2007-es regnel most kezdunk gondolkodni hogy kell nevet cserelni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Herold
Nem, õ azt nem hiszi el, hogy 18 éves elmúlt, és még Szûz.

GBC SzedoPeter
helyesírásából ítélve azt nem hiszi el,h. 18-25 és még tanuló .....
szerintem õ 14 éves korában befejezte tanulmányait

atomboy
Melyik reszet nem erted?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

nandorb
SzocsA felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Szûz
Életkor: 18-25 között
Neme: fiú
Város: Nagykanizsa

Teljes név: Szörcsök Csaba
MSN azonosító: [email protected]
Foglalkozás: Tanuló
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Cserháti Sándor Mûszaki SZKI

Regisztráció idõpontja: 2007. 01. 23.
Utolsó üzenet idõpontja: 2010. 01. 06. 19:53
Utolsó látogatás idõpontja: 2010. 01. 06. 21:13

ez hogy lehet?

nandorb
nem veletlenul 1mm kocka fuzetben?

de most komolyan elrontottad pedig elõtte órákig gyakoroltad egy négyzetrácsosfüzetben?? ejjeejjjej 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nandorb
Nemjo szorakozni a 7th-val [/hehe]

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
Sehogy.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

GBC SzedoPeter
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

SigS
SzocsA -> PicsA <#vigyor5>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hali.
A nevemet hogyan tudom átírni?
nem tom valaki help!
Thx
SigS
Pöttyet rásegítek <#zavart1>

nem akarom tudni<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SigS
És mi a közös bennük? <#hehe>

GBC SzedoPeter
muhahahaha ...itt is megelégelte az ember 😄

havercsotány
nandorb
Tudod mit? Megadom a volt osztalyfonokom cimet latogasd meg o szereti a magyar nyelvet... ha kell megtanut mindenre😊

<#buck>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

GBC SzedoPeter
googlizzál már rá "mien" kérdõszóra .......

nandorb
Elfelejtettem,megkérdezni mien érzés MaszturBálintként élni?

nandorb
és? ugyse érted a poént... nemhogy mit jelent...

<#nezze>

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

nandorb
ne reklamoz senki se fog ien szarral jatszani FPS mellett.

nandorb
ne raklamoz senki se fog ien szarral jatszani FPS mellett.

GBC SzedoPeter
Gyertek srácok játszani 😊
Magyarországnak szüksége van sok új tagra,h. legyõzhessük Romániát és a Horvátokat és,h. USA ne tudjon leigázni minket.
http://www.erepublik.com/en/referrer/SzedoPeter
Ezen regeljetek.....
(citromailra nem megy el a meghívó és explorerrel nem megy a játék,FF tuti támogatja)

:-DDD

Hámer keninek ocsóbb billentyûzetet venni, mint mûfogat. :-)

ezt csak neked 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hi!

Miért nem szerveztek egy talit és ott senkinek sem kopik el az ínhüvelye a "szófecsérléstõl"?
UFF! 😊

õsbfes kecseg 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

OrionHungary
1:15 csak baszik bevenni az idõbélyeget

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary

OrionHungary
mia f* már Shrank-ot utánozod csak a poén maradt le #167307 <#nezze> <#hehe>

SigS
<#zavart2>

Fujiryu
<#unalmas>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
legalább az derülne ki hogy melyikõtök a mindenkit megbaszóberényi <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

De hát ott uncsi egymás faszát szopkodni...

SigS
Ha jól tudom meg lettetek kérve párszor hogy hanyagoljátok ezt a topikot, nem vagytok népszerûek itt. Megcsináltad a háj -topikot, aki szimpatizál veletek, menjen át...ki tartja vissza!?
Hm? <#fejvakaras>

Fujiryu
Ez az anyatigris azért fájt <#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
úr isten ez már unalmasabb mint a barátokközt <#unalmas>
de addig is , melyikõtök a kis ramóna ? <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fujiryu
Akkor mondjátok, hogy csak a flém kell és ne azt mondjátok, hogy el akarjátok tûntetni.Félrevezetitek mindig az embert 😊

GBC SzedoPeter
Fuji-nem azért szereti kenny-t,mert jól helizik,hanem azért, mert megérti.
Õt is kb. annyian szeretik,mint kenny-t.Szóval max. egymást szeretik és ezzel kifújt.

Kedves Fuji 😊 te szerintem még mindig a rossz oldalról látod ezt a dolgot .. nem nekünk (coRDHA vagy akár eme sg baráti társaság) kellene változnunk hanem keninek vagy ha nemtud (a mellékelt ábra is bizonyítja hogy nemtud) akkor szépen keresni hozzá hasonló emberkéket akikkel megértik egymást .. ennyi
és még annyit elmondanék csak hogy értsd miért írtam be ide a friss történéseket: (Jagnek és Strykernek már privátba kifejtettem mert õket irritálja az egész kenisé(e?!)g) én nagyon jól mulatok azon az erõlködésen amit hmm irányunkba kifejt hisz ez számomra olyan dolognak tûnik mintha BillGates jelentkezne a mekibe felszolgálónak csak azért hogy régi ismerõse elõl elhappolja azt az állást.. tudod!! 😉 mibe fektess mekkora energiát a semmiért 😄D

lol

joebacsi
Fudzsinak tetszik keni, mert jól helizik, és kihozta belõle az anyatigris szerepet 😊
De azt õ is elismeri, hogy a kissrác úgy emberileg kicsit roncs.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Most úgy csinálsz, mintha te pártatlan lettél volna mindig is. Ne tedd az ártatlant. Ugyan úgy benne voltál a faszkodásba a kisbarátoddal.
És egyáltalán nem csak a mostani esetrõl van szó, ezt te is tudod.

A másik, meg ne próbáld már nekem megmagyarázni, hogy az a megoldás, hogy x ember nézze el, viseljen el egy istenbarma genetikai selejtet. Már ha õ nem valamelyikõtök alregje, mert ekkora fasszopó nincs. Nem lehet...

joebacsi
ki akarja ezt megoldani?

keni önmagához képest is fasz volt ezzel az ukrán megmozdulással, és ennek így hírértéke van, önzõ dolog lett volna az ulow kordától, hogy a többieket megfossza ettõl 😊

Meg amúgy is, kell egy közös ellenség, mert te már rég nem szólsz be úgy, mint régen, és még értelmesen is lehet veled vitázni...persze azt mondod, hogy nemérdekel az itteni belterjes bagázs, de az igazi ok, hogy már kikoptál ebbõl, csak magadnak sem mered bevallani 😄

Hájg topikból pedig kiírtasz minden ilyet, így marad halott és atomsteril...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fujiryu
Most komolyan minek szóljak bele egy olyan vitába ami nem rám tartozik? Ha nekik az a jó, hogy a topik 2-3 havonta melléjük áll egy értelmetlen vitában amit õk hoznak fel, hát az õ dolguk enge miért érdeleljen? Elég nagy emberek és elég okosak hozzá, hogy felfogják az, hogy idejöttek ezzel a témával csak olaj a tûzre.Én már 3 nappal elõre tudtam, hogy Kenny belépett az ukránokhoz, de direkt nem hoztam fel a témá a másik topikban és Kennynek is töröltem volna a hozzászólását, ha elkezdi.Ezzel szemben legnagyobb meglepetésemre a coRDHA hozta fel a témát itt, saját elhatározásából, amivel csak rontottak a saját helyzetükön.Most komolyan mire számítottak? Arra, hogy a többi õsbfes kemény anyázásától magábaszáll Kenny és örökre elmegy innen? Ez erõsen nevettséges.Amíg nem képesek legalább õk felfogni, hogy az egyetlen megoldás, hogy levegõnek tekintik Kennyt és olyan vastag bõrt növesztenek amirõl ez mind lepattog, addig ne várják, hogy akármi is megváltozzon...Ha most valóban azt hiszed engem nem érdekel a dolog, mert nem anyázok itt az elsõ sorban és linkelek be képet gyökerekrõl akkor az csak annyit bizoyít, hogy nem érted mirõl van itt szó.Amit itt páran próbálnak csinálni az nem megoldás semmire...