172102
  • qtab986
    Összehasonlítottam mások statjávla az enyémet. Gyenge vagyok. Accuracy 18.8%, 1500 óra játékidővel. Talán még közepes sincs. Nem sokat tanultam.

Még mindig az a beidegződésem, hogy ha valaki elém toppan, akkor elfekszek, hogy minél pontosabb legyek MG-vel, de az elkefél elkezd oldalazni és váltogatja az irány meg ugrál. Ez pereresze CQB (close quarters battle). Mindenre lövök csak rá nem. Ezt a rossz szokást nem tudom levetkőzni. Nagyobb távolságból azért jó a PKM és MG36. Az RPK-74 valahogy nem tetszik.

Szerintem a géppuskák nem is jók állva (na persze). Óriási szórásuk van. Csak fekve jó, de ahhoz kell egy nagyobb távolság a céltól. Viszont nagyon sokat felejtettem, mióta 5 éve nem játszottam. a DAO-12 durva fegyver CGB-ban. Nincs párja. Csak lassú a tár feltöltése. Néha meglepődtem, mit meg nem csináltam. Bementem egy zászlóhoz egyedül. Nem maradtam a zászlórúdnál, mert jön egy frag és végem. Szaladgáltam körbe. Persze el akartak kapni, de hatot megöltem, mire elkaptak. Volt néhány hasonló eset a DAO-12-vel. Kedvencem lett.
  • Bogdogege
    A stat-ot hiába nézi ez csapatjáték , a mostani battlefildek a stat buzulással lettek megölve, azt kéne agyonverni aki kitalálta
  • HTS s3rg1nh00
    nagyon max irányadónak jó,hogy ismeri-e az összes pályát a játékos vagy csak karkandot,milyen pontossággal lő...a többi úgyis próbaidő/próbajáték alatt derül ki,lehet valaki egyénileg nagyon jó,ha nem csapatjátékos,és lehet egyénileg nem annyira jó,de csapatban verhetetlen is
  • qtab986
    A bf2s.com oldalon ha valaki megnézi a statisztikát, akkor kiderül neki, hogy akinek az adatait nézi az milyen játékos? Tudom,már nincsenek klánok, a játék túl van fénykorán, de régen, amikor a valaki klánt akart szervezni, akkor megnézte valaki statját és megmondta, hogy kell vagy nem?
  • liquivent
    Egy kis segítség azoknak, akik szeretnék a régi játékaikat betenni ORIGIN alá.
    Nekem két hetembe került, de a (magyar) supportos kolléga kitartó segítségének köszönhetően sikerült úgy, hogy megmaradtak a katonáim statisztikái is.

Régi EA játékok egyesítése Origin fiókkal Blog bejegyzés

Örülnék, hogy ha esetleg a Battlefield.hu -ra is felkerülhetne ez a Blog bejegyzés, mert azt gondolom, ott nagyobb tömegekhez jut el, mint a saját klános weboldalunkon.
    Ez ügyben lehet keresni a liquivent kukac ptdclan pont hu mail címen
  • HTS s3rg1nh00
    van még pár ranked,de igazából a játék már majdhogynem haldoklik,istentudja mikor foltozták,szóval nem értem miért kéne még1 teljesen üres szervert indítani.SF mapok pedig maréknyi szerveren vannak,de amin játék is szokott lenni,az 2 (The killing fields ami only warlord,meg van valami only ghost town is)
  • qtab986
    Igen, Operation Blue Pearl. Kedvenc map. Kiegészíteném, néhány G3A3-es is jól jón, de nem kell belőle sok. Jók a helységharcban és a CQB-ben is. Csak legyen medic mögötte.

azért nem dobja ki,mert 1.5-ben jött és akkor már senki nem foglalkozott a wikivel

Az EA már nem foglalkozik a BF2-vel? Levették róla a kezüket? Már ranked szerver sincs? Csak tört szerverek mennek? Azok mennyibe kerülnek?

Special Forces Maps-al nem találkoztam, egyikkel se. Azok be se kerültek az BF2 új verziójába?
  • HTS s3rg1nh00
    azért nem dobja ki,mert 1.5-ben jött és akkor már senki nem foglalkozott a wikivel,amúgy operation blue pearl
    persze,mivel a szerverekkel sem foglalkozik már senki
  • qtab986
    Én se szeretem a Snipereket, ha bizonyos mapokon szinte 0 darabra van szükség, de nem bántom őket. Rulez kick/bant-t ad az ilyen sorozatos TK-kért.
    Jó lenne, ha a Commander megszabhatná, milyen aránya legyen a kasztoknak. Például van az a pálya, amin a USMC-nek át kell kelni a vízen egy kínai szigetre. Na oda csak Anti-Tank, Support és Medic kell. Én be se látom, mit akarnak a Sniperek. Nincs látótávolság, az egy városi harc és CQB keveréke. Az a baj, most nem jut eszembe a Map neve és a wiki.bf2s.com/maps-on se találom, de azért vágog miről van szó? USMC LAV-25 APC-el és RIB-el próbál átkelni a vízen a PLA meg Eryx-el lövi őket a partról.

Az reális, hogy ranked szerver bérlése 1 hónapra 18000-19000 HUF?
  • Metalmilitiakid
    Nem itt nem igazán lehet ilyet, hacsak nem volt battle recorder vagy vmi chat logger. Amúgy meg a TK zás népszokás, én is szoktam, amikor pl karkandon szopóágon álluk és észreveszek mellettem 4 sniper-t egy rakáson mind a négyet agyonlövöm :D Tudom ezzel nem segítek a csapaton, de általában a második után kasztot váltanak és talán valami hasznuk is lesz :D Eddigre rekord talán az volt, hogy csak hotel volt a miénk amcsiként és 24 emberből valami 8-9csipa volt...
  • qtab986
    Valaki megbüntetett TK miatt, de nem volt idő megnézni, ki volt. Gyorsan jöttek egymás után a szövegek. Ha megvan a szerver címe, a pálya neve és az időpont, akkor valahol megtudom nézni, ki volt az?
    Csak azért fontos, mert igazságtalan volt és felhúzott. Szerintem direkt arra utazott, hogy valaki TKza és megbüntethesse.
  • Beers
    10....
  • Zerénd
    Azért az embör megcsömörlik. Bf42 megjelenése óta játszottam ezzel. BFSW volt az első onlány, előtte meg lan. Hány év is? :)
  • Zerénd
    Ez akkor volt, mikor egy izraelita vallású, (zsidó) 140 kilós kancigány rakott téged seggbe?
  • qtab986
    igaz,m16a2 volt a basic neki.

A medicnek. A G36-E is a medicnek volt.
  • tutituti
    igaz,m16a2 volt a basic neki.
    Na az jóvolt.

De a specops m4 is jó volt:)
  • HTS s3rg1nh00
    smi amúgy a specopsnak van és nem tud burst fire-t...
  • tutituti
    Én szerettem az alap m4-et.
  • Beers
    Nem igazán, néha dc, de már egyre ritkábban futok össze ismerősökkel...!
    Gore-val, Rapival,Murryvel, Frankie-vel beszélek 2 évente....
  • qtab986
    Van valaki, akinek tetszenek a 3-as sorozatot lövő fegyverek, amik a medicnek vannak?
  • szekrény
    megtaláltam a levelezős liftszerelő-angol nyeldolgozatodat 1999-ből ...
  • Zerénd
    Naugyi. Amugy mizu? Régi csapat? Kockultok még?
  • Beers
    ez igaz...
  • Zerénd
    Mikor érdekelt engem, hogy off e valami vagy sem? :)
  • Zerénd
    Még itt vagy te szerencsétlen?
  • 5m0k3sh0w
    nekem is, kajak :D
  • Bogdogege
    Hum punciszaftos az egész pofám meg a farkam is, nem fürdöm azt szaglászom egész éjszaka majd
  • szekrény
    azért amiért a többi ősbf-esnek, tik libcsik nem viselitek jól a szabadszájúságot
  • qtab986
    Schrank! Neked miért is kellett új account az sg-re?
  • Cobra.
    Gondolom admin volt az Eryx-es ellenfél :)
  • szekrény
    1. te kerestél egy felturbózott bf2-t ...
    2. bfp4f-ben nem lehet farmolni
    3. te is így jársz ha nem vigyázol ...
  • qtab986
    Ennek mi köze a farminghoz?
  • qtab986
    A gránátdobálós dolgot még nem érzem sportszerűtlennek, mert a supportnak igazából ez a dolga. Nem saját magát kell lőszerrel ellátni.
    Mindenesetre én egyiket se csináltam a felsoroltakból és még is excessice farming miatt dobtak ki a rulez szerveréről. APC-vel megközelítettem egy zászlót, de belelőttek és már alig volt egyben. Futottam tovább, közbe lelőttem egy Eryx-es fickót és rögtön felélesztettem egy csapattársam, akivel talán nem is voltam egy squadban. Máris kivágtak. Csodálkoztam is.
  • HTS s3rg1nh00
    amikor direkt valaki magas pontra utazik,pl.elvonul 3 ember és 2 dobálja a gránátot 1 pedig adja az ammot,vagy ha 2en vannak 1 csapatban a harmadik az ellenfélnél,lelövi az ellenfelet,a csapattárs feléleszti,újra lelövi...így ő mindig kap 2 pontot a killért,a medic meg 2 pontot az újraélesztésért.pl:
  • szekrény
    takaroggyá BFP4F-vel játszani , ha már ennyire keresztezni akarod a szamarat a lóval ...
  • qtab986
    Mit jelet az, hogy farming?
  • qtab986
    Persze. Talán most se tudják.
  • bakvarnyu
    2005-ben még nem tudták leprogramozni a rombolható környezetet.
  • qtab986
    Én nem próbáltam 2 tucat játékot, de mondom, sokak szerint még mindig ez a legjobb játék a maga nemében. Szerintem is jól kivan találva, még most is tetszik, és még jobban tetszene az a játék, ami ugyanilyen, de még azokkal a tulajdonságokkal is rendelkezik, amiket felsoroltam. De azt hiszem, olyan nincs.
  • Darun
    Erre van egy nagyon egyszerű megoldás. Nem kell játszani vele! :)