172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#171729 akkor egészségedre
De nekem már nem kell , meg szerintem vagyunk így egy páran . -
#171728 Minek felébredni? Engem pl. ugyanúgy elszórakoztat most is, mint hét évvel ezelőtt. -
#171727 fel kellene ébredni a bf2-nek már réges-rég vége a battlefield szériának is , szépvolt-jóvolt de ennyi. -
#171726 bár én nem vagyok ősbf-es de én ebben a modban látok még a fh2 és többi mellett reményt hogy bf2 megmarad pár fanatikusnak -
MaximumTruth #171725 Nem velünk van a baj. Hanem a sok idiótával, akik ha 2 gombnál már többet lehet átállítani a menüben, már megijednek, mert nekik az túl bonyolult. -
#171724 Mi anno ezt vártuk a desert combat után, a bf2 kiadása előtt....!
Csalódtunk, ezek az idők elmúltak!
Lehet, hogy velünk van a baj.... -
#171723 én bizony mondom nektek,ha a 2-t újra kiadnák kicsit gatyába rázott grafikával,rendes netkóddal és egy kicsit balanszolva,évekre megint ott lennének a top multi game-ek közt,de úgyis csak a fos 3 utódját kapjuk,szóval ezen kár ábrándozni is :( -
Hazugadmin #171722 Nem is a grafika agáz, hanem inkább a látótáv.200a-s magasságra emelkedve már csak ködöt látsz minden oldalon.Erre kéne valami mod, ami megnöveli, vagy totál kikapcsolja a köd effeket, a mai gépek úgy is bírják. -
Amper92 #171721 Remek játék, valóban, és a grafika is szép.. full grafikai beállításoknál, szép megjelenést kínál, nem udom, mit öregezik le a grafikát... nekem egyedül a fegyverekkel van gondom, eddig jó volt, nekem, kicsit pontatlannak tűnnek:) pedig imádom a játékot -
Hazugadmin #171720 Gyerekek, ez a game előkerült az éves lan partynkon, aixal, miegymással, és még mindig sok sok mérföldet ver bármeik ez után jött dice hányásra. -
#171719 ?
folytassuk a Community-ben, mert off gyanús. -
Amper92 #171718 SZiasztok újratelepítettem a gépet, felraktam bf-2 őt, 150 patch és online akarok játszani, vagy új fiókot csinálni, ezt írja Server Refused Connection akinek volt hasonló gondja, kérem segítsen:) Köszönöm -
#171717 Leszel az első? -
#171716 Itt már csak a golyózápor segíthetne....! -
#171715 Mert még azzal sem tudtok. :) -
#171714 Miért kéne nekünk mindenhová elmenni? Ott leszünk, de nem maradunk örökké. Lehet pár hétig nyugalom lenne, de aztán? Nektek kell a helyi gondot megoldani, amiben viszont segítünk. (Amúgy van) -
#171713 Mekkora befolyásod van a gárdában?
Lehet felénk kellene masírozni .....!
-
#171712 Ez itt irreleváns - veled ellentétben mi nem a golyóinkkal játszunk! -
#171711 Csá kockák! Buzultok még? Van akinek leszállt már a heréje? :D -
#171710 12.6-tal nekem jó -
#171709 mindenkinél -
#171708 Frissen telepített 1.50-es BF2, friss ati driverrel ilyet produkál:
Csak nálam ilyen? -
#171707 Ha ezért rúgnak ki a szerverről, akkor mit kell csinálni?
Time out trying update pb client -
#171706 Fejből nem tudom milyen (majd megnézem), de fogadni mernék, hogy ott meg a friendly fire ki van kapcsolva. Az meg a halálom. Az játék szellemiségének arcul köpése.
Néhányszor végignéztem a szerverlistát és kb tisztában vagyok, hol van kikapcsolva. -
#171705 ez most komoly? Menj olyan szerverre ahol nincsenek buzi szabályok oszt cső. Panda szerver sacc per kb korrekt szabály van kivéve a szétvicset:-)
-
Rony94 #171704 A Battlefield 2-t nem tudom patchelni. Először a Complete Collection lemezről próbáltam feltelepíteni az 1.41-es patch-et, de nem ment, mert azt írta ki telepítés közben hogy "Patching failed".
Letöltöttem külön netről, de ugyanaz.
32bit-es Win7-em van. Mi a megoldás? -
Darun #171703 Valamilyen szinten érthető, mert sokan nem csinálnak mást se, csak röpködnek a zászlók felett és bombáznak, a jó ember meg spawnol és már meg is halt.
Én egyszer felléptem egy szerverre ahol nem volt szabad bázist támadni. Ahol fix zászlós bázis van, ott oké, de a foglalható zászlós bázist hogy foglalod el úgy hogy nem ölhetsz meg senkit? Persze az ellenség meg beállt tankkal, aztán ami a csövön kifért. Semmi értelme nem volt se a pályának, se a játéknak.
Sajnos vagy minden hülyeség miatt bannolnak, vagy egyáltalán nincs moderáció. Aztán döntsd el, melyik a jobb. -
#171702 Pedig az még egy jó szerver. -
#171701 haha,én az előbb kaptam rulez main-ről egy 24 órás bant,mert meg mertem kérdezni,hogy nyerő körben miért rakott át az admin miközben éltem(!)
na,oda sem megyünk többet... -
#171700 Megint találtam egy hülye szabályt. Zászlót bombázni tilos, mert az badkill. Ezért rögtön meghalsz és minden pontod, killed lenullázódik. És mindegy, hogy a zászló elfoglalható. Ez mondjuk megmagyarázza néhány halálom, de nem mindet. Például azt még mindig nem értem, miért kellett meghalnom akkor, amikor a kobrából kilőttem egy motorcsónakot Wake Island-on a két sziget csücske között a vízen. Akkor talán pont az ellenkezője volt a tilos. Aki úton van valahova, azt nem szabad levegőből megölni.
Ez egy háborús játék. A háborúban ölnek. Az EA hogy hagyhatja, hogy értelmetlen szabályokkal tönkre tegyék a játékot? -
#171699 persze meg a 0.1 ben is, de most 1.5 van :D -
#171698 1.0-ba kilövi a tankot egy találattal az eryx. -
#171697 igen ezt mondom én is, tankkal persze lehet adni meg a tow a menő, de az eryx tuti nem -
5m0k3sh0w #171696 5000 órám van a bf2ben, és olyan nekem se volt hogy sraw-al 1 lövés lett volna tank/apc. tankkal tankot/apc-t lehet 1 lövéssel ölni ha nagy mákod van. sraw-al 3-4 lövés egy tank, attól függ mennyi hp-ja van. -
#171695 *csak valami isteni..
csak nehogy a csalás jöjjön át esetleg valakinek -
#171694 A teljes BF2 játékidőm felét antitankként töltöttem el, hidd el nekem, hogy még az APC t is csal valami isteni csoda segítségével tudod annyira lesebezni egyetlen lövéssel, hogy utána leégjen magától, de akkor sem lövöd ki, hanem leég. Az hogy tankot szedj ki teljes életről az még a lánctalpvédős bugos duplasebzéssel sincs meg. -
Darun #171693 Én lehet hogy nem, de aki tud vele rendesen célozni, az simán. -
#171692 Igen talpas TOW rakétával, Eryx el lófasztse lősz ki egy lövéssel :D Esetleg FAV meg a DPV de néha még azok is égnek 1-2 mpt mielőtt felrobbannak. -
#171691 -
#171690 lesz bf4 rádióban hallottam