172102
  • qtab986
    Azért kezdődött nagybetűvel, mert az a mondat eleje. Komolyan gondoltam, amit [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1082200464&no=171734]#171734.[/URL] kommentben írtam. Én nem ironizáltam.
  • Darun
    A "Nekem" az irónikus volt? Ezt gondolom az különbözteti meg a sima "nekem"-től hogy irónikusan nagy kezdőbetűvel írod. Csakhogy ez számomra nem volt egyértelmű, így nézd el nekem tévedésem.
  • HTS s3rg1nh00
    kiegyensúlyozva,főleg a kézifegyókra gondolok,vagy akár a helik-repcsik ellen lévő lófasz AA is szóba jöhet
    amit lentebb írtál,az pedig egy olyan statisztika ami megmutatja mennyit kóstált a játék 1 órája számodra,ha 50$ alapáron vetted a játékot(nyilván ez még akkor készült,amikor friss volt a gém és tényleg annyiért lehetett megvenni),vagy valami ilyesmi.
  • qtab986
    Sztem nagyon gáz ez a játék.

Mások szerint meg a kategória a legjobbja még mindig. A komment elején az iróniára nincs mit írnom. Jah, de van. A kerék defekttűrő.
  • Darun
    Sőt, a vér kifröccsenhetne a monitoron keresztül, telitalálat esetén kigyulladhatna a gép és füstölhetne a processzor. Esetleg amikor fölénk száll egy helikopter, támadhatna hatalmas szél. A kést miért nem lehet dobni? Pl tök frankó lenne kiszúrni a terepjárók kerekét. És puskával pl miért nem lehet ütni? Már a Haloban is lehetett. Ebben miért nem? Ráadásul nincs semmilyen időjárási effekt, a lövedékek röppályáját is befolyásolhatná pl a szl vagy akár a robbanások. Az is mekkora baromság hogy a support után tudja tölteni a tankot! 120 milis lőszert hord magánál? Na ne! És akkor a rakétákról még nem is beszéltem. És ha valakire ráugrok a tetőről, az miért nem sebződik? Sztem nagyon gáz ez a játék.
  • qtab986
    Nekem csak az hiányzik, hogy nem lehet rombolni a tárgyakat és a környezetet. Elég gáz, hogy egy bádogkerítés is megfogja az APC gépágyújának lövedékét a tank ágyúlövedék vagy a C4 robbanását és mögöttük sértetlennek lehet maradni. A kerítésből repeszáradatnak kéne lenni ami szétvág mindent.
    A tüzérségi támadás után is maradhatna 1 méteres kráter. Az emberek is jobban roncsolódhatnának. Mondjuk néha szakadjanak le a végtagok és fejek, mikor valaki meghal.

Mi az, hogy balanszolva?
  • qtab986
    A bf2s.com-on az adatlapon a jobb alsó sarokban mit jelet a Cost ($50 base) 0.3333 cph?
  • Promi #171732
    ott a pont
  • Bogdogege
  • jappy
    mit beszélsz hülyeséget?? Azért mert te meguntad vége? Én is tolom azóta is baszdmeg. Mondjuk én sose semmilyen mást nem is próbáltam mert nem érdekel de a bf2 az továbra is isten császár nálam. Ha van kedvem játszok és jó. Ha nincs kedvem nem játszok és ez jó. Csodálatos érzés mikor ha van kedvem játszani akkor tudok is. Felemelő érzés ez nekem. Tudod? Annyira boldog vagyok ha lelőhetek valakit helikopterel meg vadászos géppel hogy azt else tudom mondani neked. Hátha egyszer megtérülsz és átéled te is ezeket a csodálatos érzéseket. Ez az élet értelme. Nagyon nagy fücsülös kurva jézus isten baszta vóna meg abba.
  • Bogdogege
    akkor egészségedre

De nekem már nem kell , meg szerintem vagyunk így egy páran .
  • Wescone
    Minek felébredni? Engem pl. ugyanúgy elszórakoztat most is, mint hét évvel ezelőtt.
  • Bogdogege
    fel kellene ébredni a bf2-nek már réges-rég vége a battlefield szériának is , szépvolt-jóvolt de ennyi.
  • tutituti
    bár én nem vagyok ősbf-es de én ebben a modban látok még a fh2 és többi mellett reményt hogy bf2 megmarad pár fanatikusnak
  • MaximumTruth
    Nem velünk van a baj. Hanem a sok idiótával, akik ha 2 gombnál már többet lehet átállítani a menüben, már megijednek, mert nekik az túl bonyolult.
  • Beers
    Mi anno ezt vártuk a desert combat után, a bf2 kiadása előtt....!
    Csalódtunk, ezek az idők elmúltak!
    Lehet, hogy velünk van a baj....
  • HTS s3rg1nh00
    én bizony mondom nektek,ha a 2-t újra kiadnák kicsit gatyába rázott grafikával,rendes netkóddal és egy kicsit balanszolva,évekre megint ott lennének a top multi game-ek közt,de úgyis csak a fos 3 utódját kapjuk,szóval ezen kár ábrándozni is :(
  • Hazugadmin
    Nem is a grafika agáz, hanem inkább a látótáv.200a-s magasságra emelkedve már csak ködöt látsz minden oldalon.Erre kéne valami mod, ami megnöveli, vagy totál kikapcsolja a köd effeket, a mai gépek úgy is bírják.
  • Amper92
    Remek játék, valóban, és a grafika is szép.. full grafikai beállításoknál, szép megjelenést kínál, nem udom, mit öregezik le a grafikát... nekem egyedül a fegyverekkel van gondom, eddig jó volt, nekem, kicsit pontatlannak tűnnek:) pedig imádom a játékot
  • Hazugadmin
    Gyerekek, ez a game előkerült az éves lan partynkon, aixal, miegymással, és még mindig sok sok mérföldet ver bármeik ez után jött dice hányásra.
  • Beers
    ?
    folytassuk a Community-ben, mert off gyanús.
  • Amper92
    SZiasztok újratelepítettem a gépet, felraktam bf-2 őt, 150 patch és online akarok játszani, vagy új fiókot csinálni, ezt írja Server Refused Connection akinek volt hasonló gondja, kérem segítsen:) Köszönöm
  • Zerénd
    Leszel az első?
  • Beers
    Itt már csak a golyózápor segíthetne....!
  • Zerénd
    Mert még azzal sem tudtok. :)
  • Zerénd
    Miért kéne nekünk mindenhová elmenni? Ott leszünk, de nem maradunk örökké. Lehet pár hétig nyugalom lenne, de aztán? Nektek kell a helyi gondot megoldani, amiben viszont segítünk. (Amúgy van)
  • Beers
    Mekkora befolyásod van a gárdában?
    Lehet felénk kellene masírozni .....!
  • Wescone
    Ez itt irreleváns - veled ellentétben mi nem a golyóinkkal játszunk!
  • Zerénd
    Csá kockák! Buzultok még? Van akinek leszállt már a heréje? :D
  • HTS s3rg1nh00
    12.6-tal nekem jó
  • tutituti
    mindenkinél
  • Prince of Máté
    Frissen telepített 1.50-es BF2, friss ati driverrel ilyet produkál:

Csak nálam ilyen?
  • qtab986
    Ha ezért rúgnak ki a szerverről, akkor mit kell csinálni?
    Time out trying update pb client
  • qtab986
    Fejből nem tudom milyen (majd megnézem), de fogadni mernék, hogy ott meg a friendly fire ki van kapcsolva. Az meg a halálom. Az játék szellemiségének arcul köpése.
    Néhányszor végignéztem a szerverlistát és kb tisztában vagyok, hol van kikapcsolva.
  • jappy
    ez most komoly? Menj olyan szerverre ahol nincsenek buzi szabályok oszt cső. Panda szerver sacc per kb korrekt szabály van kivéve a szétvicset:-)
  • Rony94
    A Battlefield 2-t nem tudom patchelni. Először a Complete Collection lemezről próbáltam feltelepíteni az 1.41-es patch-et, de nem ment, mert azt írta ki telepítés közben hogy "Patching failed".
    Letöltöttem külön netről, de ugyanaz.

32bit-es Win7-em van. Mi a megoldás?
  • Darun
    Valamilyen szinten érthető, mert sokan nem csinálnak mást se, csak röpködnek a zászlók felett és bombáznak, a jó ember meg spawnol és már meg is halt.
    Én egyszer felléptem egy szerverre ahol nem volt szabad bázist támadni. Ahol fix zászlós bázis van, ott oké, de a foglalható zászlós bázist hogy foglalod el úgy hogy nem ölhetsz meg senkit? Persze az ellenség meg beállt tankkal, aztán ami a csövön kifért. Semmi értelme nem volt se a pályának, se a játéknak.
    Sajnos vagy minden hülyeség miatt bannolnak, vagy egyáltalán nincs moderáció. Aztán döntsd el, melyik a jobb.
  • qtab986
    Pedig az még egy jó szerver.
  • HTS s3rg1nh00
    haha,én az előbb kaptam rulez main-ről egy 24 órás bant,mert meg mertem kérdezni,hogy nyerő körben miért rakott át az admin miközben éltem(!)
    na,oda sem megyünk többet...
  • qtab986
    Megint találtam egy hülye szabályt. Zászlót bombázni tilos, mert az badkill. Ezért rögtön meghalsz és minden pontod, killed lenullázódik. És mindegy, hogy a zászló elfoglalható. Ez mondjuk megmagyarázza néhány halálom, de nem mindet. Például azt még mindig nem értem, miért kellett meghalnom akkor, amikor a kobrából kilőttem egy motorcsónakot Wake Island-on a két sziget csücske között a vízen. Akkor talán pont az ellenkezője volt a tilos. Aki úton van valahova, azt nem szabad levegőből megölni.
    Ez egy háborús játék. A háborúban ölnek. Az EA hogy hagyhatja, hogy értelmetlen szabályokkal tönkre tegyék a játékot?