Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Az ember általában azért vált oprendszert, mert a régin nem mennek bizonyos dolgok, nincs hozzá támogatás stb. Azt viszont nem értem, mi az a cucc, ami nem megy XP-n, de megy Win7-en. Miért olyan fontos az a Win7?

Nem lehet, hogy alapból olyan frekin, felbontáson próbál elindulni, ami nem támogatott?
Valahol bele lehet nyúlni a video beállításokba. Vagy az .exe után írd be.

.....BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +wx 800 +wy 600

Esetleg próbáld meg ablakban futtatni, arra mit lép:

....BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 0 +wx 800 +wy 600

Esetleg egy menu átlépés is segíthet:

....BF2.exe" +restart 1

én pontosan tudom mi a hiba,csak nem tudtam még orvosolni.Majd talán ma,ha elérek benne.<#mf2>

[IRAM] leader

nandorb
szt. meg nálad más a hiba de nem mondom meg... ez van...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

erre csak annyit..akkor én nem vagyok olyan nagy tudású mint Te.
könnyû a megoldás..akinek nem tetszik nem jön oda.Uff.

[IRAM] leader

Egyértelmû video hiba,soknak volt már.Mondjuk én inkább nem "okoskodok",mert a pb hibámat a win7 install óta nem tudom megoldani.<#hehe><#hehe>

[IRAM] leader

nandorb
drivereket mindent telepitettél?

mert nálam is induláskor elsötétül meg mitha kikapcsolna a monitor de se perc is normalis...

dronkZero
Win7 óta nem tudom elindítani, indításnál fekete képernyõ, aztán visszabasz asztalra. Összes "szokásos" megoldást kipróbáltam rá, meg a tippeket amiket kaptam. Nincs változás.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

SigS
Vót... <#szomoru1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HTS s3rg1nh00
azért az elsõ sornak igazán utánanézhettél volna(igen,volt 7th szerver,nem is rövid ideig...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

dronkZero
Volt, voltam. Vietnám is, BF2 is. Egyéb kérdés?

Ne csináljunk már úgy, mintha egy nyomorult maplistet meg szerverkonfigot összerakni agysebészet lenne! Na, jó, adminmod már egy lépéssel több, de még az is picsafüst, install, konfig, a többi meg játékból megy úgyis...

nandorb
Laggol, mint a szar az 1 tény hogy nem késik annyit a hang de viszont o lefoglalja magának mint 1 torrent es ha nincs nagy sávszélesége az embernek akkor az törtenik hogy a jatek laggol... mint nekem pl. (1Mbit/128kbits):8 az kb. 124kb/s download/16-20kb/s upload mivel nem linux nemfog menni max.-ba 1 idejüleg mindkettõ... tipikus windows szaras... habár a win7-nel ahogy észrevettem jobban tud max. sebességet bitositani downloadot... ha kell meg uploadot is szinten mint, 1 XP-nel...
Most, hogy feletek mások a lehetõségek olcsó pinzé fibernet az még nálunk távol van,a beszerelése 3000euró akkor a havi bérlete 400-500euró...

Az már a jövõ...de annak is kell szerintem fél év ,mire egy "normális" közösség kialakul.És igenis kell az a TS3...haladni kell a korral(süssön Wancza sütõporral)<#eplus2><#hehe>

[IRAM] leader

Ménem tudsz játszadozni?

Volt már saját szervered?Voltál már admin??Akkor?
Nekünk idáig nem volt Ranked szerverünk.Ez csak két hónapja fut.Szerintem a country 2. eredmény nem rossz,egy 5 éves játéknál.

[IRAM] leader

Ötéve játszani egy játékkal és egy szervert adminolni nem ugyan az.
SigS
kkor is ezt mond ha kijön a BC2 <#mf2>

jappy
te még amugy még élsz?? ez a ts faszság csak bekavart. faszomat kell mindig ujitani......

jobb ma egy sör mint holnap kettő

dronkZero
Azé' nem semmi, hogy ennyi pöcsölést szükségesnek tartasz egy ÖT ÉVES játéknál... Mi az a tapasztalat, ami még hiányzik ennyi idõ elteltével? Miért nem lehet egybõl jót összerakni, miért szopatjátok a népet két hónapig szar beállításokkal, mikor elsõre illõ lenne összerakni jól egy ilyen idõs játéknál, fõleg "tapasztalt admin"ként?

De persze csak a pofám jár feleslegesen... Ugyanis úgy néz ki, BF2-zni nem tudok, szal a szerverre nemigen fogok feljutni... 😛 Meg egyébként is persze azt csináltok, amit akartok...

A másik fele, hogy mindig lesz, aki rinyál, akármit is csináltok. Nem kell róla vitát nyitni és kész.

Annyit azér hozzáfûznék,hogy éjfélkor nem azért ürül le a szerver,mert 64-es a mérete ,hanem azért,mert az emberek nagy része elvonul aludni.
De addig a szerver majdnem végig fullon ment.
Nem az Doom-osoké.Az IRAM az IRAM.Mindig is az volt,mióta elindult a ranked szerónk.
Csak az IP majdnem egyforma,mivel egy helyrõl fut.

[IRAM] leader

SigS
Most akkor az IRAM az only jeep-es szerver? (volt?) <#fejvakaras>

Na akkor tisztázzuk.Én már mésfél éve vagyok admin,ranked és nem ranked szerver,módokat stb. kipróbáltam.Tehát,mondhatni,van némi tapasztalatom.

Egy mûködõ,NAGYJÁBÓL mindenkinek megfelelõ pályalistát "összehozni" kb. két hónap.Annyi idõ kitapasztalni,mi az ami megfelelõ,méretben játszási indexben stb.
Aztán meg kell felelnie az adott csapat "kívánságainak" is.(a Greet Wall nagyon jó példa rá,kb 8-9 IRAM-osnak tetszik)

Aztán ki kell alakítani egy megfelelõ szabályrendszert,ami enged némi szabadságot,de mégsem enged meg mindent.Meg kell mondanom ez talán a legnehezebb része.
Aztán jön a felfuttatás,ami ismét a nehéz dolgok közé tartozik.

A szabályokról még annyit,hogy nagyszerû találmány az admin map,nem kell rendszeresen arra is külön figyelni,nem köt le egy admint teljesen,hogy a renitenseket figyelje.Hogy téved néha??Hát Istenem.Mégiscsak egy "gép" az sem mindig tökéletes.

A mi szerverünkön azért mindig is volt játékos,hála egy két három IRAM-os odaadó közremûködésének.Hozták az embereket,hirdették a fórumokon a szervert és hogy milyen jó ott játszani,gyûjtötték az embert,"felültek" a szerverre stb.
Enélkül nem lesz népszerû egy szerver.
Érdekes dolog,de már a másik végletet is hallottam a szabályokról.Van aki kimondottan azért játszik nálunk,mert "nincs tele hülye,mindenféle szabálytalankodó f@sszal a szerver"
Egy két kisebb változtatást a javaslatok alapján már most is fogok eszközölni,miután tegnap egyeztettem a "vének tanácsa"-nak egy két tagjával.Remélem elõnyére változik a szerverünk.

U.I A mapváltásos (kisebb,nagyobb) program csakis unranked szerveren mûködik,mint pl. az MRS Ranked,de pl. nekünk sem adták ide a Németek,hiába voltunk egy ideig benne a rankedjukban.

[IRAM] leader

<#eljen>

13.rész... most adják le másodszor az egészet. nemrég ért véget. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Herold
Karkand már kissé uncsi. <#unalmas>

SigS
12:55
Szomszédok (magyar filmsor., 13. rész, 1987) (12)
Jutka konfliktusba kerül az egyik szülõvel. Takácsék egy csõtörés miatt beáznak. Alma fölmond az Idegenforgalmi Irodának. Magenheimék egy fényes parti után összevitatkoznak.

mNzJean
Nem tudom , szerintem egy szervert gyorsan meg lehet tölteni csak pár ember kell , és egy 16 os map kezdésnek , és egy admin aki vált ha szükséges. Nagyon régen én erre emlékszem : felmentünk 3 man egy 16 os oman-ra , lettünk 20 an map végére , jött a 32 es karkand lettünk 40 en map végére , szóval valahogy így kellene felépíteni nap mint nap ... Nem kritika csak ötlet.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

jappy
Nekünk 1* volt tele mindkét szerverünk amikor beszart minden más szeró:-) Néztünk is mint hal a szatyorba:-)

Manoboy
Valami AutoAdmin féle volt.
Tény, hogy unranked volt. 😄 A Soldiers Playground néven volt ismert, csak aztán valamiért abbahagyták, pedig sokan jártak fel akkoriban. 😞

jappy
amikor nekünk volt szerverünk nekünk is ugatták, hogy nagy a 64-es map. Levettük 32-esre és kurvára semmi sem változott. Nem ez a gond. Kurva sokan játszanak csak szentem nem tudják, hogy van magyar szeró. Meg hát laza szabályok kellenek.:-)

nem Livius! Ha "építõ" jellegû kritikát írsz, azt szívesen fogadjuk. Seggfej csak akkor vagy, amikor alaptalan vádakkal sértegetsz (szerencsére csak egyszer történt meg). Biztos lehetsz benne, hogy az értelmes javaslatokkal foglakozni fog az IRAM.

pedal to the metal...

havercsotány
este akkor gyülekezõ az Iramon😊

Herold
Ja, úgy hívták, hogy Admin. <#hehe>

Fujiryu
Ranked nélküli szerverrõl álmodni se merjél a magyaroknál.A stat a lényeg 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Az régen volt, az akkori rankedeket még az frx-esek kezelték és tudták is kezelni. Volt ott sok technikai ujjítás. Az egyik pl hogy csak magyarokat engedett be, de pl törté csináltak egy full ranked servert, azon mindig nyomták a playerek. Ezt a mapváltásosat inteligensen egy rankeden biztos nem lehetne megtenni, ott túlségosan meg van szabbva hogy milyen beállításhoz milyen pályaméret lehet. De biztos jó lehetett az a config.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Manoboy
Régen.... (2005 karácsonya táján és 2006 elején) létezett 1 db magyar szerver, ami nem volt azt hiszem rankedos. Viszont volt egy kibaszott jó cucc rajta, ami az emberek létszámától függõen pumpálta a mappokat. 45-50 fõs volt a szerver. Ha 20-an voltak rajta és 16-os map ment, akkora következõ körre már 32-est töltött be, ha meg 64-es ment és már csak 28-an rohangáltak akkor köv körbe leszedte 32-esre, vagy ha már csk 10-en rohangáltak akkor 16-osra. NA ez egy kurva jó kis cucc volt. <#hawaii>

Errõl pofáztam, de tudom szerintük ezzel megint én voltam a seggfej.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Fujiryu
Az már a kiürült kategória amikor úgy be tudsz húzni két zászlót, hogy még arepülõk se zargatnak...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Az, hogy 3-3 ember rohangál a földön és hét zászló közül próbál valamit húzni az erõsen a kiürül kategória, tekintve, hogy a map végére 9en maradtak.Mi is próbáltunk Jeannal a földön menni, de nem találkoztunk senkivel, mert a másik oldalon 3 ember repül 2 helizett és egy meg kommanderkedett aminek eredménye képpen 3 embert próbáltunk meg lefragelni 7 zászló között rohangálva.Aztán végül feladtuk és mentünk a bombázóval segíteni a csapatot.Ha ez nektek jó akkor legyen így a szerver, csak szerintünk jó volt a hangulat amíg voltak a szerveren, csak Karkandra már 9en maradtunk és amíg 64es mapok lesznek ez így is lesz...

a kiürült egy kicsit túlzás, de mínusz tíz ember az tuti...lehet tényleg sok?<#fejvakaras>

pedal to the metal...

mNzJean
Nah most jöttem IRAM-ról , sajnos 64 es karkand 14 embernél élvezhetetlen, . Erre valami megoldást kellene az adminoknak kitalálni mert mapváltáskor mindíg lelép 10 ember , és utánna meg mindenki lekoccol , mert uncsi lessz a 64 es kergetõzés. Nem lehetne legalább este 10 után más maprotationt belõni ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fujiryu
64es oilfildsen kiürült a szerver...Az a két zászló a szélén sok.

kipróbáltam: Black Hawk gépágyúja kb.7,5 mp alatt kicsinálja az APC-t. Nincs ideje túlhevülni sem...

pedal to the metal...

Herold
Mi bajotok vele? Sztem kurva jó map.

Herold
Utolsó bekezdés.

Persze van néhány kivétel.

Ne viccelj...nem vagyok olyan kedvembe.<#hehe>Még a saját embereink is leléptek róla.<#dumcsi>

[IRAM] leader

Herold
Road Rage-et be tudod rakni?

HTS s3rg1nh00
érdekes,én a múltkor lõttem bõszen egy apct vagy fél percig,és még csak nem is füstölt...<#zavart1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

A BH-val szétszeded az APC-t is pár mp alatt. 1 kiskocsi nem lehet neki ellenfél, csak egy egész falka...

pedal to the metal...

többé-kevésbé pontos, korrekt írás.

valójában, ha az IRAM klánt a parlamenthez hasonlítanánk, én lennék az ellenzék.<#eplus2> Én mindig kifogásolom a szerintem (és szerintetek) nem jó szabályokat. De mindig kissebségben maradok, így el kell fogadnom a többség döntését. De folytatom a tevékenységet és hátha egyszer sikeres leszek és eltöröl a vének tanácsa néhány rossz szabályt...<#smile>

pedal to the metal...