Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
amúgy én úgy emlékszem a 32-esen is van tank,de nagyon utálom a mapot szal lehet rosszak az infóim😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mashtur city.Nem igazán értem a helis dolgot
Csak a 64-en van tank.Egyébként a heli képes szétszedni egy kocsit 10 mp alatt,amire egyik ott lévõ kocsi sem képes,mert felmelegszik a géppityuja.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mashtur city.Nem igazán értem a helis dolgot, mert az tény, hogy a BH erõsebb lett az új patchben, de a 64es map az annyiban különbözik a 32-estõl, hogy az embernek, hogy behúzza a helis pontot fel kell másznia a hegy tetejére és mire felér az onnan induló emberek behúznak 5 másikat.32-ben elég behúzni az alsót és meg is van a helispawn az iglával, szóval én nem igazán értem ezt a blackhawkos problémát.Jeep van elég a mapon, meg a másik oldalról is lehet c4es helizni ha nagyon durva a blackhawk.
Oilfields.64esben plusz két pont ami szétnyújtja a mapot és majdnem kétszer akkora, plusz egy heli áráért.
Kubra dam.Plusz egy pont ami nem tûnik soknak, de plusz egy támadási irány.Egy bombázóval kevesebb van oldalanként ami még szerencsés is, mert 4 plusz ember élesz a földön, így aki a földön szeret játszani az se fog unatkozni.Akinek meg repülõ kell az úgyis megkapja ha akarja, mert a map tele van iglákkal és AAkkal.
Clean Sweep. 64-esben plusz 3 zászló, majdnem kétszer akkora map, egy repülõ plussz oldalanként.Nem éri meg.
Dalianplant. 2 plusz zászló, kétszer akkora map, semmi jármû plusz.
Dragon valley.64-es méretben iszonyatosan nagy map, még 64 embernek is csak akkor élvezetes ha az usa behúzta a felét a zászlóknak.2 repülõ és egy heli plusz oldalanként.32 emberrel játszhatatlan.Viszont 32-es méretben az egyik legjobb map szerintem.
Fushee pass.64es méretben 3szor akkora mint a másik rengeteg plusz zászlóval, két plusz repülõvel, és hatalmas távolságokkal.32 emberrel élvezhetetlen ugyan úgy mint DV pusztán a kibaszott nagy távolságok miatt.32es méretben viszont a másik kedvenc helis mapom ahol izgalmas a földi harc is a sok dombnak köszönhetõen.
Ha lennének emberek, akkor több magyar játszana a szervereken, mert a legtöbb embernek az a baja, hogy nem megy fel egy szerverre 64es mapon ahol 20an rohangálnak.Én is szívesen felmennék a szerverre és max nem heliznék hanem mennék a földön ha nem az lenne, hogy behúzok három zászlót mire az elsõ ellenféllel találkozom.Itt nem arról van szó, hogy a hájgoknak nem dívik publicon játszani...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ha ez nem muxik ak. basza meg mar a fene ezt
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://www.youtube.com/watch?v=1HuMX26UvCM
erre a linkre mutass peldat...
[ flash]http://www.youtube.com/v/G0LtUX_6IXY[/flash]
csak vedd ki az elsõ flash elõl a szóközt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
beszopták a csilivili hájgtopicot is meg a hájg szervert is. anyira szarok vagytok bazmeg. mér nem lássátok be.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
[IRAM] leader
<#wave>#wave>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
pedal to the metal...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[IRAM] leader
Amúgy meg tökmindegy mert úgyse veszik le (remélem).
<#mf1>#mf1>
úgy látom itt is a farok csóválja a kutyát esete áll fenn .. félreértés ne essék szerintem is fasság ha korlátozzák a commandert vagy az egyedül helizést DE az az Õ szerverük nehogymár pár pöcs mondja meg mit és hogyan állítsanak be rajta!! ha nem harcolhat a commander akkor ne harcoljon (én sem tudnám megállni hogy ne védjem magam és ha ezért megkapnám a kicket nem sírhatnék érte) .. nem EuGebaszéknak kell alkalmazkodni hanem nektek 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem ismerjük egymást, a hsz-eid alapján azt mondom: hál' istennek!
Süt belõled a rosszindulat és ráadásul az ismereteid sem naprakészek.
Nem értem miért kell ez az alaptalan vádaskodás?<#fejvakaras>#fejvakaras> Szerintem erre semmi szükség. Ha észrevételed van ai IRAM szervere (és nem servere, magyarok vagyunk, vagy mi az isten) kapcsán, azt nyugodtan oszdd meg velünk, hátha "tanulunk belõle. De az értelmetlen sárdobálás CSAK TÉGED MINÕSÍT.
Üdv.:
pedal to the metal...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Használhatatlan lesz tõle vasad, annyira eszi a gépet...
Valaki jól teledumálta a csökött agyad fassággal...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB