Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
Ne terjesszél szándékosan hazugságot.
[IRAM] leader
És majd kérnék egy NORMÁLIS indokot is.
[IRAM] leader
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
[IRAM] leader
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Mégegyszer nem teszek ilyet ígérem.
Nem véletlen,hogy jó pár embernek ezen a fórumon a te hsz.-ed meg sem jelenik,mert le van tiltva.
[IRAM] leader
(na most jöhet, hogy nem azért bannoltunk, hanem mert TK, BC, stb.)
[IRAM] leader
Senki nem írja, hogy engedélyezzed ezeket amiket felsoroltál.Csak azt kéne felfogni, hogy te mint admin nyugodtan kickelheted az embereket akik megszegik a szabályokat, de a ti szerveretekkel az a baj, hogy a szabályaitok egyedül azért vannak, hogy ti tudjatok játszani.Azért van az összes szabályotok, hogy legyen egy indokotok kikickelni azokat akik lelõnek titeket.
Szemmel láthatóan nem értitek, hogy mirõl beszélt Zero szóval leírom nektek, hogy minden egyes szabályotok miért tesz titeket egy szintre a buzi 13éves adminokkal:
Fighting commander= az a bajotok, hogy az ellenfél kommandere lelõ titeket és nem nézi végig tétlenül, hogy behúztok egy zászlót
seatswitching= az a bajotok, hogy aki seatswitchel az sokáig repül és nektek nem jut jármû, vagy túl sokszor lõ le titeket
ucb attack= az a baj, hogy nem tudtok lelõni senkit kettõnél többször egymás után és ezért kell az esély, hogy felszállhassatok.
nem lehet az UCB közelébe menni=nem tudtok úgy repülni, hogy az ellenfelet lerázzátok és ezért kell egy pont nektek ahol sérthetetlenek vagytok
az egész autoadminos faszság= lusta vagy adminolni a saját szervered és neked tulajdonképpen jó, hogy rajtad kívül más nem tud játszani.Ha valaki megszegi a szabályokat a te károdra és nem rugja ki az autoadmin akkor te kirugod ennyit jelent nektek az adminolás
Sok sikert a szerveretekhez én többet ezekkel a szabályokkal a közelébe se megyek, mert a hányinger kerülget az ilyen adminoktól akik egyedül egy adminprogrammal tudnak érvényesülni...te se vagy jobb mint az aki fizet a csalásért.te egy adminjogért fizetsz, hogy utána kirughassad azt akit nem tudsz lelõni és maradjanak azok a szerveren akik nélkül gondtalanul játszhatsz.
Csodálom a világot amiben élsz és azt ahogyan gondolkodsz, hogy az, hogy ilyen szinten nyomorék vagy az kielégít téged...
[IRAM] leader
EZ az a gusztustalan hozzáállás, amitõl hányok, pontosan az ilyen szervereket kerülöm el. Te nem public szervert akarsz csinálni, hanem céllövöldét a klánodnak.
Sok sikert hozzá!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
pedig én mondom, hogy most érdemes...<#nyes>#nyes>
pedal to the metal...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
pedal to the metal...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Mondjuk én speciel el sem olvastam amit az ûberkocka írt de...
Fizessek azért egy szervert,hogy bárki bármikor le TK-zon,bármikor ellophassa a helit az orrom elõl akár a saját bázisomon,sõt le is lõjjön,még ha sorban állok érte akkor is,bármikor dobjon magának ssuplit és sorba lõjjön ki mindenkit pl. tankkal,bagy APC-vel akkor és ott lõje le a felszálló helit/repülõt amikor akarja,olyan cheat-et használjon ami neki éppen tetszik és ne férjek be amikor játszani akarok.
El vagytok ti varázsolva.
Az IRAM szerver az IRAM clan-é,bizonyos szabályok betartásával bárkit szívesen látunk rajta.(kivéve a "renitens",viselkedési kultúra nélküli f@szokat)
[IRAM] leader
+1
Az ilyen faszkodás miatt mondom, hogy a legtisztább az "azt csináltok amit akartok". Úgy lényegesen egyszerûbb fegyelmezni, felügyelni is.
"Azzal tökéletesen egyet értek, hogy aki megöl valakit az ellenfél fõbézén szándékosan azt azonnal kickelni kell, kérdés nélkül."
Azért, mert pilóta vagy. Szerintem meg ott dögöljön meg az összes a kifutópálya elején... 😛
Nem, itt most az történt, hogy felvázoltam pár dolgot, amit én személy szerint buziságnak tartok, és szívesen látnám, ha elkerülnétek ezeket a homoerotikus megoldásokat. Aztán emlékeztettelek rá, hogy ez ettõl még a te döntésed: attól még, hogy elmondtam ezeket, nyugodtan légy köcsög, úgysem fogunk sokat találkozni a szervereteken. Rád bíztam a választást.
Te magadra vetted, hát sajnálom... 😛
Azt a véleményemet viszont továbbra is fenntartom "no fighting commander" kb olyan, mint a cicanadrág, meg a tüllszoknya: az ilyen szerver messzirõl mutatja az adminok nemi vonzódását.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Aláirom.
mindenki aki igy gondolja ahogy fuji leirta nyomjon +1-et.
[IRAM] leader
[IRAM] leader