Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böff

Hát igen, ez tényleg igaz, de nem tehettem mást.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

nem ez

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Beers
Gratulálok <#levele>!
nem kérek kommentárt...

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

SigS
4. Zászlók húzási zónáján belül claymore elhelyezése TILOS
Na ennél nagyobb hülyeség talán nincs is...

1.5 peccs óta hasalva át lehet menni rajta szóval értelmetlenség.

...többi szabály szvsz jó <#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Herold
Nagy veszteség érhette ezzel a BF2 társadalmat, hogy abbahagytad. <#hehe>

SigS
1942?

Nekünk csak akkor volt szerverünk mikor a játék 0 éves volt...
Egyébként szar szerver volt, a szokásos felesleges hülye szabályokkal.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

SigS
<#szomoru1>

ezt a sokkmindent összefoglalná valaki 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Egyébként rühellem a köcsög adminokat akik fasszopó szabályokra hivatkozva, de valójában önkényeskedve rugják ki az embereket, ezért hagytam abba. Nincs egyetlen értelmes szerver sem. A lényeg, hogy a repülõben admin üljön, és ne ölhesse meg senki.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Statbuzi vagy cukibogár?
És ilyen szar a statod a statbuzulás ellenére is?

Szerintem ciki statot belinkelni<#hehe>

OrionHungary
tök fogtok hiányozni <#mf1><#nevetes1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Herold
Hazugságok terjesztésével ne akarj változást elérni. Kicsit még finomíts a stílusodon, ráfér.

Fujiryu
Csak azért fogalmaztam meg ezzel az egy szóval a mai nap legértelmesebb hozzászólását, mert tudom, hogy azt nem olvasod és így nyugodtan beszólhetok 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Anyád!<#banplz>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Mi csak próbáltuk elmondani, hogy milyen változásokkal vonzaná oda azt a közösséget amelyik 3 éven át meghatározó volt az akkori publikokon.Felfogtuk mi, hogy õk szeretik a saját szabályaikat, csak naívan azt hittük, hogy érdekli õket azoknak a véleménye akik játszanának a szerverükön rendszeresen és ráadásul még ugyan arról a fórumról is vannak mint ahova õk naponta írnak.Én személy szerint megint tévesen mértem fel a helyzetet és azt hittem, hogy valami változást el lehet érni, de megint tévedtem.Nem történt semmi, ezentúl is ha publicolok, megyek a megszokott német 64esre.Nekem úgyis tök mindegy ki ellen játszom, csak a statomra lehessen hegyezni a cerkát<#vigyor5>

mackosajt
lassabban hat a pia

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

jappy
fáj ez neked te csiraláma??

jobb ma egy sör mint holnap kettő

nandorb
aha,nagyon jo mikor az elott enni kenyszeritenek,teli hasra nem olyan konnyu inni...😞

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

mackosajt
jó neked 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

nandorb
mondtam hogy elmegyek bebaszni a szomszednal... majd esetleg utana jovok oltani😊

mackosajt
segíccsélbenneb+teis

nandorb
toljatok fel 1. helyre a totyikot...ugyis unatkoztatok..

mackosajt
Ha elindul, feltétlen szóljatok.
Akkor az lesz az anti-statpadding szerver?

gbc csabika
Lehet, h potyázik😛

mackosajt
én nem

mégsem rinyálok a szabályaik ellen.

nandorb
ja te nemvagy IRAM-os?

havercsotány
a 7th majd egy Only TK szervert fog üzemeltetni mindenkit várunk szeretettel!

Herold
+1

mackosajt
Akinek az IRAM szabályai nem kellenek, az ne menjen oda. Õk fizetik a szervert, a saját szórakozásukra.

Érdekesek vagytok b+... nem tudom, pl. a Bulllibrummer-eseknek senki nem rinyál, hogy miért only sniper a szerver. Mondjuk nem is magyarok.

Majd ha fizetitek a saját szerveretek, akkor ott olyan maplist, meg olyan szabály lesz, amit ti akartok. Addig meg törõdjetek már bele, hogy nekik ez jó, meg még igen sok embernek.

Nehéz ezt felfogni?

Herold
Ne magadból indulj ki. Nézd meg, mikor találod a legtöbb "populated" BF2 szervert. Biztos nem du. 3 körül.

nandorb
6kor lelepek a szomszedhoz:szlavara es mire vissza jottem jo legyetek...

havercsotány
most igen vagy nem választ vársz?😊😊()😊

nandorb
az sg ora 3percet siet.

Herold
Te hoztad szóba az IQ-mat. Csak azért írtam, hogy akkor már képben legyél.

Te most tényleg 30+ os létedre ilyenekkel szórakozol?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

havercsotány
kiaz miaz ? má megérkeztünk ?

Jah...elnézTÉK...de nagyon.<#hehe>

[IRAM] leader

jappy
lol ez nem olyan mint a perc? 59 után óra van....

jappy
ték

jappy
ték

nandorb
nem akarsz sokat kicsit?

Fujiryu
NAde, hogy egy kis offtopik legyen, valaki nem tudja, hogy a youtubeos videók végére mit kell írni, hogyha az ember belinkeli valahova(én facebookra szeretném állapotnak) akkor ne az elejérõl, hanem mondjuk 4 perc 25 másodperctõl kezdje a lejátszást ha valaki rákattint?

Fujiryu
Iq-val menõzni tényleg kemény dolog...Fõlegilyen elmés hozzászólások után...

Fujiryu
Egy normális ember pont az esti órákban nem ér rá...

Herold
Ja és mivel nem ismersz, ne próbálj engem minõsíteni. Eléggé kilóg a lóláb, hogy már régóta csak a harag beszél belõled, azért írsz tömény baromságokat és vádaskodsz meg sértegetsz. Ennyi vagy.
Az IQ-m egyébként 138, csak hogy tudd.

Herold
Ha nem lett volna világos, agyilag fejletlenebbek kedvééért arra akartam ezzel utalni Liviusnak, hogy senki ne várja, hogy délután 3-kor teli lesz egy szerver. Az emberek hétköznap leginkább csak az esti órákban érnek rá.

De észre kéne venni hogy az egész config azér van, hogy minél könnyebb legyen az IRAM-osok élete a serveren.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Miért ne.Itt megteheti.Büntetlenül.Ezt próbáltam itt | #167926 ecsetelni.

[IRAM] leader