Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Szerintem ha nem kezdenétek el az ellenszeves viselkedést a hsz-ekben miután kibannolunk valakit akkor most 1-2 ember lenne banon és a többiek fórumoznának nyugalomban,de ha ez kell nektek hogy mindenki menjen akkor vessen mindenki magára.
Mutassatok még 1 topikot ahol mindenki kibanoltatja magát 1 ember esetleges (jogos, vagy jogtalan) ban-ja miatt!
1000x elmondtam ha nem tiszta valami irjatok a szerkesztõségbe a problémátokkal és ne a fórumot csesszétek szét.
Ha offnak érzitek akkor sajnálom nem annak szántam.
Üdv: Shadow
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ja és szevasztok! <#wave>#wave>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Epsilon eSports™
Vagy a kontextus is számít? Mondjuk ha azt mondom, cigány a mod, aki ezért baszogat, akkor mivan?
bring it on mutherfuckers
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Epsilon eSports™
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Akik még csak nem is a saját topicukban
"acélbetétest fogok már tényleg venni"
"most mi van? megzavartam az ócsárlást? más munkáját lehet, de ha szóváteszem, hogy ez nem szép dolog, akkor az már nemjó? :D "
és "Mivan szarfaszú, mi nem tetszik?"
A bf2-ben, ami a ti sajátotok, ez saját magatokkal szemben elfogadható hangnem, viszont más topicban nem. Tényleg kulturált fórumozás, bravó.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
(kár vitatkozni olyan emberekkel akik nem tudnak különbséget tenni a rasszizmus és a fajgyûlölet között, szerintük jobb hely lesz a világ ha nem beszélünk a nyilvánvalóról, evvan...)
Ujsagokban, TV-kben, Interneten is dogivel talalhatunk ciganyokra utalo vicceket, teljesen megszokott lett a mindennapi eletben. Meg aztan vannak magyarok szamara serto viccek, ami magyarok talaltak ki, pl a "Atlagmagyar 80ezerbol megel, 50 ezret keres, az allamot nem erdekli, honnan szerzi a maradek 30-at", megis mindenki rohog rajta, nem sertoskodik. Tulhuztad a hurt, egyaltalan nem vagy jo moderatornak.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Engem is bannolhatak volna nyugodtan mégis másokat rugtak ki <#fejvakaras>#fejvakaras>
off: Látom lassan ha félrenyelek, akkor már csak azt szabad mondanom, hogy: Kissebségi útra ment a falat,külömben rasszista leszek.
Asszem megy a peticijjo megint. :DDD
És a fentiek közül melyikhez volt szerencséd??? <#fejvakaras>#fejvakaras> <#conf>#conf>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Kiváncsi vagyok, mi vár majd ha este jövök megint!
Jók legyetek ám <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha átléped (mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem), ne csodálkozz, ha megkapod az érte járó büntetést.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
a battlefield dulex editiont
feltelepitetem
abba volt a 2 tõ és a special forces
mind1iknél ugyaz ezt csinálja belépek kiválasztom a single playert akkor betölt 1 "servert"
ott kijönek a fegyverek választok jobb oldalt rákatintok hogy done
és nem rak be a játékba mit csinálokk rosszul?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
A rendõrségen folyik az adatfelvétel:
- Neve?
- Lakatos Gáspár
- Kora?
- Ott nem mi voltunk!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯