Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
kitörli(k) a hszeket, hogy ne maradjon semmi bizonyíték.
http://www.sg.hu/buntetopontlista.php
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Tudod nagyon jól, hogy miért.
ezt magyarázza el valaki,thx
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
csak alig vagy elerheto, oszt masik anyad ma hianyolt <#ravasz1>#ravasz1>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Eltünt egy HSZ-em...<#wilting>#wilting>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Tisztara mint a hegylako filmbe "csak 1 maradhat"<#hehe>#hehe>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Dan Brown új könyvében érdekes utazást tesz keleteurópában, ahol fõhõse Bar C. Ode megakadájozza a világvégét, egy magukat kisköcsögöknek nevezõ sátánista szekta megállításával.A fordulatokban gazdag könyben figyelemmel kisérhetjük, amint egy véletlen folytán megfejti a kisköcsögök igen bonyolult kódnyelvét és rájön a sötét tervükre.Ezek után elszántan harcol az igazságért a gonosz ellen, újonnan felfedezett különleges képessége segítségével(képes embereket megnémítani).Vajon sikerül megállítania a gonoszt, vagy a kisköcsögök világuralomra törnek és elsöprik a világot? A történet végét a karácsonyt megelõzõ hetekben tudhatjuk meg, ugyanis ekkor érkezik meg hazánkba az amerikában és angliában az év bestsellerének tartott könyv...
<#bohoc>#bohoc>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Indoklás:
Flém.
Pff... ennél komolyabb indoklást is kitalálhattál volna, mert ez így nagyon gyenge. <#buck>#buck><#taps>#taps><#lama>#lama><#bdead>#bdead><#levele>#levele><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Epsilon eSports™
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mind ezek mellett valóban fölösleges tépni a szánkat
gz felejtse el a bf topicokat ,van elég modi rajta kivûl és mi is kussolunk.
Más megoldás nemhinném hogy van.
Én szivesen leszek házigizda:D
Na a lényeg, a moderátorokkal kapcsolatos meglátásokkal értelmetlen a szerkesztõséghez fordulni és itt a órumon meg eleve tilos kritizálni a munkájukat szal ennyit errõl a 22 csapdájáról, vagy mindenki önszántából magába néz vagy folytatódik az egymásmellett elbeszélés :)
"Lételemünk a harc, a játek, aminek sem idõ, sem tér nem szab határokat. Legenda lett belõllünk, de eredetünk homályba veszett. Egyszerûen vagyunk!"
Anno Borgnál is tudtunk igy elintézni a közös problémánkat, nem látok semmi hátráltató okot, amiért a mostani moderátorokkal, fõleg Gz-el nem lehetne.
Javaslatom a következõ:
Bf itteni közösség egy nagy kis köcsögök, akik mindenre rátették a kezüket, ami béeffel kapcsolatos. Nem nehéz megtalálni azokat a topikokat, csak a köcsögöt kell keresni. Ha ezekben a topikokban a mostani "szinvonal" alatt irunk ( mostaniban azért beletartozik a szolid anyázás :) ) akkor a moderátor privátba figyelmezteti a delikvenst, és ha utánna is teszi, akkor jöhet a büntetés. Plusz a Bf kumjiniti topik vissza kapja megint a moderátor mentes övezetét.
Mi ezzel szembe, nem oltjuk az észt más topikokba, fõleg a cod4-ben. :DD Látod, megálltam, nem irtam oda azóta. Bár q nehééz! :DD
Plusz, amit nagyon sajnálok, de meg kell tennünk, valakit kell keresnünk az itteni házigizdaságra. Ráning nem nagyon jár erre, különben is szerelmes a hüje. :) De a házigizda, az itteni törzsfórumozó kell, hogy legyen, aki ha kell, törli akár a KK postjait, ha úgy itéli meg.
Persze lehet finomítani az egészen.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Képzelem, ahogy kereste a nüanszot, amire fogva végre jól megmutathatja valakinek közülünk (ha nincs ban, max pár büntipont, ilyenkorra már rég el lett volna felejtve az ominózus fikázós topik), majd árgus szemekkel figyelve fél mondatokért dobálja a hetes banokat...jól megmutatta a "pórnép"nek, gratulálunk neki hozzá.
Pár kanyart már tekertem itt az sg-n ahhoz, hogy lássam a modiknak se könnyû, de ez a megmozdulása ennek fényében is kreténség (esetleg túlbuzgóság, ha politikailag korretkül akarnám magam kifejezni, de ilyen nem áll a szándékomban perpillanat) volt, akárhogy is szépítjük (azt is figyelembe véve, hogy persze mi se vagyunk angyalok).
A te szempontodból pedig az evidens, hogy egy mi vagy õ szituációban õ lesz a kedvezményezett, szal innentõl kezdve esélytelen, hogy "elõrébb legyen víve az ügy".
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elküldve: 2006. 06. 03. 21:35
Tárgy: re
szar napom van, tulajdonképpen már fél éve szar napom van, de még se kötözködök a fórumon, se nem szarozok, anyázok, te se tedd
már büntetõ indokot írtam, amikor meggondoltam magam és inkább megírtam ezt a privátot
moderator"... ez nehezetkre esne? pár sor és nyugi lenne...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.