Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
fogadjunk,én is kapok bant mert össze mertem számolni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
Bye
<#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

SigS
Ennel nagyobb orome sose legyen az eletben...

HTS s3rg1nh00
27 db ban,grat hozzá

itt már nincs szükség magyarázatra, azt csinál(nak) amit akar(nak). :(

kitörli(k) a hszeket, hogy ne maradjon semmi bizonyíték.

http://www.sg.hu/buntetopontlista.php

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

HTS s3rg1nh00
Dátum: 2007.12.09. 20:50 Adta: gz8
Tudod nagyon jól, hogy miért.

ezt magyarázza el valaki,thx

Minden érintettnek<#sir><#shakehead>

.

Promi
Uzenem neki ne aggodjon vacsorara otthon leszek .:)
SigS
Ok :)
csak alig vagy elerheto, oszt masik anyad ma hianyolt <#ravasz1>

uHs Gerzson
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Promi
Maris keresem fonok<#zavart1><#vigyor2>
Promi
Jelentem elek, csendes megfigyelo pozicioban csak oregesen.:)
Boxer HUN
Upsz... <#fejvakaras>

Eltünt egy HSZ-em...<#wilting>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

banborg
ne szeméyeskedjél ,ezzel csa lehetõséget adsz rá hogy megint jácca itt az agyát. Hagyd a csába ,irja a szerkesztõségnek

sajnálom azt a szarkupacot ,kicsit lelkisérült lehet az emberke ,de legalább itt van 1kis sikerélménye ,itt nagyobb lehet nálunk csak sajnos az életbe egy fillért nem ér a droid:/
HTS s3rg1nh00
hahó én még itt vagyok<#vigyor5>

SigS
Hoppa, teged emlegettunk tegnap, Kami keresett, kerdezte elsz-e meg <#zavart1>

SigS
Ügyes volt, te etnikum <#hehe>

Promi
Latom nemsokara nem lesz itt veszekedes nem lesz kivel.<#hehe>
Tisztara mint a hegylako filmbe "csak 1 maradhat"<#hehe>
joebacsi
<#duhos2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

banborg
kisköcsög mint a szent grál?:)

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Boxer HUN
Ték

Boxer HUN
Lol..

Fujiryu
Már látom az új fõhírt sg-n:

Dan Brown új könyvében érdekes utazást tesz keleteurópában, ahol fõhõse Bar C. Ode megakadájozza a világvégét, egy magukat kisköcsögöknek nevezõ sátánista szekta megállításával.A fordulatokban gazdag könyben figyelemmel kisérhetjük, amint egy véletlen folytán megfejti a kisköcsögök igen bonyolult kódnyelvét és rájön a sötét tervükre.Ezek után elszántan harcol az igazságért a gonosz ellen, újonnan felfedezett különleges képessége segítségével(képes embereket megnémítani).Vajon sikerül megállítania a gonoszt, vagy a kisköcsögök világuralomra törnek és elsöprik a világot? A történet végét a karácsonyt megelõzõ hetekben tudhatjuk meg, ugyanis ekkor érkezik meg hazánkba az amerikában és angliában az év bestsellerének tartott könyv...

<#bohoc>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

gz8 5 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
Flém.

Pff... ennél komolyabb indoklást is kitalálhattál volna, mert ez így nagyon gyenge. <#buck><#taps><#lama><#bdead><#levele><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
SigS
Azt teged hogyhogy nem kapott el? <#kuss>

Boxer HUN
<#hehe>

Fujiryu
Te nem kapsz semmit mert saját magadról beszélhetsz nyugodtan büntetések nélkül(azé ne feszüjjé be)<#vigyor2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Boxer HUN
Lehet, hogy már most is figyelve vannak az anagrammák... <#kuss>

Boxer HUN
Atom támadás!!! <#hehe>

Boxer HUN
Teee,... még normális ruhád sincs... Nem szégyenled magad pucéran közösségbe jönni??? <#hehe>

Ha beirom h pina énis kapok bant? plz! Vagy cigány! Na?

Epsilon eSports&#8482;

Fujiryu
Mi mindig kimaradunk a jóból:D Eltünök 2 napra és mire visszatérek olvashatok vissza 300hsz-t hogy tudjam mi történt...

SigS
'Rák volt itt már megint?? <#wilting>

Fujiryu
Már várom azt az idõd amikor olyan indokkal bannol majd ki embereket, hogyha átrendezi a betûket a szóban akkor ez jön ki...Szóval aztakarom mondani, hogy ez a kitiltás azért picit sok, ilyen gyenge szabálysértésekért.Mielõtt megjelent a vonalkód szép nyugodt élet volt, mostmeg azt nézi hogy kinek adhatna büntetõpontot meg pihenést egy hétre.Nemtudom mi ezzel a célja, de hogy senkinek nem jó az biztos...(sztem egy statpadder aki azt akarja hogy neki legyen a legtöbb kiosztott büntetõpontja<#hehe>)

atomboy azért megpróbált küldeni mailt az emberkéknek
0Fritz0
Running gyere, a hiénák már marakodnak! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cobra.
Használd a beépített keresõt, egyszerre több magyart nem nagyon fogsz találni egyetlen szerveren sem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A házigazda csakis én lehetek, ez nem kérdéses. <#hehe>

banborg
"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni"
Mind ezek mellett valóban fölösleges tépni a szánkat
gz felejtse el a bf topicokat ,van elég modi rajta kivûl és mi is kussolunk.
Más megoldás nemhinném hogy van.
Én szivesen leszek házigizda:D

OironHungary
Mondjatok valami IP-t ahhol játszani szoktatok. Pusztítani szertenék <#violent><#gun>máraki még hozzá tud szólni a fórumhoz<#hehe>

A szerkesztõség még addig se jutott el hogy azt a kurva keresõt végre rendbetegye szal arra várni hogy majd pont moderátor ügyben lépjenek... már egy régebbi tömeges banolásnál kiderült hogy a nekik írt levelek értelmetlenek, nem reagálnak rá és úgy általában szarnak az egészre. (mondjuk én is ezt tenném a helyükben lol)

Na a lényeg, a moderátorokkal kapcsolatos meglátásokkal értelmetlen a szerkesztõséghez fordulni és itt a órumon meg eleve tilos kritizálni a munkájukat szal ennyit errõl a 22 csapdájáról, vagy mindenki önszántából magába néz vagy folytatódik az egymásmellett elbeszélés :)

OironHungary
Ja most vettem észre 29. Köszönöm a bíztatást.<#eljen><#pias>
"Lételemünk a harc, a játek, aminek sem idõ, sem tér nem szab határokat. Legenda lett belõllünk, de eredetünk homályba veszett. Egyszerûen vagyunk!"

Zerénd
A tulzott moderátori szigorral van bajunk. Mint anno velem, de megütöttük a közös hangot, tisztáztunk mindent. Akkor is, most is az igazságtalan döntés miatt emeltük fel a szavunkat. Gz indított el egy lavinát, ami mindent elsodor. Jelen esetben a bf közösséget. Szerény véleményem szerint, ha veled, akkor talán Gzel is meglehet beszélni a problémákat, és ha össze dugjuk a buksinkat közösen, mindkét fél számára elfogatható döntésre juthatunk, igy talán nem kell bevonni a [email protected].
Anno Borgnál is tudtunk igy elintézni a közös problémánkat, nem látok semmi hátráltató okot, amiért a mostani moderátorokkal, fõleg Gz-el nem lehetne.
Javaslatom a következõ:
Bf itteni közösség egy nagy kis köcsögök, akik mindenre rátették a kezüket, ami béeffel kapcsolatos. Nem nehéz megtalálni azokat a topikokat, csak a köcsögöt kell keresni. Ha ezekben a topikokban a mostani "szinvonal" alatt irunk ( mostaniban azért beletartozik a szolid anyázás :) ) akkor a moderátor privátba figyelmezteti a delikvenst, és ha utánna is teszi, akkor jöhet a büntetés. Plusz a Bf kumjiniti topik vissza kapja megint a moderátor mentes övezetét.
Mi ezzel szembe, nem oltjuk az észt más topikokba, fõleg a cod4-ben. :DD Látod, megálltam, nem irtam oda azóta. Bár q nehééz! :DD

Plusz, amit nagyon sajnálok, de meg kell tennünk, valakit kell keresnünk az itteni házigizdaságra. Ráning nem nagyon jár erre, különben is szerelmes a hüje. :) De a házigizda, az itteni törzsfórumozó kell, hogy legyen, aki ha kell, törli akár a KK postjait, ha úgy itéli meg.

Persze lehet finomítani az egészen.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

joebacsi
Azért most vonalkód kollégátok is igen keményen benne volt a dologban.
Képzelem, ahogy kereste a nüanszot, amire fogva végre jól megmutathatja valakinek közülünk (ha nincs ban, max pár büntipont, ilyenkorra már rég el lett volna felejtve az ominózus fikázós topik), majd árgus szemekkel figyelve fél mondatokért dobálja a hetes banokat...jól megmutatta a "pórnép"nek, gratulálunk neki hozzá.
Pár kanyart már tekertem itt az sg-n ahhoz, hogy lássam a modiknak se könnyû, de ez a megmozdulása ennek fényében is kreténség (esetleg túlbuzgóság, ha politikailag korretkül akarnám magam kifejezni, de ilyen nem áll a szándékomban perpillanat) volt, akárhogy is szépítjük (azt is figyelembe véve, hogy persze mi se vagyunk angyalok).
A te szempontodból pedig az evidens, hogy egy mi vagy õ szituációban õ lesz a kedvezményezett, szal innentõl kezdve esélytelen, hogy "elõrébb legyen víve az ügy".

"Feladó: Kandurex
Elküldve: 2006. 06. 03. 21:35
Tárgy: re
szar napom van, tulajdonképpen már fél éve szar napom van, de még se kötözködök a fórumon, se nem szarozok, anyázok, te se tedd

már büntetõ indokot írtam, amikor meggondoltam magam és inkább megírtam ezt a privátot

moderator"... ez nehezetkre esne? pár sor és nyugi lenne...
jappy
igy van! Dögöljön meg ez a csira gz8 vagy mi a faszom.

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

SHADOWEYES7
Látod ezzel a hangnemmel nem viszed elõre az ügyet!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.