Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jappy
sép

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Lökd be a biosos képet ide megint...

schrank
én értem, de nem biztos hoy mindenki érti <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Testnevelés és erõszakos...<#eplus2>

[IRAM] leader

schrank
nem nyert, úgy hogy még mindíg nem árulom el hogy tesitanátr vagyok <#mf1>

Herold
Trikó?

osztályfõnöki<#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
akkor felismetem volna bala japán zászlóját <#nezze>

Herold
Trikó.

HTS s3rg1nh00
földrajz
8 évig volt ilyen osztályfõnököm<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
elárulom ha kitalálod hogy a testnevelõ tanároknak mi a második felvett tárgyuk <#beka3>

Herold
Tippelek: testnevelés?

schrank

a pirospont miatt gondolta😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
ezt mutassa a bala által belinkelt kép és mivel , hogy nem föci tancsi vagyok nem vágom a távolkeleti zászlókat <#hehe>

Herold
Te fogadjunk tanár vagy.

schrank

Húdekirály...

schrank
nem igaz nem tudsz árni két hónapot , akkor majd választhatsz mivel akarol kormányozni ...

nembiztos. 😄

nandorb
adnek betutipust hozza atcsinalod? pls.😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

<#nemtudom>

mNzJean
a pro-k ilyennel . <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ti mivel kormányoztok heli-t? Me én csak billentyûvel tudok:/
nandorb
nem basztam el volt reinstall is minden es meg mindig azzal jon hogy az ures uzenet,mikor elkuldom back-elek es utana elmegy az uzenet... google chromen perfektul muxik...

gondolom vmi. szaras csinalja

nandorb
nem ulok egesz nap,nekem is van dolgom otthon,sokkan azt hiszik hogy egesz nap a pc elott ulok de nem igaz,nekem a torrent miatt bevan kapcsolva...

mNzJean
Hát már megrendeltem , max valami falusi lanon kúrva menõ leszek vele .<#hehe>

Fujiryu
Helikopternél felejtsed el a joystickot.Egér a nyerõ a joystick az azoknak van akik fel akarnak vágni a lanon, nem azoknak akik játszani, mert arra helikopternél teljesen alkalmatlan.

Ha meg joystickot akarsz akkor vegyél Saitek Cyborg Evo-t.Olcsó, minden rajta van ami kell és jól mûködik.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

én eddig megcsináltam neked amikor kérted. nem ülök a gép elõtt egész nap, mint te. 😊 de szerintem is az a legjobb, ha magad csinálod akkor amikor akarod és úgy ahogy akarod. szívességet tesz az ember, aztán egyesek ezt úgy megszokják, hogy már követelik... ezért is hagytam abba a logógyártást a mûhelyben...

azért meg, mert egy programot elbäszol még nem a program a szar.

nandorb
kertem de szartak ra... kertem toled... tobb senkitol...😞 es nem akarok annyi szar progit felbaszni a gepemre... mer nincs hely... nagy valoszinusegben majd kerek 1olyantol aki ert is a photoshophoz...

MOZZILA FIREFOX meg kinyalhatja a kurwa szar browser...

mNzJean

mNzJean
heli szakértõk, ezt a joyt néztem ki , nekem nagyon tetszik árban és kinézetben is . Kérdés lehet majd ezzel helizni ? Mert nem csavarható ?

http://www.speed-link.com/?p=2&cat=31400&pid=21606&paus=1

kellett neked a logómûhelyben kérni<#hehe>

atomboy
Cino nezoteri robbantasa nagyon ott volt. 😄

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

nandorb
hat nem ertek ilyesmihez,nekem az AutoCAD-ben profi vagyok a tobbihoz nem ertek...

Herold
Ja mert egy sima PaintShop Pro-val nem lehet logót csinálni...

nandorb
ah,ugylatom en nem lesz olyan logo amient szeretnek muszaj lesz leszednem azt a fos css4-et vagy elmenni a haverhoz erte😞

mNzJean
Lám lám ..... kik kerülnek elõ , már csak Janek hiányzik ..<#hehe>

ki csinálta ezt a szupcsy logot?<#gonosz1>

Régi szép idõk 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

joebacsi
Joy driverébe tedd bele mindegyik irányra, hogy "alt+egérmozgás".

Az egyetlen szépséghiba, hogy amíg nézelõdsz, addig nem tudod irányítani a gépet, az csak egyenesen fog tovább repülni.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Yan
jaah, ha valami n00b nem lõ ki a képbõl <#hehe>

&#165; xfire: kistekila

Proview
Repülõnél és helinél hogyan lehet a joy hat switch-ét mûködésre bírni?
Script használata csalásnak minõsül Punkbuster szerint?

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

meg kell hogy legyen az sf kieg csak akkor tudod az e36-t megkapni .. ha nincs meg akkor vagy megveszed vagy megkérsz valakit hogy játszon az accountoddal pár másodpercet egy sf ranked szerveren és lõn a lehetõseg adva lészen 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

csak nem lehettett azt választani akkor elnéztem vmit? mer ugy volt hogy csak az 1es unlockokból lehetett választani
SigS
nincs sorrend <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

g36-ot hogy lehet unlockolni meg kell várni még kijön két pont vagy elõbb az összes egyeset unlockolni kell?😄
ühüm 😄 és mennyire csúnya vége lett .. persze ki más mint egy frx-s XDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.