Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

csak a muskátli hiányzik

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
ez már annál sokkal több mert ha nem vetted volna észre ez a rendkívül bonyolult álcarendszer teljesen beleolvasztotta az alpesi környezetbe ezt az amúgy oda nem illõ harcijármûvet <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
ez nem is vodnik 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
az én kecóm stílusos és a személyiségemmel teljesen harmonizál
<#mf1>

joebacsi
a tetemekkel takarózik, így marad életben 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a fûtés kész vanmá?? wagy jékocka mán a család te meg kibird valahogy!!?? 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
a kéglibe hogy szereljem a klímát bent csinállyon hideget vagy kint hûccse le a környezetet <#idiota><#hehe>

sajna wanbenne valami 😞( nekem egy 8800gts640-s van szép lassan elavúl minn álllat 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
<#mf1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
<#worship>

Fujiryu
Bazzeg mire összerakod a gépedet vehetsz egy újat mert a 8800-asod õskövület lesz <#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
inkább tolja kifelé a meleget, a szellõzõréseken úgyis megy be a helyére a kinti levegõ...bár ugye az optimális az, ha egyik helyen szíjja, másikon fújja, merúgy jó gyorsan cirkulál, és az jó 😊

koschwarz
skacok, egy házhûtõt hogyan érdemes beszerelni? kifelé fújja a meleget vagy befelé a kinti hûvösebb levegõt?

jappy
Komoly.Ledrótoztak meg minden. Szimpla kombifogó oszt kész.Még a rendszerváltás elõtt volt:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

jahh a szomszéd gyerek me orvosost jácottatok a téren?! 😄D

mesor
Menj be egy szerverre és gyilkolj meg valakit, akkor talán adja majd a rangot.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

jappy
Az enyémet még anno brutálisan kombinátfogóval vették ki!!

joebacsi
õõ kell neki egy kis idõ asszem, szal nopara 😊

joebacsi
már akkor is kezdésként semlegesítetted a kritikus ellenfeleket, hogy utánna végigkempelhesd az egész kört <#mf2>

jappy

Belton
hali nem tudnal segiteni irtam itt lejebb nem ertem miert nem valtott a rang 😄 kellene az unlock ere semmi :S

BF:2-3-4(oORedstarOo)

DummyBoy
Helló All!

Gratula Crem Apukának !!! Gyoggyuljon meg a JAG! A többieknek meg csak helló ...

Én kicsi voltam mikor mandulával mûtöttek, ált isk 2-ik ... de sosem felejtem el ... 1 hétig voltam bent, az összes nõvérke imádott, én voltam a legaranyosab, legkedvesebb és legjobban kényeztetett beteg <#hehe> Több csokit meg nasit kaptam mint az egész kórterem összesen, és ezt csak a nõvérektõl <#hehe>

Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért, mert valami fiatal arrogáns fasz doki mûtött (Akkor ezt csúnya bácsiként magyarázták a nõvérkék, de késõbb anyám elmesélte ...), és le kellett kötözni mûtét közben ... Nnnna ez nem sikerül elég rendesen, ugyanis egy óvatlan pillanatban elengedett a kötés a lábamon, és ami egy ekkora gyerekbõl kifér rúgás, miközben ömlik a vér a torkába, nos ... elindult ... és a doki bá éppen akkor mászott ki a számból, de még elég közel volt ... hirtelen negyedóra szünet ... mindenki feje vörös ... a nõvérkéké azért, hogy ne röhögjenek, a dokié pedig azért mert úgy tökön rugtam, hogy nem bírt kiegyenesedni ... másik dokinak kellett bfejezni a mûtétet <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Belton
Most lett volna az elso unlock ere nem valt a rang :SSS

Belton
Nem tudjatok az miert van hogy 500 nal kelett volna valtania a ranknak es mar 635 pontom van meg mindig nem valtott a rangom a feher csik ki van akadva a rank alatt es nem valt ?? 😮 ez mikor fog valtani vagy ijenkor mi van ?

Prince of Máté
légmell nekem is megvolt 10 éve.
annyi haszna volt hogy leszoktam a bagóról.
mielõbbi gyógyulást kívánok.

petkogabi

schrank

schrank

fujjmá. nyissál magadnak topikot b34. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank

naon aranyosak vagytok ho kitárgyaljátok a ruhatáram 😄
b+ 😄

Prince of Máté
Jobb mint a hobbit lábbeli 😄

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank
nekem nem fussa ilyen trendi cuccokra mint neked <#mf1>

ezmiez? tifelétek falun eza ünneplõgumicsimma???? 😄D

schrank
valakinek vót má ilyenje mer má tíz éve is teccet de mennyire lábbarát <#ticking>

havercsotány
szemét téker <#hehe>

Herold
A BFHQ menüben fogja feldobni az unlock ablakot.

Belton
thx az infot kozbe azert utana neztem a kov rangnal mar tudok majd fegyvert unlockolni 😛

schrank
gyûjtesz pontokat és eccer csak majd nagy csinnadrattával bevillan valami kongretulésön szöveg aztán majd a fõmenüben sem lehet eltéveszteni a nagy örömhírt ...

Belton
Értem es hol lehet majd ki valasztani ? illetve mejik ranknal adja majd meg a fegyo valasztast ?
bocs hogy ijen alap dolgokat kerdezek de tegnap kezdtem eredetibe a jatekot elotte se igazan toltam vele...

schrank
ja és ha netántán svd-vel lõsz aszt is ahhoz írja na nem az m82-höz mer az nincsen a játékban de m95 meg valami 96A1 vagy mi az van <#hehe>

Fujiryu
Nem m24-gyel kell zúzni.Pontokat kell szerezni hogy szintet lépjél és akkor kapod meg.Persze csak akkor ha azt választod.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Belton
Hali a sima Bf2 be a mesterlovesznel mikor lesz elerheto az m82 es snipa ? mert most csak az m24 es van igaz meg az elejen vagyok meg csak egy rangot leptem de menyit kell zuzni az m24 esel hogy megkapjam az egyel jobbat ?

OrionHungary
<#nevetes1><#eljen>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Kovács legény
Bobo! Imádtam😊
Tekerd HOPPra és ott is vagy😄

www.czekoart.hu

OrionHungary
engemet nem vágtak méj fel soha

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary

OrionHungary
nálam a bobo golitát volt a favoit <#papakacsint>
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/f/f5/G%C3%B3li%C3%A1t_1.jpg/200px-G%C3%B3li%C3%A1t_1.jpg

OrionHungary
hungarian elite gamers?