Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
jááá und morgen 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
neked nincs ész<#mf1>

www.czekoart.hu

schrank
te még ész ? <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Valaha BF42 mod volt aztán váltotak BF2-re, majd kiadtak egy játszható verziót és utûna megszüntek, ennyi fús el véle 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
de ha 3an esnek neked nem errõl van szó.
Tény, hogy csak egybõl lehet visszaütni és csak addig amíg megnem hátrál az ellenfél.

www.czekoart.hu

koschwarz
ha jól elagyabugyálsz valakit, aztán arra hivatkozol hogy önvédelem volt, aztán a bíróságon kiderül hogy 10 fekete öves karatéjos vagy, akkor lehet készíteni az ánuszt.<#hehe>

hiszen tudatában vagy, hogy az átlagembernél jobban értesz ahhoz, hogy másnak sérülést okozzál, és nehéz arra hivatkozni, hogy nem akartam ekkorát ütni, csak így sikerült.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

JAG1
Ammi?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

ehh éreztem én ho nem kell az nekem 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Herold
A Rising Conflict nincs fent magyar szerveren? Filefrontról kurva lassan jön.

schrank
üdvéd <#hehe>

mámint Kossi??

.. tom hogy a petrocselli egy sorozat de még nemláttam egy részt senem belõle szal nemtom mirõ hadovász!? 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
mé bokszedzõ ? aszittük petrocselli <#vigyor5>

azis. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
zárójel LOOOOL zárójel bezár

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

delbanthx wtf gtofcxyz

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ez a help nekem nemtenksz, csoki .. KabeALegényt neki viszont help, köszi csáó<#vigyor2><#buck>

Zerénd
Most kabe, vagy ráér 30 pec múlva ha felérek vp-be. <#mf1>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Ezt nem tudom, fegyvernek minõsülne e, de ha esetleg komolyabb bajt csinál a küzdõ sportot ûzõ, azt a bíróság nem dijjazza enyhitõ körülménynek. 😄 Kosi tényle! Hogy is van ez?
Nekünk is volt olyan szabad edzési nap néha, ami nem volt kötelezõ, aki akart az ment el rá. Ott a különféle tárgyakkal való védéseket és támadásokat gyakoroltuk, ami nem volt szerves része a karaténak. Kimondottan olyan tárgyakat használtunk, ami az ember kezébe szinte naponta megfordúl. Pl sörös üveg 😄DD, vagy egy sima ajtó kilincs.

Kovács legény
hát jah, van ijen, hogy akkora erõvel támadhatsz vissza mint amivel téged támadnak. Mivel többen mentek rá a kölökre nincs errõl szó.
Amúgy engem qvára nem érdekelne, ami a kezem ügyében kerül azt beépítettem volna az összes pofájába, aztán az ügyvédem majd magyarázkodhat. Nincs az a bíró aki engem ítél el ilyen esetben, az ejnye-bejnye és felfüggesztettet meg leszarnám...

www.czekoart.hu

csáó kéne help tenksz .. de ha mégse akkor nemtenksz <#mf2><#hehe>

nekem van egy haverom aki kommandós és nekik is oktatták jogból .. és itt a gyerek esetében necsak az lett volna hogy a sporttól búcsúzhat .. majd Kossi kijavít ha tévedek de ez majdnem annak veszik mintha fegyvere lenne vagy valami ijjesmi 😞

Kovács legény
szavaz a hejes irok pártyára udje😊

www.czekoart.hu

Zerénd
Nem, csak q idegesít az ilyen csáo help thx faszságok. Mintha Magyarul irni már szégyen lenne. HeJes írás az más, én sem javítok bele állandóan. 😄DDD

Zerénd
Hát tudod
1: Ha nekiállt volna ott akkor velük verekedni, boxbajnok ide vagy oda, szétszedték volna a kölköt mégjobban. Ám sejtem egy egy ellen egyiknek sem lett volna esélye.
2: Nem tudom te küzdõ sportot ûztél e? Anno nekünk is megmondát, ha dojon kívül csak ha egy kis pofont lekeverünk, már búcsuzhatunk el a sportól. Akkor szigorúan vették az ilyent, ma már nem tudom.

oszitheace
kipróbálnék egy WAR-t, csak azza baj, ho klánom nem naon van

Herold
Mi vagy te, tolmács? <#zavart2>

OrionHungary
A sapkás kutyaimitátor srác akirõl elösször letépte a kokárdát országos spanom aliasz Õsmagyar, 3man kellet lefogják hogy ne törje össze csillagos indegen arcszerkezetét. Mit képzel magáról ez a idegenszívû csicska, ha összefutunk szeme alá befut a naplemente az tuti. Ammúgy a boxoló gyereket meg nem értem ne mondják már hogy nem védheti meg magát ha megtámadják, vérbe kellet volna füröszteni azt a nagypofájú ganyét. Haverom thaibox versenyzõ eddig ha baj volt sose mondta hogy most akkor lépek mert oda a sportkarrierem....

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

uHs Gerzson
reggelt, lol

Belton
Jam ere en is rajottem 😄 ez eu forces serokon alig vannak xD ezert akarom inkabb az SF et meg venni amugy az eu forces fegyvereket csak azokon a mapokon lehet hasznalni ahol engedejezve van az a mod ? ill mikor lehet majd sima mapokon unlockolni ? pl a 2. fajta snipat ? azt a szep feketet 😄xD

BF:2-3-4(oORedstarOo)

áááááááááááá no commnet wtf?
ok,Uraim köszi a helpet!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

jahh a dõluksz az tartalmazza az alapot meg az sf-t .. a másik kettõt szerintem felesleges vót megvenni mee csak páran tolják 😞

Belton
Jajam utana neztem http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2deluxeedition/index.html
Itt van ez a csomag amit vettel benne van az alap bf2 meg az Sf kieg

Belton
Battlefield 2 : Deluxe Edition asszem ez tartalmaza meg talan meg a Sf kieget is ebe csomagoltak nem biztos csak mintha ugy lattam volna.

Belton
hali Én most a Bf2 SF kiegre hajtok 😊

hi BF2 mágusok!

vettem 3 ilyet:
Battlefield 2 : Deluxe Edition
Battlefield 2: Armored Fury
Battlefield.2.Euro.Forces.Booster.Pack

ezek most kiegészitõk és kell elöször hozzájuk az alap bf2 vagy vmelyik tartalmazza (deluxe edition)? már csak a mérete miatt gondolom,vagy nem? 😊
fogalmam sincs...

thx.

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Szathy
ja, bocsi, akkor kihagytam azt a részt, hogy megvetted😊
úgy tudom ott, ahonnan az ea oldaláról letöltöd (nem az ea downloaderre gondolok), van egy reg gomb. a barátommal mikor csináltuk valahogy így volt.
nem én csináltam végig, de mikor láttam, az is 6-7 hónapja volt, de a kézikönyvben benne kell lennie, mert úgy emlékszem mi sem tartottunk szopó-szünetet a telepítés közben, hogy kiszopjuk a kisujjunkból a weboldal címét, ahol regelni lehet.

Belton
Értem de hol tudom engedelyezni ? ezt az egeszet mert meg nem talaltam meg 😊 esetleg egy linket kerhetek azt meg koszonnem 😛

Belton
Ezt most nem ertem teljesen meg vettem az euro force kieget fel raktam es akkor meg meg kell valamit venni ? vagy micsoda ? azt hittem ha meg veszem a kieget akkor csak aktivalni kell

Szathy
EA-bácsitól semmi sincs ingyen, ezt gondolhattad volna. vedd meg a licenszet a honlapján és akkor lehetõséged van egyetlenegy, általad választott profil számára engedélyezni az új jármûveket/pályákat/fegyvereket - szóval az EF-et. ugyanazon géprõl másik profillal nem megy<#pardon1>

Belton
A hsz meletti javitgatas utan talan tudnal segiteni is ? Vagy sem 😮

Belton
?: D

Zerénd
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek. Sikerült letölteni a Bf2 euró force kiegészítõt az EA letöltessel, azt feltelepíti gondolom mert még nem jött le. És utána, hogy tovább? Kell valamit állítani vagy ez csak egy ?addon? A sima bf2-hõz? Vagy mit kell még tenni, hogy az euró force is menjen a bf2 melett? Köszi a segítséget elõre is.

Belton
csáo egy kis help kellene sikerult leotlteni a Bf2 euro force kieget az EA downloaderel azt fel telepiti gondolom mert meg nem jott le 😄 es utana hogy tovabb kell valamit alitani vagy ez csak egy addon a sima bf2 hoz ? vagy mit kell meg tenni hogy az euro force is menjen a bf2 melett ? thx a helpet elore is

Zerénd
Ez ugyan az a kölök, akinek a hugáról szaggatta le egy khm izé pászkazabáló 2006 máscius 15.-ei gyülésen a kokárdáját, és ugyan az a család, akik az ingyenélõk fenyegetése miatt, tavaj nyáron Magyar Sziget rendezvényérõl majd 100 hazafi kereste fel õket. Na akkor valahogy elkussoltak a nép rákfenéje. 😄DD

vsly
Nekem 3 is volt😊
2fekete bõr,1barna bõr(ezt még használom is télen...😊)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Szathy
most akkor a "szélsõséges szervezetek" mégsem oldották meg a kisgörény nyaki ütõerét? vagy a hazafelé menekülés közben legalább meglesz, ugye?<#crazya><#boxer><#bdead>

kellene egy gárda felvonulás, összehúznák magukat a mocskok. <#bdead>

petkogabi

mNzJean
Ha gondolod ebbe átköltözhetsz ,és mint látod a fûtés is megoldott <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info