Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Tény, hogy csak egybõl lehet visszaütni és csak addig amíg megnem hátrál az ellenfél.
www.czekoart.hu
hiszen tudatában vagy, hogy az átlagembernél jobban értesz ahhoz, hogy másnak sérülést okozzál, és nehéz arra hivatkozni, hogy nem akartam ekkorát ütni, csak így sikerült.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.. tom hogy a petrocselli egy sorozat de még nemláttam egy részt senem belõle szal nemtom mirõ hadovász!? 😞
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Nekünk is volt olyan szabad edzési nap néha, ami nem volt kötelezõ, aki akart az ment el rá. Ott a különféle tárgyakkal való védéseket és támadásokat gyakoroltuk, ami nem volt szerves része a karaténak. Kimondottan olyan tárgyakat használtunk, ami az ember kezébe szinte naponta megfordúl. Pl sörös üveg 😄DD, vagy egy sima ajtó kilincs.
Amúgy engem qvára nem érdekelne, ami a kezem ügyében kerül azt beépítettem volna az összes pofájába, aztán az ügyvédem majd magyarázkodhat. Nincs az a bíró aki engem ítél el ilyen esetben, az ejnye-bejnye és felfüggesztettet meg leszarnám...
www.czekoart.hu
1: Ha nekiállt volna ott akkor velük verekedni, boxbajnok ide vagy oda, szétszedték volna a kölköt mégjobban. Ám sejtem egy egy ellen egyiknek sem lett volna esélye.
2: Nem tudom te küzdõ sportot ûztél e? Anno nekünk is megmondát, ha dojon kívül csak ha egy kis pofont lekeverünk, már búcsuzhatunk el a sportól. Akkor szigorúan vették az ilyent, ma már nem tudom.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
ne füccséé be
rég hallottunk Janekrõl 😄
mija problemád eöcskös 😄
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Itt van ez a csomag amit vettel benne van az alap bf2 meg az Sf kieg
vettem 3 ilyet:
Battlefield 2 : Deluxe Edition
Battlefield 2: Armored Fury
Battlefield.2.Euro.Forces.Booster.Pack
ezek most kiegészitõk és kell elöször hozzájuk az alap bf2 vagy vmelyik tartalmazza (deluxe edition)? már csak a mérete miatt gondolom,vagy nem? 😊
fogalmam sincs...
thx.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
úgy tudom ott, ahonnan az ea oldaláról letöltöd (nem az ea downloaderre gondolok), van egy reg gomb. a barátommal mikor csináltuk valahogy így volt.
nem én csináltam végig, de mikor láttam, az is 6-7 hónapja volt, de a kézikönyvben benne kell lennie, mert úgy emlékszem mi sem tartottunk szopó-szünetet a telepítés közben, hogy kiszopjuk a kisujjunkból a weboldal címét, ahol regelni lehet.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek. Sikerült letölteni a Bf2 euró force kiegészítõt az EA letöltessel, azt feltelepíti gondolom mert még nem jött le. És utána, hogy tovább? Kell valamit állítani vagy ez csak egy ?addon? A sima bf2-hõz? Vagy mit kell még tenni, hogy az euró force is menjen a bf2 melett? Köszi a segítséget elõre is.
2fekete bõr,1barna bõr(ezt még használom is télen...😊)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
petkogabi