Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrionHungary
arról én is sajna, még uttörõ se voltam

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
ez õsz b+ <#mf1>
amúgy nektek még látszik a heg <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kovács legény
a mai matchboxot már össz sem lehet hasonlítani a régivel, egy gagyi szar lett belõle😞 Olcsóbban sokkal jobbakat lehet kapni nála

www.czekoart.hu

OrionHungary
eznemaszõke vagy mi?

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

sajnos 😞 lemarattam a rencerváltásos lóvélenyúlásról is 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jahh vót benne mettál meg arról nem lehetett lenyalogatni az ólomfestéket 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
szõkének szõke csak nem zõd b+ <#mf1>

Kovács legény
akkor még még jó volt a matchbox, milett belõle mára<#rinya>

www.czekoart.hu

OrionHungary
THX egyedül nem jött volna össze neki... ottan van süsü, srekk meg szõke rajta

OrionHungary
késõnérõ tipus vagy mi? <#hehe>

testvéri szolidaritás 😄
mán nem emléxem valójában kinek kellett kivenni a manduláját?! 😄DDDD

OrionHungary
B3 ott van pár oldallal elõrébb... elökeressem vagy megtalálod?

nyóc éves vótam akkor még a mecsboxot tologattam nem láttam ebben a bizniszt :S

schrank
de nektek nem szimpla mandulamûtét volt hanem testvérek köszti mandula-transzplantáció <#hehe>
orijon milyen logó? hétközben nem olvastam 2-3 napig <#whatever>

OrionHungary
mérnem kérted hogy csomagoljanak el párat hogy haverok is kipróbálhassák <#hehe>

"MIVAN?" - "drogos f*sz kéred a kövi adagot??" 😄D

az én mandulamûtétem a tesóméval együtt vót .. õt hozták ki engem meg vittek be mikor megy el mellettem kérdem mi vót 😄D nemértettem mé nem válaszol 😮 5perc múlva má tuttam 😞 nekem nem kellett 16innyekcijó csak asszem 3-4 de már türelmetlenek vótak a dokik hogy mennyire tellhetetlen vagyok 😄

OrionHungary
ne kajálj mekdonácba mer nem lesz értéke a vesédnek a feketepiacon

OrionHungary
ammúgy annyit se mondtál a logora amit csináltam neked hogy szar pedig szívem lelkem beletettem<#ejnye1>

OrionHungary
ez gondolom most volt nemrég.<#vigyor2>

schrank
nekem még óvódás koromban vették ki a manduláimat de csak ara emlékszem hogy a nõvér amikor lecserélte a bugyimat megjegyezte hogy kakis és én nagyon szégyeltem magam <#vigyor5>

OrionHungary
na látod errõl beszélek, én nem a csomagolást figyelem hanem a hasznos tartalmat <#hehe><#whatever>

Kovács legény
puding?
mivel húsvétkor mûtöttek, másnap már sonkát zabáltam, meg elküldtem rokonokat mc-be hambi és sültkrumpliért. Az abnormális korház meg ledarált párizsit és kefirt adott,montam kenjék a hajukra jólesz nekem anyuci fasirtja helyette😊 Egyedül a rostot piákat nem tudtam meginni me mart mint a picsa. 2cataflan és nem volt gond semmi😄

www.czekoart.hu

joebacsi
tüdõ az macera, elég sok gigszer lehet vele, így nehéz elsózni...gondolom dzsegnél máj se játszik már, így marad a vese, hogy a hsz többi része összejöjjön 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
én mandulamûtétembõl annyira emlékszem, észre se vettem, és már kikapták, kicsit szar volt, de nemvészes, 1 hétig csak pudingot zabáltam, és míg bennt voltam jópárszor elvertem a kórteremtárs janibát meg a spanjait pókerben 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
Egy meglehetõsen pocakos, alacsony férfi várakozik a rendelõben, ahol egy csinos asszisztensnõ veszi fel az új betegek adatait. Amikor a férfi sorra kerül, szemrebbenés nélkül diktálja:
- A súlyom 80 kiló és a magasságom 185 centi.
A nõvérke felnéz és a fejét ingatja:
- Ugyan, kérem! Ez itt nem az Internet! <#hehe>

Kovács legény
az hogy nem kaptam fájdalom csillapítót😄

amúgy egy egyszerû mandulamûtét volt, ami annyira nem volt egyszerû mert engem má nem altattak, és annyira szét volt baszva a mandulám hogy golflabda méretûek voltak és lebénulás,megvakulás veszélye fenyegetett. 16 fájdalomcsillapító szurikát kaptam a torkomba plusz a seggembe(2-3*a normálisnak) és még igy is fájt amikor kivágták<#rinya>
persze ez csak rutinymûtét vót.

És emiatt akadtam ki amikor megkérdezte a picsa, hogy "MIVAN?" és várta a választ me ha felelek felszakad a torkom és mehetek vissza mûtõbe.

www.czekoart.hu

Fujiryu
Nyugi jag.A 2. félév az zsigertan anatómiából, szóval még 1-2 hónapig bénáznak veled, aztán már tudni fogom hol a tüdõ és okosba kikapjuk aztán joebácsi segítségével eladjuk a feketepiacon pár száz ezeré, és úgy bebaszunk hogy az egészet elfelejted 8) amúgy meg jobbulást

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
mé neked mi bajod vót <#ticking>

Kovács legény
Nekem szerencsém volt egy olyan nõvérkéhez, hogy mûtét után elfeljtette beadni a fájdalomcsillapitót, amikor már majd befostam a fájdalomtól és 20perce nyomtam a jelzõt, beslattyogott hogy "MIVAN?!" én megsem tudtam szólalni, eltelt egy pár perc mire leesett neki hogy mijafaszvan, gondolom abból, hogy magzati pózban nyöszörögtem vérbelábadt szemekkel😊
Aztán 10perc múlva visszajött a fecskendõvel, az ágyamhoz érve, rájött hogy rossz cuccot hozott, oszt visszament a jójért, megint 10perc...

www.czekoart.hu

schrank
ez egy köntös <#nezze>
ez meg egy kurvás latina ápolónõ-KÖPENY-ben <#mf1>nem csoda hogy nem nyálazták a katétered csövét ha még a kórház divattal sem vagyol tisztába

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

<#ejnye1><#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

OrionHungary
én mikor korházban voltam ápolónõk köntös, bugyi, klumpa kombot nyomták bár az nyáron volt de imádtam <#finom>

schrank
nem kell leszokni csak most kétszer annyi ideig elég lesz egy doboz <#hehe>

gyobbulázst 😄

Jobbulást!

Tudom,hogy van néhány nõvérke...de azért otthon jobb! 😊<#eljen>

mikor engednek ki?

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

legalább leszokol a cigirõl<#ejnye1> Különben...<#hamm>

JAG1
Kösz srácok, igyekszem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Genetikai hiba, csak úgy, nem nagyon tudják a miértját.
szomszéd ágyon fekvõ komának percrõl-percre uaz törént. felkelt reggel, kv, cigi, majd mintha beszorultvolna a levegõ....

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Beers
Kapd össze magad gyorsan <#law>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
ha a nagyiporeszon múna már rég vastüdõm lenne <#hehe>
nekem is volt egy gyerekkori sztorim amikor is a csávó hazament aszt oldaldrfekve alutt azt kilukatt nekije de lehet hogy egy törött bordája szúrt ki valami lebenyet <#fejvakaras> nna mindegy az a lényeg nagyon oldalba rúgtam focilabdáal <#vigyor5>

nemtom, de 2 ismerõsöm is van akinek ilyenje vót, és csak úgy jött nekik is. Sok cigi is hozzájárul... és szokj le a nagyiporeszrõl.<#hehe>

schrank
de mitõl lukad ki <#fejvakaras>

<#integet2><#puszi>

OrionHungary
jobbulást

mNzJean
Hú vazze ,nem kicsi kinokat kell átélned ,mielõbbi jobbulást.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
fórum fõoldal ,kivlasztod a forumot, belemész a témába akkor kiadja a sok-sok topicot legalul lesz hogy uj téma nyitása vagy valami ilyesmi.

www.czekoart.hu

schrank
hogy kõ topikot nyitni <#szomoru1><#help>