Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belton
Hahaha XD Sikerult minden ok illetve megse XD
mennek fel egy Sf servere es ki irja ezt ==> remelem jo lesz a kep

BF:2-3-4(oORedstarOo)

OrionHungary
szerintem jó az SF bár azóta megvan mint a BF2 de csak 23:17:09 et játszottam vele

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
ne legyé már warez mert hívom a szoftverrendõrséget <#hehe><#ejnye1>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
mé van az hogy a ruszkik tuggyák szinkronizáni a filmeket premierre mi meg max 10-bõl 1-et <#banplz> dzson rambó <#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
elárulom ha egígéred soha rtöbbé nem veszel több kieget <#hehe>

Belton
SIkerult meg oldani kozbe :P

Belton
Hali sikerul meg vennem a Bf Sf kieget fel raktam aktivaltam le szedtem az ea honlaprol az 1.12 es patchet fel raktam inditanam ere ki irja :mods/bf2/shaders/lightning.fx not found!! _do_ check your working directory, _AND_ sync your shaders folder before calling upon your local rendering programmer/GP . (Really!)
na ez mi az isten lehet ? video kartya driver ? gef 8600Gt m van mostani driverel

OrionHungary
Biztos már nem fontos, inkább játszik KÓD4-el <#mf1><#vigyor1>

koschwarz
részletesebben-e tudnád-e leírni-e? <#fejvakaras>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
TFT-d e van?

www.czekoart.hu

jah megha vájdszkrín monitora van akkor kell valami varázsmondat futtatáskor

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
milyen vga van?

OrionHungary
<#taps> b3

Hogy lehet elindítani ezt a játékot? A fekete képernyõs bajom van,már mindent végigpróbáltam a refresh beállításoknál,60hz-en se indul el...van még valami trükk?
schrank
itt most mi is a szitu ?
1. a kezeit magasba emelõ bajnok egyszerre végzett a két szintén hormonzavaros kétméteres cigánnyal ?
2. a bíró sírörógörcsös állapotában a zsûrí felé fordul és javasolja a "double K.O." -t amin a termetes asszonyság jót derül de a háttérben torgyán józsef erõs rapper gesztikulálással lép fel támadólag az eredményt kihirdetõ ellen

OrionHungary

koschwarz
<#hehe>

schrank

Szathy
<#boxer><#falbav><#gun><#bdead><#szomoru2>

koschwarz
hát igen...<#wow3>

schrank
te vótámá tatán abban a cigólakóparkba ott a kültelki részen az agostyáni uttól le balra <#szomoru2>

Crem
fasza...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
"szóóóóója kuszifóóóóór ávándzséla szólá fiszólá..." <#vigyor5>

koschwarz
úgy gondolod, hogy nem is kéne a könnygázt alkalmazni, mert olyan pukifelhõvel árasztanám el a tömeget?<#hehe>

Kovács legény
nekem nincs bajom velük

www.czekoart.hu

schrank
jó tömegoszlató lennél te ha meginnál egy korsó szójaturmixot <#hehe>

havercsotány
pátok<#mf2>

Zerénd
nyátok! <#mf1>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

koschwarz
ne szegd meg a törvényt, és akkor nem lesz bajod a rendõrséggel. ne menj oda, ahol faszfejek kukákat borogatnak, és akkor nem kapsz véletlenül egy maflást. ennyi. nem állítom, hogy a rendõrök szentek, õk is csak emberek, de a legtöbbször nem a rendõrön múlik, hogy éppen ki kap verést...<#ejnye1>

OrionHungary

:DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
teherlift <#kuss>

Kovács legény
teher beléjük van rejtve?<#alien>

www.czekoart.hu

schrank
most nézem a képeket nagy kópé ez a zolly mert a nõi utasok nagyrésze nem liftaknába hanem teherbe van ejtve <#hehe>

Kovács legény
<#vigyor1><#eljen>

www.czekoart.hu

schrank

Running
Hagyd el Bari, mindannyian energiaforrások vagyunk a mátrixban, a valóságban ez nem történne meg.

van a coop V4 nek egy saját bf2 exe je azt elindítom ÉS NINCS IS BENNE COOP MODE csak konkveszt:S:S:S ha a simaval indítom akkor van coop mode de csak sima 16os nagyságú
koschwarz
hát ha többen vannak, az persze más tészta.

uHs Gerzson
Na persze :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ne hallgass senkire .. majd Zerén jól elmagyarázza neked ;)) :DDDD

schrank
és ha valaki csak a környezõ falvak búcsúiban szüretibáljaiban szilveszteri buliaiban lett harcedzett aztat nem használhassa fel az ügyész mer nincs hivatalosan elismerve a "tudása" ?

uHs Gerzson
játékon belül nem próbáltad elinditani a módót?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

aha, a törvény miért a kutyákat védi? õk csinálhatják, de ha én odamegyek és szétverem viperával , akkor tuti engem basz meg a rendõr...aztán mehetek a bíróságra...ez meg az élete végéig ezt fogja csinálni
nem linkelhetek még 30napig szal:

http://files.filefront.com/Battlefield+2+Coop+Mod+v40/;4080108;/fileinfo.html
így tudom csak
uHs Gerzson
link?

meg persze install.bat ot is futtatam <#zavart1><#zavart1><#zavart1>
Skacok&lányok!

Felraktam COOP V4 et, bemásoltam a mode könyvtárba ahogy írták. Én úgy értettem a leírásban hogy ezzel lehet 64es nagyságú pályán jáccani COOP módot, magyarul BOT ok ellen:O
Ha így van akkor hogyan tovább? mert sehogy se tudok botokat pakolni a 64es nagyságú mapon :SS
PLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZ HELP!<#worship><#worship><#worship>
uHs Gerzson
jááá und morgen :)