Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a problémám hogy felraktam a bf2-t, aztán az 1.41-es patch-et.
Eddig minden oké, csak egyszerûen nem enged semmilyen szerverre fellépni, "Cd key is not valid" üzenettel társítva 😞
Olvastam a FAQ-t és szépen elindítottam a Cd key check-et de semmi változás, próbáltam váltani kódot és utána,kódot váltani cd key checket indítani, de semmi sem jött be.
Nincs valakinek ötlete?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
#sokszámvégén07 nekem elveim vannak. 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
jáááá ...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A #137877-esen szereplõ kicsike viszont pont idális némi zacsifétishez. <#eljen>#eljen>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
help
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
jobb ma egy sör mint holnap kettő
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
valami megoldás?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
1.41-et rádobom most
köszi
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
én azt hittem hogy olyasmi lesz, hogy behozom 0-val azt a panelt és akkor géepelem hogy add bot meg ilyenek
na midnegy próbálkozom, meg nézegetem a forumot. jea

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...