Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oh köszi, ez nem volt tiszta
dee én local gémet akarok nyomni bátyámmal és ott hogy tudok botokat bepakolni, mert ketten nem olyan mókás.
Kovács legény
Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)

www.czekoart.hu

meg fogsz lepõdni... azzal kezdtem hogy ott keresgéltem
de sebaj.. várható volt hogy mindenki erre hivatkozik, hogy ott a faq.
legalább egy picit segítene valaki, hogy melyik kérdés.
0Fritz0
De, természetesen.
A FAQ a GYIK (gyakran Ismételt Kérdések) angol megfelelõje, melyet (ha van) mindig az adott topic Bannerja környékén kell keresni.
Tipp: Itt a csini muffok és a hobbitlábú csaj alatt található.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

najó, valaki egy gyorstalpaló tanfolyamot nem tartana nekem?
Kovács legény
hát az fuck😊

www.czekoart.hu

neee, átsiklottam volna rajta... fákk<#ticking>
schrank
utasítalak hogy olvassad el a fakot <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sziasztok
multiban hogy pakolhatok be botokat?
kéne pár utasítás
schrank
jaj ne legyél már sablonos ezt már pénteken eljátszotta az apa-fiú páros, amúgy sem tudnád becsempészni a parlament wc-jébe a permetszeret <#mf1>

csak így meri a rosszabbul fotosoppolunk topikból. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
biológiai fegyverben gondolkodom még...
bár nem kell valami komolyra gondolni, lehet, hogy egy felturbozott féregírtó is kellõ hatékonyságú lenne 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kár lenne azért a szép épületért... nincs vmi kíméletesebb megoldás? 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ma építettem a nyarat, szal örüjjé, idén is lesz. 😉

ám reggeltestét mindenkinek<#sniffles>

joebacsi
dolgozunk az ügyön 😊
pájinkásat amúgy...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

eleve rossz volt a sorrend 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

vén fütyi 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zerénd
A kis taknyos! 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

OrionHungary
Most értem haza fusi melóból

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
ne féljetek csak belfõldön csak csak családi házak vannak várólistán
WTC: megvolt
Pentagon: megvolt
Parlamenti címlista feldolgozás alatt <#mf1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
mi van vacsoraszünet ? <#hehe>

OrionHungary
eltaláltad a születési évem te mesterlövész <#crazya>

HTS s3rg1nh00
BSZN Archie,ha még olvasol minket<#integet2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
a partíción mennyi hejed van mert a bf a c-re pakolja az összes cuccot és onnan vissza az adott meghajtóra ergó a c-n minimum 5gb szabad helynek kell lennie ami annyit tesz hogy xp alatt min 10gb hely kell viszta alatt meg 50gb

300GB-os winchester megteszi? <#nezze>
Bogdogege
BSZN Archie <#pias>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
általában helyhiány szokott lenni a probléma ne csodáélkozzál ha egy 70MB-os peccsnek 5GB helyt kér <#nezze>

schrank
hol dolgoznak este héttõl ? <#fejvakaras>
amúgy meg még egy retro oldal ami facsar egy néhányat az ember szívén ...<#rinya>

Bocsika, átírtam a faq leírása szerint az egyik fájlt és simán 64en játszunk. Na ez harc. Amúgy multi tudom h ezerszer jobb de a szar patch nem akar felmenni. Vagy én nem is tom de a mostani verziómnál ugyanaz a kevés szerver van mint amikor felraktam tehát a verzió szám tuti nem változott. Nem tom mi a gond, de most h megoldódott a single amíg nem találok megoldást el leszek vele! 😄
tonyr
ja semmi, csak tod sok admin kihasználja h tud kick/ban-olni ha valaki jobb mint ö...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

jóéjcakát gyerekek
a bácsi elmegy dolgozóba.
<#integet2>

<#hehe><#hehe><#mf2>

schrank
a hiróz egy kalap szar lesz <#szomoru2>

Zerénd
És?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

tonyr
ááá naon jo a sima bf2 is naon csak néhány admin fel tud huzni a lámaságával...
bf heroes, ill bf3-ig még ki kell pedig birnom 😊

Neeee! Ezt most nem mondjátok komolyan? 16fõs single player? Lóf*sz már bocsánat! 😄 Akkkor multban kell gyakorolnom... a multira! 😊 Azé kösz a válaszokat, nagyjából kivettem a lényeget.
cod4 stb...<#whatever><#hehe>

uHs Gerzson
😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
eszt szingliben ? <#banplz>

használd a netet és lõn világosság

mee te ijjen kis röpködõs keci vaty 😄D

U.i.: 32-64 FÕS PÁLYÁK FOREVER 😄
Hali!
Most raktam fel kissé késve a játékot mert most haraptam rá! 😄
De nem élek annyira a múltban szal CoD 4 stb ezek mellett, nah lényeg hogy felraktam és az ÖSSZES pálya Single-ben 16 fõs. És nem tudom hogy miért!!!!!! PLs adsjatok tippeket!!!! Nagyon köszönöm a válaszokat! =)
túdomén miért me teis ojjan kis öö izé vagy minn a Fuji-bolha ... bementek frissreggel idegesíteni az admint és tesztelitek mikór bannol 😄D

<#nyes>

neeem .. isstenmenccs!! 😄D csak simán lámpi minn én 😄DDD 😮

uHs Gerzson
Admin-e vagy? <#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

pont ezt akartam írni.
bf42-ben sem rúgnak ki, sõt, örülnek ha mész. 😊

FH2-ben sem rúgtak még ki sohasem. csak itt hallom állandójan. 😊

a fasznak jáccol még ezzel a gémmel 😄DD velemi ijjen nem fórdúlhat elõ 😄D

tonyr
be fogok kattanni...
kiba**ott admin birkák, akik kirugnak ha jo vagyok... 200 meter magasban kinyirom az enemy helit, erre warning me baseattack... utánna carrier felé féluton lelövöm az f35b-t , kirugnak h fishing carrier... mind2 gulfon 1 körben... ilyenkor szivesen találkoznék élöben azzal aki ilyen nub, és nem tudja elviselni h vki jobban jáccik mint ö... persze lehet azt is nehezen tudná elviselni amit kapna, me tuti h párszor kapna a rangers bakancsombol a kis csira...
de sajnos csak annyit tudok tenni h visszamegyek leugatom h mekkora kis pöcs láma, és h mennyen inkább mario-zni me hiába admin 1 szerveren, semmitérö