Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudok multyzni csak az általában legjobb szervereken mostanában szinte mindig ugyan az a map megy... Nem a kedvenc mapom (Gulf of oman - 32 és 64 slotos)...
És azokat a mapokat meg már unom...
És amelyik szerveren meg a Gulf of Oman megy az meg üres...
És patchelni se tudom az egészet hogy X-fire-el tudjak játszani :/

schrank
mi akadálya annak hogy multizzá ? <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sziasztok!
Elolvastam a FAQ-t... 😊
Nagyon kösz hogy megtudtátok oldani hogy 64 bottal játszak...
Már csak az kéne hogy ne 16 slotos pályák legyenek 😊
Mert ezeken a csatákat már a gyûrûk urá-hoz lehet hasonlítani 😄

Ez hülyeség, top 100-ba lehet kerülni arany nélkül simán.
Nem azon múlik mennyi aranyad van, hanem, hogy mennyire vagy aktív. Ha melóhelyen lehet travianozni, nem alszol, nem eszel, nem csajozol, tök jó játékos leszel.<#hehe>
Ha meg aranyat használsz akkor általában már annyira be vagy zombulva, hogy szarni is a gép elõtt fogsz.
Csak abba kell hagyni az életet, és váltani travianra, és te leszel a király.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

schrank

semmi értelme ezeknek a fasságoknak 😞(
régebben beléptem egy ijjen zûrlövöldözõs játékba .. 2hónap után szétbaszott egy emberke aki 2hete regelte magát 😮 késõbb hallottam ho az ember 60e forintot sms-zett el egy hónapban és még büszke is volt rá 😞(

ez k...vára nem játék és nem szórakoztató 😞( azóta megfogattam soha nem fogok effajta játékokat elkezdeni ... egy volt jó a hódító annak az sms-t még ki lehetett fizetni még az ojjan csórónak is mint én

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zerénd
Én abba hagytam a traviánt. Nincs esélyed, hacsak nem vagy sok sok felesleges forintocskákkal elengedve, vagy nincs egy szerverért felelõs ismerõsöd ott.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

OrionHungary
ezt mibõl következtetted ki? <#nevetes1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

te sem tudsz nyersit küldeni?<#vigyor>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Olasz francia autók, szar se érnek.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

az csakis vmi hibás széria lehetett, nézd meg most. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

a rönó is vót világbajnok és azis fanszija!! 😄 wázze

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ígye<#hehe>

schrank
jelen esetben a citroen indexnek saját komjútere van ami rendre el is romlik mint általában a francia olasz elektronika szokott hijába csinának "jó" dízelmotrot ha "agyhalott"...<#whatever>

teknikai tudás szempontjából mindenképpen. 😊

schrank
igazad van a forma1-bõl azért lehet következtetni a személyautó minõségben uralkodó állapotokra <#idiota>

azért ha nézed az F1-et, BMW, Merci kezdi lemosni a mezõnyt. szal lehet a német autók nem olyan jók mint amilyenek voltak, de még tán mindig a legjobb választás... hozzáteszem, nem értek az autókhoz, csak megfigyelõként. 😊

méé a dzsörmen sokkal jobb?? 😮 hát sajna nem bár az utcsó egykét évben javult a hejjzet ... csíkszemût kell venni de az meg drága használtan 😞

fanszié, mit várt tõle az ember?<#miaz>

schrank

schrank
a video címe "Granny Fucked Like a Pig" most vizet prédikáltál borivás után vagy a Pig Granny keresõszavak valamelyike villant be a szokásos hajnali fitymatréning gyanánt <#mf1>

<#ijedt><#zavart2> szegény schrank... bár azért nem kéne sikongatnod<#hehe>

havercsotány
tonyr
a trusted zone az a tüzfalnak 1 opcioja ugy mint hogy kiengeded-e netre az exe-ket.... a trusted zone ha van a tüzfaladban ilyen, vagy lehet hogy más a neve, azt jelenti hogy megbizik az adott exe-ben, és engedi a tüzfal, hogy fájlokat fogadjál a bf2-töl....

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

???
HTS s3rg1nh00
<#nevetes2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank

Azt hogyan kell??El kell indítani a progit játszás elõtt?
ok bocsika
Honnan lehet leszedni a trusted zone-t?Mellesleg a tûzfalam ki van kapcsolva.Most bocsi ha hülyeségeket beszélek,de nem nagyon vágom.Én csak játszom és néha visszanézném a gamét.
schrank
ez káposztás csak peronoszpórás <#hehe>

schrank

használj fraps-ot

mákostészta... ezer éve nem ettem<#finom>

atomboy
Ez makosteszta.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
jaj bocs tényleg elbasztam mert csak asz tud felvenni battlerekordal aki 3 évnél régebben VIP SG tag és cukorral eszi a káposztástésztát <#idiota>

És milyen rangot kell elérjek,hogy a hõn áhított battlerecorder elinduljon?
😄

tonyr
lol te miröl dum ?

tonyr
a tüzfaladon teljes ki/be jogok kellenek a bf2.exe-nek ill trusted zone is
ha igy se engedi akkor probáld meg másik szerver battlerecord-ját leszedni...

schrank
csak egy bizonyos rang felett tudsz videot készíteni de ki lehet kerülni a rencert <#papakacsint>

Hello mindenki.Lehet itt kérdezni a BF2-vel kapcsolatban is?Én csak egy csóri kis kezdõ vagyok,de az a problémám a játékkal,hogy a battlerecorder nem müxik nekem.Hiába töltenék le lejátszott meccset,csak azt írja ki ez a redvás gép,hogy képtelen letölteni.Valaki segítsen!!Plíz!
OrionHungary
<#hehe>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

-De Dezsõ, mi az 4 betû és dugni lehet?
- Vízszintes vagy függõleges?
-Vízszintes.
-Akkor száj.<#hehe>

3TOMI3
Így van <#eljen>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Kovács legény
szerintem mindenki ugyan úgy gondolkozik a csalogánykérdésben innentõl kezdve nincs értelme itt errõl beszélni, meg amúgysem fér meg a fórumon ez a téma ráadásul tökre nem akarom itt is ezt olvasni.
Maradjunk az eredeti témánál: kabe Zolly!😉

www.czekoart.hu

nem, pusztán baráti szeretetbõl. 😊

Zerénd
Most mé? Mert a másik tyopikba bibsiztem? 😞

Zerénd
Hu te nagyon de nagyon hüJe vagyol b34 Elszakított területeken élnek Magyarok is te isten átka! Románia nyugati része Erdély, vagyis az is a Magyarok országa! Székelyek olyanok mint pl a pálocok. aZ MEG ELÉG SZOMORÚ TÉNY, OTT IS VANNAK CSALOGÁNYOK. :ddd
Caps lock, javítja a fene.
Akirõl te beszélsz, az Erdélyben élõ, vagyis Magyarországon, román állampolgárságú, de Magyarul is tudó csalogány te fasz! Se nem Magyar, se nem Székely! Román roma.

ehhh 😞