Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vannak a székelyek meg vannak (sajnos) a cigányok !!
a kettõ tök más az egyik ember a másik meg nem besorolható!!
:DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
budapesten élõ magyar származású romániai székely cigány ez a pontos definíciója de ennyi idejük nincs a hírmûsoroknak felolvasni<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kovács legény
fasza:)

www.czekoart.hu

a lasztit kell a zászlóhoz eljuttatni úgy, hogy rajzolsz segédeszközöket. :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
ezzel mit kell csinálni?
nálam van a gebasz vagy velem?:)

www.czekoart.hu

joebacsi
ez mekkora :)
http://magic.pen.fizzlebot.com/magic-pen.swf

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

15 perc és kész a vasércbánya 2.szint

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ha nem tartozol egy összetartó erõs csapatba eséjjed semnemvan! ha eleve úgy állsz neki mint a cézárok (oszd meg és uralkodj) akkor van jövõd de ha csak egy jót akarsz jáccani csak a szopás jut neked :(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
Békesség és szeretet járja át szívetek lelketek és az Isten vigyázza utatok!<#love12>

www.czekoart.hu

:DD bibibi

<#schmoll2>amíg nem leszek én a térség ura és nem cseréltem nyersit<#hehe>

jesszus :O majd abbahagyod :DD

az hagyján, de ma reggel elkezdtem tarvianozni is<#email><#vigyor3>

uHs Gerzson
te te te meg beszótá :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

te eltévettél! :O

másnéven talpnyaló<#hehe>

a roma meg a román is kettõ bémeg :DD .. te te te madármegfigyelõ :DD

üdv a békesség, szeretet és harmónia topikban<#integet2>

schrank
neszójjábeeee... a blahás késelõs kiskecseg mi ? székely vagy román ? a magyarországi ...gányok ? azé írtam így mer ha a admin rákérdez aszt tudom mondani csalogányok <#hehe>

Kovács legény
kézcsók

www.czekoart.hu

Zs0lt1
i was here

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

én akarom, hogy õ kapjon<#hehe>

jáá jáá :) akarommondani ööö .. izé .. kérdés hogy akarunk E bannt vagy sem .. de legfõképpen te akasz E vagy sem E??! <#nemtudom><#lookaround>

Zerénd
Jáj testvírek, meggyüttek a jányok! :DDDDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Megszólalhatok ebbe a témába? <#rolleyes>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

<#sniffles>

a székely mióta román?? te maorha ez a legnagyobb sértés amit mondhacc :O :((

schrank
ha nem lenne neted nem kéne a szar romános vicceidet olvasni <#mf2>
A répa és a saláta rohan kifelé Romániából, kergeti õket az éhes tömeg. Napszemüvegben, szivarozva sétál velük szemben a rántotthús, befelé Romániába. Rákiabál a répa a rántotthúsra:
- Menekülj, ha elkapnak megesznek!
- Engem nem! Engem itt nem ismernek.

Kovács legény
A székely bácsi ül a szekéren. Egyszer csak megállnak a lovak. A bácsi jól odasóz nekik:
- Gyí!
A lovak meg sem moccannak. A bácsi újra odacsap az ostorral:
- Gyí!
A lovak megint nem mozdulnak. A bácsika leszáll a bakról, elõremegy a
lovakhoz, és észreveszi, hogy közvetlen a lovak elõtt egy óriási
szakadék tátong. Erre visszamászik a bakra és így szól:
- Helyesbítek: Hóóó!

www.czekoart.hu

<#integet2>

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

Kovács legény
nemvan netem pedig mennék én iiiiiis:(

www.czekoart.hu

0Fritz0
<#eljen>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Egyébként ha kijön a bf3, akkor arra biztos megint szervezek versenyeket, mókákat.

Running
Egy autóversenyt létrehozni nem ilyen egyszerû. Kell hozzá valami szerver ahol a moddolt térképek, modok futnak. Kellenek pályák hozzá, amik talán meg is vannak, ha még nem töröltem le õket.

De van persze külön mod erre is, de az nekem sose tetszett.

meg a régi jólbevált õsi varázsszavak:

hogy a jók...a anyád, add vissza te g...ci bííp bíííííííp bííp
naészpersze az imádkozás<#worship>

OrionHungary
Get Data Back nálam mûködik

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Énvagyokazapád

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

atomboy
<#wave>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Boxer HUN
52...de csak vasárnaponként jóóó...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

joebacsi
file recoveryn kívül ismer valaki még olyan programot, amivel XD kártyáról lehet adatokat visszahozni?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zerénd
P.énisz! :D

KáTéCé
énisz-énisz :p

Beers
54 csak meg kell keresnem a lemezt :D!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank

Köszi.
atomboy
Nem mi talaltunk ki.

Hellóka! Az tényleg igaz,h a basic knife-t csak úgy kapom meg,h ha egy körön belül szúrok le 7 embet?
atomboy
55!
Nemtom, BF vagy BFV, vagy BF2 lesz, de megvan mind. Csak fel kene telepitenem... :)

schrank
" jó, csak roppant unalmas" <#zavart2>

OrionHungary
<#nevetes1> jó hogy ezt mondod és itt

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."